- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.601
Balım diyetten ötürü şu an kızartma yapmıyorumEki Görüntüle 3329518 Eki Görüntüle 3329520 Eki Görüntüle 3329519
Nediyim kuzum. Esimin kendi isi bnm calistigimda maasim iyi ama sabanci koc demiroren vs degilsen 3-5 yilda ole bi para sekli de yok.ole bi yukselme sekli yok. Oyuzden beter olsunlar. Harama bukdr merakli olup gose goze soktular ya ibretlik olsunlar. Ozlem oz instadan bakicam smdi
Ay hic gitmesin. Biz boyle guzeliz. Senin gibi bende 3 hamle sonrasini dusunurum. Bence dogrusu bu.
Aşkım bunlar wok degil wok tava seklinde. Wok tava uzakdogu mutfaginda kullanilir. Celikten yapilir. Cabuk isinir isiyi esit dagitir seklinden dolayi sotelemeyi cevire cevire yaparsin sosu daha iyi ve cabuk cektirirsin fln. Ud etleri sebzeleri wokta yapilir. Harli ateste 3-4 dk da pisirme uzerinedir yagi yakmadan
Derin kizarmada kullanilmaz cnku sekil itibari ile cok fazla alana sahip degilsin hacimsel olarak. Kizartma tavadi daha uygun ama kizartma yaoiomusun sen? Cok kizartma yapiosan airfryer al kalp damar sagligi icin kizartmadan uzak durmak lazim
Onlar hurafa yil 2023 ne dion bebeim de gecistir. 8milyar insanda bi turkler carpilio nealaka de uste cik
He tamam ozmnbn tumaya daha da gsz vermeyelim die seyettim
haklısın canım kontrolde söyledim doktora normal dedi nst yaptı normal geldi idrar yolu enfeksiyonu baktı o da normal geldi sancılara da normal dedi benım 13aylık oğlum var onunla cok dinlenemiyorum tabii ki ama ağır , ters hareketler yapmamaya özen gösteriyorum tabii ki oğlumda bu sancılar 35-36da baslamıstı bunda erken başlayınca ben cok korktum acıkcasıCanım bence hiç evham yapma ama ağrın dinlenmene rağmen geçmiyorsa bi doktora gözükmende fayda var. Bu haftalarda bu yalancı sancılar çok normalmiş. Bide herkes ikinciyi erken doğuruyor diye bir şey yok. Benim ablam 7 aylık doğmuş. Ben 10 aya yaklaşmışım ama. o yüzden önemli olan kendini yormaman dinlenmen. Erken doğumu başlatacak şeyler yapmaman
nst girince öyle oluyor ben de akşamdan sabaha sancı cektim nst gireceğim vakit hiç bi şeyim kalmadı zaten bi şeyde cıkmadı doğal olarakKızlar nstdeyim Şuan nerdeyse hiç sancı yokgirmeden önce sertlikten yürüyemiyordum bu çocuk oyun oynuyor Benimle
Doğum çantani hazırla kenarda dursun ama öyle izlediğin her şeyi icsellestirme senin 2. Doğumun olacağı için rahmin çok daha esnek o yüzden bizim hissetmedigimiz düzeydeki sancıları ağrıları hissetmeden de normal zaten 15 günlük kontrole gidiyorsundur orada nst cekimi yapıyorlardır doktorun erken doğum tehlikesi var gibi bir şey dedi mikızlar ınstagramda bi video gördüm 33.haftada sancısı yogun olmus dr gitmiş altındaki yorumlara baktım da 2.gebelikte 30dan sonra şiddetli sancı yaşayıp 36-37den önce doğum yapan o kadar cok anne var ki…. korktum biraz benim daha hastane cantam bile hazır değil alacağım 5-10parça bir şey kaldı bir de eve bi kış+doğum temizliği yapıcaktık valla korktum simdi ya erken gelirse bu kızçe 33olduk bugun sabahtan beri adet sancım var hani gebe değilken bu sancıyı yaşayınca tuvalete giderdim silinirdim kan gelmiş olurdu hatta o kadar adet sancısına benzer ki tuvalete gidince ister istemez kan görcek gibi hissediyorum bi de benim kızın kilosu az erken gelirse cok zayıf olur 32+3de 1800 gram geldioğlum o haftalarda 2bucuga yakındı belki de geçmişti yani baya ilerdendi. birisi 34de dogum yapmış 2.900kg bizim imkansız gibi o kiloya o haftada erişmemizz
