- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.521
Gönderme seçeneklerinde bakiPhone nerde çıkıyo yaa ben görmedim
İkizler erkosusen de haklısınkocanın burcu ne benimki yengeç erkosu
burçtan bağımsız erkolarda sorun o zamanİkizler erkosu
Nolmuş özlemlere yaÖzlemlerde de bir şey var bence de o gün pazarda yumurta 4.5 TL nasıl alalim diyordu
Kesinlikleburçtan bağımsız erkolarda sorun o zaman
Beğeni uğruna insan kıyamaz yaHala istah macunu yediriyorlar
kara para aklama şebekesinde sıra onlara gelmiş feyza altun şimdi de onlara sardıNolmuş özlemlere ya
Ona çok dikkat et tansiyon dengesi anlık bile değişiyor sancılarinda varYok hiç yapmadım ki tansiyonum hiç oynamaz benim sancım varken bile 12-8 11-7 olur hep
Cihazı sgk karşılamıyormuş sadece stripler için 50-tl gibi bir ödeme yapıyormuş. 50lik strip en son 160-tl idi.Kızlar şeker ölçüm cihazını doktor yazıyor mu yoksa özel mi alıyoruz?
Şu daha soğuk kanlı duygularını daha tolere ve kontrol edebilen insanların daha kaygılı endişeli biraz daha duygularını dışa yansıtan insanları anlamamasını anlamıyorum gerçekten. Arkadaşlar bir çoğunun yapı meselesi elinde değil istese de engel olamıyor. Ama karşsında ki insanlar kendilerine böyle davranınca hissettiği o yoğun duygularına bir de eksiklik hata yapıyormuş duyguları ekleniyor. Siz nasıl ki onlar kadar kaygılı ve stresli olamoyırsanız onlarda sizin rahat ve soğukkanlı olamıyorlarİnan çok iyi anlıyorum seni. Etrafım benden beter panik delilerle doluyani şu an gerçekten sakinleşmen lazım çünkü bebek senin içinde ve hani etrafını değiştiremezsin maalesef. Bebeği de stres yaptıkça germiş olursun hareketleri azalınca daha çok geriliyoruz. Pozitif düşün. Hatta meditasyon aç bi tane video kuran oku yatıştırmaya çalış kendini
Hiç bir şey demedi demek ki gayet normal benimki 500küsürdü değer hiç kafana takma o değeriAy inşallah ya şu an kaşınmıyorum gün içinde de devam etmez inşallah . Bu fibrinojen değeri yüksek çıkan sen miydin doktora gitmiş miydin
Hahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o iskocamın koltuk altı dilan polat engini satmış shdhdhd ay kadın resmen vizyonsuzluğuyla bir şebekeyi çökertti
Geberticem seniTelaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
Gazlama sunu ya. Adami da dusunun. Daha yeni geldi gitti. O gidio tumay fenalasiyo. İsi oturtmaya calisio hamile karisini yalniz birakmak zorunda kalio. O adaminda piskolojisi nasil kim bilir. Kavga etmesin gaza gelip plsGöremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyor
Ozlem kim? Benbir haltlar yedikleri belliydi de anlattıkları kadar para harcadığına ben inanmıyorum yarısı yalandır. bakalım Ali Yerlikaya'yı uçurmazlarsa daha neler göreceğiz. bu çiftin büyük bir kara para aklama şebekesinin parçası oldukları kesin ama bunlar görünen yüzü asıl parayı yiyen başkaları belli ki. bu arada engin de dilanı aldatmıyorsa ben de bir şey bilmiyorumşimdi feyza özlem özle tayyar öze sarmış
olur öyle korkmuştur, korkusunu sinirle gösteriyordur. ben sancılandığımda da eşim benden daha fazla hallenmişti. bazı erkeklerde babalık sendromu ağır bir lohusalık gibi geçiyor örn benim kocamben çözümü ona ilgiye ihtiyacı olanın ben olduğumu göstererek buldum. bayağı güldünüz burada ama gerçekten nazın dibine vurarak adamı kendine getirdim anormal anormal isteklerde bulundum, sırf eziyet olsun diye bir şeyler yaptırdım şimdi çiçek gibi oldu, önerimdir
Uyuz da bildiğin sinek ısırığı gibiymiş su topluyor gibi baktım şimdi baya da pütür pütür var mı sende öyle bi şey yoksa sadece kaşıma kızarıklığı mı varEvet evet inşallah değildir ya ben de döküntü belirtisi yok çok şükür. Eşim çatlayacaksın belki omdan kaşınıyorsun diyor ama sırtım bile kaşınıyor
Parti kur oy vericem ozlemŞu daha soğuk kanlı duygularını daha tolere ve kontrol edebilen insanların daha kaygılı endişeli biraz daha duygularını dışa yansıtan insanları anlamamasını anlamıyorum gerçekten. Arkadaşlar bir çoğunun yapı meselesi elinde değil istese de engel olamıyor. Ama karşsında ki insanlar kendilerine böyle davranınca hissettiği o yoğun duygularına bir de eksiklik hata yapıyormuş duyguları ekleniyor. Siz nasıl ki onlar kadar kaygılı ve stresli olamoyırsanız onlarda sizin rahat ve soğukkanlı olamıyorlarancak bu demek değil ki onlar tü kaka onlar gibi olmayanlar yıldız.
