2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 sen tansiyonunu ölçüyorsun değil mi sancı vurduğu zaman mutlaka tansiyon ölçümü yap simdi de yap hastaneye gidince onlarda bakacak büyük ihtimalle kiyaslayabil
Yok hiç yapmadım ki tansiyonum hiç oynamaz benim sancım varken bile 12-8 11-7 olur hep

Senden ders alayım ben naz değil sinir yapıyor bende

Evet her söylediğinizi biliyorum zaten bu yüzden hep sakinleştiren ben oluyorum ama tak etti ya aman kimse telaş yapmasın diye güçlü durmak yordu
İnan çok iyi anlıyorum seni. Etrafım benden beter panik delilerle dolu yani şu an gerçekten sakinleşmen lazım çünkü bebek senin içinde ve hani etrafını değiştiremezsin maalesef. Bebeği de stres yaptıkça germiş olursun hareketleri azalınca daha çok geriliyoruz. Pozitif düşün. Hatta meditasyon aç bi tane video kuran oku yatıştırmaya çalış kendini

Özlemlerde de bir şey var bence de o gün pazarda yumurta 4.5 TL nasıl alalim diyordu
bence de var çoğunun var zaten en kötü tiktoktan kara para aklıyor çoğu.
yemin ederim birebir aynı cümleleri kurdum ya eşime dedimki benim teselli edilmem ilgi görmem gerekirken nasıl her seferinde ben seni teselli ediyor ilgi gösteriyor buluyorum kendimi anlamıyorum yeter artık dedim. fazla üstlerine düşmekten oluyor biraz da
Kesin vardır her bebeğinin ayrı bakıcısı var temizlikçi ayrı aileleri de zengin değil belli iki krem satmakla bence yapılabilir şeyler değil
aynen öyle, azıcık ticaret yapmış herhangi biri zaten bu paraların öyle kazanılamayacağını bilir. dilan diyordu ya ticaret bilmiyorsunuz diye ticaret bilen zaten bir yeriyle gülüyor bunlara.

Kızlar siz siteye nerden giriyonuz uygulamanız varmı? Ben web den giriyorum ama sitede biri değişmiş bildirimleri görmek için en üste çıkmak gerekiyor falan saçma bişi olmuş

Sakinleşmek için birşeyler yedim tatlı Mısır gevreği belki daha çok hareket eder dedim ama Şuan yavaş hareket ediyor itiyor en azından oynuyor diye düşünüyorum
Kahve içiyorum şimdi de azaldı gerginliğim

Ablamı aradım ona sakince anlattım telaş yapmasın diye fazla panik atak kendisi kocama önce mesajda ufak çıtlattım sonra telefonda yavaş yavaş olanı anlattım önemsiz gibi ki telaş yapmasın
Eeee ben yaşıyorum bunu arkadaş
Bizde yaygara çıkaralım o zaman belkide teselli edilen oluruz
Telefonda aynı şeyi söyledim İnan ki

Kızlar siz siteye nerden giriyonuz uygulamanız varmı? Ben web den giriyorum ama sitede biri değişmiş bildirimleri görmek için en üste çıkmak gerekiyor falan saçma bişi olmuş
Bende farkettim bu bildirim olayını bu sabah oldu o uygulama ile giriyorum ama ayni denek ki format değişmiş

Acile giiit cevap bile bekleme
Sıcak suya oturmak iyi geliyor ama şu haftalarda sakıncalı oda o yüzden gitmelisin bacım

boşver sen hepsi geçer. yaygara çıkarmayı öğreneceğiz demek ki yoksa bunun doğumu var lohusalığı var doğuma girse bayılır bunlar orda da ilgiyi üstlerine çekerler

boşver sen hepsi geçer. yaygara çıkarmayı öğreneceğiz demek ki yoksa bunun doğumu var lohusalığı var doğuma girse bayılır bunlar orda da ilgiyi üstlerine çekerler
Doğuma girmesini istedim zaten sana iğne yapılırken bakamıyorum febalık geliyor orda bayılırım dedi

Evet bugun butun bildirimleri acmak icin en uste gitmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…