2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zecmel ya sen şimdi hangi taraftan için dedin bunu sen soğukkanlı ve biraz daha rahat olarak tanıdım ben seni

Benim tefal vardı çeyizimden. O kadar kızartma tavası aldım hepsi çöp oldu paslandı bilmem ne. Wok tavada yapıyorum şuan kızartmayı on numara oluyo daha az yağ sıçratıyor. Ama tabi asıl kullanım alanı sote tarzı birazda pişerken hacmi azalan yemekler için. Normal tavaya göre daha rahat ayrıca kullanım içinde başka aldım

Enfeksıyon olmasın dıye kuzu, tüp bebekcıler hep ayakta ılık dus der

O aileden zenginmiş belki ondandır diğerleri sıfırdan
alakası yok bu daha cinsiyet değişmeden quaresmayı yedi sömürdü q7 sayesinde falan sanırım kadın oldu zaten eşcinsellerin bir çoğu rentboyluk yaptığı için kadın olduktan sonra da devamı geldi tabi daha yüksek meblağlar dönmeye başladı falan filan

Zecmel ya sen şimdi hangi taraftan için dedin bunu sen soğukkanlı ve biraz daha rahat olarak tanıdım ben seni
Ben mi soğuk kanlı ben panik atak depresyon anksiyete hepsini yaşayıp tedavi olmak zorunda kalan ben, artı bebeğin hareketlerinin azaldığını düşündüğüm için kafayı yiyen ben kendimi sakinleştirmeyi öğrendim sadece onun dışında her olayda ilkten panik halim hep var onu geçiremiyoruz maalesef

Kuzum ne yaptın gittin mi?

Bir de şöyle bir duyum aldım ydısından güzellik malzemeleri getirip o malzemenin içinden ayırt edilen uyusturucu varmış çoğu güzellik merkezi açan fenomenler bunun sayesinde de çok para döndermişler yani ydısında üretim yapıp Türkiye’de ayrım yapıp satıyorlar falan filan

Doğrudur yaa ben pek bilmiyorum onu

Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan bir arkadaş atmıştı. Benimki çok pis kokuyordu bi yıkıyım dedim. Yıkamayın , dost tavsiyesi
Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan ha işte o artık yok sonunu böyle bekliyordum çok güldüm ya hiç mi kullanılamaz halde

Gerçekten öyle ya

Kızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni

Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan ha işte o artık yok sonunu böyle bekliyordum çok güldüm ya hiç mi kullanılamaz halde
Küçükleri iyi ama orta ve büyük olan yamulmuş gibi yamulmamalarını dik durmalarını kendilerini bırakmamalarını söyledim bakalım kuruyunca son halleri ne olacak ama içinde karton var sanırım onun yarısı bozulmuş. Keşke yıkamak yerine ütüleseydim mikroplar ölsün diye.
Ya benim önceden böyle her şeyi yıkıyım takıntım yoktu şimdi özellikle çocukla ilgili her şeyi yıkamak istiyorum asla içime sinmiyor. Ama Çok üzüldüm diyemicem çünkü yıkamadan kullanmak asla içime sinmezdi. Z Zecmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…