2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar biraz saçma olabilir ama depend alırken tam olarak neremizi ölçcez bel mi kalça mı

Arkadaşlar çamaşır deterjanı ne alcaz ya ben omo kullanıyorum. Tüm iyi deterjan markaları da onların. Eşim aradı markette omonun hangisisiydi diye aldırmadım. İçim rahat etmiyor. Ne alcaz peki?

Hayır kendi bezleri oluyo onla temizliyorlar bi de ilkten güzel olan resim çekineceğiniz kıyafetleri verme çünkü tam temiz olmaya biliyo sadece sildikleri için. Sonra resim çekilirken çıkartırsınız. Ağız mendili gerekli değil mideleri boş çünkü kusmazlar diye biliyorum

Arkadaşlar çamaşır deterjanı ne alcaz ya ben omo kullanıyorum. Tüm iyi deterjan markaları da onların. Eşim aradı markette omonun hangisisiydi diye aldırmadım. İçim rahat etmiyor. Ne alcaz peki?
Ben Siveno aldım canım bebek için . Kendimizde perwol omo karışık kullanıyoruz

Bebek için mi? Aile için mi?

Canlar okuyamadım henüz cevaplarınızı Eve yeni geldim tansiyonlarım yerlerde yemek yiyeyim kendime geleyim geliyorum
Bebek iyi fakat sancılarım var nst yanlış çıkmış diyorum ki sancım var nst de yok hissediyorum doktorum geldi sonra takip etti kesinleşti nidicarda tekrar başlıyorum günde dört tane olarak
Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimal önümüzdeki hafta Doğum planlanacak 35 i doldurmaya çalışacağız

Hahaha kız en azindan strezile edilmiş gönül rahatlığıyla attın çantaya

Fermuar var ama o alt kısmının fermuarlı. Çıkıyorsa üzülürüm he ıpıslak duruyor zaten kurumaz da bu şimdi

Hahaha kız en azindan strezile edilmiş gönül rahatlığıyla attın çantaya
Nolur olmaz attım işte bakalım inşallah ihtiyacım olmaz bi hava durumu belli olmayacağı için kendime çıkış kıyafeti almadım

Ben bi gece acile gittiğimde nst yaptılar sancı çıkmaıd sonra doktor geldi elle rahmimi tuttu 20dakikaya yakın telefondan da kronometre açtı ve kasılma var mı yok mu diye baktı. Ben de çok saçma bulmuştum neden diye de sordum bazen sancı olsa da nst de çıkmıyor demişti . Demek ki çok nadir görülen bir şey değilmiş bu

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ya canın sağolsun bu yolda bizlere Önder oldun

Aile için bizim için bebek deterjanı değil. İsrail üretimi deterjanı almak içime sinmiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Omo alo ariel onların. Ne kullanıcaz peki.
Bebeğim bak ben hayat kimyada bulundum üretimini vs biliyorum. Açıkçası ne p&g ne Ünilever farklı madde kullanmıyo ham madde aynı. İçinde renkli bişiler olması seni şaşırtmasın hepsi bildiğin sabun. Bizim milletin yapamadığı ve memnun kalmadığı şey şu renklilere beyazlarda kullanılacak deterjan kullanıyorlar beyazlarda da renkli. Beyazlar için olan deterjanların hepsinde adı değişir kodu değişir ama beyazlatıcı madde var. Yok diyene inanma. Bu sefer renkliler soluyo. Beyazlarda da tam leke çıkmıyor kalite olarak şöyle fark var falan filan diyorlar aynı yani. He yumuşatıcı bence bu benim fikrim biraz alanım olduğu için bu kanıdayım tamamen gereksiz doğa da çözünmeyen hiç bir şeyi kullanmayı çok doğru bulmuyorum. Organik yumuşatıcı kullanmak her zaman daha iyi bence. Ben normalde senelerdir kullanmıyorum çevre kirliliği yani sadece son zamanlarda deterjan kokusundan midem bulmadığı için bide kendime koktuğum için kullanıyorum o kadar.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ya canın sağolsun bu yolda bizlere Önder oldun
Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldi kokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki

Eklentiler

• IMG_2563.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…