2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tabii ki bebeğim gündüz 400 üstüne 60₺ indirim veriyorlar

Kizlar internetten vitamin aliyor musunuz? Eczaneyle fiyat farki cok oluyor.

alıştın mı peki beni çok rahatsız ediyor kusasım var suanda bir süredir kusmuyordum dünde kustum şuanda da kusasım var
Ya bnm hamilelikten once 64/69 arasiydi ama suan fix 90 ustu ama zamanla ciktigi icin evet alistim beni rahatsiz etmio sen dinlen bence biraz

Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
  • Aqua, C12-15 Pareth-7, Sodyum Laureth Sülfat, Propilen glikol, TEA-Kokat, Sodyum DTPMP, PVP, Trietanolamin, Sodyum Kokoat, Trisodyum sitrat, Proteaz, Amilaz, Mannanaz.
    Bunlar varmış lavanta yağı yok sanırım boya parfumde yokmuş içinde.
  • Olmadı burdan birilerine sorayım önerilen başka marka varmı bir tane almıştık.
    Nelere dikkat etmek lazım
  • Koku yok
  • Boya yok
  • Lavanta yağı yok

Sls var icinde canim sodyum laureth sulfat zararli

Yavrum operada manyak gibi indirim var. Cybex al
Cybex değil de joie ve be safe öneriyorlar genelde. İkisinden birini düşünüyorum, bunu da bir arkadaşım attı şimdi çok uygun fiyatı anlayamadım niye bu kadar uygun

Ben bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Hamılelıgın yeni yeni guncellemelerı geliyor hayırlı olsun. Son haftalar giderek artıyor semptomlar. öncesini mumla aratıyor

34+5 şuan. 21-27 Kasıma denk geliyor. İnş büyümüştürde gerek kalmaz.
Biz aynıymışız senle sata göre bende öyleyim
Ama ultrasonda 32
Neden erken almayı düşünüyorlar gelişimden dolayımı
Kızlar benim göbek olmuş
Hamile göbeğinden beklenen maks verim budur
O değil bu haftalar büyüme atağı midir nedir karnım bir anda aşırı büyüdü kizz
Bu üç gündür bizdr öyle olduk biranda büyüdü

Ben bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Geçecek bebeğim tansiyonuna baktın mı?

Biz aynıymışız senle sata göre bende öyleyim
Ama ultrasonda 32
Neden erken almayı düşünüyorlar gelişimden dolayımı

Bu üç gündür bizdr öyle olduk biranda büyüdü
Güzel haberler alırız ikimiz de inş gelişiyorlardır da kendılerı gelirler erken alırız dıyınce böyleyse ıcım sızlıyor bırsey olur mu kı dıyeBir avazda doğumlarımız olur proteın dıyetı ıle büyüyoruz ama bebek mi ben mi büyüyen sımdılık meçhul . persembeyı beklıyorum. ak kara belli olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…