2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar çamaşır deterjanı ne alcaz ya ben omo kullanıyorum. Tüm iyi deterjan markaları da onların. Eşim aradı markette omonun hangisisiydi diye aldırmadım. İçim rahat etmiyor. Ne alcaz peki?
Mühendisinoğlu boronu öneriyordu. Ben uzun süre kullandım. Hem bebeğe hem kendimize. Sonra cici kv gelip eşime marketten çeşit çeşit omolar yumuşatıcılar aldırmıştı ☺ içeriği temizdi boronun. Hala öyle mi bilmiyorum. Ve türk malı.
Mom’s green de alabilirsin ama pahalı sanki.

Benden çok bebeğe bakacaklar gibime geliyor kız durur durur ben bir laf ederim kadın kalır öyle sinirliyim ben

Hangisini alalım ben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim
Ben renkliler de bingo beyazlarda omo kullanıyordum. Beyazlarda abc alcam bi 3 sene önce yenileme yapmışlardı kokusu midemi bulandırmıyor. Renklilerde de bingo ya devam. Kv Bingo mutlu yuvam kullanıyor onunla kokusu güzel ama ben yıkayınca güzel gelmiyor çamaşır sodası ile karıştırmaya devam edebilirsin yine o zaten etkili oluyo

sudem34
Canım ben gebeliğimde farkında olmadan almıştım

Mutfak dolaplarımda artık kızartma kokusu ve yağ lekelerine v.s veda ettik . Sulu yemek için ocak , kek börek tarzı olanlar için fırın

Sucuk köfte patates et biber aklına ne gelirde aitfry kullanıyoruz . Eşim robot süpürgeden sonra eve aldığımız en mantıklı ve gerekli ürün diyor .
1 kaşık yağ ile yapıyoruz 7-8 aydır yemekleri hem sağlıklı hemde uzun vadede çok tasarruflu

Bu Arada ilk aylarda ben somon tarzı balık yapmıştım ama folyoya sarıp pişirmiştim güzel olmuştu . Balık ve et kokusu kolay kolay dışarı yayılmıyor büyük rahatlık

Ben 3-4 ay elden ayaktan düşüp çok kötü hasta olunca eşim tüm yiyecekleri akşam eve gelip air de kendi yaptı . Erkekler bile 2 güne alışıp kullanıyor

Bu deterjan konusunda bebekle temas edeceği için üstümüz bir süre ben ve eşim için demi acaba bebek deterjanı kullansam diye düşünüyorum. Yada çok mu abartmış olurum
Emin ol senin içinde sağlıklı olur bu bingo oxyjen varya onu da kullanabilirsin diğerlerine göre içerik açısından biraz daha iyi diye biliyorum

Sağ ol zecmelcimm. Bingoya bir şans vereyim o halde

Bu deterjan konusunda bebekle temas edeceği için üstümüz bir süre ben ve eşim için demi acaba bebek deterjanı kullansam diye düşünüyorum. Yada çok mu abartmış olurum
Olmazsın sürekli omuz bezi kullanamıyor insan. Kıyafetlerine yüzü değince kabarıyor yüzü.

Benden çok bebeğe bakacaklar gibime geliyor kız durur durur ben bir laf ederim kadın kalır öyle sinirliyim ben
Ben annem ve kayınvalıdemı davet ederken başta dedim gelsin herkes çocuğuna baksın tabı severler ayrı ama siz buradayken acemılıgımızı atarız ıhtıyac olunca sorarız sıze zaten dedim. Bağ kurması gereken biziz bebekle bi zahmet başka şeylerde yardımcı olsunlar koca ev iş mi yok

Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldi kokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Ben aldım önerende bendim hatta ikinci bi set daha aldım hiç koku yoktu güzelce silip kullandım acaba farklı satıcıların ki mi kokuyordu.içinde karton gibi birsey var yıkanmayacağı zaten anlaşılıyor ordan

Çok teşekkür ediyorum canım

Bugün hastane çantasının ütüleme ve yerleştirme kısmını halletmeye çalışıyorum belim beni o kadar zorluyor ki asla ayakta kalamıyorum sandalyede oturup ütü yaptım.bel fıtığım var o kadar korkuyorum ki nükseder diye hayırlısıyla bide şu doğum öncesi evin büyük tam temizliğini halledebilsek ancak kafam rahatlayacak sanırım

Boronu kv kullandı bi ara çamaşırlarda hep beyaz kalıntı bıraktığını söyledi. Gerçi o çok koymuş da olabilir. Bir göze bir su bardağı kadar deterjan koyduğunu görmüştüm bi kere. En son bimde görmüştüm Boronu. Moms Green pahalı ona sürekli güç yetmez.

Emin ol senin içinde sağlıklı olur bu bingo oxyjen varya onu da kullanabilirsin diğerlerine göre içerik açısından biraz daha iyi diye biliyorum
Ben Türkiye’de değilim ah keşke olsam. Ne alıcam ne kullanacam daha kolay karar verirdim. Burdan bakardım. Böyle bir marka aldım kokusu yok. Bakalım. ozaman yıkıyım ben hastane pıjamalarımdan başlayıp bunla . ılk zamanlar çok hassas oluyormuş tenleri öpmeye kıyamayıp bır deterjan uğruna oğlanı sıkıntıya sokmayım

Eklentiler

• IMG_3644.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 105
Ben aldığım diğer organizeleri yıkadım onlarda sertti o yüzden bunu da bozulmaz diye düşündüm bilemiyorum satıcıdandır o zaman ya çünkü aşırı kötü kokuyordu elimi sürünce ellerim bile kokmaya başladı

Yaaa olsun kuşum illaki bitkisel bazlı deterjanlar vardır sahibine bak ona göre alırsın sende

Anneler gelmeden bırınıncagrıcam yapsın ben yoksa bu ev temızlemesının arkasına doğuma giderim garanti dün 2 oda süpürüp sildim. 1 makine camasırnyıkadım sonra sancı ağrı furyası akşam 9 dan sabah 3 e kadar duramadım duş agrınkesıci masaj hıc bır fayda etmedi. Acilde kanama su yok ağrılar kısa aralındegıl düye gel demedı. hala dik duramıyorum karnım geriliyor alt kısmı. Yatıyorum öyleEşim yarın sabah 5 e kadar yok. O gelene kadar yatarım bır fııl artık kendım ettım kendım buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…