- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.081
Bir an fiyatı görünce şaka dicektim22 ekimde aldim canim babymallden 8.500 tlye be safe izi turn x3 yanlış hatırlamıyorsam modelin adı isofixli, ama yenidogana uygun degil onun içinde dolaptan maxi cosi cabriofix aldım ilk 6 7 ay kullanabilmek icin her ikisinin de adac sertifikasi var
Boyunu söylemiyorlarmış devlet sırrıYaa boyunu söylese ne olur yani, çok saçmabence de sen dinleme daha erken git
Canım bende devlete gidiyorum 30. Haftadan sonra 2 hafta da 1 gel dedi ilk bayi 32de bağladı bu nst işi doktordan doktora değişiyor bazıları 34-36 arasında yapıyor. 36. Hafta sonrası haftalık çağırır diye düşünüyorum. Bir de zorla normal yaptırmış yazmışsın benim bebeğim de ters doktorum böyle normal doğum olmaz dedi özellikle sekreterine not aldırdı.Doğurunca gel demedi Allahtan
Devlette işler böyle yürüyor sanırım
Özeller sık çağırıyor
Zaten hiçbir bilgi alamadık boyunu bile söyletemedim
Nst bağlar sandım onuda yapmadı
Sen sordun mu ben özellikle soruyorum. Bir de doktorun kadın mı erkek mi genelde kadınlar böyle yapıyorBoyunu söylemiyorlarmış devlet sırrı
40 soruyordum canım
Bende merak ettim ama cok bekletiio die okumustum. Asiri hizli kesmek iyi degil die biliorum. Sordum kankime bakiym cocukcu biliomu. Olmadi doktora sorarizBu kordan kanının tamamının akması ile ilgili temmuz ya da Ağustosta bir soru cevaba denk gelmiştim acıbadem prof. Herhalde ona sordular adam normal şartlarda kanın hepsini akıtmak istesek 8 10 dakikalık bir işlem ama bu işlem ama tam kan akımını beklemek bebeğe fayda yerine zarar verir 1 veya 2 dakika yeterli demişti soruyu soran da kök hücrelerin hepsinin bebeğe geçmesi çok daha iyi olmaz mı gibi bir şey sordu ama tek soru cevap hakkı olduğu için doktor cevap vermedi ben sonra kendim araştırdım
Could cutting the umbilical cord too soon stress newborns? bunu buldum.
Ama konuyu araştıran gören varsa bize de söylesin
Bend ebalina aldim tavana su denizalti va gibi bisi isik yapan. Ole diosan dert etmeye gerek yokBenim Çarşamba günü var. Görücem inatçı kızımı
Yaaa cloud bler çok güzel ben de kaplumbağasını görmüştüm ama hatchi almıştım çoktan, kardeşim de tavana yıldız yansıtan hipopotam varmış onu verecek o yüzden uzaktan bakıştık cloud ile. Bence cloud b varsa hatch e gerek yok. Bir şey getirteceksen de hakkını başka bir şeyden yana kullanırsın
12de uyandimGünaydın kızlarbenim gibi geç uyananlar bol bol uyumaya devam etsin bir ay sonra sabah 6 da uyanacagiz şimdiden keyfini çıkaralım
Merhaba ultrason kağıdında FL yazan kısım uyluk kemiği ölçümü yani ordaki sayıyı 7 ile çarpınca boyunu öğrenirsin.Doğurunca gel demedi Allahtan
Devlette işler böyle yürüyor sanırım
Özeller sık çağırıyor
Zaten hiçbir bilgi alamadık boyunu bile söyletemedim
Nst bağlar sandım onuda yapmadı
40 gelince de yazarım inşallah40 soruyordum canım
Beceririz bence canımAa tamam buda aklımda olsun canım. Islak mendil bende kullanmayi düşünmüyorum inşallah becerebilirim
Heee hangi merkez? Ya tüp bebek merkezleri ne olursa olsun biraz maliyetli. İnsan bi doktora güvenince daha değiştirmekte istemiyor iyi yaptınHastane değil, tüp ve doğum merkezi ondan sanırım fiyatlar çıkıyor yukarı doğru bırakamadım doktorumu. Doğumu da anlaşmalı olduğu hastanede yapıcaz
Heee hangi merkez? Ya tüp bebek merkezleri ne olursa olsun biraz maliyetli. İnsan bi doktora güvenince daha değiştirmekte istemiyor iyi yaptın
Yok canım benim doktorum direkt sordu zaten istiyorsan sezeryan yapalım diye daha 17. Haftada falandımDevlette sezaryene alabiliyorlar mı o şekilde
Kiminle konuşsam zorla normal doğurtmuşlar ters gelen bebeği bile
Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedirKızlar sterilizatör alan oldu mu? İlk hedef emzirmek, çalışmıyorum da evdeyim öyle çok biberon kullanılmaz diye düşünüyorum.
1- ilerleyen süreçte mi alsam?
2- zaten emziktir, süt sağmadır yine de sterilize edilecek şimdiden alsam mı?
İlgilenmesi çok güzel bişi. Ben bahçecide remzi hocaya gidiyordum histerekopi yaptı bana tüp bebek içinde belli bi dinlenme sürem vardı. O ara hamile kalırsa haber et dedi ilaca başlamak için. Haber verdim sağolsun düşükten sonra döndüler banaİzmir’de canım İrenbe Tüp Bebek ve Doğum Merkezi. Tüp bebek de yapmadık aslında o sürece gelmeden bebiş bize geldi şükür ama doktoruma alışmıştım bırakamadım, sağlık olsun az kaldı diyorum
Bende dün yıkadım da bugün geçirdim yüzleri. İncik dincik şeyler bitmiyor bi türlüAy ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedirben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?