2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Valla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yok
Ilk hamilelikte agzima surmedim kahveyi. Ama bunda arada iciyorum. Her sey yasak zaten bu hamileligimde . bi de kahve yasak diye kendimi daha cok sıkamam

Kızlar bu epidural ile spinal arasında hangisi iyiydi ben sezeryan olmam diye bakınca hiçbirini aklımda tutmadım

Kızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?
Ben ilk dogumumda ebeyle çok yakındık o demişti bana anesteziyi atmak için kahve iç derler ama.hic içme boll bol su iç hem süt için hem anestezi için birde kafanı sağa sola çevirme iyice anesteziyi atana kadar kafanı sağa sola çevirme karşıya bak sürekli o baş ağrısı yapar demişti bende öyle yaptım çok şükür anesteziyi hem çabuk attım hemde hiç ağrı yasamadim

Hiçbir şey olmayacam galiba dümdüz zeynep kamilde doğurcam. Yüksek ihtimal de normal doşum olacak Allah ne verdiyse artık djdkfkf
Zeynep kamilde de epidural yapılıyormuş sordum genel anestezi kalkmış
Normal Doğumda isteğe bağlı olduğu için yapılıyormu sormadım ama

Valla çok kişiden duydum demek ki işe yarıyor tedbirini al bence burnunu tıka tek hamlede dik kafaya hüplet sjdjd
Aynen gözümü kapatıp diklerim artık illa icilecekse

Aynen normalse olmuyor diye biliyorum anestezi alınca onu atmak için sade bu 2si bir arada var ya ondan
Hıı anladım inşallah gerek kalmaz

Ben ilk dogumumda icmedim. Bas agrisi icin iciliyor kahve, anesteziyi vucuttan atmak icin. Kahve icmedim ama agri da yasamadim cok sukur. Mutlaka agri olacak diye bir sey yok
Evet inşallah içmem gerekmez gerekirse de mecbur içerim artık

Kızlar bu epidural ile spinal arasında hangisi iyiydi ben sezeryan olmam diye bakınca hiçbirini aklımda tutmadım
Epidural genelde normal doğumda yapıyolar, kemiğe kadar ilerliyo daha risksiz olanı diyiim, spinal olan sinirler arası vuruluyor ama sinirler o esnada bayağı araları açıldığı için aslında o da risksiz diyor doktorlar, sadece farkları bu… sezeryanda genelde spinal anestezi yapılıyor

Homelife evet satıcı da home life ev tekstil di aldığım

Ya bayılıyom size
maşallah subhanallah asılacak bir avize kaldı ona el atmadı allahtan herhalde denese cereyana kapılırdı k
Benimki elinden her iş gelir ama canı istemeli boya badana İnternetten izleyip aldıgımız eve parke bile yapmıştı küçük minik bir odaya

Ama boşver ya seninki paraya yapılacak ayda yılda lazım şeyler bilmese de olur

Kızlar bu kasım kampanyaları 11 kasımda bitiyor mu?
Evde netten kalkıp iş yapamıyorum ya.
S saskito
K Kaskade
M maviiikelebekkk ne alcan?
Mavi molfix mi alsam 150 ye geliyor 64 tane tanesi 2.5 oluyor. 4 numara.

E bebekte bazı ürünlerde yüzde 50 var indirim.
Kupon da geçerli.

Oioi mama önlüğü var 162 ye düşmüş kuponla 112 ye alınır.

Mama önlüğü kullanışlı mı acaba?
Silikon

Ayy canım teşekkür ederimmm parayı illa kopartacaklar yani

Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var

Benim Salı günü

Valla ben abartmamak şartıyla 2-3 günde bir 1 fincan içiyorum neredeyse o yüzden aman aman bir özlemim yok

Ben 3. Trimesterda her gün içmeye başladım, 1 kupa

Kızlar doğumdan sonra kahve için diyorlar ya? Bunu ne için söylüyorlar? sebebi neyse normal ya da sezeryan fark eder mi bu durum?

Kahveyle sınırlı değil aslında kafein almak gerekiyor ağrı için. Migren ilaçlarının içeriğinde falan da hep kafein var damarlardaki basınçtan ötürü ağrı oluyor migren ağrısı ile aynı aileden yani o yüzden kafein iyi geliyor diyorlar ama görcez bakalım . Nasıl özledim o migren ilaçlarını tık diye keserdi ağrımı

diyor ki az önce ben tüccar adamım ben parayı kazanır yaptırırım arkadaş ben ne anlarım bunlardan neyse ben ahşap çıtaya yapışan silikonu nasıl temizlerim kızlar bilen söylesin zımparalamam mı lazım çıkmıyor bıçakla falan

Bende de migren var. Parol icip uzerine kahve ictigimde genelde kesiyordu agriyi benim. Cunku kafein parasetamolun etkisini artiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…