2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuşum bende var aldım bi tane daha yedekte aldım şimdi kargo da fiyatı biraz fazla uygun ya piyasaya göre bakim orijinal mi ona göre dicem onu demek istedim. Yoksa çok güzel ben çok beğeniyorum

Her şeyi kendimiz yapabiliriz gibi geliyor ama doğumdan sonra ne durumda olucaz bilmiyoruz. Belki destek iyi gelebilir biraz böyle bak istersen, sen sadece bebeğinle ilgilenirsin hatta belki sürekli bebekle ilgilenmek bile yorucu olabilir nasıl bir şeyin içine giricez bilmiyorum ben de meraktayım açıkçası, akışa bırak derim, strese girme şimdi bunun yüzünden.

Canım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyor

Valla beni sinirleniyor bende onu sinirlendirecem az kaldı
Kızlara katılıyorum bu arada. Evet çok sinir bozucu bir durum ne kadar etkili olabilirsin bilmiyorum ama akışta kal. Belki boşyere stres yapıyosundur belki çok güzel ilerlicektir bilemezsin ki

Canım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyor
O zaman durum farklı tabi, eşine şöyle söyleyebilirsin; ev işini yapacak destek olacak biri lazım ki ben bebekle ilgilenebileyim annen bunu yapamaz, yalnız kalmaz derken bunu kastediyorlar dersin. Varsa böyle yardımcı olacak tanıdığın gelsin destek olsun de, ben kendime bakamıcak durumda olucam desteğe ihtiyacım var dersin anlar belki

Kızlara katılıyorum bu arada. Evet çok sinir bozucu bir durum ne kadar etkili olabilirsin bilmiyorum ama akışta kal. Belki boşyere stres yapıyosundur belki çok güzel ilerlicektir bilemezsin ki
İşte yardıma illa ki ihtiyacım olacak ama bu yardımı eşimin yapması lazım. eşim kendi görevini kv ye yıkarsa anca aramızda gerilim olur. Kız kv hiç bir şey yapamaz süpürge bile tutamıyor kadın dizi ağrıyor sadece yanımda olacak başka bir işlevi yok

İnşallah anlar yoksa bu gidişle sinirden doguracam

evet öyleyiz malesef amin canım hepimiz insallah

Yok onunda hiç olmadı o çok inatla bekledi ama gelmedi miniş

ya senin annenin gelebilme ihtimali hiç mi yok

Canım eşin evden mi çalışıyor, online? Ben mesela eşimden böyle bir şey bekleyemem. Haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyor. Sabah 6.30 da uyanıyor,Akşam 8.30-9.00 arası eve geliyor, geldiğinde elbette kızıyla ilgilenir kendi ister zaten ama bu da kısıtlı bir zaman mesela. Keşke yanımda olsa evde de birlikte baksak ya da ev işlerinde destek olsa

Yok evden çalışmıyor 7-4 çalışıyor eşim 5te en geç evde oluyor ya şöyle onun 1 2 saat bebeğe bile bakması bana çok yardımcı olur

İnşallah anlar yoksa bu gidişle sinirden doguracam
Valla benim kv dem yardımcı olduğu halde ben bile geç gelse biraz eşimle başbaşa kalsam, bebek doğunca gitmez diye çok strese girdim yalan yok ama 3 gündür bizimle üzerimden yük kalkmış gibi geliyor,birden ağırlaştım gibi şimdi bile destek çok iyi geldi. Akışa bıraktım her şeyi, boşyere kafaya takıp gerilmişim. Germe canım kendini durumu güzelce izah et eşine sonra da akışa bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…