- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.561
AhaaOhooo neler olmaz ki
Zecmel ya sen şimdi hangi taraftan için dedin bunuMaalesefözellikle de değiştiremeyeceğimiz kişiler tarafından geliyor bu sorun. Aslında güçlü olan biziz bebeğim o açıdan bak herkesin dağı farklıdır, onların dağı kaldırabilseydi Allah derdi onlara verirdi. Bizde olduğuna göre emin ol daha güçlüyüz
Benim tefal vardı çeyizimden. O kadar kızartma tavası aldım hepsi çöp oldu paslandı bilmem ne. Wok tavada yapıyorum şuan kızartmayı on numara oluyo daha az yağ sıçratıyor. Ama tabi asıl kullanım alanı sote tarzı birazda pişerken hacmi azalan yemekler için. Normal tavaya göre daha rahat ayrıca kullanım içinde başka aldımBalım derin ya kızarma yapmak için kullanılır mı?
Ben kızartmayı tavada yapıyorum derin olmadığı için bir de geniş olduğu için yağ sıçrıyor ister istemez kapak da uymuyor.
Fritöz aldırdım ablama o na da küçük aldırmışım iki üç kez ancak kullandım. Öylece duruyor yıllardır.
Enfeksıyon olmasın dıye kuzu, tüp bebekcıler hep ayakta ılık dus derBenimki kargoya verilmedi hala
Hem 7 lı hem sahan yoksa 1000 ın üstü kampanya olmuyordu
Neden ayakta oturunca sıkıntı mı oluyor ben hep oturarak alıyorum bende mı ayakta yapayım?
Keşke bir ambülans çağırsaydın balım Allâh korusun.
Evde iki çocuk var de mı bir de.
Aynı adres aynı telefon ne bileyim açıklamalarda tesbit vs diyor. Ama şu da var. Tek hesap ile bile ucuz diye çok gereksiz şeyler alıyorum. Çok hesap olsa nolur bilmiyorum. Stok cenneti oldu ev ve en kullanmadığım kategori. Temizlik eşyası ful. Hiç alakam yoktur temizlik ile.
Fairy benim bosch da koku bırakıyo sevmiyorum.
Şimdi de boykot için eve sokmam zaten.
Canım sen hepsini çözmüşsün.
Paralı oyunlar da 1 tl filan ama ne bileyim kumar gibi mi olur para yatırınca denemedim hiç.
İlk defa dün thermoid 40 tl yakaladım 300 üzeri onu da kullanmadım.
İlk gün kodsov vardı 1000 liraya 250 ek indirim salak gibi onu da kaçırdım. Zaten thermoid alacaktım boşu boşuna onu da kaçırdım. Kampanya işlerini çok beceremiyorum. Daha çok yol kat etmem lazım.
alakası yok bu daha cinsiyet değişmeden quaresmayı yedi sömürdü q7 sayesinde falan sanırım kadın oldu zaten eşcinsellerin bir çoğu rentboyluk yaptığı için kadın olduktan sonra da devamı geldi tabi daha yüksek meblağlar dönmeye başladı falan filanO aileden zenginmiş belki ondandır diğerleri sıfırdan
Ben mi soğuk kanlıZecmel ya sen şimdi hangi taraftan için dedin bunusen soğukkanlı ve biraz daha rahat olarak tanıdım ben seni
Sonuçlarım temiz ya o yüzden doktora atmadım tekrar. Biraz daha devam ederse dermaya giderim biSonuçlar çıktı mı ne diyor doktorlarbence deri gerginliği inceliği kuruluğu etkiliyordur ya
Kuzum ne yaptın gittin mi?Kızlar ıkınamıyorum bile olmuyor bir şey baskı yapıyor. Ikınma hissiyatım da kayboldu.Doktoruma yazdım dayanamıyorum artık lavmana ok derse acile gidicem, halsizlik uyku hali yaptı bu durum bir de hiç kendimde değilim
Doğrudur yaa ben pek bilmiyorum onualakası yok bu daha cinsiyet değişmeden quaresmayı yedi sömürdü q7 sayesinde falan sanırım kadın oldu zaten eşcinsellerin bir çoğu rentboyluk yaptığı için kadın olduktan sonra da devamı geldi tabi daha yüksek meblağlar dönmeye başladı falan filan
İyi şükürler olsunSonuçlarım temiz ya o yüzden doktora atmadım tekrar. Biraz daha devam ederse dermaya giderim bi
Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan ha işte o artık yokKızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan bir arkadaş atmıştı. Benimki çok pis kokuyordu bi yıkıyım dedim. Yıkamayın , dost tavsiyesi
Sonucu çok merak ettim şuanKızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan bir arkadaş atmıştı. Benimki çok pis kokuyordu bi yıkıyım dedim. Yıkamayın , dost tavsiyesi
Gerçekten öyle yaSağol balım
İnşallah iyi çıkar parça sayısı 100 liraya geldi.
Bir tencere kulpu kırılsa pazarda 50 tl den aşağı takmıyorlar.
Çaydanlık parlatma olmuş 100 lira.
Yaa uyduruk plastik mandala geçen 25 lira verdim. Ahşap mandal vardı bir kısmı nnormalde pek balkona seren insan değilim bebek kıyafetine sarı sarı ahşap mandal leke yapmasın dedim.
Paranın adı var artık.
Geçen çaydanlığımın kulpu soyuldu yenilettim pazardan 50 ye ya da 60 a yeni gibi oldu bir havası değişti valla rengi vs farklı aldım
Onay geldi canım birazdan gidip alıcam akşam eşim geldiğinde yaptırırımLavman yaptırırsa bak gör çok zor rahatlayacaksın. Kuş gibi olacaksın. İnşallah yaptırır. Bütün damarların rahatlayacak vücudunda.
Gidicem canım birazdan acilden giriş yapıp yazdırayım ama evde eşim yapsın diye düşündüm hastanede rahat edemeyebilirimKuzum ne yaptın gittin mi?
Küçükleri iyi ama orta ve büyük olan yamulmuş gibiKızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan ha işte o artık yoksonunu böyle bekliyordum çok güldüm ya hiç mi kullanılamaz halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?