- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.621
EvetCanım ilk gebeliğin mi?
Kuşum bende var aldım bi tane daha yedekte aldım şimdi kargo da fiyatı biraz fazla uygun ya piyasaya göre bakim orijinal mi ona göre dicem onu demek istedim. Yoksa çok güzel ben çok beğeniyorumEki Görüntüle 3329518 Eki Görüntüle 3329520 Eki Görüntüle 3329519
Nediyim kuzum. Esimin kendi isi bnm calistigimda maasim iyi ama sabanci koc demiroren vs degilsen 3-5 yilda ole bi para sekli de yok.ole bi yukselme sekli yok. Oyuzden beter olsunlar. Harama bukdr merakli olup gose goze soktular ya ibretlik olsunlar. Ozlem oz instadan bakicam smdi
Ay hic gitmesin. Biz boyle guzeliz. Senin gibi bende 3 hamle sonrasini dusunurum. Bence dogrusu bu.
Aşkım bunlar wok degil wok tava seklinde. Wok tava uzakdogu mutfaginda kullanilir. Celikten yapilir. Cabuk isinir isiyi esit dagitir seklinden dolayi sotelemeyi cevire cevire yaparsin sosu daha iyi ve cabuk cektirirsin fln. Ud etleri sebzeleri wokta yapilir. Harli ateste 3-4 dk da pisirme uzerinedir yagi yakmadan
Derin kizarmada kullanilmaz cnku sekil itibari ile cok fazla alana sahip degilsin hacimsel olarak. Kizartma tavadi daha uygun ama kizartma yaoiomusun sen? Cok kizartma yapiosan airfryer al kalp damar sagligi icin kizartmadan uzak durmak lazim
Onlar hurafa yil 2023 ne dion bebeim de gecistir. 8milyar insanda bi turkler carpilio nealaka de uste cik
He tamam ozmnbn tumaya daha da gsz vermeyelim die seyettim
Ben de annem de hep ondan kullanıyoruz cidden ne sıçrama ne kırılma ne bir şeyHah işte KV ondan kullanıyor yıllardır taş gibikapaklı bir de çok hızlı oluyor hemen pişiyor
Her şeyi kendimiz yapabiliriz gibi geliyor ama doğumdan sonra ne durumda olucaz bilmiyoruz. Belki destek iyi gelebilir biraz böyle bak istersen, sen sadece bebeğinle ilgilenirsin hatta belki sürekli bebekle ilgilenmek bile yorucu olabilir nasıl bir şeyin içine giricez bilmiyorum ben de meraktayım açıkçası, akışa bırak derim, strese girme şimdi bunun yüzünden.
Ya arayı bulup anlayışlı olması lazım. Bebeğinizin ilk zamanları yani evinizde güzel güzel geçirmek varken niye atraksiyonlu işlere giriyoBöyle devam ederse ben biliyorum yapacağımı dedim bende annemin yanina memlekete giderim
Canım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyorHer şeyi kendimiz yapabiliriz gibi geliyor ama doğumdan sonra ne durumda olucaz bilmiyoruz. Belki destek iyi gelebilir biraz böyle bak istersen, sen sadece bebeğinle ilgilenirsin hatta belki sürekli bebekle ilgilenmek bile yorucu olabilir nasıl bir şeyin içine giricez bilmiyorum ben de meraktayım açıkçası, akışa bırak derim, strese girme şimdi bunun yüzünden.
