- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.661
Kız iyi ki şekerin yok. Biz sahile geldik, kız kumlarla oynamak istedi. Eşim diyor ki muz yer misin, kağıt helva yer misin, ekmek domates sandviç yer misin, elma yer misinSakarya’ya KV ve KP’nin yanına geldik eşim ile
KV ben seviyorum diye Kahvaltıya Pişi yapmış , Akşamada mantı, ona karşılık olarak eriştelerini ben keserim dedim
KP ben kestane aşkıyla ölüyorum diye 2 kilo almış ben gelesiye , onada karşılık olarak sütlü kahve yaptım
Tüm borçlarımı ödedim kafam rahat
Bebeğim ekrana sabitledim sadece uygulama maalesef yok keşke olsa@Seray94
Bende uygulamaya baktım ıphpne için göremedim
Yaa instagram da mı takip ediyorsunız ben tanımıyorum bunlarıBi sey cikarsa o bebelere uzulurum yazik
Sahte olabilr orjinal ı petek dokulu.Ya şu bildirimler için tepeye çıkma işine sinir oldum ne saçma bişikızlar kom sütyen alacaksanız en indirimlisi bu kuponla 370e geliyo daha da uygunu yok maalesef kargo dağıtımda gelsin iyiyse haber ederim.
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni Fiyatları ve Özellikleri
Hayalıcgıyım Kom Mamma Emzirme Sütyeni en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan bir arkadaş atmıştı. Benimki çok pis kokuyordu bi yıkıyım dedim. Yıkamayın , dost tavsiyesi
Noldu ya fermuar kısmı yok muydu bazıları fermuarlı çıkarıp yıkanmıyor mu?Küçükleri iyi ama orta ve büyük olan yamulmuş gibiyamulmamalarını dik durmalarını kendilerini bırakmamalarını söyledim bakalım kuruyunca son halleri ne olacak ama içinde karton var sanırım onun yarısı bozulmuş. Keşke yıkamak yerine ütüleseydim mikroplar ölsün diye.
Ya benim önceden böyle her şeyi yıkıyım takıntım yoktu şimdi özellikle çocukla ilgili her şeyi yıkamak istiyorum asla içime sinmiyor. Ama Çok üzüldüm diyemicem çünkü yıkamadan kullanmak asla içime sinmezdi. Z Zecmel
Sen kesin tak zatenBende nikah tacimi takicam aynen
Eltim ve kv 17 senedir tanıyorum ikisi de çok memnun ama oda olmuştur yine thermoid ile aynı paraBen de annem de hep ondan kullanıyoruz cidden ne sıçrama ne kırılma ne bir şey
Ayy benim annem de sadece köstek olur oğlumda gelince öğlen ben acıkınca evdeki yemeği bile yemek istesem akşama eşin gelince ne yiyecek ona kim yemek yapacak diyordu yani ona üşeniyor utanıyordu akşam damat ne yiyecekİşte yardıma illa ki ihtiyacım olacak ama bu yardımı eşimin yapması lazım. eşim kendi görevini kv ye yıkarsa anca aramızda gerilim olur. Kız kv hiç bir şey yapamaz süpürge bile tutamıyor kadın dizi ağrıyor sadece yanımda olacak başka bir işlevi yok
By life fakir mi neydi yeşil beyaz 60 lısını al 50 tl kullan. 180 e gelecekYasudem34 dün ki dediğin markayı unuttum bidaha desene onu
Opera indir ordan gir✌✌✌✌Ya bu biz çok konuşuyoruz diye mi böyle yaptı bunlar çok gıcık oldum şuna heedoğru düzgün okuyamıyorum yazılanları bildirimler yüzünden
İmrendim şu an maş.Sakarya’ya KV ve KP’nin yanına geldik eşim ile
KV ben seviyorum diye Kahvaltıya Pişi yapmış , Akşamada mantı, ona karşılık olarak eriştelerini ben keserim dedim
KP ben kestane aşkıyla ölüyorum diye 2 kilo almış ben gelesiye , onada karşılık olarak sütlü kahve yaptım
Tüm borçlarımı ödedim kafam rahat
Bendim o ben. Yine diyorum hayatımda yaptırdığım en iyi şeyler arasında ilk 3 e girer o kadar iddialıyım.
