- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.581
Daha iyi olur senin için ama bu demir ilacindan ise eğer tekrar yapar onu değiştir benceGidicem canım birazdan acilden giriş yapıp yazdırayım ama evde eşim yapsın diye düşündüm hastanede rahat edemeyebilirim
Ben eşini zor durumda olduğunu anlattım da aslındaHahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o is
Geberticem seni
Gazlama sunu ya. Adami da dusunun. Daha yeni geldi gitti. O gidio tumay fenalasiyo. İsi oturtmaya calisio hamile karisini yalniz birakmak zorunda kalio. O adaminda piskolojisi nasil kim bilir. Kavga etmesin gaza gelip pls
Ozlem kim? Ben
Bunu atlamisim
Pazartesi de doktora giderim hem bebeğim iyi mi bakarım hem de Demir’i değiştirtirimDaha iyi olur senin için ama bu demir ilacindan ise eğer tekrar yapar onu değiştir bence
Büyük ihtimalle o yüzden oluyor olabilir benim ayak ve bacaklarım 2 haftadır öyle kaşınıyor baktım damarlarım öne çıkmış iyiceDamarlarım gebeliğin başından beri çok belirgin ya her yerimde
Wok tavası çok kullanışlı oluyorBalım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.
Wok tavası nasıl?
Neler pişiyor wokta?
Akşam az kalsın wok alıyordum sonra kaldı kararsızlık beni bitiriyor.
Yağ tenceresi alsana kizartma için sürekli tencere kirletmezsinBalım derin ya kızarma yapmak için kullanılır mı?
Ben kızartmayı tavada yapıyorum derin olmadığı için bir de geniş olduğu için yağ sıçrıyor ister istemez kapak da uymuyor.
Fritöz aldırdım ablama o na da küçük aldırmışım iki üç kez ancak kullandım. Öylece duruyor yıllardır.
Etiket bildirimi bile gelmedi bu arada genel olarak bildirimlerde sorun bence. Ya sağlık olsun yine kullanılır belki içine bişiler koyunca düzelebilirKüçükleri iyi ama orta ve büyük olan yamulmuş gibiyamulmamalarını dik durmalarını kendilerini bırakmamalarını söyledim bakalım kuruyunca son halleri ne olacak ama içinde karton var sanırım onun yarısı bozulmuş. Keşke yıkamak yerine ütüleseydim mikroplar ölsün diye.
Ya benim önceden böyle her şeyi yıkıyım takıntım yoktu şimdi özellikle çocukla ilgili her şeyi yıkamak istiyorum asla içime sinmiyor. Ama Çok üzüldüm diyemicem çünkü yıkamadan kullanmak asla içime sinmezdi. Z Zecmel
Allah yarabbiiiKızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni
Ona demedim eşim dedi mi bilmiyorum o dünden razı olur ama kendi yanına ister kaynım küçük lise sona gidiyor her sabah kahvaltısı var görümcem üni son sınıf yani kabul eder ama yanımda kalsın der ben asla rahat edemem öyleAllah yarabbiiikv ne diyo bu işe onunda gelesi var mı?
Öyle saçmalık mı olur yaaOna demedim eşim dedi mi bilmiyorum o dünden razı olur ama kendi yanına ister kaynım küçük lise sona gidiyor her sabah kahvaltısı var görümcem üni son sınıf yani kabul eder ama yanımda kalsın der ben asla rahat edemem öyle
Böyle devam ederse ben biliyorum yapacağımı dedim bende annemin yanina memlekete giderimÖyle saçmalık mı olur yaaben anlamıyorum bu eşleri gerçekten her duyduklarına inanıyorlar helede lohusa halinle nasıl olcak acaba o. Yani kimse gelmesin demez de anlaşamadığın birinin sürekli dibinde olması sıkıntı.
Öyle saçmalık mı olur yaaben anlamıyorum bu eşleri gerçekten her duyduklarına inanıyorlar helede lohusa halinle nasıl olcak acaba o. Yani kimse gelmesin demez de anlaşamadığın birinin sürekli dibinde olması sıkıntı.
