2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Masallah sutunuz daim olsun darısı da bize. Yazik üzüldüm o bebege ya ac kalmasindansa dediğiniz gibi temiz içerikli mamalar var yani ben asla dayanamam ac kalmasına ağlamasına.
Allah bebeginizi size bağışlasın

Kalsiyum eksikliği olabilir bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin bacak kemiğinden kalsiyum emiyor uyumadan 1 kase yogurt ya da 1 bardak kefir içersen ağrısi geçebilir
Bilmiyorum ki canım düzenli yoğurt falanda tüketiyorum ilaçta kulaniyorum ama ağrılarım kramplarim dinmek bilmedi şu hafta bı akşam yoğurt tüketmeyi deniyim ya teşekur ederim

C Ceydasavas
Canım gözün aydın çok sevindim senin için doktorunun anlayışlı olması ne güzel gerçekten öyle insanlara bayılıyorum strese sokmayip bütün stresi alıyorlar bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah bol bol sütlerin olsun çabucak büyüsün minoş

Kızlar normal ilerleyen bir doğumda plesentayı vücut kendisi atıyor. Doktor veya ebe destek olabiliyor ama bir iki dk içinde içinde gelmesini bekliyorlar. Benim ölü doğum olduğu için plesenta bozulmuştu, o durumda gelmiyor kürtajla alıyorlar. Yarım saat kadar beklemişlerdi gelmesin. Rahim ağzı açık olduğu için kürtajda acı hissetmedim.
Bu durumun çok nadir olduğunu söylemişti doktor. Endişelenmeyin yani, başınıza gelmez.
Birkaç sayfa önce konuşmuşsunuz, onun için yazdım.

Bir ay sonra gel dedi
Sata göre 38 oluyor bir ay
Ben iki hafta sonra yine giderim büyük ihtimal merak ederim büyüdümü

Benım dogum paketınde var nst. Ama ne zaman yapacak bılmıyorum hıc 32.haftada gıdecegız, sabah ac gel, aclık tokluk bakıcaz dedı sadece..
34 den sorma bakmaya başlıyormuş genelde doktorlarEkstram bir sancı yada şikayetin yoksa
Benim 30. Haftada 1 kere baktırdı NTS ye idrar enfeksiyonunu yalancı sancı zannettiğim dönemdi benim talebimle bakılmıştı . İçim rahat etsin diye

Bu arada aklında olsun NTS yi tok karnına bakmayı daha uygun görüyorlar . Sen aç gideceğin bakacaklarını bu hafta zannetmiyorum

Benım aclık bakılıyor, evde yaptıgım kahvaltıyı goturuyorım, kafeterrya da yıyorum sonra tokluk baklıyor, yanı tok oluyorum sonrasında.. O zaman sancım var dersem bakar nst'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…