Benimki de bunun sarkıtlısını düşün işte benziyor şalın üstüne takacamBu tacı nikahımızda takmıştımşimdide doğum ertesi fotoğraf çekiminde takayım diyorum
Valla beni sinirleniyor bende onu sinirlendirecem az kaldıYa arayı bulup anlayışlı olması lazım. Bebeğinizin ilk zamanları yani evinizde güzel güzel geçirmek varken niye atraksiyonlu işlere giriyo
Kızlara katılıyorum bu arada. Evet çok sinir bozucu bir durum ne kadar etkili olabilirsin bilmiyorum ama akışta kal. Belki boşyere stres yapıyosundur belki çok güzel ilerlicektir bilemezsin kiValla beni sinirleniyor bende onu sinirlendirecem az kaldı
O zaman durum farklı tabi, eşine şöyle söyleyebilirsin; ev işini yapacak destek olacak biri lazım ki ben bebekle ilgilenebileyim annen bunu yapamaz, yalnız kalmaz derken bunu kastediyorlar dersin. Varsa böyle yardımcı olacak tanıdığın gelsin destek olsun de, ben kendime bakamıcak durumda olucam desteğe ihtiyacım var dersin anlar belkiCanım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyor
İşte yardıma illa ki ihtiyacım olacak ama bu yardımı eşimin yapması lazım. eşim kendi görevini kv ye yıkarsa anca aramızda gerilim olur. Kız kv hiç bir şey yapamaz süpürge bile tutamıyor kadın dizi ağrıyor sadece yanımda olacak başka bir işlevi yokKızlara katılıyorum bu arada. Evet çok sinir bozucu bir durum ne kadar etkili olabilirsin bilmiyorum ama akışta kal. Belki boşyere stres yapıyosundur belki çok güzel ilerlicektir bilemezsin ki
İnşallah anlar yoksa bu gidişle sinirden doguracamO zaman durum farklı tabi, eşine şöyle söyleyebilirsin; ev işini yapacak destek olacak biri lazım ki ben bebekle ilgilenebileyim annen bunu yapamaz, yalnız kalmaz derken bunu kastediyorlar dersin. Varsa böyle yardımcı olacak tanıdığın gelsin destek olsun de, ben kendime bakamıcak durumda olucam desteğe ihtiyacım var dersin anlar belki
evet öyleyiz malesefErken doğum riskin yoksa zaten hiç korkma. Biz birazda birbirimizi korkutuyoruz bencearkadaşımın ilk doğumuydu 41e kadar gelmedi bebek mecbur sezeryan aldılar mesela. Ama birinde olumsuz kötü bi öykü duyunca hemen korkutuyoruz kendimizi. Sen rahat ol tam vaktinde sağlıkla alırsın inşallah
Yok onunda hiç olmadıBenim de öyleydi arkadaşımsen de bir arkadaşına sorsana nstde sancısı oluyor muymus benim arkadaşım dedi ki hiçbir nst de 20 üstü sancım çıkmadı o yüzden de rahim açılmadı normal doğum olmadı
ya senin annenin gelebilme ihtimali hiç mi yokİşte yardıma illa ki ihtiyacım olacak ama bu yardımı eşimin yapması lazım. eşim kendi görevini kv ye yıkarsa anca aramızda gerilim olur. Kız kv hiç bir şey yapamaz süpürge bile tutamıyor kadın dizi ağrıyor sadece yanımda olacak başka bir işlevi yok
Canım eşin evden mi çalışıyor, online? Ben mesela eşimden böyle bir şey bekleyemem. Haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyor. Sabah 6.30 da uyanıyor,Akşam 8.30-9.00 arası eve geliyor, geldiğinde elbette kızıyla ilgilenir kendi ister zaten ama bu da kısıtlı bir zaman mesela. Keşke yanımda olsa evde de birlikte baksak ya da ev işlerinde destek olsaİşte yardıma illa ki ihtiyacım olacak ama bu yardımı eşimin yapması lazım. eşim kendi görevini kv ye yıkarsa anca aramızda gerilim olur. Kız kv hiç bir şey yapamaz süpürge bile tutamıyor kadın dizi ağrıyor sadece yanımda olacak başka bir işlevi yok
Yok evden çalışmıyor 7-4 çalışıyor eşim 5te en geç evde oluyor ya şöyle onun 1 2 saat bebeğe bile bakması bana çok yardımcı olurCanım eşin evden mi çalışıyor, online? Ben mesela eşimden böyle bir şey bekleyemem. Haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyor. Sabah 6.30 da uyanıyor,Akşam 8.30-9.00 arası eve geliyor, geldiğinde elbette kızıyla ilgilenir kendi ister zaten ama bu da kısıtlı bir zaman mesela. Keşke yanımda olsa evde de birlikte baksak ya da ev işlerinde destek olsa
Gelir ama en fazla 1 hafta kalır kalamazya senin annenin gelebilme ihtimali hiç mi yok
Valla benim kv dem yardımcı olduğu halde ben bile geç gelse biraz eşimle başbaşa kalsam, bebek doğunca gitmez diye çok strese girdim yalan yok ama 3 gündür bizimle üzerimden yük kalkmış gibi geliyor,birden ağırlaştım gibi şimdi bile destek çok iyi geldi. Akışa bıraktım her şeyi, boşyere kafaya takıp gerilmişim. Germe canım kendini durumu güzelce izah et eşine sonra da akışa bırakİnşallah anlar yoksa bu gidişle sinirden doguracam
O zaman yine de güzel erken geliyormuşYok evden çalışmıyor 7-4 çalışıyor eşim 5te en geç evde oluyor ya şöyle onun 1 2 saat bebeğe bile bakması bana çok yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?