2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız iyi ki şekerin yok. Biz sahile geldik, kız kumlarla oynamak istedi. Eşim diyor ki muz yer misin, kağıt helva yer misin, ekmek domates sandviç yer misin, elma yer misin yav diyorum içinde şeker olmayan bir tek şey getirmedin mi? Kahve getirmiş Allah razı olsun. Onu da acıkınca iççem
Dün burnuma kestane kokusuyla geldi, çok özledim. Doğurayım her gün pasta dondurma yiycem yaza kadar da zayıflamsm gerekiyor. Nasıl olcaksa o iş

Kızlar bebek için hemşireye verilecek; battaniye, tulum, zıbın, şapka koysam yeterli mi? Tulum kendinden eldivenli zaten

Bi sey cikarsa o bebelere uzulurum yazik
Yaa instagram da mı takip ediyorsunız ben tanımıyorum bunları
Sahte olabilr orjinal ı petek dokulu.
N 11 de kom 130 yazıyor du bir ara mesaj attım orjinal değil gibi diye kaç hafta belki ay geçti cevap atmadı
Satıcı farklıydı galiba
Kızlarrrr biz yeni çekmece içi düzenleyici aldık ya bu dik duranlardan bir arkadaş atmıştı. Benimki çok pis kokuyordu bi yıkıyım dedim. Yıkamayın , dost tavsiyesi

Noldu ya fermuar kısmı yok muydu bazıları fermuarlı çıkarıp yıkanmıyor mu?
Kaça aldın?
Hangi marka?
Bende nikah tacimi takicam aynen
Sen kesin tak zaten
Ben de annem de hep ondan kullanıyoruz cidden ne sıçrama ne kırılma ne bir şey
Eltim ve kv 17 senedir tanıyorum ikisi de çok memnun ama oda olmuştur yine thermoid ile aynı para
Ayy benim annem de sadece köstek olur oğlumda gelince öğlen ben acıkınca evdeki yemeği bile yemek istesem akşama eşin gelince ne yiyecek ona kim yemek yapacak diyordu yani ona üşeniyor utanıyordu akşam damat ne yiyecek kız lohusa aç çocuk emecek eşi her gün öğlen kebap sofrası diziyor zaten arkadaşlarıyla iş yerinde
Öyle bir annem var yani dünyadaki hiç bir kV bile bu kadar düşüncesiz vicdansız ve zalim olamaz yani şimdi yine doğuma gelmeye niyetlenecek gibi ama kabul etmiycem sütümü etkilemesine izin vermiycem
Ya sudem34 dün ki dediğin markayı unuttum bidaha desene onu
By life fakir mi neydi yeşil beyaz 60 lısını al 50 tl kullan. 180 e gelecek
229 mu ne
Ya bu biz çok konuşuyoruz diye mi böyle yaptı bunlar çok gıcık oldum şuna hee doğru düzgün okuyamıyorum yazılanları bildirimler yüzünden
Opera indir ordan gir✌✌✌✌
İmrendim şu an maş.

İnş canım gaz sancısından uyuyamadım gece, karnım o kadar şiş ki anlatamam nefes alamıyorum zorlanıyorum. S samozlem di sanırım
Bendim o ben. Yine diyorum hayatımda yaptırdığım en iyi şeyler arasında ilk 3 e girer o kadar iddialıyım. Yani nasıl anlatsam bir kelebeğin kanadında bir bulutun üstünde gibiydim. Sırtımda ve tüm vücudumda ağırlığını hissettiğim 20 kilo küfe taşıyormuşum da biri gelip yeter diyip almış gibi bir rahatlama. İnşallah sen de öyle olursun. 4 gün çıkamayıp 4.gün yapılmıştı bana.

