- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.921
Doğal içerikli bebek yağı bakarım diye düşündüydüm yaaBebek yagini cok tavsiye etmiyorlar canim. Oglumda da kullanmadim.sjmdi de almadim. Gozenekleri tikiyormus. Onun yerine losyon alabilirsin
Ya bence normal çünkü hepimizde var şuanHiç aklıma gelmedi, yattım da şimdi yarın bakayım ama normaldir diye düşünüyorum çünkü baş dönmem falan yoktu
Ama geriden gelmesi doğmasına sebep olmamalı tersine daha çok karında kalması gerekmez mi biraz daha beslenebilmesi için içeride inşallah canım buraya da yaz nasıl olduğunuGüzel haberler alırız ikimiz de inş gelişiyorlardır da kendılerı gelirler erken alırız dıyınce böyleyse ıcım sızlıyor bırsey olur mu kı dıyeBir avazda doğumlarımız olur proteın dıyetı ıle büyüyoruz ama bebek mi ben mi büyüyen sımdılık meçhul . persembeyı beklıyorum. ak kara belli olacak inş
Her hastane farkli ben nst ye para vermiyorum. Kontrol suresi 10 gun icinde gidersem hicbir sey vermiyorum. Yani her hafta gidince 1 oduyorum, bir odemiyorum. 2 haftada bir cagirmasiyla ayni seyi odemis oluyorsun.2haftada bir ödeyeceksin ama her nst de para ödeyeceksin diye biliyorum benimki öyle
Ben her haftaya döndüm bundan sonra. Zaten son 3 hafta :)Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
N11 de 50 tl kullancagim alacagim bir sey yok canim artik. Almiyorum bir sey :) Mama urunlerine pek girmedim daha. Annem 20 tl ye bim in depo bosaltma sepetinden silikon onluk almis. Once bir denerim begenmezsem sonra alirim diye dusunuyorum. Oioi ye cok ozeniyordum eskiden ama tabaklarindan yag cikmamasi olaylarini duydukca sogudum. tabak kasik fln da oioi almam herhalde.Kızlar bu kasım kampanyaları 11 kasımda bitiyor mu?
Evde netten kalkıp iş yapamıyorum ya.
S saskito
K Kaskade
M maviiikelebekkk ne alcan?
Mavi molfix mi alsam 150 ye geliyor 64 tane tanesi 2.5 oluyor. 4 numara.
E bebekte bazı ürünlerde yüzde 50 var indirim.
Kupon da geçerli.
Oioi mama önlüğü var 162 ye düşmüş kuponla 112 ye alınır.
Mama önlüğü kullanışlı mı acaba?
Silikon
Ben bunu aldim. Ama Adac testine girmemis bir urun. Ben almanyada yasayan arkadasimdan tavsiye olarak aldim. adac disinda testlerde var ama niyeyse tr de adac cok meshur.
Kızlar bunun adac puanı var mı fiyatı çok uygun
38 haftadan sonra gelısımınduruyor diye okudum bebeklerin oyuzden gelısım ıcın zaman kaybetmemek ıcın böle durumlarda beklemeden alıyorlarmış.Dışarda büyüsün diye. Çok emın degılım ama en son ciğer ve sındırım gelısıyordu sanırım bu haftalarda. Bende bol proteın yemeye çakışıyorum. Bakalım sonucu perşembe gorecegım. Senın kontrol ne zaman ?Ama geriden gelmesi doğmasına sebep olmamalı tersine daha çok karında kalması gerekmez mi biraz daha beslenebilmesi için içeride inşallah canım buraya da yaz nasıl olduğunu
Bende iki hafta bol protein tüketip tekrar bir gideceğim doktora
Biz sararıp solmayalim da varsın eşyalar sararsin solsunAynen canim. Beyazlarin rengi degisiyor. Ama napim kimyasal kullanmaktansa buna raziyim artik
Oioi iyidir ben farklı bir markadan aldım silikon önlüğüKızlar bu kasım kampanyaları 11 kasımda bitiyor mu?
Evde netten kalkıp iş yapamıyorum ya.
