2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsan tanımakta benim gibi olun yaşadığın 3 şeyi dibine kadar yaşamış senede bir kaç kerede yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum kedini sakinleştirmeyi öğrenmekte büyük başarı

Ayıpsın en iyi yaptığım şey

Evde mi yapacaksın. Evde kendin yapacaksan bana denileni diyorum poponu sıkabildiğin kadar sık 5 dk kalsın ilaç İçerde. Ben 3 dk tutabilmiştim gerçi
Aynen canım eşim gelince yaptırırım,kolonoskopi yaptırdım daha önce o zaman da eşim yapmıştı

Ya bu biz çok konuşuyoruz diye mi böyle yaptı bunlar çok gıcık oldum şuna hee doğru düzgün okuyamıyorum yazılanları bildirimler yüzünden

Sakarya’ya KV ve KP’nin yanına geldik eşim ile
KV ben seviyorum diye Kahvaltıya Pişi yapmış , Akşamada mantı , ona karşılık olarak eriştelerini ben keserim dedim

KP ben kestane aşkıyla ölüyorum diye 2 kilo almış ben gelesiye , onada karşılık olarak sütlü kahve yaptım

Tüm borçlarımı ödedim kafam rahat

Gelir ama en fazla 1 hafta kalır kalamaz
Bence kv geleceğine sen annene git daha iyi. Benim eşim sabahtan kahvaltımı, meyvemi hazırlayıp gidiyordu. Ben bütün gün memedeydim. Çocuk memeden ayrılınca ağlıyordu. Ya da kucakta yürüyerek gezdirmem gerekiyordu. Bazen ağlaya ağlaya geziyordum. Kv bi işe yaramayacaksa gelmesin. En azından olumsuz şeyleri görmez. Çocuk az uyusa yatıyodum hemen. 20 dk anca uyuyordu zaten. Annen hem daha anlayışlı olur. Bakarsın sen duruma göre. Bence bebeğin uslu uyumlu olursa insana ihtiyaç bile hissetmezsin. Yalnız kalmaktan da bir şey olmuyor. Daha önce yazmıştım, ben korku filmi vs çok severim ama aklıma gelince de çok korkarım. Bir kere bile aklıma gelmedi yalnızken.

İşte o bir şey olacağını sanıyor dur bakalım en iyisi kv küstürmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…