2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bide iki gündür karnımda elime avuç içimi doldurmayan bir yumru geliyor tam göğsümün altında bu kafasıdır dimi ayağı bu kadar hissedemem heralde. Çok duygulanıyorum dokundukça ben hareketlerini böyle daha yeni yeni güçlü hissediyorum içimde bebek olduğunun idrakine yeni varıyorum

Bende dün yıkadım da bugün geçirdim yüzleri. İncik dincik şeyler bitmiyor bi türlü
Gerçekten çok yorucu ya havalarda soğumadan her şeyi bitsin dedim ama bitmiyo valizi de kapatamadım kendime pijama da alamadım daha ay ne yorucu

Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedir ben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk
Bana da geliyor o darlanma valla alışveriş yaparken sıkılır mı insan o moddayım yeter artık diyorum bitmiyor, kafam rahat olsun istiyorum bir de yıkama ütüleme sterilize başkayjnca nolacak bakalım

Ayaklarıysa hareket ediyor canım. Hareketsiz yumru oluşturuyorsa başı olabilir.

Ayağı olabilir. Arada sürtüyo arada direk vuruyorsa ayak. Eğer daha geniş çaplı bişi geriyorsa poposu

Gerçekten çok yorucu ya havalarda soğumadan her şeyi bitsin dedim ama bitmiyo valizi de kapatamadım kendime pijama da alamadım daha ay ne yorucu
Havaları bilemem de su yok daha büyük sıkıntı inşallah artık yağmurlar gelir bizim şansımıza yaa

Az önce yaklaşık 15 dk müthiş bir adet ağrısı çektim az daha devam etseydi hastane yolu gozukmustu Allah'tan geçti

Bir an fiyatı görünce şaka dicektim 19-26 arası değişiyor şu an ama yenidoğandan itibaren. Muhtemelen fiyat farkı ondandır. 0-18 ay kullanım benim alacağım
Aynen canim onlar biraz daha pahali ama sanki bir kac gün önce 13 e kadar düştüğünü gordum 0-18 olanın

Makat gelişse kafasıdir canim, bas gelisse poposudur

Degisir dogum yaptigin doktora gore. Bir saatte de cikaran var hicbir mudahale olmadan oksitosin ignesi vs vurulmadan, yada disaridan mudahale ile acele sekilde cikartilan da var. Bu yazdiklarimdan kesin seyler cikarmak yanlis olur, o anki duruma gore hepsi adim adim degisebilecek seyler. Benim ilk dogumda yasadigim beni etkiledigi icin ikincide buna dikkat etmeye calisiyorum sadece zaman birakilmasini istiyorum stress olmadan

Az önce yaklaşık 15 dk müthiş bir adet ağrısı çektim az daha devam etseydi hastane yolu gozukmustu Allah'tan geçti
İki günde bir oluyo bende de dinlenince geçiyorsa sorun yok doktorum öyle dediydi. Ama takip etmek lazım tabiki. Bide 34den sonra ilişkiye girmek tetikliyormuş dün bi doktordan dinledim. Az daha sabredin son haftalarınızda girin doğumu tetikler diyodu

Kordonun içindeki çeltik 1 tür atınca yeterli diyorlar cevap verince bize de yaz

Burada ebe ve doktorlarin cogu kanin tamaminin akitilmasi konusunda hem fikir acikcasi, cogu hastane dikkat ediyormus buna. Direkt klips vurmuyorlar kordona yani

Benim bu konuda bilgim yok mesela 1 saat sürdü diyelim plesantanin çıkmasi doğumhanede mi bekleniyor

Sen sordun mu ben özellikle soruyorum. Bir de doktorun kadın mı erkek mi genelde kadınlar böyle yapıyor
Kadın tabiki evet birçok kadın doktor böyle yapıyor
Benimde elime minik çok hareketli yumru geliyor snaırım ayağı diyorum
Sağdan sola
Üstten aşağı
Dolandırıyor
Donat gibi oldu

Allah yardimciniz olsun, yavruna en hizli zamanda evinde kavus insallah canim :) biz ne konusursak ne planlarsak planlayalim, kismetiyle gelecek yavrular. Bu tek gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…