2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bişi sorucam sizinde bebiş oynarken hareket halindeyken karnınızdan cıt diye ses geliyo mu bildiğin parmak çıtlatır gibi ses

Etiketinde 56 cm yazıyor. Bizimki 50 cm kilosu da 3 kilo :/ bilemedim

Bitane süslü aldım hastane çıkış takım etiketinde 56 cm yazıyor 38.haftada kilosu 3. Doğana kadar 3ü geçerse olmaz diye endişeleniyorum ama boyu 50 cm. Ordan kurtarıyor. Artık bitane de büyük koycam yanına hangisi olursa giydirsinler. Süslü olan küçük gelmez umarım:/

Kız hiç aklıma gelmedi o kadar pis kokuyor ki yıkanmama ihtimalini düşünemedim hiç
Her sey yikanmazmis canim. Ben de bugun oglumun park yatagini cikardim. Baktim alt acma unitesi lekeli gibi yikayalim dedim. Tabi fermuarli olmadigi icin kilifini cikartamadim makineye girmeyince elimizde yikayalim dedik. Elkmizde yikarken farkettik ki icindeki malzeme suntaymis icindeki sunta kirildi. Alt acma unitesi kullanilamaz hale geldi kenarindan kestik kilifi cikardik kirilmis suntayi. Camasir makinesine atip yikadik kilifi. Esim ben bunun icine bi sey ayarlarim dedi. Demek ki neymis her sey yikanmazmis

Hangisini alalım ben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim
Ben o bir naturel kullaniyorum bi suredir. Bundan once de moms green kullaniyordum. Alerji yaptigi icin digerlerini kullanamiyorum. Ama beyazlarim zamanla sarariyor

Beni de haftada bir çağırıyo nst de istiyo ücreti 2 haftada bir ödüyorum nst için ayrı bi ödeme yapmıyoruz
Değişir belki ben vercem her nst de maalesef
Of ne alcam ben ya puanı da 4.8 herkes beğenmiş, bitkisel olanların tarihi yakın alamıyorum
kız yok bi sene en az oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…