- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.901
Benim var tatlım pazartesi günü 35 haftalık oluyorum.Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Tabii ki bebeğim gündüz 400 üstüne 60₺ indirim veriyorlarBen inanmiorum ya sen 37den once dogurmayacaksin bak gor
Ben renklilerde persil kullaniyorum siyahlarda perwoll beyazlarda amway kosla
İsraili boykot etmeye gelince koc boyner sayarim sana gider bitek pg grup kullanmamakla olmuyor o is. Oyuzden daha yazacsgim cok sey olur ama banlanirim. Yazamam cok takilma bence
Alkolle gilan silsen?
Okey linklesene beni bidahacnku bulamiorum suan linki
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
Bnmkilerin etiketlerinde yd 50cm ben ondan dedim. Cars bizim kiz 51xm di
Ben bu hafta egitime gidicwm mustakbel cocuk doktorumuza. Ogreticekmis hic sorgulamiyorum oyuzden. Egitim ayarla kendjne
Sacmalama ya kolostrumu mu bosa harciycaksin. Bebegin almasi lazim dogum itibari ile. Ayrica dogumu nie tetikletiyorsun? Belki 41de gelicek bebek?
Ya ben cloud b lerden aldim balina dan actim bakti. Asiri begendim. Bide yine cloud b nin uyku arkadasini aldim tavsanmi bisey. Hatch getirtmek bi dert bi de dedigin gibi uyelik bi dert gerekli mi bilemedim
Carsamba. Artk her hafta var benim
Kahve yasak degil ki. Gunluk 200mg kafein okey
Ya bnm hamilelikten once 64/69 arasiydi ama suan fix 90 ustu ama zamanla ciktigi icin evet alistim beni rahatsiz etmio sen dinlen bence birazalıştın mı peki beni çok rahatsız ediyor kusasım var suanda bir süredir kusmuyordum dünde kustum şuanda da kusasım var
Yavrum operada manyak gibi indirim var. Cybex al
Kızlar bunun adac puanı var mı fiyatı çok uygun
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
Sls var icinde canim sodyum laureth sulfat zararli
- Aqua, C12-15 Pareth-7, Sodyum Laureth Sülfat, Propilen glikol, TEA-Kokat, Sodyum DTPMP, PVP, Trietanolamin, Sodyum Kokoat, Trisodyum sitrat, Proteaz, Amilaz, Mannanaz.
Bunlar varmış lavanta yağı yok sanırımboya parfumde yokmuş içinde. - Olmadı burdan birilerine sorayım önerilen başka marka varmı bir tane almıştık.
Nelere dikkat etmek lazım- Koku yok
- Boya yok
- Lavanta yağı yok
Cybex değil de joie ve be safe öneriyorlar genelde. İkisinden birini düşünüyorum, bunu da bir arkadaşım attı şimdi çok uygun fiyatı anlayamadım niye bu kadar uygunYavrum operada manyak gibi indirim var. Cybex al
Hamılelıgın yeni yeni guncellemelerı geliyorBen bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Ayy bugün çok ağladım ya her şeye ağlıyorum gücüm bir şeye yetmedikçe ağlıyorum,böyle zor mu olacak artık diyeHamılelıgın yeni yeni guncellemelerı geliyorhayırlı olsun. Son haftalar giderek artıyor semptomlar. öncesini mumla aratıyor
Biz aynıymışız senle sata göre bende öyleyim34+5 şuan. 21-27 Kasıma denk geliyor. İnş büyümüştürde gerek kalmaz.
Bu üç gündür bizdr öyle olduk biranda büyüdüKızlar benim göbek olmuş
Hamile göbeğinden beklenen maks verim budur
O değil bu haftalar büyüme atağı midir nedir karnım bir anda aşırı büyüdü kizz
Bakıyım ozaman başka marka ama en azından hastane çıkışları vs yıkıyayım bulana kadar doğururum benSls var icinde canim sodyum laureth sulfat zararli
Geçecek bebeğim tansiyonuna baktın mı?Ben bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Bebek yagini cok tavsiye etmiyorlar canim. Oglumda da kullanmadim.sjmdi de almadim. Gozenekleri tikiyormus. Onun yerine losyon alabilirsinKızlar bebek yağı ne aldınız?
Güzel haberler alırız ikimiz de inş gelişiyorlardır da kendılerı gelirler erken alırız dıyınce böyleyse ıcım sızlıyor bırsey olur mu kı dıyeBiz aynıymışız senle sata göre bende öyleyim
Ama ultrasonda 32
Neden erken almayı düşünüyorlar gelişimden dolayımı
Bu üç gündür bizdr öyle olduk biranda büyüdü
Hiç aklıma gelmedi, yattım da şimdi yarın bakayım ama normaldir diye düşünüyorum çünkü baş dönmem falan yoktuGeçecek bebeğim tansiyonuna baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?