- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.761
Senin 35inin 38 olduğu konusuna değinmen gerektiğini düşünüyorum
2haftada bir ödeyeceksin ama her nst de para ödeyeceksin diye biliyorum benimki öyleKızlar 36 dan sonra doktor her hafta çağıracakmış. Biz her hafta muayene ücreti ödüyor muyuz? Medipole gidiyorum ben
Ben ebebek ten aldım kendi markası sanırım 2bin gibi bişiydiKızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Anne yanı oluyor mu bide model adı nedir canımBen ebebek ten aldım kendi markası sanırım 2bin gibi bişiydi
Huggymoon aldım ben büyük değil kullanışlı buldumKızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Eleke madre aldım canım anne yanı olabiliyo bakmak istersenKızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
baktım canım onlar 6 aydan sonra olmaz dönmeye başlayınca tehlikeli oluyor ve sonra yeni bişey alak lazımHuggymoon aldım ben büyük değil kullanışlı buldum
Beni de haftada bir çağırıyo nst de istiyo ücreti 2 haftada bir ödüyorum nst için ayrı bi ödeme yapmıyoruz2haftada bir ödeyeceksin ama her nst de para ödeyeceksin diye biliyorum benimki öyle
Senin 35inin 38 olduğu konusuna değinmen gerektiğini düşünüyorum
Etiketinde 56 cm yazıyor. Bizimki 50 cm kilosu da 3 kilo :/ bilemedimValla bence kucuk gelir. Dun kontrolum vardi boy kilo soledi doktor yenidoganlar 35/0da elimde patlamis oldu. Ben aksam siparis ettim bikac yeni tulum. Bizim kismetse daha vaktimiz vsr ama Allah bilir tabi. Elinde kac tane var bilmiorum. Sen birilerine aldir 1-2 tane istersen. Coğu yenidogan 50cm ebatinda.
Hahaha yok birbirimizsen bi farkimiz
Kuzum ben de bildiğimden degil. Bnde yeni duydum. Onu bunu okurken izlerken ogrendim valla. 39yasinda saha yeni duydum nisan die bisi oldugunu
Allah yardimcisi olsun herkesin yahu. 3 saat dedin mi o sıkıntı… zor … bi suru sehir hastanesi de yapiliyor aslinda ama yetmiyor demekki.. bnm gibi sehir zupperi de duyunca bole sok oluyo. İyki yazmissin guzel bilgi
Elele madre aldımKızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Son 10 haftam, 10 hafta bittim yaniYaniiii cevabı duymak istediğine eminmisin
Of ne alcam ben ya puanı da 4.8 herkes beğenmiş, bitkisel olanların tarihi yakın alamıyorumTabii ki değil
Bitane süslü aldım hastane çıkış takım etiketinde 56 cm yazıyor 38.haftada kilosu 3. Doğana kadar 3ü geçerse olmaz diye endişeleniyorum ama boyu 50 cm. Ordan kurtarıyor. Artık bitane de büyük koycam yanına hangisi olursa giydirsinler. Süslü olan küçük gelmez umarım:/nelida canim 3kg yenidogan kucuk gelmez benim kizlarim 3200 ve 3100 gr dogdu giyindi yenidoganlari, hatta 3100gr olana klasik hastane cikisi cok buyuk gelmisti belkide minyondu yada boymu kisaydi hatirlayamiyorum ama kalibi daha kucuk olan birkac yenidogan almistim.
Bende tereddütteyim doktor 3.500 gecer diyor hic yenidogan almadim o yuzden lcv kaliplari genis diye 1-3 aldim biraz da 0-3 ay aldim markaya gore boyutlari farkli bence hep birinden biri olur herhalde
Her sey yikanmazmis canim. Ben de bugun oglumun park yatagini cikardim. Baktim alt acma unitesi lekeli gibi yikayalim dedim. Tabi fermuarli olmadigi icin kilifini cikartamadim makineye girmeyince elimizde yikayalim dedik. Elkmizde yikarken farkettik ki icindeki malzeme suntaymisKız hiç aklıma gelmedi o kadar pis kokuyor ki yıkanmama ihtimalini düşünemedim hiç
Evet ben daha sonra 8-9 ayda kendi odasına yatağına geçirmeyi düşünüyorumbaktım canım onlar 6 aydan sonra olmaz dönmeye başlayınca tehlikeli oluyor ve sonra yeni bişey alak lazım
Ben o bir naturel kullaniyorum bi suredir. Bundan once de moms green kullaniyordum. Alerji yaptigi icin digerlerini kullanamiyorum. Ama beyazlarim zamanla sarariyorHangisini alalımben siyahlar da siyah yumos renklilerde renkli yumos kullanıyorum sıvı beyazlara da Ariel ile çamaşır sodası karistiriyorum ben bunlar yerine ne kullanabilirim
Değişir belki ben vercem her nst de maalesefBeni de haftada bir çağırıyo nst de istiyo ücreti 2 haftada bir ödüyorum nst için ayrı bi ödeme yapmıyoruz
kız yok bi sene en az oluyo.Of ne alcam ben ya puanı da 4.8 herkes beğenmiş, bitkisel olanların tarihi yakın alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?