2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Teşekkür ediyorum canım bildiğim kadarıyla onlar kendi havluları siliyorlar. Z Zecmel sağol hayatım göğüs pedi de ekliyorum

Anası babası olmayan tek nasıl kalıyor Kisinin ihtiyacina istegine bağlı. Ben tek yapamam mesela ama bazısı kar degıl zarar o yüzden gerekirse annem kalır de geç doğsun idare ettiğinizi görünce annen gitsede ihtiyacın olmadığını görüp gelsin diyemeZ bence

Yok yok aslında şöyle. Omo dan memnunum ama bu savaş açısından dedim sanki onlara yardım ediyormuş gibi geliyor. Yumuşatıcı yıllar oldu bırakalı hem çok tıkıyor beni ve de çok kimyasal geliyor gerek görmüyorum. Saydığım deterjanlar unilever grubuna ait sanırım yanılıyor da olabilirim. P&g yi isim olarak biliyorum ama grubun içinde neler hangl markalar var bilmiyorum Bi bakmam gerek.

Bebeğim işte hayat kimyanın ürünlerinin farkı yok aslında benim demek istediğim bu. Bingo kullanabilirsin bu hassasiyetin varsa aynı çünkü hemde yerli öldü mü kaldı mı bilmiyorum hacı biri diyorlardı sahibi

Hangisini alalım ben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim

Çok teşekkür ediyorum kızlar. Göğüs pedi, pompa, emzik, biberon bunları koyacak mıyız? Artık bitirip hazırlayıp rahatlamak istiyorum
Hastanede gerekirse şırıngayla mama veriyorlar. Ben pompaya ihtiyaç duymamıştım. İlerki günlerde gerekmişti. Emzüğe hemşireler kızıyor. Eve gidince sokcam hemen ağzına göğüs pedi al. Akıyor sütler. İlk aylarda lazım oluyor zaten, sonra düzene giriyor süt akışı.

Son düzenleme:
Canım bebeğe zaten ben bakarım ilk de olsa az çok çocuk bakımını biliyorum. Kv de gelince iş yapacak durum da değil dizi ağrıyor yine herşey bana bakıyor
sen zaten zararından çok yararı olacağını bılsen tolere eder gel dersın bır bıldıgın vardır istememekte. Lohusalık ile birlikte birde kv ile uğraşmak istememen çok doğal. Gelen sana bakmaya seni şımartmaya gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…