Kızlar bebek için hemşireye verilecek; battaniye, tulum, zıbın, şapka koysam yeterli mi? Tulum kendinden eldivenli zaten
benim koyduklarım
1 tane uzun kollu çıtçıtlı
1 Alt üst takım
1 tane bez
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane şapka
1 tane penye battaniye

Malum her tarafımı kaşıyorum

Alisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitannemde de aynisi oldu. Aklinin bi kosesinde olsun
O dedigin seyler cok kanserojen die biliorum ben
Kuşum bende var aldım bi tane daha yedekte aldım şimdi kargo da fiyatı biraz fazla uygun ya piyasaya göre bakim orijinal mi ona göre dicem onu demek istedim. Yoksa çok güzel ben çok beğeniyorum
A ozmn haber et banada

benim koyduklarım
1 tane uzun kollu çıtçıtlı
1 Alt üst takım
1 tane bez
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane şapka
1 tane penye battaniye
Ben alt üst takım koymadım direk tulum koydum olur mu canım ya? Kararsız kaldım diğerlerini ekleyeyim teşekkür ediyorum

sudem34 airfry benim de eşim çok almak istedi ben aldırmadım. Şimdi vazgeçemiyorum. Çocuk sık sık patates kızartması istiyor. Bir kaşık yağla içim rahat yediriyorum. Köfteyi hatta pirzolayı bile yağdan daha lezzetli yapıyor bence. Ocak silmemek de cabası. Ve suya tutunca hemen akıyor kiri. Balık, kek denemedim.

Yav sadece uzakta olmak derdi. Tüm yük sendeymiş. O uzakta olduğu ıcın senı tesellı etsin Yükünü azaltması gereken o . Su 9 ay+lohusalıkta bu bıraksınlarda oncelık bız olalım. Ben olsam sen niye uzaksın ben tek başıma mı yaptım tek başıma mücadele veriyorum diye ondan önce trıbımı atardım sen gene bir süre teselli etmişin maşallahın var

Ben alt üst takım koymadım direk tulum koydum olur mu canım ya? Kararsız kaldım diğerlerini ekleyeyim teşekkür ediyorum
Farketmez ikisi aynı şey. Hastane kendi logolu takımını giydirmişti. Kısa kollu çıtçıtlı body+tulum giydirmişlerdi. Ben de tulumların içine tayt alsam mı diye düşünüyorum ama hep penye battaniyeyle kundaklı tutuyorduk zaten çocuğu. Bilemedim.

Olur niye olmasın ben bi tane sürekli bebek giydiren doktor varya onu izledim o hep alt üst giydiriyordu etrafımdakilerede sordum onlarda komple hastane çıkışını vermişler alt üst giydirmiş hemşireler bebeğe. Ama direkt tulum da giyer niye olmasın

Çok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorum

O yüzden kargo gelince orijinal mi değil mi haber vercem elimdekiyle kıyaslayıp. Teşekkürler bu arada
Alisincaya kdr airfryer pismanliktir alistiktan sonra allahim beden bunca yil bunsuz yasadimdir. Tecrubeyle sabitannemde de aynisi oldu. Aklinin bi kosesinde olsun
O dedigin seyler cok kanserojen die biliorum ben

A ozmn haber et banada
dağıtımda hala yaa adam bana getirmeyi unuttu da kendi takdı zaar hala getirmedi

Agiz mendili, iç zıbın, yarım kollu zıbın, tulum, sapka, eldiven, battaniye belki bitane de havlu gerekebilir mi acaba. Bebek ilk dogdugunda kanlı ikeb mesela onu bizim verdiğimiz penye battaniye ile mi siliyorlar, haricinde bi battaniye daha vermeli miyiz veya havlu. Sen yazınca aklima geldi simdi

Çok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorum
Göğüs pedi koydum. Biberon da L Lmntbrdgi şu şahsın gazına gelip koydum niyetim yoktu normalde. Pompa koymadım sütüm maşallah geldi uzun zamandır lazım olursa ev yakın getiririm diye düşünüyorum. Göğüs ucu kremi makyaj malzemesi havlu koydum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…