2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hepsini yiyebilirsin. Patlicanin icerigindeki nikotinin oyle kayda deger bir etkisi yok.
Marul istedigin kdr ye onda bi sorun zfn yok mevsimi de geldi
Maydanoz yemende bir sorun yok. Sorun maydanozu 1demet kaynatip gun icinde icmende odem atmak icin.
Ama borege koyacagin bir avuc maydanozdan hocbirsey olmaz. Ben mitlaka maydanoz roka fln tuketiyorum
Maydanazu ve keten tohumunu ozellikle sormustum diyetisyenime.gerci keten tohumunu yemiorum yinede.hamilelik belli olunca butun odem atici caylari ve bitki caylarini da kendi yasaklamisti ama; asagidaki tabloyu paylasabilirim.

Diyet yaptığım zamandan kalma keten tohumu, chia tohumu, yulaf filan var.
Salatalara chia, keten koyayım bari.

Keten tohumu ile ilgili şaibe nedir?
Burda konuşuldu ama hatırlamıyorum.

Diyet yaptığım zamandan kalma keten tohumu, chia tohumu, yulaf filan var.
Salatalara chia, keten koyayım bari.

Keten tohumu ile ilgili şaibe nedir?
Burda konuşuldu ama hatırlamıyorum.
Sebebini bilmiorum ama ilk 1 ay vermedi diyetisyenim buhafta baslayabilirsin kullanmaya 1 tatlikasigi dedi. Ostrojenik bi besin keten tohumu onu biliyorum. Dusugu mu tetikliyo acaba oyuzden mi bebek tutunana kdr vermedi acaba bilmiorum. Ama istiosan yine de doktoruna sor.
Ben doktoruma sordum bisey yapmaz dedi hukya bisey yapmaz dedi ama korkudan koymadim daha

Evet mide bulantısının sebebi de tam olarak buymuş vücut atmaya çalışıyormuş zehirli madde sanıp.
Sor tabiki

Kızlar çarşamba kan tahlili vermiştim.
Sonuçlar çıkmış.
Bilen bakabilir mi?

Evet mide bulantısının sebebi de tam olarak buymuş vücut atmaya çalışıyormuş zehirli madde sanıp.
Sor tabiki
Yapmayin allah askina :) ole bisey yok :) tam tersine hala aciklanamayan sekilde annenin bagisikligi bebegi kabul ediyor ve bunu aciklayamiyor tip.. hatta tup bebekte baskilansin diye bagisiklik kortizon kullandik transferden once
Tam olarak bilinmemekle birlikte dusunulen bthcg nin artisi olarak dusunuluyor. Vucut atmaya calisirsa mide bulandirmaz kanama yapiyor dusuk icin

İgm suan hastalik gecirilmesi igg ise. BAgisiklik olmasi demek bagisikligin olmamasi kotu degil ama dikkat edilmesi gerekiyor demek hamilelik boyunca

İgm suan hastalik gecirilmesi igg ise. BAgisiklik olmasi demek bagisikligin olmamasi kotu degil ama dikkat edilmesi gerekiyor demek hamilelik boyunca
Canım anti rubella igg elisa pozitif ne anlama geliyor?

Bir de anti cmv igg elisa pozitif ?

Ay insallah öyle devam eder brn yediğimden bisey anlamıyorum çünkü

Canım anti rubella igg elisa pozitif ne anlama geliyor?

Bir de anti cmv igg elisa pozitif ?
Rubella kizamikcik gecirmissin yada asin var demek
Cmv de acilimini hatirlamiyorm ama o da bi enfeksiyon daha once gecirmissin demek
İgm mer negatif oldugu icin sorun yok.

Cmv de acilimini hatirlamiyorm ama o da bi enfeksiyon daha once gecirmissin demek
Ya korktum şimdi
Ya gebelik esnasında geçirdiysem 8.hafta yaklaşıyor.
Geçmez şimdi bu hamilelik.

Maske filanda takmıyorum.
250 lerde çıkmış hep değerim.
Çok mu gevşek davranıyorum ne.

İcin rahat edicekse kendiminkini gosteriym. Hepsi pozitif istisnasiz igg lerin ne. Bulduysam gecirmisim:) ama bu guzel bisey hamilelikte hicbirini gecirme riskim yok oyle dusun

Ya korktum şimdi
Ya gebelik esnasında geçirdiysem 8.hafta yaklaşıyor.
Geçmez şimdi bu hamilelik.

Maske filanda takmıyorum.
250 lerde çıkmış hep değerim.
Çok mu gevşek davranıyorum ne.
okdr cabuk igm negatife donmuyo die biliyorm. Sole dusun bnm doktorum oo super dedi. En yakin arkdsmin iki cocugu var ve cocuk acil docent doktoru cok sanslisin dedi. Hamileyken gecirsek buyuk sıkıntı. Ama gecmiste olmus bitmis ole dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…