benim koyduklarımKızlar bebek için hemşireye verilecek; battaniye, tulum, zıbın, şapka koysam yeterli mi? Tulum kendinden eldivenli zaten
Malum her tarafımı kaşıyorumYaa instagram da mı takip ediyorsunız ben tanımıyorum bunları
Sahte olabilr orjinal ı petek dokulu.
N 11 de kom 130 yazıyor du bir ara mesaj attım orjinal değil gibi diye kaç hafta belki ay geçti cevap atmadı
Satıcı farklıydı galiba
Noldu ya fermuar kısmı yok muydu bazıları fermuarlı çıkarıp yıkanmıyor mu?
Kaça aldın?
Hangi marka?
Sen kesin tak zaten
Eltim ve kv 17 senedir tanıyorum ikisi de çok memnun ama oda olmuştur yine thermoid ile aynı para
Ayy benim annem de sadece köstek olur oğlumda gelince öğlen ben acıkınca evdeki yemeği bile yemek istesem akşama eşin gelince ne yiyecek ona kim yemek yapacak diyordu yani ona üşeniyor utanıyordu akşam damat ne yiyecekkız lohusa aç çocuk emecek eşi her gün öğlen kebap sofrası diziyor zaten arkadaşlarıyla iş yerinde
Öyle bir annem var yani dünyadaki hiç bir kV bile bu kadar düşüncesiz vicdansız ve zalim olamaz yanişimdi yine doğuma gelmeye niyetlenecek gibi ama kabul etmiycem sütümü etkilemesine izin vermiycem
By life fakir mi neydi yeşil beyaz 60 lısını al 50 tl kullan. 180 e gelecek
229 mu ne
Opera indir ordan gir✌✌✌✌
İmrendim şu an maş.
Alisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitBalım diyetten ötürü şu an kızartma yapmıyorum
Ama kv çok kızartma yapar
Gelince sürekli lazım
Air fry şu an düşünmüyorum ya ablam da aldı kullanmadı geri sattı hatta sana getireyim dedi
KV klasik basit bir şey kullanıyor kapaklı o kadar hızlı pişiriyor ki
A ozmn haber et banadaKuşum bende var aldım bi tane daha yedekte aldım şimdi kargo da fiyatı biraz fazla uygun ya piyasaya göre bakim orijinal mi ona göre dicem onu demek istedim. Yoksa çok güzel ben çok beğeniyorum
Ben alt üst takım koymadım direk tulum koydum olur mu canım ya? Kararsız kaldımbenim koyduklarım
1 tane uzun kollu çıtçıtlı
1 Alt üst takım
1 tane bez
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane şapka
1 tane penye battaniye
Yav sadece uzakta olmak derdi. Tüm yük sendeymiş. O uzakta olduğu ıcın senı tesellı etsinTelaş yaptı gerildi anlıyorum uzakta ama yani şu durumda diyorum ya geceden beri tek olan sancı çeken hazırlık yapan benim sanki dünya bana hoş ona eziyet gibi davranıyor delirdim ya her seferinde kendimi unutup ben ona teselli veriyorum aman telaş yapma diye niye yani niye
Farketmez ikisi aynı şey. Hastane kendi logolu takımını giydirmişti. Kısa kollu çıtçıtlı body+tulum giydirmişlerdi. Ben de tulumların içine tayt alsam mı diye düşünüyorum ama hep penye battaniyeyle kundaklı tutuyorduk zaten çocuğu. Bilemedim.Ben alt üst takım koymadım direk tulum koydum olur mu canım ya? Kararsız kaldımdiğerlerini ekleyeyim teşekkür ediyorum
Olur niye olmasın ben bi tane sürekli bebek giydiren doktor varya onu izledim o hep alt üst giydiriyordu etrafımdakilerede sordum onlarda komple hastane çıkışını vermişler alt üst giydirmiş hemşireler bebeğe. Ama direkt tulum da giyer niye olmasınBen alt üst takım koymadım direk tulum koydum olur mu canım ya? Kararsız kaldımdiğerlerini ekleyeyim teşekkür ediyorum
Farketmez ikisi aynı şey. Hastane kendi logolu takımını giydirmişti. Kısa kollu çıtçıtlı body+tulum giydirmişlerdi. Ben de tulumların içine tayt alsam mı diye düşünüyorum ama hep penye battaniyeyle kundaklı tutuyorduk zaten çocuğu. Bilemedim.
