- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.781
Arkadasimin cocuk doktoru aynisini soylemisti canim. Bebek surekli sizin kucaginizda olacagi size temas edecegi icin siz de bitkisel deterjan kullanmalisiniz. Yoksa sadece bebeg kullanmanin bi anlami olmaz demistiBu deterjan konusunda bebekle temas edeceği için üstümüz bir süre ben ve eşim için demi acaba bebek deterjanı kullansam diye düşünüyorum. Yada çok mu abartmış olurum
Canım tarihini sordum 2 Aydan az kalan ürünleri göndermiyoruz diyorlar net tarih vermiyorlar, yorumlarda da 2 ay kalan ürünü göndermişler yazmışlarDeğişir belki ben vercem her nst de maalesef
kız yok bi sene en az oluyo.
Siveno Baby Doğal Emzik ve Biberon Temizleyici 500 ML Fiyatları ve Özellikleri
Siveno Baby Doğal Emzik ve Biberon Temizleyici 500 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Allah yardımcın olsun kuzum zor bir süreç insallah kolaylıkla atlatirsinizKızlar iyi akşamlar 34 de doğum yapıp bebeği kuvozde olan bı arkadaş vardı norml doğum yaptım demişti bebeği çıktı mi anne bebek uyumu için bulusturdular mi bilginiz var mı
Bu arada bnm bebekler çok şükür iyi kuvozde kaldıkları ve erken doğdukları için hftaya hastaneye bnde yaticam annemle birlikte anne bebek uyumu için bebekle buluşma olucak beslenme vs. Bakicaklar bebisler alisirsa taburcu olucaklar su aralar süt sağma vs işi sürekli hastaneye gidip gelme süreçleri birde sezeryan sonrası toparlanmaya çalıştığım için hiç konuşmaları takip edemiyorum
kendi sitesinden ya da ebebekten alman lazım yorumlarda genelde başka firmaların gönderdiği üründe oluyo başka firmalarda yakın tarih yolluyoCanım tarihini sordum 2 Aydan az kalan ürünleri göndermiyoruz diyorlar net tarih vermiyorlar, yorumlarda da 2 ay kalan ürünü göndermişler yazmışlar
Canım eşin evden mi çalışıyor, online? Ben mesela eşimden böyle bir şey bekleyemem. Haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyor. Sabah 6.30 da uyanıyor,Akşam 8.30-9.00 arası eve geliyor, geldiğinde elbette kızıyla ilgilenir kendi ister zaten ama bu da kısıtlı bir zaman mesela. Keşke yanımda olsa evde de birlikte baksak ya da ev işlerinde destek olsa
Yaaa Allah kolaylık versinAh ah benim ki evde ama 2 işte çalışıyor almanya ve amerikaya saat farkından sabah 10.30’da başlıyor 18.30’da ara veriyor 20.00’da başlıyor 04.00’da bitiriyor. Bakalım bebekli hayat nasıl olacak bizim için
Canım geçen biri atmıştı bakmadın mı göğüs ucunu değil daha gerideki sert yerler dokulu olan yerler var ordan sıkmak gerekiyormuş bildiğin inek gibi sagacagiz evetYa ben bu elle sağma işini pekte anlayamadım galiba. Video izleyip duruyorum emzirmeyi iyi öğren diyip duruyorlar. Bildiğin inek gibi sağıyoruz kendimizi benim anladığımdeneyemiyorumda doğumu tetiklediği için
Dogum yapinca, sut gelmeye baslayinca anliyoruz zaten nasil sagmamiz gerektigini kizlarCanım geçen biri atmıştı bakmadın mı göğüs ucunu değil daha gerideki sert yerler dokulu olan yerler var ordan sıkmak gerekiyormuş bildiğin inek gibi sagacagiz evet
Kendinden geliyor ara ara ozamanda hormon kesılınce daha çok gelır diye hıc ben o topa girmedim. Yara vs olur şimdiden bebiş gelmeden riske atmak istemedim.Ya ben bu elle sağma işini pekte anlayamadım galiba. Video izleyip duruyorum emzirmeyi iyi öğren diyip duruyorlar. Bildiğin inek gibi sağıyoruz kendimizi benim anladığımdeneyemiyorumda doğumu tetiklediği için
Ya duruş pozisyon bilmem ne tamam gördüm insanların nasıl emzirdiğini ama kendi başına gelince farklı oluyoCanım geçen biri atmıştı bakmadın mı göğüs ucunu değil daha gerideki sert yerler dokulu olan yerler var ordan sıkmak gerekiyormuş bildiğin inek gibi sagacagiz evet
Aynen bende tekniğini anlamaya çalışıyorum işteKendinden geliyor ara ara ozamanda hormon kesılınce daha çok gelır diye hıc ben o topa girmedim. Yara vs olur şimdiden bebiş gelmeden riske atmak istemedim.
