- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.481
Neden ,SİNirliyim kocama
Kasılma azaldı Çınar hareket ediyor şükürler olsun
Ya bu erkekler niye böyle
Geceden beri sancı çeken Benim ben adamı sakinleştirmek için uğraşıyorum gergin alttab alıyorum
İkinciye aradım bağırdım kavga ettim kapattım
Yani çok sevemedimKivami ayniymis bizimkiylekokusunu sevmedin mi?
Anlamıyorum ki hiç nasıl belli oluyorDerine baksana incelmiş mi
Arko daha boyle yumusak bi biraz daha puturlu gibiYani çok sevemedimkız bu Arko kıvamı işte dkskskks
Telaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niyeNeden ,
Yaninda olamadigi icin uzuluyordur canim o daTelaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
Göremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyorTelaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
Damarların öne çıkmış gibi oluyorAnlamıyorum ki hiç nasıl belli oluyor
bir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorumO magazin programında ben şok oldum o kadar gider nasıl ya falandım
olur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocamSİNirliyim kocama
Kasılma azaldı Çınar hareket ediyor şükürler olsun
Ya bu erkekler niye böyle
Geceden beri sancı çeken Benim ben adamı sakinleştirmek için uğraşıyorum gergin alttab alıyorum
İkinciye aradım bağırdım kavga ettim kapattım
Sıvı formda olan demi canım, sordum aslında kullan demedi, takviye konusunu bana bırakıyor, dönüşümlü olarak istediğini kullanabilirsin dedi
Sen biraz daha fazla haklısın bence de onun seni sakinleştirmesi lazım ama muhtemelen şuan o bunu düşünemiyor. Uzakta da olduğu için düşündüğü şey müdahale edemiyo olması bu yüzden de gergin.Telaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
Özlemlerde de bir şey var bence de o gün pazarda yumurta 4.5 TL nasıl alalim diyordubir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorumşimdi feyza özlem özle tayyar öze sarmış
olur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocamben çözümü ona ilgiye ihtiyacı olanın ben olduğumu göstererek buldum. bayağı güldünüz burada ama gerçekten nazın dibine vurarak adamı kendine getirdim anormal anormal isteklerde bulundum, sırf eziyet olsun diye bir şeyler yaptırdım şimdi çiçek gibi oldu, önerimdir
Ozlem ozlerden de cikar mi acaba bi sey. Gecen ozlem oz un hemsirelik okurken okulu biraktigini diplomasi olmadigini filan soyluyordubir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorumşimdi feyza özlem özle tayyar öze sarmış
olur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocamben çözümü ona ilgiye ihtiyacı olanın ben olduğumu göstererek buldum. bayağı güldünüz burada ama gerçekten nazın dibine vurarak adamı kendine getirdim anormal anormal isteklerde bulundum, sırf eziyet olsun diye bir şeyler yaptırdım şimdi çiçek gibi oldu, önerimdir
Kesin vardır her bebeğinin ayrı bakıcısı var temizlikçi ayrı aileleri de zengin değil belli iki krem satmakla bence yapılabilir şeyler değilOzlem ozlerden de cikar mi acaba bi sey. Gecen ozlem oz un hemsirelik okurken okulu biraktigini diplomasi olmadigini filan soyluyordu
Bi sey cikarsa o bebelere uzulurum yazikKesin vardır her bebeğinin ayrı bakıcısı var temizlikçi ayrı aileleri de zengin değil belli iki krem satmakla bence yapılabilir şeyler değil
Yaninda olamadigi icin uzuluyordur canim o dasakin kalmaya calis, sancin artmasin stresten
Göremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyor
Senden ders alayım ben naz değil sinir yapıyor bendeolur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocamben çözümü ona ilgiye ihtiyacı olanın ben olduğumu göstererek buldum. bayağı güldünüz burada ama gerçekten nazın dibine vurarak adamı kendine getirdim anormal anormal isteklerde bulundum, sırf eziyet olsun diye bir şeyler yaptırdım şimdi çiçek gibi oldu, önerimdir
Evet her söylediğinizi biliyorum zaten bu yüzden hep sakinleştiren ben oluyorum ama tak etti ya aman kimse telaş yapmasın diye güçlü durmak yorduSen biraz daha fazla haklısın bence de onun seni sakinleştirmesi lazım ama muhtemelen şuan o bunu düşünemiyor. Uzakta da olduğu için düşündüğü şey müdahale edemiyo olması bu yüzden de gergin.
Bir tane de karnındaBi sey cikarsa o bebelere uzulurum yazik
Ya çok iyi yapılıyo önüne gelen herkes ama herkes güzellik salonu açıyo. Açılmaması taraftarı değilim. Sadece işin ehli işini yapmalı önüne gelen fenomenler değil. Geçen nez mi ne zayıflama cihazı çıkartmış diyetisyen bi kızda bunu gerçekten haklı sebeplerle eleştirmiş. Pek takip etmem bunları ama keşfetime düşmüştü. Kız okumuş etmiş senelerdir bu bölümü neyin ne olduğunu ilmini öğrenmiş mezun olmuş, nez de buna haksız olduğu halde saçma sapan cevaplar vermiş. Çok üzüldüm yani gerçekten herkes işini yapmalı inşallah daha da üremez bu güzellik merkezleribir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorumşimdi feyza özlem özle tayyar öze sarmış
Hala istah macunu yediriyorlarBir tane de karnındaben zaten küçük kızına çok üzülüyorum çok aşırı kilolu ve belli ki sağlıklı bir kilo alım dengesi de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?