- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.541
Damarlarım gebeliğin başından beri çok belirgin ya her yerimdeDamarların öne çıkmış gibi oluyor
Eskiden vardı ama galiba yok kurulum yaptım yine telefona orda da bildirimler sıkıntı yaa niye böyle anlamadımBu sitenin uygulaması var mıtarayıcıdan girip kepaze oluyorum
Şöyle safariden açtım iOS bu arada telefon. Ordan da ana ekrana ekle dedim. Bildirimleri açtım. Bakalım nasıl olcakBu sitenin uygulaması var mıtarayıcıdan girip kepaze oluyorum
Aynen öyle bizde devalla bizim kendimize ait çok iyi bir işimiz var ama ne öyle bir evimiz ne öyle bir arabamız varhatta arabayı değiştireceğiz diye çoğu şeyde idare ediyoruz millet kremle(!) döndü kırk köşeyi biz hala aynı yerde özlem öz diye bir fenomen var ya tontiş kızları var o da kremle bayağı zengin oldu yersen
Yok hayır herhangi bir döküntü ya da çıkan bir şey yok kuru kuru kaşıntı sadece. 16. Haftada da böyle olmuştum bir kere doktor alerji olabilir demişti ama bilmyporım ya uyuyamamak çok kötü kaşınmaktanUyuz da bildiğin sinek ısırığı gibiymiş su topluyor gibi baktım şimdi baya da pütür pütür var mı sende öyle bi şey yoksa sadece kaşıma kızarıklığı mı var
Zoruma gidiyor arkadaşParti kur oy vericem ozlem
Evet evin panigi benim. Ama ne panik esimde dunyanin en duz insani olabilir. Surekli bana manyak muamelesi yapio. Ben napiorum umursamiyorum. Ben onun icin bunu degistiremem. O da benim icin. Ben yaygara kopariyorum o manyakmisin gamze dio ole yuvarlanip gidiyoruzzerre umrumda degil yani dnfjjffj
Sen de mi yengec burcusun yoksaZoruma gidiyor arkadaşne bu canım sanki onlar hayata 2-0 önde başlamış da biz geri yada eksik gibi muameleler. Hayır efendim ben de böyleyim. Bişeyi 40mker düşünür bişey yapacaksam kılı kırk yararım en ince ayrıntısına kadar düşünür tüm olumsuz ihtimalleri olabilecek en az seviyeye indiremem için herşeyi yaparım tedbirliyimdir. 3 hamle sonrasını düşünürüm hele ki konu sağlık olursa. Oyhh ben de eşimin bu kadar rahat olmasından rahatsızım arada içimden ama gamsızlıkla itham ediyorum kimse beni böyle olduğum için çeşitli psikolojik rahatsızlıklara etiketleyemez.
Ben de ana ekrana taşıdım iyi oldu buEskiden vardı ama galiba yok kurulum yaptım yine telefona orda da bildirimler sıkıntı yaa niye böyle anlamadımKazen bu olaya siz bi çözüm bulabiliyor musunuz? En yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz bildirimler için biraz zor oluyorda
Balım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.Memnun kalırsın beybi
Eşim bile ben onlarda yemek yaptığımda ne güzel tava diye gelip her seferinde söylüyor . Ama sen kulpsuz sahan setini mi almıştın
Benimkiler kulplu onlar bildiğim kadarıyla bir tık daha kalın malzeme olarak
Evet çok saçma güzelim sitenin mükemmel uygulaması olması için neyi eksik ben anlamıyorumŞöyle safariden açtım iOS bu arada telefon. Ordan da ana ekrana ekle dedim. Bildirimleri açtım. Bakalım nasıl olcak
olmayan kendini belli ediyor zaten selin ciğercide bir şey bulamamış ya masak ona çok şaşırdımAynen öyle bizde debizimkilerde bi ara diyordu bunlarda başka işler var kesin diye
Sonuçlar çıktı mı ne diyor doktorlarYok hayır herhangi bir döküntü ya da çıkan bir şey yok kuru kuru kaşıntı sadece. 16. Haftada da böyle olmuştum bir kere doktor alerji olabilir demişti ama bilmyporım ya uyuyamamak çok kötü kaşınmaktan
Kapı gibi akrebim benSen de mi yengec burcusun yoksa
Sağol balımsudem34 güle güle kullan normalde çabuk geliyor da bu aralar kargolar yoğun galiba
ben genelde soslu makarna noodle filan yaparken kullanıyorum içinde karıştırmak bayağı kolay oluyor. sac kavurma sebze sote tavuk sote et sote yaparken kullanılıyor. fajita yaparken filan da kullanılıyor. ikeadan uygun fiyatlı bir şey almıştım ben evlenirken. et filan için karıştırırken sallayarak karıştırdığından pratik oluyorBalım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.
Wok tavası nasıl?
Neler pişiyor wokta?
Akşam az kalsın wok alıyordum sonra kaldı kararsızlık beni bitiriyor.
O aileden zenginmiş belki ondandır diğerleri sıfırdanolmayan kendini belli ediyor zaten selin ciğercide bir şey bulamamış ya masak ona çok şaşırdım
Balım derin ya kızarma yapmak için kullanılır mı?ben genelde soslu makarna noodle filan yaparken kullanıyorum içinde karıştırmak bayağı kolay oluyor. sac kavurma sebze sote tavuk sote et sote yaparken kullanılıyor. fajita yaparken filan da kullanılıyor. ikeadan uygun fiyatlı bir şey almıştım ben evlenirken. et filan için karıştırırken sallayarak karıştırdığından pratik oluyor
Ohooo neler olmaz kiBalım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.
Wok tavası nasıl?
Neler pişiyor wokta?
Akşam az kalsın wok alıyordum sonra kaldı kararsızlık beni bitiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?