2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neden ,

Telaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye

Yaninda olamadigi icin uzuluyordur canim o da sakin kalmaya calis, sancin artmasin stresten

Göremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyor

O magazin programında ben şok oldum o kadar gider nasıl ya falandım
bir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum şimdi feyza özlem özle tayyar öze sarmış
olur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocam ben çözümü ona ilgiye ihtiyacı olanın ben olduğumu göstererek buldum. bayağı güldünüz burada ama gerçekten nazın dibine vurarak adamı kendine getirdim anormal anormal isteklerde bulundum, sırf eziyet olsun diye bir şeyler yaptırdım şimdi çiçek gibi oldu, önerimdir

Sen biraz daha fazla haklısın bence de onun seni sakinleştirmesi lazım ama muhtemelen şuan o bunu düşünemiyor. Uzakta da olduğu için düşündüğü şey müdahale edemiyo olması bu yüzden de gergin.

Özlemlerde de bir şey var bence de o gün pazarda yumurta 4.5 TL nasıl alalim diyordu

Ozlem ozlerden de cikar mi acaba bi sey. Gecen ozlem oz un hemsirelik okurken okulu biraktigini diplomasi olmadigini filan soyluyordu

S Seray94 sen tansiyonunu ölçüyorsun değil mi sancı vurduğu zaman mutlaka tansiyon ölçümü yap simdi de yap hastaneye gidince onlarda bakacak büyük ihtimalle kiyaslayabil

Ozlem ozlerden de cikar mi acaba bi sey. Gecen ozlem oz un hemsirelik okurken okulu biraktigini diplomasi olmadigini filan soyluyordu
Kesin vardır her bebeğinin ayrı bakıcısı var temizlikçi ayrı aileleri de zengin değil belli iki krem satmakla bence yapılabilir şeyler değil

Yaninda olamadigi icin uzuluyordur canim o da sakin kalmaya calis, sancin artmasin stresten

Göremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyor

Senden ders alayım ben naz değil sinir yapıyor bende
Evet her söylediğinizi biliyorum zaten bu yüzden hep sakinleştiren ben oluyorum ama tak etti ya aman kimse telaş yapmasın diye güçlü durmak yordu

Ya çok iyi yapılıyo önüne gelen herkes ama herkes güzellik salonu açıyo. Açılmaması taraftarı değilim. Sadece işin ehli işini yapmalı önüne gelen fenomenler değil. Geçen nez mi ne zayıflama cihazı çıkartmış diyetisyen bi kızda bunu gerçekten haklı sebeplerle eleştirmiş. Pek takip etmem bunları ama keşfetime düşmüştü. Kız okumuş etmiş senelerdir bu bölümü neyin ne olduğunu ilmini öğrenmiş mezun olmuş, nez de buna haksız olduğu halde saçma sapan cevaplar vermiş. Çok üzüldüm yani gerçekten herkes işini yapmalı inşallah daha da üremez bu güzellik merkezleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…