2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şu daha soğuk kanlı duygularını daha tolere ve kontrol edebilen insanların daha kaygılı endişeli biraz daha duygularını dışa yansıtan insanları anlamamasını anlamıyorum gerçekten. Arkadaşlar bir çoğunun yapı meselesi elinde değil istese de engel olamıyor. Ama karşsında ki insanlar kendilerine böyle davranınca hissettiği o yoğun duygularına bir de eksiklik hata yapıyormuş duyguları ekleniyor. Siz nasıl ki onlar kadar kaygılı ve stresli olamoyırsanız onlarda sizin rahat ve soğukkanlı olamıyorlar ancak bu demek değil ki onlar tü kaka onlar gibi olmayanlar yıldız.
Not: kaygı eşiği biraz yüksek bir anne adayı

kocamın koltuk altı dilan polat engini satmış shdhdhd ay kadın resmen vizyonsuzluğuyla bir şebekeyi çökertti
Hahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o is
Geberticem seni
Göremiyor elinden bir şey gelmiyor ya ikiniz icinse endiseleniyor
Gazlama sunu ya. Adami da dusunun. Daha yeni geldi gitti. O gidio tumay fenalasiyo. İsi oturtmaya calisio hamile karisini yalniz birakmak zorunda kalio. O adaminda piskolojisi nasil kim bilir. Kavga etmesin gaza gelip pls
Ozlem kim? Ben
Bunu atlamisim

Evet evet inşallah değildir ya ben de döküntü belirtisi yok çok şükür. Eşim çatlayacaksın belki omdan kaşınıyorsun diyor ama sırtım bile kaşınıyor
Uyuz da bildiğin sinek ısırığı gibiymiş su topluyor gibi baktım şimdi baya da pütür pütür var mı sende öyle bi şey yoksa sadece kaşıma kızarıklığı mı var

Parti kur oy vericem ozlem
Evet evin panigi benim. Ama ne panik esimde dunyanin en duz insani olabilir. Surekli bana manyak muamelesi yapio. Ben napiorum umursamiyorum. Ben onun icin bunu degistiremem. O da benim icin. Ben yaygara kopariyorum o manyakmisin gamze dio ole yuvarlanip gidiyoruz zerre umrumda degil yani dnfjjffj

Bu 7li şey vardı ondan mı ben beğendim gayet güzel ya hemen de geldi
Benimki kargoya verilmedi hala
Hem 7 lı hem sahan yoksa 1000 ın üstü kampanya olmuyordu
Neden ayakta oturunca sıkıntı mı oluyor ben hep oturarak alıyorum bende mı ayakta yapayım?
Keşke bir ambülans çağırsaydın balım Allâh korusun.
Evde iki çocuk var de mı bir de.
Aynı adres aynı telefon ne bileyim açıklamalarda tesbit vs diyor. Ama şu da var. Tek hesap ile bile ucuz diye çok gereksiz şeyler alıyorum. Çok hesap olsa nolur bilmiyorum. Stok cenneti oldu ev ve en kullanmadığım kategori. Temizlik eşyası ful. Hiç alakam yoktur temizlik ile.
Geldi hemen hayatımda fairyden başka kullanmadım tablet du bakalım ilk defa değişik bişi kullancam haber ederim nasıl yıkıyo diye. Ama çokta umutlu değilim onu da diyim
Fairy benim bosch da koku bırakıyo sevmiyorum.
Şimdi de boykot için eve sokmam zaten.
Canım sen hepsini çözmüşsün.
Paralı oyunlar da 1 tl filan ama ne bileyim kumar gibi mi olur para yatırınca denemedim hiç.
İlk defa dün thermoid 40 tl yakaladım 300 üzeri onu da kullanmadım.
İlk gün kodsov vardı 1000 liraya 250 ek indirim salak gibi onu da kaçırdım. Zaten thermoid alacaktım boşu boşuna onu da kaçırdım. Kampanya işlerini çok beceremiyorum. Daha çok yol kat etmem lazım.

Maalesef özellikle de değiştiremeyeceğimiz kişiler tarafından geliyor bu sorun. Aslında güçlü olan biziz bebeğim o açıdan bak herkesin dağı farklıdır, onların dağı kaldırabilseydi Allah derdi onlara verirdi. Bizde olduğuna göre emin ol daha güçlüyüz

Ya şu bildirimler için tepeye çıkma işine sinir oldum ne saçma bişi kızlar kom sütyen alacaksanız en indirimlisi bu kuponla 370e geliyo daha da uygunu yok maalesef kargo dağıtımda gelsin iyiyse haber ederim.

Eklentiler

• IMG_4343.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 37
Hahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o is
Ozlem kim? Ben
Bunu atlamisim
valla bizim kendimize ait çok iyi bir işimiz var ama ne öyle bir evimiz ne öyle bir arabamız var hatta arabayı değiştireceğiz diye çoğu şeyde idare ediyoruz millet kremle(!) döndü kırk köşeyi biz hala aynı yerde özlem öz diye bir fenomen var ya tontiş kızları var o da kremle bayağı zengin oldu yersen

Lavman yaptırırsa bak gör çok zor rahatlayacaksın. Kuş gibi olacaksın. İnşallah yaptırır. Bütün damarların rahatlayacak vücudunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…