- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.461
Onun da hayırlısı kolaylıkla olsun inşallahAnnem bende normalde kocam bey gelince gitti önce ablama sonra evine işte dün geleceklerdi sonra anneme biz gidelim dedik Ablam gecikince ben gitmedim şansa sancılandım
Öyle bi his var ki içimde sanki Doğuma gideceğim inşallah yalan alarmdır
İnan Şuan onu yapıyorum kaşlarımla başladımOnun da hayırlısı kolaylıkla olsun inşallahsen o zaman a dan Z ye bakımları yap
Cok sağol canım valla rahatladim, kimseye igneden sonra test yapılmadığı icin kimsede pozitif cikmamis anladığım kadarıyla. Bende bilmediğim icin birden görünce cok panik yaptım iste. Kahvaltımi yaptım simdi biraz yuruyuse cikicam üzerimdeki stresten kurtulmam lazim yürümek iyi gelebilir banaKuzu benım doktorum da perınatolog, soyledıgım sekılde oldu, yanı toplamda 4 kere bu ıgneden oldum..
Icın rahat etsın tabıkı ama kokrmanı gerektırecek hıcbısey yok, bosuna stres yapıp bebegı etkıleme dıye dıyorum, suan ben de yaptırsam poztıfı cıkar, bılıyorum yanı
Hayirlisi olsun canim. Insallah her sey sikintisiz ilerlerAnnem bende normalde kocam bey gelince gitti önce ablama sonra evine işte dün geleceklerdi sonra anneme biz gidelim dedik Ablam gecikince ben gitmedim şansa sancılandım
Ben de aynı durumdayım ne yapsam fayda etmiyor önceden kabızım derdim bunun yanında o kabızlık bile değilmiş. Bugün doktorum yokmuş, pazartesi sabaha randevu aldım, bebeği de merak ediyorum bir sıkıntı olmamıştır umarımsheilata
Tatlım geçen hafta ben 7 gün çıkmadım WC’ye çatlama notlarına gelmiştim
Mağnezyum , Duphalac , kayısı incir ne varsa kullandım etli etmedi mecbur Lavman verdi
Başka çaremiz yok dedi . Bir acilegit çok sıkıntı halindeysen mecbur yazdır ( ben lavman fobisi sebebiyle korkumdan kendim yaptım ama bu kadar şanlı olunmuyor her zaman )
Evet evet inşallah değildir ya ben de döküntü belirtisi yok çok şükür. Eşim çatlayacaksın belki omdan kaşınıyorsun diyor ama sırtım bile kaşınıyorO zamanda kıyafetlerin değdiği yerlerde kabarcıklar olurdu pütürlenirdi uyuz çok lanet bir şey yurtta uyuzu ağır geçiren çocukların doseklerini falan yaktık kurtulamıyoruz diye
Bilmem Hepsiburadafan aldımBebek pudrasi gibi kokuyo bendeki ama. Yapi olarak da arko gibi degil ki. Orjinal degil mi sendeki acaba
Kıvamı böyle işteBebek pudrasi gibi kokuyo bendeki ama. Yapi olarak da arko gibi degil ki. Orjinal degil mi sendeki acaba
Kimisine yaramıyor süt bebeklerede ilk bir sene vermeyin diyorlar süt işi tartışmalı sanıeım birazBen de hiç kabızlık yapmazdı lise yıllarında içer içmez tuvalete giderdim hatta
Hem tencere hem tava seti
Kivami ayniymis bizimkiyleKıvamı böyle işte
Ben rüyamda kızımla fink fink o avm senin bu mağaza benim geziyorduk . Arada öpüyorum bebeği ne güzel çocuk doğurmuşum diyeHuhhh bi sürü sayfa okudum heedün akşam eve geç geldik. Gebe okulu emzirme dersleri dinliyordum bitince dinlediğim engin bilgilerde farklı gelen şeyler olursa yazarım hemde sayfa birikmiştir okurum diyordum. Video bitmeden uyumuşum kadın baya ninni modunda anlattı ay ben nasıl emzircem yaa bi tuhaf oluyorum izlerken gece de rüyamda alışveriş yapıyordum sürekli
Derine baksana incelmiş miEvet evet inşallah değildir ya ben de döküntü belirtisi yok çok şükür. Eşim çatlayacaksın belki omdan kaşınıyorsun diyor ama sırtım bile kaşınıyor
Ben de alim, bana da lınk atınMemnun kalırsın beybi
Eşim bile ben onlarda yemek yaptığımda ne güzel tava diye gelip her seferinde söylüyor . Ama sen kulpsuz sahan setini mi almıştın
Benimkiler kulplu onlar bildiğim kadarıyla bir tık daha kalın malzeme olarak
Bi önceki gün de ben doğuruyordumBen rüyamda kızımla fink fink o avm senin bu mağaza benim geziyorduk . Arada öpüyorum bebeği ne güzel çocuk doğurmuşum diye
ay nasılsın şimdiiiiAnnem bende normalde kocam bey gelince gitti önce ablama sonra evine işte dün geleceklerdi sonra anneme biz gidelim dedik Ablam gecikince ben gitmedim şansa sancılandım
O magazin programında ben şok oldum o kadar gider nasıl ya falandımkocamın koltuk altı dilan polat engini satmış shdhdhd ay kadın resmen vizyonsuzluğuyla bir şebekeyi çökertti
SİNirliyim kocamaay nasılsın şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?