2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Balım diyetten ötürü şu an kızartma yapmıyorum
Ama kv çok kızartma yapar
Gelince sürekli lazım
Air fry şu an düşünmüyorum ya ablam da aldı kullanmadı geri sattı hatta sana getireyim dedi
KV klasik basit bir şey kullanıyor kapaklı o kadar hızlı pişiriyor ki

haklısın canım kontrolde söyledim doktora normal dedi nst yaptı normal geldi idrar yolu enfeksiyonu baktı o da normal geldi sancılara da normal dedi benım 13aylık oğlum var onunla cok dinlenemiyorum tabii ki ama ağır , ters hareketler yapmamaya özen gösteriyorum tabii ki oğlumda bu sancılar 35-36da baslamıstı bunda erken başlayınca ben cok korktum acıkcası

Kızlar nstdeyim Şuan nerdeyse hiç sancı yok girmeden önce sertlikten yürüyemiyordum bu çocuk oyun oynuyor Benimle
nst girince öyle oluyor ben de akşamdan sabaha sancı cektim nst gireceğim vakit hiç bi şeyim kalmadı zaten bi şeyde cıkmadı doğal olarak

Doğum çantani hazırla kenarda dursun ama öyle izlediğin her şeyi icsellestirme senin 2. Doğumun olacağı için rahmin çok daha esnek o yüzden bizim hissetmedigimiz düzeydeki sancıları ağrıları hissetmeden de normal zaten 15 günlük kontrole gidiyorsundur orada nst cekimi yapıyorlardır doktorun erken doğum tehlikesi var gibi bir şey dedi mi

Canım bunu son 2 3 aydır söylüyordu ben dedim hani böyle bir şey istemiyorum. O kadar zaman tek başıma kaldım herşeyi eşimle tek başıma yaptım inan kv bende bir tane çay bardağı yoktur bir çöpü yoktur. Hastalandım eşim yine öyle ayağı çatladı çok hastayken ayakta duracak halim Yokken eşim hastaneye tek gitmesin diye yanında gittim çünkü gidemiyo ayağının üstüne basamiyordu. Kv bize 10 dk uzaklıktaydi gelmeyi bırak aramadı bile sırf biz bayram dönüşü yanına gitmemişiz diye. Arkamdan dediği kalmamış her seferinde aklıma geliyor. Eğer biraz daha zorlarsa eşim gerçekten memlekete gidecem

Memlekete giderim dediğin de ne diyor

yok canım her sey normal nstde de bir şey cıkmadı enfeksiyon vs de yok cantamı da eksikleri hazırlayıp tamamlıcam haftaya hazır olur internetten falan alacaklarım var. korkum erken dogum yapmakta değil tek korkum küvöze gitmesi ilk oğlum 3günlükken yogun bakıma yattı sarılık ve enfeksiyondan 1hafta ayrı kaldık travma oldu resmen bende yine aynı seyleri yaşmaktan korktum allah korusun herkesin evladını

Erken doğum riskin yoksa zaten hiç korkma. Biz birazda birbirimizi korkutuyoruz bence arkadaşımın ilk doğumuydu 41e kadar gelmedi bebek mecbur sezeryan aldılar mesela. Ama birinde olumsuz kötü bi öykü duyunca hemen korkutuyoruz kendimizi. Sen rahat ol tam vaktinde sağlıkla alırsın inşallah

Amin inşallah sağlıkla gelir

Benim de öyleydi arkadaşım sen de bir arkadaşına sorsana nstde sancısı oluyor muymus benim arkadaşım dedi ki hiçbir nst de 20 üstü sancım çıkmadı o yüzden de rahim açılmadı normal doğum olmadı

Canım ilk gebeliğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…