- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.301
Hepsini yiyebilirsin. Patlicanin icerigindeki nikotinin oyle kayda deger bir etkisi yok.Kızlar patlıcan ve maydonoz marul tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hazır patlıcan mevsimi geliyor.
Ben çok severim. Ama nikotin içeriyor.
Maydonozlu peynirli börek yapacağım. Salatalara maydonoz koymak istiyorum.
Normalde hiç marul sevmem canım marul çekiyor.
Vardi vardi acilmadi saatlerceKızlar sayfada sorun mı vardı bende mi sorun vardı giremedim
Sayfada canımKızlar sayfada sorun mı vardı bende mi sorun vardı giremedim
euthyrox 50 mg başlandı. 1 ay sonra kan testi isteyeceğim dediBenim de 5 e yakın çıkmıştı levotroin 50 mg verdi 2 gün sonra 1.85 oldu siz ne kullanıyorsunuz acaba
Diyet yaptığım zamandan kalma keten tohumu, chia tohumu, yulaf filan var.Hepsini yiyebilirsin. Patlicanin icerigindeki nikotinin oyle kayda deger bir etkisi yok.
Marul istedigin kdr ye onda bi sorun zfn yok mevsimi de geldi
Maydanoz yemende bir sorun yok. Sorun maydanozu 1demet kaynatip gun icinde icmende odem atmak icin.
Ama borege koyacagin bir avuc maydanozdan hocbirsey olmaz. Ben mitlaka maydanoz roka fln tuketiyorum
Maydanazu ve keten tohumunu ozellikle sormustum diyetisyenime.gerci keten tohumunu yemiorum yinede.hamilelik belli olunca butun odem atici caylari ve bitki caylarini da kendi yasaklamisti ama; asagidaki tabloyu paylasabilirim.
Eki Görüntüle 3244207
Vardi vardi acilmadi saatlerce
Kız dedim n’oluyo güncelleme de vardı bugünSayfada canım
Sebebini bilmiorum ama ilk 1 ay vermedi diyetisyenim buhafta baslayabilirsin kullanmaya 1 tatlikasigi dedi. Ostrojenik bi besin keten tohumu onu biliyorum. Dusugu mu tetikliyo acaba oyuzden mi bebek tutunana kdr vermedi acaba bilmiorum. Ama istiosan yine de doktoruna sor.Diyet yaptığım zamandan kalma keten tohumu, chia tohumu, yulaf filan var.
Salatalara chia, keten koyayım bari.
Keten tohumu ile ilgili şaibe nedir?
Burda konuşuldu ama hatırlamıyorum.
Evet mide bulantısının sebebi de tam olarak buymuş vücut atmaya çalışıyormuş zehirli madde sanıp.Bende dün doktoruma bu bacak hariç bi iki sikayet söyledim. Çok güzel bir cevap verdi. Vücudunda yarısı senin DNAn, yarısı eşinin dna sı olan bir yapı var, ve vücut bu yabancı şeyi yadırgıyor hatta atmak istiyor cesitli yerlerin ağrıyabilir dedi. O yüzden bacağımı sormamıştm. Belki basit bir çözümü vardır diye dayanamadm size danistm yine
Çok teşekkür ederim ilginiz içinÇünkü bu daha kese annesi içinde bebek olacak bebek olunca da kalp atacak arkadaşlar ileri haftasenin sadece kesen var şimdilik çok şükür
Yapmayin allah askina :) ole bisey yok :) tam tersine hala aciklanamayan sekilde annenin bagisikligi bebegi kabul ediyor ve bunu aciklayamiyor tip.. hatta tup bebekte baskilansin diye bagisiklik kortizon kullandik transferden onceEvet mide bulantısının sebebi de tam olarak buymuş vücut atmaya çalışıyormuş zehirli madde sanıp.
Sor tabiki
Hersey negatif. Hem iyi hem de dikkat ermen gerektigini gosteriyor. Cig et az pismis asla yememen gerekio sebzeler once sirke sonra karbonatla temizlenicek ve kedi diskisndan uzak durucaksin. Disarida salata yememende fayda varKızlar çarşamba kan tahlili vermiştim.
Sonuçlar çıkmış.
Bilen bakabilir mi?
Eki Görüntüle 3244260 Eki Görüntüle 3244261
Rubella kızamık, toxoplazma da parazit gondil miydi neydi. Cmv de bi paraziti sanırım. Yani sanırım hepsinin yorumu başka. Rubella negatif çıkması bağışıklığın yok demek yanlış bilmiyorsam. Ama kötü bişi değil. Diğerlerinin tam bilmiyorumKızlar çarşamba kan tahlili vermiştim.
Sonuçlar çıkmış.
Bilen bakabilir mi?
Eki Görüntüle 3244260 Eki Görüntüle 3244261
İgm suan hastalik gecirilmesi igg ise. BAgisiklik olmasi demek bagisikligin olmamasi kotu degil ama dikkat edilmesi gerekiyor demek hamilelik boyuncaRubella kızamık, toxoplazma da parazit gondil miydi neydi. Cmv de bi paraziti sanırım. Yani sanırım hepsinin yorumu başka. Rubella negatif çıkması bağışıklığın yok demek yanlış bilmiyorsam. Ama kötü bişi değil. Diğerlerinin tam bilmiyorum
Canım anti rubella igg elisa pozitif ne anlama geliyor?İgm suan hastalik gecirilmesi igg ise. BAgisiklik olmasi demek bagisikligin olmamasi kotu degil ama dikkat edilmesi gerekiyor demek hamilelik boyunca
Ay insallah öyle devam eder brn yediğimden bisey anlamıyorum çünküHenüz yediğimi kusmadım çok şükür sabahları safra çıkıyo hep. Ama onun dışında hep mide bulantısı rahatsızlık. Seninki ekstra çok bişi demek istemiyorum başıma gelmesin amin12.hafta da inşallah geçer yaa
Rubella kizamikcik gecirmissin yada asin var demekCanım anti rubella igg elisa pozitif ne anlama geliyor?
Bir de anti cmv igg elisa pozitif ?
Ya korktum şimdiRubella kizamikcik gecirmissin yada asin var demek
Cmv de acilimini hatirlamiyorm ama o da bi enfeksiyon daha once gecirmissin demek
İgm mer negatif oldugu icin sorun yok.
İcin rahat edicekse kendiminkini gosteriym. Hepsi pozitif istisnasiz igg lerinRubella kizamikcik gecirmissin yada asin var demek
Cmv de acilimini hatirlamiyorm ama o da bi enfeksiyon daha once gecirmissin demek
İgm mer negatif oldugu icin sorun yok.
okdr cabuk igm negatife donmuyo die biliyorm. Sole dusun bnm doktorum oo super dedi. En yakin arkdsmin iki cocugu var ve cocuk acil docent doktoru cok sanslisin dedi. Hamileyken gecirsek buyuk sıkıntı. Ama gecmiste olmus bitmis ole dusunYa korktum şimdi
Ya gebelik esnasında geçirdiysem 8.hafta yaklaşıyor.
Geçmez şimdi bu hamilelik.
Maske filanda takmıyorum.
250 lerde çıkmış hep değerim.
Çok mu gevşek davranıyorum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?