2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sheilata
Tatlım geçen hafta ben 7 gün çıkmadım WC’ye çatlama notlarına gelmiştim

Mağnezyum , Duphalac , kayısı incir ne varsa kullandım etli etmedi mecbur Lavman verdi

Başka çaremiz yok dedi . Bir acilegit çok sıkıntı halindeysen mecbur yazdır ( ben lavman fobisi sebebiyle korkumdan kendim yaptım ama bu kadar şanlı olunmuyor her zaman )

Onun da hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah sen o zaman a dan Z ye bakımları yap

Cok sağol canım valla rahatladim, kimseye igneden sonra test yapılmadığı icin kimsede pozitif cikmamis anladığım kadarıyla. Bende bilmediğim icin birden görünce cok panik yaptım iste. Kahvaltımi yaptım simdi biraz yuruyuse cikicam üzerimdeki stresten kurtulmam lazim yürümek iyi gelebilir bana

Hayirlisi olsun canim. Insallah her sey sikintisiz ilerler

Ben de aynı durumdayım ne yapsam fayda etmiyor önceden kabızım derdim bunun yanında o kabızlık bile değilmiş. Bugün doktorum yokmuş, pazartesi sabaha randevu aldım, bebeği de merak ediyorum bir sıkıntı olmamıştır umarım o yüzden doktoruma gitmek istiyorum. Dayanamazsam acile giderim mecbur. Gece 2 ye kadar uyuyamadım bugün gaz sancısından, bakalım bugünü nasıl geçiricem

O zamanda kıyafetlerin değdiği yerlerde kabarcıklar olurdu pütürlenirdi uyuz çok lanet bir şey yurtta uyuzu ağır geçiren çocukların doseklerini falan yaktık kurtulamıyoruz diye
Evet evet inşallah değildir ya ben de döküntü belirtisi yok çok şükür. Eşim çatlayacaksın belki omdan kaşınıyorsun diyor ama sırtım bile kaşınıyor

Memnun kalırsın beybi
Eşim bile ben onlarda yemek yaptığımda ne güzel tava diye gelip her seferinde söylüyor . Ama sen kulpsuz sahan setini mi almıştın

Benimkiler kulplu onlar bildiğim kadarıyla bir tık daha kalın malzeme olarak
Hem tencere hem tava seti

Ben rüyamda kızımla fink fink o avm senin bu mağaza benim geziyorduk . Arada öpüyorum bebeği ne güzel çocuk doğurmuşum diye

Ben de alim, bana da lınk atın

ay nasılsın şimdiiii

ay nasılsın şimdiiii
SİNirliyim kocama
Kasılma azaldı Çınar hareket ediyor şükürler olsun
Ya bu erkekler niye böyle
Geceden beri sancı çeken Benim ben adamı sakinleştirmek için uğraşıyorum gergin alttab alıyorum
İkinciye aradım bağırdım kavga ettim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…