- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.861
Ilk hamilelikte agzima surmedim kahveyi. Ama bunda arada iciyorum. Her sey yasak zaten bu hamileligimdeValla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yok
Günde 3-4 kupa içen insanım, şimdi ya günde 3 çay ya da 1 türk kahvesi arasında seçim yapıyorum.Valla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yok
Ben ilk dogumumda ebeyle çok yakındık o demişti bana anesteziyi atmak için kahve iç derler ama.hic içme boll bol su iç hem süt için hem anestezi için birde kafanı sağa sola çevirme iyice anesteziyi atana kadar kafanı sağa sola çevirme karşıya bak sürekli o baş ağrısı yapar demişti bende öyle yaptım çok şükür anesteziyi hem çabuk attım hemde hiç ağrı yasamadimKızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
Zeynep kamilde de epidural yapılıyormuş sordum genel anestezi kalkmışHiçbir şey olmayacam galiba dümdüz zeynep kamilde doğurcam. Yüksek ihtimal de normal doşum olacak Allah ne verdiyse artık djdkfkf
Aynen gözümü kapatıp diklerim artık illa icilecekseValla çok kişiden duydum demek ki işe yarıyortedbirini al bence burnunu tıka tek hamlede dik kafaya hüplet sjdjd
Hıı anladım inşallah gerek kalmazAynen normalse olmuyor diye biliyorum anestezi alınca onu atmak için sade bu 2si bir arada var ya ondan
Evet inşallah içmem gerekmez gerekirse de mecbur içerim artıkBen ilk dogumumda icmedim. Bas agrisi icin iciliyor kahve, anesteziyi vucuttan atmak icin. Kahve icmedim ama agri da yasamadim cok sukur. Mutlaka agri olacak diye bir sey yok
Cuma günü var benimKızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Perşembe inş benim. Doğum için bekleyecekler mi 37 de alacaklar mı belli olacakKızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Şuan kaç haftalık 37. Hafta ne zamana denk geliyorPerşembe inş benim. Doğum için bekleyecekler mi 37 de alacaklar mı belli olacakbebişin büyütmesine göre karar verilecekmiş
Epidural genelde normal doğumda yapıyolar, kemiğe kadar ilerliyo daha risksiz olanı diyiim, spinal olan sinirler arası vuruluyor ama sinirler o esnada bayağı araları açıldığı için aslında o da risksiz diyor doktorlar, sadece farkları bu… sezeryanda genelde spinal anestezi yapılıyorKızlar bu epidural ile spinal arasında hangisi iyiydi ben sezeryan olmam diye bakınca hiçbirini aklımda tutmadım
34+5 şuan. 21-27 Kasıma denk geliyor. İnş büyümüştürde gerek kalmaz.Şuan kaç haftalık 37. Hafta ne zamana denk geliyor
Homelife evet satıcı da home life ev tekstil di aldığımAyy başkasının evinde kendi düzenini arayanlar dan seninki de desene. Benimki de aynı maşa, kepçe, tahta kaşık, yer silme kovası vs ayarladı kendine göre her şeyi
Aklımda olsun balım. Benim influenzer ablamoda hep alıp bırakanlardan
Home life mi seninki de?
Oğlumda 33 de başlamıştı sancı iki günde bir hastanede suyuna baktı doktor. 36+5 e kadar dayandı ancak.
Saat kur balım. Saatini geçirme. Düzenli kullanınca düzelir.✌
Ya bayılıyom sizekız bilsem elini sürdürmezdimbatırdı evinde içine ayna kırılmasın diye köpüğün içindeydi dedimki terasta çıkart evi pisletme salonun ortasında çıkarmış her yer köpük içinde kaldı. 2 saate yakın uğraştı o aynayı duvara asmak için asamadı 5 yerden deldi duvarı çıtaların birleşim yerine çektiği silikonu nasıl temizlerim bilmiyorum. bir boya rulosu almış küçük alan boyamak için parmak rulo al dedim gitmiş fil çükü kadar rulo almış yani dellendirdi beni tek yapsam daha kolay olurdu. bir de sinirlendi triplendi yapamadıkça bize sarmaya başladı iyice gerildim şimdi de fenerbahçe 3 gol yemiş dersin bir yakını öldü yemek bile yemedi tripli tripli oturuyor
Benimki elinden her iş gelir ama canı istemelimaşallah subhanallahasılacak bir avize kaldı ona el atmadı allahtan herhalde denese cereyana kapılırdı k
Hamilelikte mi verdi?Ben dermatoloğa gitmiştim la Roche posay lipikar baume verdi . Bana iyi gelmişti o zaman
ivitamacımız bebikin başında sürekli telefon durmasın, beyaz gürültü, ninni çalsın hem de gece lambası olsundu. İhtiyacı karşılıyor. Hem gece lambası (ışığın derecesini, rengini ayarlayabiliyorsun), alarm ve müzik/beyaz gürültü/doğa sesleri oluyor. Ama bir eleştirim eğer hatchin kendi sitesine para ile üye olmazsan sana tanıdığı müzik-doğa sesi-beyaz gürültü sesleri kısıtlı.
Eki Görüntüle 3329675 Eki Görüntüle 3329676 Eki Görüntüle 3329677
Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Valla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yok
Evet evet 16 haftalık falan hamileydim hatta tek kullanabileceğin bu diyerek verdiHamilelikte mi verdi?
Kızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
diyor ki az önce ben tüccar adamım ben parayı kazanır yaptırırım arkadaş ben ne anlarım bunlardanYa bayılıyom size
Benimki elinden her iş gelir ama canı istemeliboya badana İnternetten izleyip aldıgımız eve parke bile yapmıştı küçük minik bir odaya
Ama boşver ya seninki paraya yapılacak ayda yılda lazım şeyler bilmese de olur
Bende de migren var. Parol icip uzerine kahve ictigimde genelde kesiyordu agriyi benim. Cunku kafein parasetamolun etkisini artiriyorKahveyle sınırlı değil aslında kafein almak gerekiyor ağrı için. Migren ilaçlarının içeriğinde falan da hep kafein vardamarlardaki basınçtan ötürü ağrı oluyor migren ağrısı ile aynı aileden yani o yüzden kafein iyi geliyor diyorlar ama görcez bakalım . Nasıl özledim o migren ilaçlarını tık diye keserdi ağrımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?