Ah ah benim ki evde ama 2 işte çalışıyor almanya ve amerikaya saat farkından sabah 10.30’da başlıyor 18.30’da ara veriyor 20.00’da başlıyor 04.00’da bitiriyor. Bakalım bebekli hayat nasıl olacak bizim için
2,5 sene emzirdim canım, hiç elle sağmayı beceremedim.Ya ben bu elle sağma işini pekte anlayamadım galiba. Video izleyip duruyorum emzirmeyi iyi öğren diyip duruyorlar. Bildiğin inek gibi sağıyoruz kendimizi benim anladığımdeneyemiyorumda doğumu tetiklediği için
Artık alışırız ya annelik öğrenilecek bir şey değil iç güdüsel sende iç güdüsel olarak emzirirsin sağmayi da öğreniriz ne yapalımYa duruş pozisyon bilmem ne tamam gördüm insanların nasıl emzirdiğini ama kendi başına gelince farklı oluyogüya öğrenmeye çalışıyorum işte
Aynen bende tekniğini anlamaya çalışıyorum işte
Elle sagmayi ilk zaman yaptim ben. Cunku makinemin cekecegi kadar sut yoktu ilk basta. Sonrasinda hep elektrikli makineyle sagdim2,5 sene emzirdim canım, hiç elle sağmayı beceremedim.
Seni severim kadınHahahahaha beter olsunlar. Cok laf yalnsiz cok mal haramsiz olmaz arkadas. 5senede kimse o evden cikip 30 milyonluk ferrariye binemez 5senede olmaz o is
Geberticem seni
Gazlama sunu ya. Adami da dusunun. Daha yeni geldi gitti. O gidio tumay fenalasiyo. İsi oturtmaya calisio hamile karisini yalniz birakmak zorunda kalio. O adaminda piskolojisi nasil kim bilir. Kavga etmesin gaza gelip pls
Ozlem kim? Ben
Bunu atlamisim
Elle muayenede sancım vardı evet Ebeye söyledi yanlış nst diye bayada takip etti geldi geldi gitti sancıBen bi gece acile gittiğimde nst yaptılar sancı çıkmaıd sonra doktor geldi elle rahmimi tuttu 20dakikaya yakın telefondan da kronometre açtı ve kasılma var mı yok mu diye baktı. Ben de çok saçma bulmuştum neden diye de sordum bazen sancı olsa da nst de çıkmıyor demişti . Demek ki çok nadir görülen bir şey değilmiş bu
Aman olmasın noluuurÇınarkuşumuz biraz yaramaz olacak belli ki
Kızlar 36 dan sonra doktor her hafta çağıracakmış. Biz her hafta muayene ücreti ödüyor muyuz? Medipole gidiyorum ben
Yok yavrum muayeneden sonra 10 gün kontrol süresi var ücret hiç vermiyorsun sadece nst ödeniyor10 gün içinde ikinci kontrol 15 TL
Emin ol büyük bile geleceklerBitane süslü aldım hastane çıkış takım etiketinde 56 cm yazıyor 38.haftada kilosu 3. Doğana kadar 3ü geçerse olmaz diye endişeleniyorum ama boyu 50 cm. Ordan kurtarıyor. Artık bitane de büyük koycam yanına hangisi olursa giydirsinler. Süslü olan küçük gelmez umarım:/
Allahım yar ve yardımcın olsunKızlar iyi akşamlar 34 de doğum yapıp bebeği kuvozde olan bı arkadaş vardı norml doğum yaptım demişti bebeği çıktı mi anne bebek uyumu için bulusturdular mi bilginiz var mı
Bu arada bnm bebekler çok şükür iyi kuvozde kaldıkları ve erken doğdukları için hftaya hastaneye bnde yaticam annemle birlikte anne bebek uyumu için bebekle buluşma olucak beslenme vs. Bakicaklar bebisler alisirsa taburcu olucaklar su aralar süt sağma vs işi sürekli hastaneye gidip gelme süreçleri birde sezeryan sonrası toparlanmaya çalıştığım için hiç konuşmaları takip edemiyorum
Kendiliğinden olacak herşey bu kadar stres yapma kendineYa ben bu elle sağma işini pekte anlayamadım galiba. Video izleyip duruyorum emzirmeyi iyi öğren diyip duruyorlar. Bildiğin inek gibi sağıyoruz kendimizi benim anladığımdeneyemiyorumda doğumu tetiklediği için
Bendede var aynı şey kaşıntı fln yok koku yok tuvalete girince parmağımla çekiyorum koyu çirkin bişey
Kızlar Anne yanı olabilen park beşik öneriniz varmı çok büyük olmayan boyu 100 120 cme kadar
Yaaa Allah kolaylık versin
Ya ancak uyuyordur adamcağız. 4-10 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?