- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.881
Benim malesef çok daha ileri seviyedeydi. Görme kaybı falan yaşadım kaç kez. Hamilelikte de ilk üç ay berbattı çok şükür şimdi nadir tutuyor ama yine de ilaçlarımı çok özledimBende de migren var. Parol icip uzerine kahve ictigimde genelde kesiyordu agriyi benim. Cunku kafein parasetamolun etkisini artiriyor
İnşallah bebeğe yarayan şeyler tüketiyor musun muz kefir vs34+5 şuan. 21-27 Kasıma denk geliyor. İnş büyümüştürde gerek kalmaz.
Mama önlüğü silikon olan kullanışlı oluyor silip geçiyorsunKızlar bu kasım kampanyaları 11 kasımda bitiyor mu?
Evde netten kalkıp iş yapamıyorum ya.
@saskito
@Kaskade
M maviiikelebekkk ne alcan?
Mavi molfix mi alsam 150 ye geliyor 64 tane tanesi 2.5 oluyor. 4 numara.
E bebekte bazı ürünlerde yüzde 50 var indirim.
Kupon da geçerli.
Oioi mama önlüğü var 162 ye düşmüş kuponla 112 ye alınır.
Mama önlüğü kullanışlı mı acaba?
Silikon
Aurali migren benimki de canim malesef. Yarim saat filan gorme bulaniklasiyor agri oncesi. O evrede hemen ilacimi ve kahveyi icmeliyim. Icemezsem perisan oluyorum. Bayadir olmuyordu benim de bugun tekrar oldu. Hala basim agriyor gecmedi. Migren tasiyla yasiyorumBenim malesef çok daha ileri seviyedeydi. Görme kaybı falan yaşadım kaç kez. Hamilelikte de ilk üç ay berbattı çok şükür şimdi nadir tutuyor ama yine de ilaçlarımı çok özledim
MaşallahKızlar benim göbek olmuş
Hamile göbeğinden beklenen maks verim budur
O değil bu haftalar büyüme atağı midir nedir karnım bir anda aşırı büyüdü kizz
Benimkinin bugün bana haber verme yeteneğini unutmuşiddia ediyorum benimkiyle bugün biri yarışamazdı, öyle bir silikon çekmiş ki görünce oturdum ağladım
Teşekkür ederim aklımda bulunsun Pazartesi bir doktoruma gidicem birşey önermezse artık dediğinizi bir sorayım eczaneyeEvet evet 16 haftalık falan hamileydim hatta tek kullanabileceğin bu diyerek verdi
hakkındır at tribiniBenimkinin bugün bana haber verme yeteneğini unutmuşyedi tribi
Sezeryanda yaparlar sanırım ya. Normalde müdahale etmeyi çok sevmiyorlar anladığım kadarıylaZeynep kamilde de epidural yapılıyormuş sordum genel anestezi kalkmış
Normal Doğumda isteğe bağlı olduğu için yapılıyormu sormadım ama
Ahadiyor ki az önce ben tüccar adamım ben parayı kazanır yaptırırım arkadaş ben ne anlarım bunlardanneyse ben ahşap çıtaya yapışan silikonu nasıl temizlerim kızlar bilen söylesin zımparalamam mı lazım çıkmıyor bıçakla falan
ay benim sinirlerim bunu kaldırmaz kuzumAhabeceremedim demiyor da yapa yapa alışır belki kız bizimki sonradan sardı başta 1 çivi çakmaya üşenirdi 8 ay söyler sonra kendim yapardım şimdi halasının evinde ne kadar tamirat tadilat var rica eder kombi bozulsun vs her şeye çağırırlar duvara raf çivi
Evet ben de gebeliğin başında hep migren taşı kullandım ama onunda kokusu midemi kötü ediyordu gerçekten çok zor Allah yardım etsinAurali migren benimki de canim malesef. Yarim saat filan gorme bulaniklasiyor agri oncesi. O evrede hemen ilacimi ve kahveyi icmeliyim. Icemezsem perisan oluyorum. Bayadir olmuyordu benim de bugun tekrar oldu. Hala basim agriyor gecmedi. Migren tasiyla yasiyorum
Ben inanmiorum ya sen 37den once dogurmayacaksin bak gorCanlar okuyamadım henüz cevaplarınızı Eve yeni geldim tansiyonlarım yerlerde yemek yiyeyim kendime geleyim geliyorum
Bebek iyi fakat sancılarım var nst yanlış çıkmış diyorum ki sancım var nst de yok hissediyorum doktorum geldi sonra takip etti kesinleşti nidicarda tekrar başlıyorum günde dört tane olarak
Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimal önümüzdeki hafta Doğum planlanacak 35 i doldurmaya çalışacağız
Ben renklilerde persil kullaniyorum siyahlarda perwoll beyazlarda amway koslaAile için bizim için bebek deterjanı değil. İsrail üretimi deterjanı almak içime sinmiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Omo alo ariel onların. Ne kullanıcaz peki.
