2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sohrab arada sana nasılsın diye direk mesaj atmak yerine burayı hızlıca kolaçan edip hah tamam iyiymiş diyerek ayrılıyorum o ara tüm kızların gizli sapığı gibide oldum iyi mi hepsinin bi gebelik takvimine bakıp heyecan yapıyorum aklıma sürekli gecenin 2 si suyumun gelişi geliyor anaam az kaldı kızların da deyip bir tur da dua edip benim çılgın ile uğraşmaya devam ediyorum yine geldim baktım iyisin şükür Tabi hepiniz iyi olun kızlar sağlıkla kavuşun miniklere

Bir an fiyatı görünce şaka dicektim 19-26 arası değişiyor şu an ama yenidoğandan itibaren. Muhtemelen fiyat farkı ondandır. 0-18 ay kullanım benim alacağım

Doğurunca gel demedi Allahtan
Devlette işler böyle yürüyor sanırım
Özeller sık çağırıyor
Zaten hiçbir bilgi alamadık boyunu bile söyletemedim
Nst bağlar sandım onuda yapmadı
Canım bende devlete gidiyorum 30. Haftadan sonra 2 hafta da 1 gel dedi ilk bayi 32de bağladı bu nst işi doktordan doktora değişiyor bazıları 34-36 arasında yapıyor. 36. Hafta sonrası haftalık çağırır diye düşünüyorum. Bir de zorla normal yaptırmış yazmışsın benim bebeğim de ters doktorum böyle normal doğum olmaz dedi özellikle sekreterine not aldırdı.

Bende merak ettim ama cok bekletiio die okumustum. Asiri hizli kesmek iyi degil die biliorum. Sordum kankime bakiym cocukcu biliomu. Olmadi doktora sorariz
Bend ebalina aldim tavana su denizalti va gibi bisi isik yapan. Ole diosan dert etmeye gerek yok
Günaydın kızlar benim gibi geç uyananlar bol bol uyumaya devam etsin bir ay sonra sabah 6 da uyanacagiz şimdiden keyfini çıkaralım
12de uyandim

Doğurunca gel demedi Allahtan
Devlette işler böyle yürüyor sanırım
Özeller sık çağırıyor
Zaten hiçbir bilgi alamadık boyunu bile söyletemedim
Nst bağlar sandım onuda yapmadı
Merhaba ultrason kağıdında FL yazan kısım uyluk kemiği ölçümü yani ordaki sayıyı 7 ile çarpınca boyunu öğrenirsin.

Hastane değil, tüp ve doğum merkezi ondan sanırım fiyatlar çıkıyor yukarı doğru bırakamadım doktorumu. Doğumu da anlaşmalı olduğu hastanede yapıcaz
Heee hangi merkez? Ya tüp bebek merkezleri ne olursa olsun biraz maliyetli. İnsan bi doktora güvenince daha değiştirmekte istemiyor iyi yaptın

Kızlar sterilizatör alan oldu mu? İlk hedef emzirmek, çalışmıyorum da evdeyim öyle çok biberon kullanılmaz diye düşünüyorum.

1- ilerleyen süreçte mi alsam?
2- zaten emziktir, süt sağmadır yine de sterilize edilecek şimdiden alsam mı?

Heee hangi merkez? Ya tüp bebek merkezleri ne olursa olsun biraz maliyetli. İnsan bi doktora güvenince daha değiştirmekte istemiyor iyi yaptın

İzmir’de canım İrenbe Tüp Bebek ve Doğum Merkezi. Tüp bebek de yapmadık aslında o sürece gelmeden bebiş bize geldi şükür ama doktoruma alışmıştım bırakamadım, sağlık olsun az kaldı diyorum

geriden gelen kızlar bu haftalarda da riskli gebelik geçirmeseniz bile kasılmalarda artma arada da adet ağrıları oluyo bilginiz olsun. Son bi hafta da arttı bunlar ve en önemlisi çok panik bi durum evet ama arada bebeğin hareketlerinde azalma oluyo bu da normal. İnsanlık namına benim gibi panik olmayın diye yazdım

Devlette sezaryene alabiliyorlar mı o şekilde
Kiminle konuşsam zorla normal doğurtmuşlar ters gelen bebeği bile
Yok canım benim doktorum direkt sordu zaten istiyorsan sezeryan yapalım diye daha 17. Haftada falandım hastaneden hastaneye değişiyor sanırım . Ankaradayım ben buradaki şehir hastanesinde ama normal olsun diye baya uğraştıklarını ben de duydum

Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedir ben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk

İlgilenmesi çok güzel bişi. Ben bahçecide remzi hocaya gidiyordum histerekopi yaptı bana tüp bebek içinde belli bi dinlenme sürem vardı. O ara hamile kalırsa haber et dedi ilaca başlamak için. Haber verdim sağolsun düşükten sonra döndüler bana zaten az kalmış ilgili doktor candır

Kızlar hepsiburada da ne kadar pahalı ürün alsam da 20 tl hepsipara kazandırıyor en fazla niye öyle?

Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedir ben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk
Bende dün yıkadım da bugün geçirdim yüzleri. İncik dincik şeyler bitmiyor bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…