Çok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorumOlur niye olmasın ben bi tane sürekli bebek giydiren doktor varya onu izledim o hep alt üst giydiriyordu etrafımdakilerede sordum onlarda komple hastane çıkışını vermişler alt üst giydirmiş hemşireler bebeğe. Ama direkt tulum da giyer niye olmasın
O yüzden kargo gelince orijinal mi değil mi haber vercem elimdekiyle kıyaslayıp. Teşekkürler bu aradaYaa instagram da mı takip ediyorsunız ben tanımıyorum bunları
Sahte olabilr orjinal ı petek dokulu.
N 11 de kom 130 yazıyor du bir ara mesaj attım orjinal değil gibi diye kaç hafta belki ay geçti cevap atmadı
Satıcı farklıydı galiba
Noldu ya fermuar kısmı yok muydu bazıları fermuarlı çıkarıp yıkanmıyor mu?
Kaça aldın?
Hangi marka?
Sen kesin tak zaten
Eltim ve kv 17 senedir tanıyorum ikisi de çok memnun ama oda olmuştur yine thermoid ile aynı para
Ayy benim annem de sadece köstek olur oğlumda gelince öğlen ben acıkınca evdeki yemeği bile yemek istesem akşama eşin gelince ne yiyecek ona kim yemek yapacak diyordu yani ona üşeniyor utanıyordu akşam damat ne yiyecekkız lohusa aç çocuk emecek eşi her gün öğlen kebap sofrası diziyor zaten arkadaşlarıyla iş yerinde
Öyle bir annem var yani dünyadaki hiç bir kV bile bu kadar düşüncesiz vicdansız ve zalim olamaz yanişimdi yine doğuma gelmeye niyetlenecek gibi ama kabul etmiycem sütümü etkilemesine izin vermiycem
By life fakir mi neydi yeşil beyaz 60 lısını al 50 tl kullan. 180 e gelecek
229 mu ne
Opera indir ordan gir✌✌✌✌
İmrendim şu an maş.
dağıtımda hala yaa adam bana getirmeyi unuttu da kendi takdı zaar hala getirmediAlisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitannemde de aynisi oldu. Aklinin bi kosesinde olsun
O dedigin seyler cok kanserojen die biliorum ben
A ozmn haber et banada
Agiz mendili, iç zıbın, yarım kollu zıbın, tulum, sapka, eldiven, battaniye belki bitane de havlu gerekebilir mi acaba. Bebek ilk dogdugunda kanlı ikeb mesela onu bizim verdiğimiz penye battaniye ile mi siliyorlar, haricinde bi battaniye daha vermeli miyiz veya havlu. Sen yazınca aklima geldi simdiKızlar bebek için hemşireye verilecek; battaniye, tulum, zıbın, şapka koysam yeterli mi? Tulum kendinden eldivenli zaten
Göğüs pedi koydum. Biberon da L Lmntbrdgi şu şahsın gazına gelip koydum niyetim yoktu normalde. Pompa koymadım sütüm maşallah geldi uzun zamandır lazım olursa ev yakın getiririm diye düşünüyorum. Göğüs ucu kremi makyaj malzemesi havlu koydum ayrıcaÇok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?