Ya şu bildirimler için tepeye çıkma işine sinir oldum ne saçma bişikızlar kom sütyen alacaksanız en indirimlisi bu kuponla 370e geliyo daha da uygunu yok maalesef kargo dağıtımda gelsin iyiyse haber ederim.
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni Fiyatları ve Özellikleri
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Nediyim kuzum. Esimin kendi isi bnm calistigimda maasim iyi ama sabanci koc demiroren vs degilsen 3-5 yilda ole bi para sekli de yok.ole bi yukselme sekli yok. Oyuzden beter olsunlar. Harama bukdr merakli olup gose goze soktular ya ibretlik olsunlar. Ozlem oz instadan bakicam smdivalla bizim kendimize ait çok iyi bir işimiz var ama ne öyle bir evimiz ne öyle bir arabamız varhatta arabayı değiştireceğiz diye çoğu şeyde idare ediyoruz millet kremle(!) döndü kırk köşeyi biz hala aynı yerde özlem öz diye bir fenomen var ya tontiş kızları var o da kremle bayağı zengin oldu yersen
Ay hic gitmesin. Biz boyle guzeliz. Senin gibi bende 3 hamle sonrasini dusunurum. Bence dogrusu bu.Zoruma gidiyor arkadaşne bu canım sanki onlar hayata 2-0 önde başlamış da biz geri yada eksik gibi muameleler. Hayır efendim ben de böyleyim. Bişeyi 40mker düşünür bişey yapacaksam kılı kırk yararım en ince ayrıntısına kadar düşünür tüm olumsuz ihtimalleri olabilecek en az seviyeye indiremem için herşeyi yaparım tedbirliyimdir. 3 hamle sonrasını düşünürüm hele ki konu sağlık olursa. Oyhh ben de eşimin bu kadar rahat olmasından rahatsızım arada içimden ama gamsızlıkla itham ediyorum kimse beni böyle olduğum için çeşitli psikolojik rahatsızlıklara etiketleyemez.
Aşkım bunlar wok degil wok tava seklinde. Wok tava uzakdogu mutfaginda kullanilir. Celikten yapilir. Cabuk isinir isiyi esit dagitir seklinden dolayi sotelemeyi cevire cevire yaparsin sosu daha iyi ve cabuk cektirirsin fln. Ud etleri sebzeleri wokta yapilir. Harli ateste 3-4 dk da pisirme uzerinedir yagi yakmadanBalım diğer seti eklersem aynı tavadan aynı boydan iki tane olacaktı o yüzden farklı aldım.
Wok tavası nasıl?
Neler pişiyor wokta?
Akşam az kalsın wok alıyordum sonra kaldı kararsızlık beni bitiriyor.
Derin kizarmada kullanilmaz cnku sekil itibari ile cok fazla alana sahip degilsin hacimsel olarak. Kizartma tavadi daha uygun ama kizartma yaoiomusun sen? Cok kizartma yapiosan airfryer al kalp damar sagligi icin kizartmadan uzak durmak lazimBalım derin ya kızarma yapmak için kullanılır mı?
Ben kızartmayı tavada yapıyorum derin olmadığı için bir de geniş olduğu için yağ sıçrıyor ister istemez kapak da uymuyor.
Fritöz aldırdım ablama o na da küçük aldırmışım iki üç kez ancak kullandım. Öylece duruyor yıllardır.
Onlar hurafa yil 2023 ne dion bebeim de gecistir. 8milyar insanda bi turkler carpilio nealaka de uste cikKızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni
He tamam ozmnBen eşini zor durumda olduğunu anlattım da aslındaelinden Bir şey gelmediği için panik yapıyor
Zaten hormonlar tepe noktasında hiç gerek yokEki Görüntüle 3329518 Eki Görüntüle 3329520 Eki Görüntüle 3329519
Nediyim kuzum. Esimin kendi isi bnm calistigimda maasim iyi ama sabanci koc demiroren vs degilsen 3-5 yilda ole bi para sekli de yok.ole bi yukselme sekli yok. Oyuzden beter olsunlar. Harama bukdr merakli olup gose goze soktular ya ibretlik olsunlar. Ozlem oz instadan bakicam smdi
Ay hic gitmesin. Biz boyle guzeliz. Senin gibi bende 3 hamle sonrasini dusunurum. Bence dogrusu bu.