Not: kaygı eşiği biraz yüksek bir anne adayı
Benimki kargoya verilmedi halaBu 7li şey vardı ondan mı ben beğendim gayet güzel ya hemen de geldi
Neden ayakta oturunca sıkıntı mı oluyor ben hep oturarak alıyorum bende mı ayakta yapayım?Aynen tüp bebek surecınden bunyana ayakta ılık duş dıye tembihlendık, tüp bebek oldugu ıcın de sanırım hep rısklı gebelık grubundaydım, hatta yüksek riskli gebelik kanamalar da eslık edınce.. Ama sukur o gunler gerıde kaldı..
Insallah vaktı gelınce dogacak bebsler de, sen kendını ıyı hıssetmıssın moralın de duzgun daha ne olsun
Keşke bir ambülans çağırsaydın balım Allâh korusun.İş yapmamı bekliyordu sıpa galibageçmedi hep var şiddeti azaldı Çınar bi kaç tekme vurdu durdu Şuan sadece sertlik var
Yalan alarm herhalde dicem ama böyle ağrı bi regli zamanı çektim ben bacaklarıma belime vurdu hep bi azalıp bi çoğaldı dakika tuttum üç dakikada bir yükselip bir buçuk dakika kıvrandırdı beni şaka gibi
Aynı adres aynı telefon ne bileyim açıklamalarda tesbit vs diyor. Ama şu da var. Tek hesap ile bile ucuz diye çok gereksiz şeyler alıyorum. Çok hesap olsa nolur bilmiyorum. Stok cenneti oldu ev ve en kullanmadığım kategori. Temizlik eşyası ful. Hiç alakam yoktur temizlik ile.Canım gece uyandım ağrılardan sonra dusuncelere daldım hayat mücadelesi, nasil yaparım nasıl ederim bir de ben tek başımayım sonra bu fotoğrafı gördüm masallah burnumun direği sızladı. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsin her seyin ustesinden geliriz inşallah.
Canim benim telefonumda 3 hesaptan kullanıyorum n11i, annemin ve arkadasimin mail ve telefon numaralarini girdim ilk kayıt olurken o yeterli oluyor, adres kredi kartı bilgisi hepsi benim tek iş yerim adına, kupon gelince üç hesabima giris yapıp kupon tanımlayıp kullanıyorum, uc uclari birbirine yolluyorum kolay oluyor
Fairy benim bosch da koku bırakıyo sevmiyorum.Geldi hemen hayatımda fairyden başka kullanmadım tablet du bakalım ilk defa değişik bişi kullancam haber ederim nasıl yıkıyo diye. Ama çokta umutlu değilim onu da diyim
Canım sen hepsini çözmüşsün.Hb link gelir icin ayni adresnolur bir sey olmaz. Ben hep esimden linkliyorum kendimden aliyorum. Gunun 2. Alisverisiyse kendimden linkleyip esimden aliyorum :) hep ev adresi
Kv telefonundan yeni bir hesap acarsan olur. Ben ne olur ne olmaz diye ayni telefonda 2 hesap acmiyorum sadece. Uyarilarda ayni cihaz tespit edilmesi fln yaziyor cunku.
Hb oyunlarinin ucretsiz olanlari var. Persembe 20.00 da bil kazan var mesela. Pazar 20.00 da tikla kazan. Cuma 20.00 kopon avi olmasi lazim. Bazi salilar da firsat bir seyi var. Donemsel degisebiliyor ben genelde her gun 20-21 arasi goz atiyorum. Hep de alcak bir sey buluyorum. Esimden de oynuyorum hemen. Dun kupon avinda 20 tl aldim alt limitsiz, kategorisiz. Hemen ocean mummy aldim azalmisti. Yiyecek cikarsa kuru yemis aliyorum fln :) pet cikinca uygunsa kedi kumu aliyorum.
MaalesefŞu daha soğuk kanlı duygularını daha tolere ve kontrol edebilen insanların daha kaygılı endişeli biraz daha duygularını dışa yansıtan insanları anlamamasını anlamıyorum gerçekten. Arkadaşlar bir çoğunun yapı meselesi elinde değil istese de engel olamıyor. Ama karşsında ki insanlar kendilerine böyle davranınca hissettiği o yoğun duygularına bir de eksiklik hata yapıyormuş duyguları ekleniyor. Siz nasıl ki onlar kadar kaygılı ve stresli olamoyırsanız onlarda sizin rahat ve soğukkanlı olamıyorlarancak bu demek değil ki onlar tü kaka onlar gibi olmayanlar yıldız.
Not: kaygı eşiği biraz yüksek bir anne adayı
valla bizim kendimize ait çok iyi bir işimiz var ama ne öyle bir evimiz ne öyle bir arabamız varHahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o is
Ozlem kim? Ben
Bunu atlamisim
Bu sitenin uygulaması var mıBende farkettim bu bildirim olayını bu sabah oldu o uygulama ile giriyorum ama ayni denek ki format değişmiş
Lavman yaptırırsa bak gör çok zor rahatlayacaksın. Kuş gibi olacaksın. İnşallah yaptırır. Bütün damarların rahatlayacak vücudunda.Kızlar ıkınamıyorum bile olmuyor bir şey baskı yapıyor. Ikınma hissiyatım da kayboldu.Doktoruma yazdım dayanamıyorum artık lavmana ok derse acile gidicem, halsizlik uyku hali yaptı bu durum bir de hiç kendimde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?