- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.041
Cok sagol canimÇok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Masallah sutunuz daim olsun darısı da bize. Yazik üzüldüm o bebege ya ac kalmasindansa dediğiniz gibi temiz içerikli mamalar var yani ben asla dayanamam ac kalmasına ağlamasına.Ben şuan kanada dayım doğumumu burada yaptım mama vermelerini istemedim ama seçimi bize bıraktılar ve eşimle biz burada yalnız olduğumuz için tamam dedik ki güzel bir marka temiz bir içerik olmasına rağmen eşim odadan çıktıkça ağladım Hala üzülüyorum keşke gelseydi yetseydi ama şuan ki halimize bin kere şükür benimle aynı gün doğum yapan(40haftalık bebekti) 3 çocuk annesi bir kadın mamayı önerdiklerinde istemedi ve emzireceğini söyledi. Halbuki bunu doktor burada önerirkende doğumdan itibaren önce emzirmene izin veriyor ama 2 saatlik aralıklarla şeker testi yapıyor çocuğa topuktan açlık tokluk bakıyor. Sonra öneriyor kadın buna rağmen istemedi ve tüm gece abartısız bebeği çığlık çığlığaydı nasıl ağladı kadın tuvalete gidiyor o sırada bile bebek beş dk duramıyor yazık sabaha doğru mama istediğini söyledi bu sefer hemşireler biraz ağırdan aldı ve soğuk davrandı falan sütü olan keyfi mama zaten vermez ama olmazsa da üzülmeyin benim yanımda ne mama ne biberon vardı hazırlıksız erken gelince minnoşama hastahaneden verilenlerle bile hallettik evdeyiz şapır şupur emiyoruz
Bilmiyorum ki canım düzenli yoğurt falanda tüketiyorum ilaçta kulaniyorum ama ağrılarım kramplarim dinmek bilmedi şu hafta bı akşam yoğurt tüketmeyi deniyim ya teşekur ederimKalsiyum eksikliği olabilir bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin bacak kemiğinden kalsiyum emiyor uyumadan 1 kase yogurt ya da 1 bardak kefir içersen ağrısi geçebilir
Nst ücreti ne kadar oluyor? Hani muayeneye ücretiyle kıyaslayınca?2haftada bir ödeyeceksin ama her nst de para ödeyeceksin diye biliyorum benimki öyle
Bizim 150 tlNst ücreti ne kadar oluyor? Hani muayeneye ücretiyle kıyaslayınca?
Ay ciddi misiniz nst de mi parayla çok şaşırdım şuanBizim 150 tl
Medipolde 100 TLNst ücreti ne kadar oluyor? Hani muayeneye ücretiyle kıyaslayınca?
30-40 dk ya yakın ayrı bir odada bebeği dinliyorlarAy ciddi misiniz nst de mi parayla çok şaşırdım şuan
Vallahi cok haklısınız30-40 dk ya yakın ayrı bir odada bebeği dinliyorlar
Bizi bedavaya istirahat ettirmezler
Benım dogum paketınde var nst. Ama ne zaman yapacak bılmıyorum hıc 32.haftada gıdecegız, sabah ac gel, aclık tokluk bakıcaz dedı sadece..Medipolde 100 TL
Bazı hastanelerde ücretsiz
100-200 TL bandında gibi düşünebilirsin
Bir ay sonra gel dedi38 haftadan sonra gelısımınduruyor diye okudum bebeklerin oyuzden gelısım ıcın zaman kaybetmemek ıcın böle durumlarda beklemeden alıyorlarmış.Dışarda büyüsün diye. Çok emın degılım ama en son ciğer ve sındırım gelısıyordu sanırım bu haftalarda. Bende bol proteın yemeye çakışıyorum. Bakalım sonucu perşembe gorecegım. Senın kontrol ne zaman ?
Poliçeye bakıp yada hastaneyi arayıp sorabilirsinizVallahi cok haklısınızama ben doğum paketi alan kisilerde ücrete dahildir diye düşünmüştüm
34 den sorma bakmaya başlıyormuş genelde doktorlarEkstram bir sancı yada şikayetin yoksaBenım dogum paketınde var nst. Ama ne zaman yapacak bılmıyorum hıc 32.haftada gıdecegız, sabah ac gel, aclık tokluk bakıcaz dedı sadece..
Benım aclık bakılıyor, evde yaptıgım kahvaltıyı goturuyorım, kafeterrya da yıyorum sonra tokluk baklıyor, yanı tok oluyorum sonrasında.. O zaman sancım var dersem bakar nst'ye34 den sorma bakmaya başlıyormuş genelde doktorlarEkstram bir sancı yada şikayetin yoksa
Benim 30. Haftada 1 kere baktırdı NTS ye idrar enfeksiyonunu yalancı sancı zannettiğim dönemdi benim talebimle bakılmıştı . İçim rahat etsin diye
Bu arada aklında olsun NTS yi tok karnına bakmayı daha uygun görüyorlar . Sen aç gideceğin bakacaklarını bu hafta zannetmiyorum
EvetAy ciddi misiniz nst de mi parayla çok şaşırdım şuan
Çok geç değil mi 34 den sonra aylık çağırmasıBir ay sonra gel dedi
Sata göre 38 oluyor bir ay
Ben iki hafta sonra yine giderim büyük ihtimal merak ederim büyüdümü
200 TL benimkiNst ücreti ne kadar oluyor? Hani muayeneye ücretiyle kıyaslayınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?