2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu deterjan konusunda bebekle temas edeceği için üstümüz bir süre ben ve eşim için demi acaba bebek deterjanı kullansam diye düşünüyorum. Yada çok mu abartmış olurum
Arkadasimin cocuk doktoru aynisini soylemisti canim. Bebek surekli sizin kucaginizda olacagi size temas edecegi icin siz de bitkisel deterjan kullanmalisiniz. Yoksa sadece bebeg kullanmanin bi anlami olmaz demisti

Canım tarihini sordum 2 Aydan az kalan ürünleri göndermiyoruz diyorlar net tarih vermiyorlar, yorumlarda da 2 ay kalan ürünü göndermişler yazmışlar

Kızlar iyi akşamlar 34 de doğum yapıp bebeği kuvozde olan bı arkadaş vardı norml doğum yaptım demişti bebeği çıktı mi anne bebek uyumu için bulusturdular mi bilginiz var mı

Bu arada bnm bebekler çok şükür iyi kuvozde kaldıkları ve erken doğdukları için hftaya hastaneye bnde yaticam annemle birlikte anne bebek uyumu için bebekle buluşma olucak beslenme vs. Bakicaklar bebisler alisirsa taburcu olucaklar su aralar süt sağma vs işi sürekli hastaneye gidip gelme süreçleri birde sezeryan sonrası toparlanmaya çalıştığım için hiç konuşmaları takip edemiyorum

Allah yardımcın olsun kuzum zor bir süreç insallah kolaylıkla atlatirsiniz KelebeksiRY di dediğin kisi

Canım tarihini sordum 2 Aydan az kalan ürünleri göndermiyoruz diyorlar net tarih vermiyorlar, yorumlarda da 2 ay kalan ürünü göndermişler yazmışlar
kendi sitesinden ya da ebebekten alman lazım yorumlarda genelde başka firmaların gönderdiği üründe oluyo başka firmalarda yakın tarih yolluyo

Ah ah benim ki evde ama 2 işte çalışıyor almanya ve amerikaya saat farkından sabah 10.30’da başlıyor 18.30’da ara veriyor 20.00’da başlıyor 04.00’da bitiriyor. Bakalım bebekli hayat nasıl olacak bizim için

Ya ben bu elle sağma işini pekte anlayamadım galiba. Video izleyip duruyorum emzirmeyi iyi öğren diyip duruyorlar. Bildiğin inek gibi sağıyoruz kendimizi benim anladığım deneyemiyorumda doğumu tetiklediği için

Yaaa Allah kolaylık versin

Canım geçen biri atmıştı bakmadın mı göğüs ucunu değil daha gerideki sert yerler dokulu olan yerler var ordan sıkmak gerekiyormuş bildiğin inek gibi sagacagiz evet

Canım geçen biri atmıştı bakmadın mı göğüs ucunu değil daha gerideki sert yerler dokulu olan yerler var ordan sıkmak gerekiyormuş bildiğin inek gibi sagacagiz evet
Dogum yapinca, sut gelmeye baslayinca anliyoruz zaten nasil sagmamiz gerektigini kizlar

Kendinden geliyor ara ara ozamanda hormon kesılınce daha çok gelır diye hıc ben o topa girmedim. Yara vs olur şimdiden bebiş gelmeden riske atmak istemedim.

Ya duruş pozisyon bilmem ne tamam gördüm insanların nasıl emzirdiğini ama kendi başına gelince farklı oluyo güya öğrenmeye çalışıyorum işte
Kendinden geliyor ara ara ozamanda hormon kesılınce daha çok gelır diye hıc ben o topa girmedim. Yara vs olur şimdiden bebiş gelmeden riske atmak istemedim.
Aynen bende tekniğini anlamaya çalışıyorum işte

Ya ancak uyuyordur adamcağız. 4-10 arası

2,5 sene emzirdim canım, hiç elle sağmayı beceremedim.

Artık alışırız ya annelik öğrenilecek bir şey değil iç güdüsel sende iç güdüsel olarak emzirirsin sağmayi da öğreniriz ne yapalım bir tane doktor var yenidoğanlar ile çok bilgili şeyler söylüyor reels filan çekiyor ekin pasinlioglu çok güzel anlatımları var

Z Zecmel bizim keçiler vardı ben evlenmeden önce annemlerdeyken keçiler doğum yapardı yani o kadar kolay doğum olurdu ki onlara yardımcı olurdum emzirmeye çalışıyorlardı hemen tabi yavrusu küçük hemen ayağa kalkamıyor yardımcı olurduk bu konuda hayvanlar bile bu şekilde yapıyorsa hani öğrenilmeden o an refleks olarak biz niye yapmayalım tabi sağmayi sevmiyorlardi gün döndü devran bana geldi şimdi keçileri daha iyi anlıyorum

Seni severim kadın
Elle muayenede sancım vardı evet Ebeye söyledi yanlış nst diye bayada takip etti geldi geldi gitti sancı
Pazartesi büyük ihtimal gün verecek bana ya
Çınarkuşumuz biraz yaramaz olacak belli ki
Aman olmasın noluuur
Kızlar 36 dan sonra doktor her hafta çağıracakmış. Biz her hafta muayene ücreti ödüyor muyuz? Medipole gidiyorum ben
10 gün içinde ikinci kontrol 15 TL
Yok yavrum muayeneden sonra 10 gün kontrol süresi var ücret hiç vermiyorsun sadece nst ödeniyor
Emin ol büyük bile gelecekler
Allahım yar ve yardımcın olsun
Kendiliğinden olacak herşey bu kadar stres yapma kendine

Bendede var aynı şey kaşıntı fln yok koku yok tuvalete girince parmağımla çekiyorum koyu çirkin bişey

Yaa doktoruna söylemiş miydin? Ne diyor?

Kızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar

Ben Yoyko 8 in 1 aldım 70’e 110 diye hatırlıyorum anne yanı da olabilen park yatak.

Yaaa Allah kolaylık versin

Sağol kuzucum

Ya ancak uyuyordur adamcağız. 4-10 arası

Öyle valla bırak birini diyorum ama yok bırakmak da istemiyor sürünüyoruz ahshajsha. Bebek gelince temelli uyuyamıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…