Aşkım bunlar wok degil wok tava seklinde. Wok tava uzakdogu mutfaginda kullanilir. Celikten yapilir. Cabuk isinir isiyi esit dagitir seklinden dolayi sotelemeyi cevire cevire yaparsin sosu daha iyi ve cabuk cektirirsin fln. Ud etleri sebzeleri wokta yapilir. Harli ateste 3-4 dk da pisirme uzerinedir yagi yakmadan
Derin kizarmada kullanilmaz cnku sekil itibari ile cok fazla alana sahip degilsin hacimsel olarak. Kizartma tavadi daha uygun ama kizartma yaoiomusun sen? Cok kizartma yapiosan airfryer al kalp damar sagligi icin kizartmadan uzak durmak lazim
Onlar hurafa yil 2023 ne dion bebeim de gecistir. 8milyar insanda bi turkler carpilio nealaka de uste cik
He tamam ozmnbn tumaya daha da gsz vermeyelim die seyettim
Canım bence hiç evham yapma ama ağrın dinlenmene rağmen geçmiyorsa bi doktora gözükmende fayda var. Bu haftalarda bu yalancı sancılar çok normalmiş. Bide herkes ikinciyi erken doğuruyor diye bir şey yok. Benim ablam 7 aylık doğmuş. Ben 10 aya yaklaşmışım ama. o yüzden önemli olan kendini yormaman dinlenmen. Erken doğumu başlatacak şeyler yapmamankızlar ınstagramda bi video gördüm 33.haftada sancısı yogun olmus dr gitmiş altındaki yorumlara baktım da 2.gebelikte 30dan sonra şiddetli sancı yaşayıp 36-37den önce doğum yapan o kadar cok anne var ki…. korktum biraz benim daha hastane cantam bile hazır değil alacağım 5-10parça bir şey kaldı bir de eve bi kış+doğum temizliği yapıcaktık valla korktum simdi ya erken gelirse bu kızçe 33olduk bugun sabahtan beri adet sancım var hani gebe değilken bu sancıyı yaşayınca tuvalete giderdim silinirdim kan gelmiş olurdu hatta o kadar adet sancısına benzer ki tuvalete gidince ister istemez kan görcek gibi hissediyorum bi de benim kızın kilosu az erken gelirse cok zayıf olur 32+3de 1800 gram geldioğlum o haftalarda 2bucuga yakındı belki de geçmişti yani baya ilerdendi. birisi 34de dogum yapmış 2.900kg bizim imkansız gibi o kiloya o haftada erişmemizz
Bende nikah tacimi takicam aynenBu tacı nikahımızda takmıştımşimdide doğum ertesi fotoğraf çekiminde takayım diyorum
Sana tek bir tavsiyem var şimdiden bunun için kendini üzme işler öyle bir değişiyor ki baktın ki kv getirmek gibi bir niyete girdi doğumdan sonra kalsın tarzı o zaman çok net bir şekilde söylersin gece vardiyasına gittiğinde eğer zorlanirsam o zaman konuşalım ikimizinde önceliği bebeğimiz diye. Bana esim sen doğumu annenin yaninda beklerken ( hastaneye 3 saat mesafede bir ilçedeyiz) ben de annemi çağırırım beraber bizim evde dururiz dedi ben hayır dedim o uzatti annem işte öyle böyle ciddi anlamda sinirlendim sancilarim çıkmaya basladi ikimiz de kopek gibi pişman olduk orada Allah korusun daha farklı bir şey olsaydi ne yapacaktik. Sen de aynı şekilde doğumdan sonra konuşup anlasabileceginiz bir şey için bebeğini tehlikeye atmaKızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?