- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.681
İnşallah iyi olsunlar daYani ikiside oldukça yoğun muhtemelen o yüzden pek yoklar galiba
Biz çok konuşmuyoruz ki başkaları az konuşuyorYa bu biz çok konuşuyoruz diye mi böyle yaptı bunlar çok gıcık oldum şuna heedoğru düzgün okuyamıyorum yazılanları bildirimler yüzünden
Hayır kendi bezleri oluyo onla temizliyorlar bi de ilkten güzel olan resim çekineceğiniz kıyafetleri verme çünkü tam temiz olmaya biliyo sadece sildikleri için. Sonra resim çekilirken çıkartırsınız. Ağız mendili gerekli değil mideleri boş çünkü kusmazlar diye biliyorumAgiz mendili, iç zıbın, yarım kollu zıbın, tulum, sapka, eldiven, battaniye belki bitane de havlu gerekebilir mi acaba. Bebek ilk dogdugunda kanlı ikeb mesela onu bizim verdiğimiz penye battaniye ile mi siliyorlar, haricinde bi battaniye daha vermeli miyiz veya havlu. Sen yazınca aklima geldi simdi
Ben Siveno aldım canım bebek için . Kendimizde perwol omo karışık kullanıyoruzArkadaşlar çamaşır deterjanı ne alcaz ya ben omo kullanıyorum. Tüm iyi deterjan markaları da onların. Eşim aradı markette omonun hangisisiydi diye aldırmadım. İçim rahat etmiyor. Ne alcaz peki?
Bebek için mi? Aile için mi?Arkadaşlar çamaşır deterjanı ne alcaz ya ben omo kullanıyorum. Tüm iyi deterjan markaları da onların. Eşim aradı markette omonun hangisisiydi diye aldırmadım. İçim rahat etmiyor. Ne alcaz peki?
Hahaha
Fermuar var ama o alt kısmının fermuarlı. Çıkıyorsa üzülürüm heYaa instagram da mı takip ediyorsunız ben tanımıyorum bunları
Sahte olabilr orjinal ı petek dokulu.
N 11 de kom 130 yazıyor du bir ara mesaj attım orjinal değil gibi diye kaç hafta belki ay geçti cevap atmadı
Satıcı farklıydı galiba
Noldu ya fermuar kısmı yok muydu bazıları fermuarlı çıkarıp yıkanmıyor mu?
Kaça aldın?
Hangi marka?
Sen kesin tak zaten
Eltim ve kv 17 senedir tanıyorum ikisi de çok memnun ama oda olmuştur yine thermoid ile aynı para
Ayy benim annem de sadece köstek olur oğlumda gelince öğlen ben acıkınca evdeki yemeği bile yemek istesem akşama eşin gelince ne yiyecek ona kim yemek yapacak diyordu yani ona üşeniyor utanıyordu akşam damat ne yiyecekkız lohusa aç çocuk emecek eşi her gün öğlen kebap sofrası diziyor zaten arkadaşlarıyla iş yerinde
Öyle bir annem var yani dünyadaki hiç bir kV bile bu kadar düşüncesiz vicdansız ve zalim olamaz yanişimdi yine doğuma gelmeye niyetlenecek gibi ama kabul etmiycem sütümü etkilemesine izin vermiycem
By life fakir mi neydi yeşil beyaz 60 lısını al 50 tl kullan. 180 e gelecek
229 mu ne
Opera indir ordan gir✌✌✌✌
İmrendim şu an maş.
Demek ki bu sancıların şu aralar olması rahimin açılacağınınin işaretiYok onunda hiç olmadıo çok inatla bekledi ama gelmedi miniş
Aile için bizim için bebek deterjanı değil. İsrail üretimi deterjanı almak içime sinmiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Omo alo ariel onların. Ne kullanıcaz peki.Bebek için mi? Aile için mi?
Nolur olmaz attım işte bakalım inşallah ihtiyacım olmazHahahakız en azindan strezile edilmiş gönül rahatlığıyla attın çantaya
Ben de omo kullanıyorum ama istemiyorum kullanmak. Perwolü siyahlara kullanıyorum arada. Ama onun menşeini de bilmiyorumBen Siveno aldım canım bebek için . Kendimizde perwol omo karışık kullanıyoruz
Ben bi gece acile gittiğimde nst yaptılar sancı çıkmaıd sonra doktor geldi elle rahmimi tuttu 20dakikaya yakın telefondan da kronometre açtı ve kasılma var mı yok mu diye baktı. Ben de çok saçma bulmuştum neden diye de sordum bazen sancı olsa da nst de çıkmıyor demişti . Demek ki çok nadir görülen bir şey değilmiş buCanlar okuyamadım henüz cevaplarınızı Eve yeni geldim tansiyonlarım yerlerde yemek yiyeyim kendime geleyim geliyorum
Bebek iyi fakat sancılarım var nst yanlış çıkmış diyorum ki sancım var nst de yok hissediyorum doktorum geldi sonra takip etti kesinleşti nidicarda tekrar başlıyorum günde dört tane olarak
Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimal önümüzdeki hafta Doğum planlanacak 35 i doldurmaya çalışacağız
He onları ben de bilmiyorumBen de omo kullanıyorum ama istemiyorum kullanmak. Perwolü siyahlara kullanıyorum arada. Ama onun menşeini de bilmiyorum
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaKüçükleri iyi ama orta ve büyük olan yamulmuş gibiyamulmamalarını dik durmalarını kendilerini bırakmamalarını söyledim bakalım kuruyunca son halleri ne olacak ama içinde karton var sanırım onun yarısı bozulmuş. Keşke yıkamak yerine ütüleseydim mikroplar ölsün diye.
Ya benim önceden böyle her şeyi yıkıyım takıntım yoktu şimdi özellikle çocukla ilgili her şeyi yıkamak istiyorum asla içime sinmiyor. Ama Çok üzüldüm diyemicem çünkü yıkamadan kullanmak asla içime sinmezdi. Z Zecmel
Ben ABC kullanıyorum bitmek üzere diye peros aldımBen de omo kullanıyorum ama istemiyorum kullanmak. Perwolü siyahlara kullanıyorum arada. Ama onun menşeini de bilmiyorum
Bebeğim bak ben hayat kimyada bulundum üretimini vs biliyorum. Açıkçası ne p&g ne Ünilever farklı madde kullanmıyo ham madde aynı. İçinde renkli bişiler olması seni şaşırtmasın hepsi bildiğin sabun. Bizim milletin yapamadığı ve memnun kalmadığı şey şu renklilere beyazlarda kullanılacak deterjan kullanıyorlar beyazlarda da renkli. Beyazlar için olan deterjanların hepsinde adı değişir kodu değişir ama beyazlatıcı madde var. Yok diyene inanma. Bu sefer renkliler soluyo. Beyazlarda da tam leke çıkmıyorAile için bizim için bebek deterjanı değil. İsrail üretimi deterjanı almak içime sinmiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Omo alo ariel onların. Ne kullanıcaz peki.
Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldiGülsem mi ağlasam mı bilemedim yacanın sağolsun bu yolda bizlere Önder oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?