2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende de migren var. Parol icip uzerine kahve ictigimde genelde kesiyordu agriyi benim. Cunku kafein parasetamolun etkisini artiriyor
Benim malesef çok daha ileri seviyedeydi. Görme kaybı falan yaşadım kaç kez. Hamilelikte de ilk üç ay berbattı çok şükür şimdi nadir tutuyor ama yine de ilaçlarımı çok özledim

34+5 şuan. 21-27 Kasıma denk geliyor. İnş büyümüştürde gerek kalmaz.
İnşallah bebeğe yarayan şeyler tüketiyor musun muz kefir vs
Mama önlüğü silikon olan kullanışlı oluyor silip geçiyorsun

Benim malesef çok daha ileri seviyedeydi. Görme kaybı falan yaşadım kaç kez. Hamilelikte de ilk üç ay berbattı çok şükür şimdi nadir tutuyor ama yine de ilaçlarımı çok özledim
Aurali migren benimki de canim malesef. Yarim saat filan gorme bulaniklasiyor agri oncesi. O evrede hemen ilacimi ve kahveyi icmeliyim. Icemezsem perisan oluyorum. Bayadir olmuyordu benim de bugun tekrar oldu. Hala basim agriyor gecmedi. Migren tasiyla yasiyorum

Kızlar benim göbek olmuş
Hamile göbeğinden beklenen maks verim budur
O değil bu haftalar büyüme atağı midir nedir karnım bir anda aşırı büyüdü kizz
Maşallah Benim sofrayı göbek almaz masa bile zor taşıyor beyaz showda hüsmen dayı vardı tombul o göbek bende olsa anca

Zeynep kamilde de epidural yapılıyormuş sordum genel anestezi kalkmış
Normal Doğumda isteğe bağlı olduğu için yapılıyormu sormadım ama
Sezeryanda yaparlar sanırım ya. Normalde müdahale etmeyi çok sevmiyorlar anladığım kadarıyla

Aha beceremedim demiyor da yapa yapa alışır belki kız bizimki sonradan sardı başta 1 çivi çakmaya üşenirdi 8 ay söyler sonra kendim yapardım şimdi halasının evinde ne kadar tamirat tadilat var rica eder kombi bozulsun vs her şeye çağırırlarduvara raf çivi

ay benim sinirlerim bunu kaldırmaz kuzum maşallah sen yaptırabildiysen

Evet ben de gebeliğin başında hep migren taşı kullandım ama onunda kokusu midemi kötü ediyordu gerçekten çok zor Allah yardım etsin geçer inşallah

Ben inanmiorum ya sen 37den once dogurmayacaksin bak gor
Aile için bizim için bebek deterjanı değil. İsrail üretimi deterjanı almak içime sinmiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Omo alo ariel onların. Ne kullanıcaz peki.
Ben renklilerde persil kullaniyorum siyahlarda perwoll beyazlarda amway kosla
İsraili boykot etmeye gelince koc boyner sayarim sana gider bitek pg grup kullanmamakla olmuyor o is. Oyuzden daha yazacsgim cok sey olur ama banlanirim. Yazamam cok takilma bence
Ya bunu alanlar nasıl kullandı cidden ? Bu arada yorumlara bakmak yeni aklıma geldi kokuyo cidden pis yıkanmadan da nasıl kullanılacak ki
Alkolle gilan silsen?
D d_g_g sudem34 kızlar geldi kargo elimdekiyle de kıyasladım orijinal. Sadece beyaz istedim siyah geldi. Şuan başka bu fiyata bulamayız bence 370 çok iyi kom için Kendi mağazasında 620 olmuş
Okey linklesene beni bidahacnku bulamiorum suan linki
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
Etiketinde 56 cm yazıyor. Bizimki 50 cm kilosu da 3 kilo :/ bilemedim
Bnmkilerin etiketlerinde yd 50cm ben ondan dedim. Cars bizim kiz 51xm di
Ben bu hafta egitime gidicwm mustakbel cocuk doktorumuza. Ogreticekmis hic sorgulamiyorum oyuzden. Egitim ayarla kendjne
Kızlar ben birsey duydum 37. Haftadan sonra sutlerini sagmaya başlıyorlarmis hem bebek Doğduğunda sütün gogsunde hazır gelmis oluyormus hemde yedekte sütun oluyormus bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz
Sacmalama ya kolostrumu mu bosa harciycaksin. Bebegin almasi lazim dogum itibari ile. Ayrica dogumu nie tetikletiyorsun? Belki 41de gelicek bebek?
Ya ben cloud b lerden aldim balina dan actim bakti. Asiri begendim. Bide yine cloud b nin uyku arkadasini aldim tavsanmi bisey. Hatch getirtmek bi dert bi de dedigin gibi uyelik bi dert gerekli mi bilemedim
Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Carsamba. Artk her hafta var benim
Ilk hamilelikte agzima surmedim kahveyi. Ama bunda arada iciyorum. Her sey yasak zaten bu hamileligimde . bi de kahve yasak diye kendimi daha cok sıkamam
Kahve yasak degil ki. Gunluk 200mg kafein okey

114 77 tansiyon 99 nabız normal mi kızlar? başım acayip ağrıyor nefesim daralıyor şuan
Normal askin 11/7 99da son ayimizda bebekle beraber artan kan hacmiyle normal. Lodostu butun gun smdi kuzeye donuyo ve basinc degisti ondan. 2 tane parol ic

Normal askin 11/7 99da son ayimizda bebekle beraber artan kan hacmiyle normal. Lodostu butun gun smdi kuzeye donuyo ve basinc degisti ondan. 2 tane parol ic
hafif sırt üstü uzandım bebekte midemi kaburgamı filan çok sıkıştırdı herhalde o yüzden nabzım yükseldi o rahatsız etti galiba. şimdi nabzım 70lere indi hala hafif var ama rahatladım bir tık

hafif sırt üstü uzandım bebekte midemi kaburgamı filan çok sıkıştırdı herhalde o yüzden nabzım yükseldi o rahatsız etti galiba. şimdi nabzım 70lere indi hala hafif var ama rahatladım bir tık
Benim nabzim heeep oralarda cok uzun zamandir. Yari oturur pozisyon kalbi rahatlatir tansiyonu dusurur bi tik.

Benim nabzım 95 in Altına hiç inmiyo gün içinde

Benim nabzim heeep oralarda cok uzun zamandir. Yari oturur pozisyon kalbi rahatlatir tansiyonu dusurur bi tik.
alıştın mı peki beni çok rahatsız ediyor kusasım var suanda bir süredir kusmuyordum dünde kustum şuanda da kusasım var

Okuyunca kendine vakti yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…