Canım bunu son 2 3 aydır söylüyordu ben dedim hani böyle bir şey istemiyorum. O kadar zaman tek başıma kaldım herşeyi eşimle tek başıma yaptım inan kv bende bir tane çay bardağı yoktur bir çöpü yoktur. Hastalandım eşim yine öyle ayağı çatladı çok hastayken ayakta duracak halim Yokken eşim hastaneye tek gitmesin diye yanında gittim çünkü gidemiyo ayağının üstüne basamiyordu. Kv bize 10 dk uzaklıktaydi gelmeyi bırak aramadı bile sırf biz bayram dönüşü yanına gitmemişiz diye. Arkamdan dediği kalmamış her seferinde aklıma geliyor. Eğer biraz daha zorlarsa eşim gerçekten memlekete gidecemSana tek bir tavsiyem var şimdiden bunun için kendini üzme işler öyle bir değişiyor ki baktın ki kv getirmek gibi bir niyete girdi doğumdan sonra kalsın tarzı o zaman çok net bir şekilde söylersin gece vardiyasına gittiğinde eğer zorlanirsam o zaman konuşalım ikimizinde önceliği bebeğimiz diye. Bana esim sen doğumu annenin yaninda beklerken ( hastaneye 3 saat mesafede bir ilçedeyiz) ben de annemi çağırırım beraber bizim evde dururiz dedi ben hayır dedim o uzatti annem işte öyle böyle ciddi anlamda sinirlendim sancilarim çıkmaya basladi ikimiz de kopek gibi pişman olduk orada Allah korusun daha farklı bir şey olsaydi ne yapacaktik. Sen de aynı şekilde doğumdan sonra konuşup anlasabileceginiz bir şey için bebeğini tehlikeye atma
Memlekete giderim dediğin de ne diyorCanım bunu son 2 3 aydır söylüyordu ben dedim hani böyle bir şey istemiyorum. O kadar zaman tek başıma kaldım herşeyi eşimle tek başıma yaptım inan kv bende bir tane çay bardağı yoktur bir çöpü yoktur. Hastalandım eşim yine öyle ayağı çatladı çok hastayken ayakta duracak halim Yokken eşim hastaneye tek gitmesin diye yanında gittim çünkü gidemiyo ayağının üstüne basamiyordu. Kv bize 10 dk uzaklıktaydi gelmeyi bırak aramadı bile sırf biz bayram dönüşü yanına gitmemişiz diye. Arkamdan dediği kalmamış her seferinde aklıma geliyor. Eğer biraz daha zorlarsa eşim gerçekten memlekete gidecem
yok canım her sey normal nstde de bir şey cıkmadı enfeksiyon vs de yok cantamı da eksikleri hazırlayıp tamamlıcam haftaya hazır olur internetten falan alacaklarım var. korkum erken dogum yapmakta değil tek korkum küvöze gitmesi ilk oğlum 3günlükken yogun bakıma yattı sarılık ve enfeksiyondan 1hafta ayrı kaldık travma oldu resmen bende yine aynı seyleri yaşmaktan korktum allah korusun herkesin evladınıDoğum çantani hazırla kenarda dursun ama öyle izlediğin her şeyi icsellestirme senin 2. Doğumun olacağı için rahmin çok daha esnek o yüzden bizim hissetmedigimiz düzeydeki sancıları ağrıları hissetmeden de normal zaten 15 günlük kontrole gidiyorsundur orada nst cekimi yapıyorlardır doktorun erken doğum tehlikesi var gibi bir şey dedi mi
Sinir oluyorMemlekete giderim dediğin de ne diyor
Yağ tenceresi alsana kizartma için sürekli tencere kirletmezsin
Pişer.Pilav pişer mi
Erken doğum riskin yoksa zaten hiç korkma. Biz birazda birbirimizi korkutuyoruz bencehaklısın canım kontrolde söyledim doktora normal dedi nst yaptı normal geldi idrar yolu enfeksiyonu baktı o da normal geldi sancılara da normal dedi benım 13aylık oğlum var onunla cok dinlenemiyorum tabii ki ama ağır , ters hareketler yapmamaya özen gösteriyorum tabii ki oğlumda bu sancılar 35-36da baslamıstı bunda erken başlayınca ben cok korktum acıkcası
Amin inşallah sağlıkla geliryok canım her sey normal nstde de bir şey cıkmadı enfeksiyon vs de yok cantamı da eksikleri hazırlayıp tamamlıcam haftaya hazır olur internetten falan alacaklarım var. korkum erken dogum yapmakta değil tek korkum küvöze gitmesi ilk oğlum 3günlükken yogun bakıma yattı sarılık ve enfeksiyondan 1hafta ayrı kaldık travma oldu resmen bende yine aynı seyleri yaşmaktan korktum allah korusun herkesin evladını
Siyah üstü beyaz benekliŞu emayeler mi aldım ondan çatladı hemen attım çöpe.
Benim de öyleydi arkadaşımErken doğum riskin yoksa zaten hiç korkma. Biz birazda birbirimizi korkutuyoruz bencearkadaşımın ilk doğumuydu 41e kadar gelmedi bebek mecbur sezeryan aldılar mesela. Ama birinde olumsuz kötü bi öykü duyunca hemen korkutuyoruz kendimizi. Sen rahat ol tam vaktinde sağlıkla alırsın inşallah
O zaman annesimi de getirmezSinir oluyoristemiyor o da çok meraklı bebişe
Yaptığı tek şey can sıkmak oluyor defalarca dedim yokk diyeO zaman annesimi de getirmez
Hah işte KV ondan kullanıyor yıllardır taş gibiSiyah üstü beyaz benekli
Canım ilk gebeliğin mi?Kızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?