2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben uzun zamandır süpürmüyorum eşim sağolsun o süpürüyor belimi kollamak zorundayım yoksa hemen ayağıma vuruyor. Temizligide annemi bekliyorum o yapacak ben hiç riske girmiyorum pencere ve koltukları silmeye de birini cagiracaz ben sadece gün gün dolap çekmece içlerini falan yerleştiriyorum annem gelene kadar

Bebeğin büyüyor bak o haftalarda hepimizde geçmeyen mide yanmaları ve ağırlık başladı

Selam kızlar bel fıtığı olan var mı ? 33 haftadayım ayağım çekildi iki gündür yatakta dönmek bile zorlaşıyor, egzersiz işe yaramıyor ? Siz nasıl baş ediyorsunuz ?

Selam kızlar bel fıtığı olan var mı ? 33 haftadayım ayağım çekildi iki gündür yatakta dönmek bile zorlaşıyor, egzersiz işe yaramıyor ? Siz nasıl baş ediyorsunuz ?
Ben varım iki fıtık bir yırtık var bende 33. Haftadayım iki haftadır artık sanki belim karnımı taşıyamıyor hissi var kendimi yormamaya çalışıyorum en önemlisi ayakta kalma süremi minimum tutuyorum bazen bulaşık yıkamayı bile arada uzanıp sonra devam edip tamamlıyorum

Yarım veya bir çay bardağı koyduğumu hatırlıyorum. Diğer deterjanlardan çok farklı değildi bence. Yine kullanabilirim aklıma gelmişken

Birde bel destekli hamile korsesi diye birsey var doktoruna danışıp alabilirsin kullanabilirsin derse beni baya rahatlatıyor uzun süreli ayakta kalacaksam yada dışarı çıkarken falan takıyorum

23 ü gelecekler benim vızeyı ona göre almıştık. Kv de ıs ıcın gelmez doğumdan sonra gelir. normalde 11 doğum gözüküyordu ama doktor perşembe karar verıcem 37 de alırız dedı 21-27 arasına denk geliyor esım elınden geldıkce yapıyor sağolsun ama ev 3 katlı hazırlık yıgınla . Bana diyor yapmada ben iş yaparken buluyorum kendımı Ağrı gecsın iki güne gene doker toplarım bu yerleri

Yok çok daha katı kremden fotoğraf atmak da istemiyorum internette örnekler var da, mucus plug yazınca çıkıyor örnekler aynı öyle. Katılaşmış uhu gibi aklıma gelen saçma örnekler
Bendede var aynı şey kaşıntı fln yok koku yok tuvalete girince parmağımla çekiyorum koyu çirkin bişey

Bende hem bel hem boyun fıtığı var şimdilik zorlaştırmadı hayatımı umarım böyle devam eder

Kızlar okuyamadım bugün yazılanları herkes iyidir inşallah kontrolümüz vardı bugün bebiş 2400 gr 47 cm olmuş benim hastane çıkışları 50cm yalan olacak gibi artık her hafta kontrole gidecekmişiz nstye de bağlandım yine sola yatırdılar öyle baktılar bir sorun yok çok şükür, doğumu konuştuk biraz eğer sezaryen istersen 27 kasım 4 aralık arası alırız dedi resmen 1 ay var bana hiç gelmeyecek gibi geliyordu ki hala öyle geliyor bir telaş sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…