Alkolle gilan silsen?Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldikokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Okey linklesene beni bidaha
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyorBen Türkiye’de değilim ah keşke olsam. Ne alıcam ne kullanacam daha kolay karar verirdim. Burdan bakardım. Böyle bir marka aldım kokusu yok. Bakalım. ozaman yıkıyım ben hastane pıjamalarımdan başlayıp bunla .ılk zamanlar çok hassas oluyormuş tenleri öpmeye kıyamayıp bır deterjan uğruna oğlanı sıkıntıya sokmayım
Bnmkilerin etiketlerinde yd 50cm ben ondan dedim. Cars bizim kiz 51xm diEtiketinde 56 cm yazıyor. Bizimki 50 cm kilosu da 3 kilo :/ bilemedim
Ben bu hafta egitime gidicwm mustakbel cocuk doktorumuza. Ogreticekmis hic sorgulamiyorum oyuzden. Egitim ayarla kendjneYa duruş pozisyon bilmem ne tamam gördüm insanların nasıl emzirdiğini ama kendi başına gelince farklı oluyogüya öğrenmeye çalışıyorum işte
Aynen bende tekniğini anlamaya çalışıyorum işte
Sacmalama ya kolostrumu mu bosa harciycaksin. Bebegin almasi lazim dogum itibari ile. Ayrica dogumu nie tetikletiyorsun? Belki 41de gelicek bebek?Kızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz
Ya ben cloud b lerden aldim balina dan actim bakti. Asiri begendim. Bide yine cloud b nin uyku arkadasini aldim tavsanmi bisey. Hatch getirtmek bi dert bi de dedigin gibi uyelik bi dert gerekli mi bilemedimivitamacımız bebikin başında sürekli telefon durmasın, beyaz gürültü, ninni çalsın hem de gece lambası olsundu. İhtiyacı karşılıyor. Hem gece lambası (ışığın derecesini, rengini ayarlayabiliyorsun), alarm ve müzik/beyaz gürültü/doğa sesleri oluyor. Ama bir eleştirim eğer hatchin kendi sitesine para ile üye olmazsan sana tanıdığı müzik-doğa sesi-beyaz gürültü sesleri kısıtlı.
Eki Görüntüle 3329675 Eki Görüntüle 3329676 Eki Görüntüle 3329677
Carsamba. Artk her hafta var benimKızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Kahve yasak degil ki. Gunluk 200mg kafein okeyIlk hamilelikte agzima surmedim kahveyi. Ama bunda arada iciyorum. Her sey yasak zaten bu hamileligimde. bi de kahve yasak diye kendimi daha cok sıkamam
Normal askin 11/7 99da son ayimizda bebekle beraber artan kan hacmiyle normal. Lodostu butun gun smdi kuzeye donuyo ve basinc degisti ondan. 2 tane parol ic114 77 tansiyon 99 nabız normal mi kızlar? başım acayip ağrıyor nefesim daralıyor şuan
hafif sırt üstü uzandım bebekte midemi kaburgamı filan çok sıkıştırdı herhalde o yüzden nabzım yükseldi o rahatsız etti galiba. şimdi nabzım 70lere indi hala hafif var ama rahatladım bir tıkNormal askin 11/7 99da son ayimizda bebekle beraber artan kan hacmiyle normal. Lodostu butun gun smdi kuzeye donuyo ve basinc degisti ondan. 2 tane parol ic
Benim nabzim heeep oralarda cok uzun zamandir. Yari oturur pozisyon kalbi rahatlatir tansiyonu dusurur bi tik.hafif sırt üstü uzandım bebekte midemi kaburgamı filan çok sıkıştırdı herhalde o yüzden nabzım yükseldi o rahatsız etti galiba. şimdi nabzım 70lere indi hala hafif var ama rahatladım bir tık
Benim nabzım 95 in Altına hiç inmiyo gün içindehafif sırt üstü uzandım bebekte midemi kaburgamı filan çok sıkıştırdı herhalde o yüzden nabzım yükseldi o rahatsız etti galiba. şimdi nabzım 70lere indi hala hafif var ama rahatladım bir tık
alıştın mı peki beni çok rahatsız ediyor kusasım var suanda bir süredir kusmuyordum dünde kustum şuanda da kusasım varBenim nabzim heeep oralarda cok uzun zamandir. Yari oturur pozisyon kalbi rahatlatir tansiyonu dusurur bi tik.
Okuyunca kendine vakti yok dedimAh ah benim ki evde ama 2 işte çalışıyor almanya ve amerikaya saat farkından sabah 10.30’da başlıyor 18.30’da ara veriyor 20.00’da başlıyor 04.00’da bitiriyor. Bakalım bebekli hayat nasıl olacak bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?