- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.741
Ben uzun zamandır süpürmüyorum eşim sağolsun o süpürüyor belimi kollamak zorundayım yoksa hemen ayağıma vuruyor. Temizligide annemi bekliyorum o yapacak ben hiç riske girmiyorum pencere ve koltukları silmeye de birini cagiracaz ben sadece gün gün dolap çekmece içlerini falan yerleştiriyorum annem gelene kadarAnneler gelmeden bırınıncagrıcam yapsın ben yoksa bu ev temızlemesının arkasına doğuma giderim garantidün 2 oda süpürüp sildim. 1 makine camasırnyıkadım sonra sancı ağrı furyası akşam 9 dan sabah 3 e kadar duramadım duş agrınkesıci masaj hıc bır fayda etmedi. Acilde kanama su yok ağrılar kısa aralındegıl düye gel demedı. hala dik duramıyorum karnım geriliyor alt kısmı. Yatıyorum öyle Eşim yarın sabah 5 e kadar yok. O gelene kadar yatarım bır fııl artık kendım ettım kendım buldum
Bebeğin büyüyor bak o haftalarda hepimizde geçmeyen mide yanmaları ve ağırlık başladıKızlar uyku modundayım sadece uyumak istiyorummide yanmalarım da geri geldi. Ay noluyor bana ya Kv dem evi sildi sağolsun o kadar iyi hissettim ki kaç gündür bulaşık derdim de yok, iyi geliyor ya. Bu halde hiçbir şey yapamazdım
İnşallah kullanılacak derecede olurKurusun bakalım bi belki de bir şey olmaz
Ben varım iki fıtık bir yırtık var bende 33. Haftadayım iki haftadır artık sanki belim karnımı taşıyamıyor hissi var kendimi yormamaya çalışıyorum en önemlisi ayakta kalma süremi minimum tutuyorum bazen bulaşık yıkamayı bile arada uzanıp sonra devam edip tamamlıyorumSelam kızlar bel fıtığı olan var mı ? 33 haftadayım ayağım çekildi iki gündür yatakta dönmek bile zorlaşıyor, egzersiz işe yaramıyor ? Siz nasıl baş ediyorsunuz ?
Yarım veya bir çay bardağı koyduğumu hatırlıyorum. Diğer deterjanlardan çok farklı değildi bence. Yine kullanabilirim aklıma gelmişkenBoronu kv kullandı bi ara çamaşırlarda hep beyaz kalıntı bıraktığını söyledi. Gerçi o çok koymuş da olabilir. Bir göze bir su bardağı kadar deterjan koyduğunu görmüştüm bi kere. En son bimde görmüştüm Boronu. Moms Green pahalı ona sürekli güç yetmez.
Birde bel destekli hamile korsesi diye birsey var doktoruna danışıp alabilirsin kullanabilirsin derse beni baya rahatlatıyor uzun süreli ayakta kalacaksam yada dışarı çıkarken falan takıyorumSelam kızlar bel fıtığı olan var mı ? 33 haftadayım ayağım çekildi iki gündür yatakta dönmek bile zorlaşıyor, egzersiz işe yaramıyor ? Siz nasıl baş ediyorsunuz ?
23 ü gelecekler benim vızeyı ona göre almıştık. Kv de ıs ıcın gelmez doğumdan sonra gelir. normalde 11 doğum gözüküyordu ama doktor perşembe karar verıcem 37 de alırız dedı 21-27 arasına denk geliyorBen uzun zamandır süpürmüyorum eşim sağolsun o süpürüyor belimi kollamak zorundayım yoksa hemen ayağıma vuruyor. Temizligide annemi bekliyorum o yapacak ben hiç riske girmiyorum pencere ve koltukları silmeye de birini cagiracaz ben sadece gün gün dolap çekmece içlerini falan yerleştiriyorum annem gelene kadar
Çınarkuşumuz biraz yaramaz olacak belli kiKızlar nstdeyim Şuan nerdeyse hiç sancı yokgirmeden önce sertlikten yürüyemiyordum bu çocuk oyun oynuyor Benimle
Bendede var aynı şey kaşıntı fln yok koku yok tuvalete girince parmağımla çekiyorum koyu çirkin bişeyYok çok daha katı kremden fotoğraf atmak da istemiyorum internette örnekler var da, mucus plug yazınca çıkıyor örnekler aynı öyle. Katılaşmış uhu gibiaklıma gelen saçma örnekler
Ne zaman geçicek peki geçiyor mu çok zorlanmaya başladım yaBebeğin büyüyor bak o haftalarda hepimizde geçmeyen mide yanmaları ve ağırlık başladı
10 gün içinde ikinci kontrol 15 TLKızlar 36 dan sonra doktor her hafta çağıracakmış. Biz her hafta muayene ücreti ödüyor muyuz? Medipole gidiyorum ben
Bende hem bel hem boyun fıtığı var şimdilik zorlaştırmadı hayatımı umarım böyle devam ederSelam kızlar bel fıtığı olan var mı ? 33 haftadayım ayağım çekildi iki gündür yatakta dönmek bile zorlaşıyor, egzersiz işe yaramıyor ? Siz nasıl baş ediyorsunuz ?
35 TENe zaman geçicek peki geçiyor mu çok zorlanmaya başladım ya
Yaniiii cevabı duymak istediğine eminmisinNe zaman geçicek peki geçiyor mu çok zorlanmaya başladım ya
Tabii ki değilUni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici Avantaj Paket 4lü
Kızlar alınır mı, temiz içerikli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?