2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ama geriden gelmesi doğmasına sebep olmamalı tersine daha çok karında kalması gerekmez mi biraz daha beslenebilmesi için içeride inşallah canım buraya da yaz nasıl olduğunu
Bende iki hafta bol protein tüketip tekrar bir gideceğim doktora

2haftada bir ödeyeceksin ama her nst de para ödeyeceksin diye biliyorum benimki öyle
Her hastane farkli ben nst ye para vermiyorum. Kontrol suresi 10 gun icinde gidersem hicbir sey vermiyorum. Yani her hafta gidince 1 oduyorum, bir odemiyorum. 2 haftada bir cagirmasiyla ayni seyi odemis oluyorsun.
Kızlar bu hafta kimlerin kontrolu var
Ben her haftaya döndüm bundan sonra. Zaten son 3 hafta :)
N11 de 50 tl kullancagim alacagim bir sey yok canim artik. Almiyorum bir sey :) Mama urunlerine pek girmedim daha. Annem 20 tl ye bim in depo bosaltma sepetinden silikon onluk almis. Once bir denerim begenmezsem sonra alirim diye dusunuyorum. Oioi ye cok ozeniyordum eskiden ama tabaklarindan yag cikmamasi olaylarini duydukca sogudum. tabak kasik fln da oioi almam herhalde.
Ben bunu aldim. Ama Adac testine girmemis bir urun. Ben almanyada yasayan arkadasimdan tavsiye olarak aldim. adac disinda testlerde var ama niyeyse tr de adac cok meshur.

38 haftadan sonra gelısımınduruyor diye okudum bebeklerin oyuzden gelısım ıcın zaman kaybetmemek ıcın böle durumlarda beklemeden alıyorlarmış.Dışarda büyüsün diye. Çok emın degılım ama en son ciğer ve sındırım gelısıyordu sanırım bu haftalarda. Bende bol proteın yemeye çakışıyorum. Bakalım sonucu perşembe gorecegım. Senın kontrol ne zaman ?

Oioi iyidir ben farklı bir markadan aldım silikon önlüğü

Kasım 11 de asıl indirimleri başlatacaklar benim şirket hesabıma hep mail geliyor asıl indirmeler henüz başlamadı diye

Özellikle N11 11 kasımda yapacak
Aynı şekilde Hb de 11 kasımda büyük kampyanlar yapın diye bize mail attı

Molfix 2,5 a geliyorsa mantıklı canım
Ben şuan bezde durucam bezleri bir hayli stokladım

Ben bugün kendimi doğuruyor gibi hissettim ya, yok böyle ağırlık yorgunluk yürürken ağlıcaktım az daha ayaklarım gitmiyordu, şimdi de midem yanıyor, çok bitkinim noldı bana anlamıyorum.
Ya bu arada cok garip bir sey anlatacagim.

Bugun Kontrolde 3 ay sonra ilk defa alttan bakti. Ve ilk baktiginda acilma var hissetmiyormusun kese asaga uzamis dedi. Sonra biraz daha inceledi yok degilmis ama emin olmak icin elle kontrol edecegim dedi ve meshur 2 parmagi tecrube ettim Canim bekledigimden fazla yandi acikcasi, zaten karin ultrasonunda da karnimin asagisina bastirdiginda aci hissetmistim.
Neyse doktor elle muayene sonrasi anladim dedi. Kese degil bu vucudun su toplamis yine burada dedi. ( 23. Haftada serklaj icin yaptigi muayene de de ayni sey vardi ve o su disari akmisti. Incelemisti bebegin suyu degil demisti)
Eve geldim ama asagida aci ve baski hissetmeye devam ettim. Baya keyfim kacikti. Misafirle oyalandim gun boyu. Aksam wc ye gittigimde, cisim bittikten sonra su geldi. Su bahsedildigi gibi durduramadigim sekilde ama cok degil. Yarim cay bardagindan az. Ve bekledim devam etmedi. Yattim kalktim 1 saat bekledim. Baska gelmedi. Sanci da yok. Ve hatta gunduz hissettigim baski ve aci gitti rahatladim
Doktora yazdim o da hemen arayip benim tahmin ettigimi soyledi. Bugun soyledigim su gelmistir buyuk ihtimal ama takip et yine gelirse ara dedi.
Butun gun kotu hissetmem muhtemelen doktor kurcalayinca o su kesesi yerinden oynadi ve baski yaptigi icin oldu. Tuvalette bosalinca da rahatladim.
Boyle ilginclikler de hep beni buluyor ama hayir daha dogurmayacagim

Şöyle düşün canım aynı yaşta 2 çocuk var olması gereken boy 1 metre kilosu 9 kg ama çocuklarından biri 80 cm 6 kg kaldı. Ne yapılır bu çocuk diğerine yetişsin diye ek takviye yapılır neden gelişim geriliği olduğu anlaşılmaya çalışilir. Anne karnında da bebekteki gelişim geriliği 3 haftayı bulursa anne rahminde bebeğin gelişimini olumsuz etkileyen bir durum olduğundan şüphelenilur yakın takiple bebek alınıp kuvezde büyütülür

Cybex değil de joie ve be safe öneriyorlar genelde. İkisinden birini düşünüyorum, bunu da bir arkadaşım attı şimdi çok uygun fiyatı anlayamadım niye bu kadar uygun
Adac puani 1.8 cybexin joie ve be safein kac?

Evet benimde aklıma geldi o. O ilk sütü sagip ayrı bir şekilde kaldırsak karışmasa yani olmaz mı kasik biberonla verirdik doğunca ilk dogdugunda hiç süt olmamasindan daha iyi değil mi ya
Bebek doğum kanalına girmeden rahmi açarsan Allah korusun çok sıkıntılı olur bence hiç deneme

Kizlar internetten vitamin aliyor musunuz? Eczaneyle fiyat farki cok oluyor.
Eskiden almışlığım var ama şuan eczaneler bile çakmasını satıyo o yüzden eğer kendi satıcısı varsa alıyorum başka eczane başlığı altında satan varsa almıyorum korkuma çünkü karaciğer enzimlerine zararlı daha bi sürü zararı olabilir.

Ben aldım yapısı daha sıvı güzel sertlestirmiyor ama lekeyi güzel temizler mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…