- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.701
Agiz mendili, iç zıbın, yarım kollu zıbın, tulum, sapka, eldiven, battaniye belki bitane de havlu gerekebilir mi acaba. Bebek ilk dogdugunda kanlı ikeb mesela onu bizim verdiğimiz penye battaniye ile mi siliyorlar, haricinde bi battaniye daha vermeli miyiz veya havlu. Sen yazınca aklima geldi simdi
Teşekkür ediyorum canım bildiğim kadarıyla onlar kendi havluları siliyorlar.
Peros iyi mi nasıl acaba. O nerenin bi araştırayımBen ABC kullanıyorum bitmek üzere diye peros aldım
Keşke nemli bezle filan silseydinYa bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldikokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Bilmiyorum kullanmadım ki daha. Zaten kıyafetlerimiz çok lekeli olmuyor çıkmayan olursa da sabunlayip koyuyorum ya da Bingo oksijen döküyorum üstünePeros iyi mi nasıl acaba. O nerenin bi araştırayım
Anası babası olmayan tek nasıl kalıyorKızlar eşim gece vardiyasında şuan iş yerinde bir tanıdığı var gitmiş demiş yeni doğum yapan 40 gün tek kalmaz kalmamalı eşimde geldi bunu bana söylüyor annem çok kalamaz bunu da biliyor kv başıma bela edecek sen varsın kimse lazım değil dedim şey diyor gece vardiyasında ne yapacaksın tek olmaz sinir etti beni
Yok yok aslında şöyle. Omo dan memnunum ama bu savaş açısından dedim sanki onlara yardım ediyormuş gibi geliyor. Yumuşatıcı yıllar oldu bırakalı hem çok tıkıyor beni ve de çok kimyasal geliyor gerek görmüyorum. Saydığım deterjanlar unilever grubuna ait sanırım yanılıyor da olabilirim. P&g yi isim olarak biliyorum ama grubun içinde neler hangl markalar var bilmiyorum Bi bakmam gerek.Bebeğim bak ben hayat kimyada bulundum üretimini vs biliyorum. Açıkçası ne p&g ne Ünilever farklı madde kullanmıyo ham madde aynı. İçinde renkli bişiler olması seni şaşırtmasın hepsi bildiğin sabun. Bizim milletin yapamadığı ve memnun kalmadığı şey şu renklilere beyazlarda kullanılacak deterjan kullanıyorlar beyazlarda da renkli. Beyazlar için olan deterjanların hepsinde adı değişir kodu değişir ama beyazlatıcı madde var. Yok diyene inanma. Bu sefer renkliler soluyo. Beyazlarda da tam leke çıkmıyorkalite olarak şöyle fark var falan filan diyorlar aynı yani. He yumuşatıcı bence bu benim fikrim biraz alanım olduğu için bu kanıdayım tamamen gereksiz doğa da çözünmeyen hiç bir şeyi kullanmayı çok doğru bulmuyorum. Organik yumuşatıcı kullanmak her zaman daha iyi bence. Ben normalde senelerdir kullanmıyorum çevre kirliliği yani sadece son zamanlarda deterjan kokusundan midem bulmadığı için bide kendime koktuğum için kullanıyorum o kadar.
Bebeğim işte hayat kimyanın ürünlerinin farkı yok aslında benim demek istediğim bu. Bingo kullanabilirsin bu hassasiyetin varsa aynı çünkü hemde yerli öldü mü kaldı mı bilmiyorum hacı biri diyorlardı sahibiYok yok aslında şöyle. Omo dan memnunum ama bu savaş açısından dedim sanki onlara yardım ediyormuş gibi geliyor. Yumuşatıcı yıllar oldu bırakalı hem çok tıkıyor beni ve de çok kimyasal geliyor gerek görmüyorum. Saydığım deterjanlar unilever grubuna ait sanırım yanılıyor da olabilirim. P&g yi isim olarak biliyorum ama grubun içinde neler hangl markalar var bilmiyorum Bi bakmam gerek.
Ya Çok pis kokuyordu temiz hissettirmezdi öyle deKeşke nemli bezle filan silseydin
Ne yaparsak yapalım içimize sinmiyor bende herşeyi yıkıyorumYa Çok pis kokuyordu temiz hissettirmezdi öyle de
Yazık biri daha yıkamış harbiden bi yorumlara baksaymıssın keşkeYa bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldikokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Rahat bir şeyler at zaten üstüne mont giyersin en kötüNolur olmaz attım işte bakalım inşallah ihtiyacım olmazbi hava durumu belli olmayacağı için kendime çıkış kıyafeti almadım
Dolap içi mi almıştın keşke keçe alsaydınYa bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldikokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Kız hiç aklıma gelmedi o kadar pis kokuyor ki yıkanmama ihtimalini düşünemedim hiçYazık biri daha yıkamış harbiden bi yorumlara baksaymıssın keşke
Yok şifonyerin içi için almıştım artık bida alırım napıyımDolap içi mi almıştın keşke keçe alsaydınonlar daha kullanışlı oluyor
Bu kez yorumlara bak boşa gitti yaYok şifonyerin içi için almıştım artık bida alırım napıyım
Hangisini alalımBebeğim bak ben hayat kimyada bulundum üretimini vs biliyorum. Açıkçası ne p&g ne Ünilever farklı madde kullanmıyo ham madde aynı. İçinde renkli bişiler olması seni şaşırtmasın hepsi bildiğin sabun. Bizim milletin yapamadığı ve memnun kalmadığı şey şu renklilere beyazlarda kullanılacak deterjan kullanıyorlar beyazlarda da renkli. Beyazlar için olan deterjanların hepsinde adı değişir kodu değişir ama beyazlatıcı madde var. Yok diyene inanma. Bu sefer renkliler soluyo. Beyazlarda da tam leke çıkmıyorkalite olarak şöyle fark var falan filan diyorlar aynı yani. He yumuşatıcı bence bu benim fikrim biraz alanım olduğu için bu kanıdayım tamamen gereksiz doğa da çözünmeyen hiç bir şeyi kullanmayı çok doğru bulmuyorum. Organik yumuşatıcı kullanmak her zaman daha iyi bence. Ben normalde senelerdir kullanmıyorum çevre kirliliği yani sadece son zamanlarda deterjan kokusundan midem bulmadığı için bide kendime koktuğum için kullanıyorum o kadar.
Hastanede gerekirse şırıngayla mama veriyorlar. Ben pompaya ihtiyaç duymamıştım. İlerki günlerde gerekmişti. Emzüğe hemşireler kızıyor. Eve gidince sokcam hemen ağzınaÇok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorum
sen zaten zararından çok yararı olacağını bılsen tolere eder gel dersınCanım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?