- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.501
İnan çok iyi anlıyorum seni. Etrafım benden beter panik delilerle doluSenden ders alayım ben naz değil sinir yapıyor bende
Evet her söylediğinizi biliyorum zaten bu yüzden hep sakinleştiren ben oluyorum ama tak etti ya aman kimse telaş yapmasın diye güçlü durmak yordu
bence de var çoğunun var zaten en kötü tiktoktan kara para aklıyor çoğu.Özlemlerde de bir şey var bence de o gün pazarda yumurta 4.5 TL nasıl alalim diyordu
yemin ederim birebir aynı cümleleri kurdum yaTelaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
aynen öyle, azıcık ticaret yapmış herhangi biri zaten bu paraların öyle kazanılamayacağını bilir. dilan diyordu ya ticaret bilmiyorsunuz diye ticaret bilen zaten bir yeriyle gülüyor bunlara.Kesin vardır her bebeğinin ayrı bakıcısı var temizlikçi ayrı aileleri de zengin değil belli iki krem satmakla bence yapılabilir şeyler değil
İnan çok iyi anlıyorum seni. Etrafım benden beter panik delilerle doluyani şu an gerçekten sakinleşmen lazım çünkü bebek senin içinde ve hani etrafını değiştiremezsin maalesef. Bebeği de stres yaptıkça germiş olursun hareketleri azalınca daha çok geriliyoruz. Pozitif düşün. Hatta meditasyon aç bi tane video kuran oku yatıştırmaya çalış kendini
Sakinleşmek için birşeyler yedim tatlı Mısır gevreği belki daha çok hareket eder dedim ama Şuan yavaş hareket ediyor itiyor en azından oynuyor diye düşünüyorumyemin ederim birebir aynı cümleleri kurdum yaeşime dedimki benim teselli edilmem ilgi görmem gerekirken nasıl her seferinde ben seni teselli ediyor ilgi gösteriyor buluyorum kendimi anlamıyorum yeter artık dedim. fazla üstlerine düşmekten oluyor biraz da
Bende farkettim bu bildirim olayını bu sabah oldu o uygulama ile giriyorum ama ayni denek ki format değişmişKızlar siz siteye nerden giriyonuz uygulamanız varmı? Ben web den giriyorum ama sitede biri değişmiş bildirimleri görmek için en üste çıkmak gerekiyor falan saçma bişi olmuş
Acile giiit cevap bile beklemeKızlar ıkınamıyorum bile olmuyor bir şey baskı yapıyor. Ikınma hissiyatım da kayboldu.Doktoruma yazdım dayanamıyorum artık lavmana ok derse acile gidicem, halsizlik uyku hali yaptı bu durum bir de hiç kendimde değilim
boşver sen hepsi geçer. yaygara çıkarmayı öğreneceğiz demek ki yoksa bunun doğumu var lohusalığı varSakinleşmek için birşeyler yedim tatlı Mısır gevreği belki daha çok hareket eder dedim ama Şuan yavaş hareket ediyor itiyor en azından oynuyor diye düşünüyorum
Kahve içiyorum şimdi de azaldı gerginliğim
Ablamı aradım ona sakince anlattım telaş yapmasın diye fazla panik atak kendisi kocama önce mesajda ufak çıtlattım sonra telefonda yavaş yavaş olanı anlattım önemsiz gibi ki telaş yapmasın
Eeee ben yaşıyorum bunu arkadaş
Bizde yaygara çıkaralım o zaman belkide teselli edilen oluruz
Telefonda aynı şeyi söyledim İnan ki
Uygulamayı bi ben bulamadımBende farkettim bu bildirim olayını bu sabah oldu o uygulama ile giriyorum ama ayni denek ki format değişmiş
boşver sen hepsi geçer. yaygara çıkarmayı öğreneceğiz demek ki yoksa bunun doğumu var lohusalığı vardoğuma girse bayılır bunlar orda da ilgiyi üstlerine çekerler
Android mi telefonun ıphone da ana ekrana ekle diye çıkıyor uygulamaUygulamayı bi ben bulamadımeskiden vardı şuna yok
doğumda bayılsalar derim doktorcum şuna iki tekme çak rica edeceğim hazır yere düşmüşkenDoğuma girmesini istedim zaten sana iğne yapılırken bakamıyorum febalık geliyor orda bayılırım dedi
Evet bugun butun bildirimleri acmak icin en uste gitmemiz gerekiyorKızlar siz siteye nerden giriyonuz uygulamanız varmı? Ben web den giriyorum ama sitede biri değişmiş bildirimleri görmek için en üste çıkmak gerekiyor falan saçma bişi olmuş
iPhone nerde çıkıyo yaa ben görmedimAndroid mi telefonun ıphone da ana ekrana ekle diye çıkıyor uygulama
Android de ise sağ üst köşe seçeneklere girince aşağı doğru uygulama indir yazıyor dene bakalım
çok kötü olmuş bu güncellemeEvet bugun butun bildirimleri acmak icin en uste gitmemiz gerekiyor
Bence biz yerimizden kalkar yine ona teselli veririz o halde biledoğumda bayılsalar derim doktorcum şuna iki tekme çak rica edeceğim hazır yere düşmüşken
Unuttum bakayım biiPhone nerde çıkıyo yaa ben görmedim
sen de haklısınBence biz yerimizden kalkar yine ona teselli veririz o halde bile
Şurdan mı?Unuttum bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?