S saskito
K Kaskade
M maviiikelebekkk ne alcan?
Mavi molfix mi alsam 150 ye geliyor 64 tane tanesi 2.5 oluyor. 4 numara.
E bebekte bazı ürünlerde yüzde 50 var indirim.
Kupon da geçerli.
Oioi mama önlüğü var 162 ye düşmüş kuponla 112 ye alınır.
Mama önlüğü kullanışlı mı acaba?
Silikon
Ya bu arada cok garip bir sey anlatacagim.Ben bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Şöyle düşün canım aynı yaşta 2 çocuk var olması gereken boy 1 metre kilosu 9 kg ama çocuklarından biri 80 cm 6 kg kaldı. Ne yapılır bu çocuk diğerine yetişsin diye ek takviye yapılır neden gelişim geriliği olduğu anlaşılmaya çalışilir. Anne karnında da bebekteki gelişim geriliği 3 haftayı bulursa anne rahminde bebeğin gelişimini olumsuz etkileyen bir durum olduğundan şüphelenilur yakın takiple bebek alınıp kuvezde büyütülürAma geriden gelmesi doğmasına sebep olmamalı tersine daha çok karında kalması gerekmez mi biraz daha beslenebilmesi için içeride inşallah canım buraya da yaz nasıl olduğunu
Bende iki hafta bol protein tüketip tekrar bir gideceğim doktora
Ben bir kere n11 den alacaktım satıcı da güvenilirdi ama eşim çok fazla takviyelerle oynuyorlar alma dediKizlar internetten vitamin aliyor musunuz? Eczaneyle fiyat farki cok oluyor.
- Aqua, C12-15 Pareth-7, Sodyum Laureth Sülfat, Propilen glikol, TEA-Kokat, Sodyum DTPMP, PVP, Trietanolamin, Sodyum Kokoat, Trisodyum sitrat, Proteaz, Amilaz, Mannanaz.
Bunlar varmış lavanta yağı yok sanırımboya parfumde yokmuş içinde. - Olmadı burdan birilerine sorayım önerilen başka marka varmı bir tane almıştık.
Nelere dikkat etmek lazım- Koku yok
- Boya yok
- Lavanta yağı yok
Adac puani 1.8 cybexin joie ve be safein kac?Cybex değil de joie ve be safe öneriyorlar genelde. İkisinden birini düşünüyorum, bunu da bir arkadaşım attı şimdi çok uygun fiyatı anlayamadım niye bu kadar uygun
İncia aldım benKızlar bebek yağı ne aldınız?
Hakkın ödenmez
Bebek doğum kanalına girmeden rahmi açarsan Allah korusun çok sıkıntılı olur bence hiç denemeEvet benimde aklıma geldi o. O ilk sütü sagip ayrı bir şekilde kaldırsak karışmasa yani olmaz mı kasik biberonla verirdik doğunca ilk dogdugunda hiç süt olmamasindan daha iyi değil mi ya
İkisinin de 1.8
O gün hastaneye yatıs gosterılıyor prosedur olarak,ama yatmıyorsun, bazı arkadasların yarım saat surmus, bızım hastsnede gırıs cıkıs 3 4 saat surdu..İğne vurulma günü ne kadar sürüyor. Aşı gibi vurup gönderiyorlar mı ekstra bir şey var mı?
Eskiden almışlığım var ama şuan eczaneler bile çakmasını satıyo o yüzden eğer kendi satıcısı varsa alıyorum başka eczane başlığı altında satan varsa almıyorum korkuma çünkü karaciğer enzimlerine zararlı daha bi sürü zararı olabilir.Kizlar internetten vitamin aliyor musunuz? Eczaneyle fiyat farki cok oluyor.
Ben aldım yapısı daha sıvı güzel sertlestirmiyor ama lekeyi güzel temizler mu bilmiyorumsiveno Die bir deterjanı buldum grup yazışmalarında. Bunu tavsiye eder mısınız ? Yazışmada olan ve bulabıldıgım bı bu marka varAlmanya’da oda sıparıs verırırım olmadı. Zararlı bırsey kullanmaktansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?