2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu sitenin uygulaması var mı tarayıcıdan girip kepaze oluyorum
Eskiden vardı ama galiba yok kurulum yaptım yine telefona orda da bildirimler sıkıntı yaa niye böyle anlamadım Kazen bu olaya siz bi çözüm bulabiliyor musunuz? En yukarı çıkmak zorunda kalıyoruz bildirimler için biraz zor oluyorda

Aynen öyle bizde de bizimkilerde bi ara diyordu bunlarda başka işler var kesin diye

Uyuz da bildiğin sinek ısırığı gibiymiş su topluyor gibi baktım şimdi baya da pütür pütür var mı sende öyle bi şey yoksa sadece kaşıma kızarıklığı mı var
Yok hayır herhangi bir döküntü ya da çıkan bir şey yok kuru kuru kaşıntı sadece. 16. Haftada da böyle olmuştum bir kere doktor alerji olabilir demişti ama bilmyporım ya uyuyamamak çok kötü kaşınmaktan

Zoruma gidiyor arkadaş ne bu canım sanki onlar hayata 2-0 önde başlamış da biz geri yada eksik gibi muameleler. Hayır efendim ben de böyleyim. Bişeyi 40mker düşünür bişey yapacaksam kılı kırk yararım en ince ayrıntısına kadar düşünür tüm olumsuz ihtimalleri olabilecek en az seviyeye indiremem için herşeyi yaparım tedbirliyimdir. 3 hamle sonrasını düşünürüm hele ki konu sağlık olursa. Oyhh ben de eşimin bu kadar rahat olmasından rahatsızım arada içimden ama gamsızlıkla itham ediyorum kimse beni böyle olduğum için çeşitli psikolojik rahatsızlıklara etiketleyemez.

Sen de mi yengec burcusun yoksa

Ben de ana ekrana taşıdım iyi oldu bu sürekli tarayıcıdan giriyordum idare ederim böyle

Balım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.
Wok tavası nasıl?
Neler pişiyor wokta?
Akşam az kalsın wok alıyordum sonra kaldı kararsızlık beni bitiriyor.

Sonuçlar çıktı mı ne diyor doktorlar bence deri gerginliği inceliği kuruluğu etkiliyordur ya

sudem34 güle güle kullan normalde çabuk geliyor da bu aralar kargolar yoğun galiba
Sağol balım
İnşallah iyi çıkar parça sayısı 100 liraya geldi.
Bir tencere kulpu kırılsa pazarda 50 tl den aşağı takmıyorlar.
Çaydanlık parlatma olmuş 100 lira.
Yaa uyduruk plastik mandala geçen 25 lira verdim. Ahşap mandal vardı bir kısmı nnormalde pek balkona seren insan değilim bebek kıyafetine sarı sarı ahşap mandal leke yapmasın dedim.
Paranın adı var artık.
Geçen çaydanlığımın kulpu soyuldu yenilettim pazardan 50 ye ya da 60 a yeni gibi oldu bir havası değişti valla rengi vs farklı aldım

ben genelde soslu makarna noodle filan yaparken kullanıyorum içinde karıştırmak bayağı kolay oluyor. sac kavurma sebze sote tavuk sote et sote yaparken kullanılıyor. fajita yaparken filan da kullanılıyor. ikeadan uygun fiyatlı bir şey almıştım ben evlenirken. et filan için karıştırırken sallayarak karıştırdığından pratik oluyor

Balım derin ya kızarma yapmak için kullanılır mı?
Ben kızartmayı tavada yapıyorum derin olmadığı için bir de geniş olduğu için yağ sıçrıyor ister istemez kapak da uymuyor.

Fritöz aldırdım ablama o na da küçük aldırmışım iki üç kez ancak kullandım. Öylece duruyor yıllardır.

Ohooo neler olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…