2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Burada ebe ve doktorlarin cogu kanin tamaminin akitilmasi konusunda hem fikir acikcasi, cogu hastane dikkat ediyormus buna. Direkt klips vurmuyorlar kordona yani
Linkledigim makalede dünya geneli doktor yorumları var kendi doktorum hariç Instagram'da beğendiğim 4 5 perinatolog var onlarında soru cevap günleri için mail atmayı düşünüyorum. İlk bebeğinde de beklettiler mi

Ilk gelen kolostrum damla damla oluyor zaten. Asil sut gelmesi iki uc gun icinde gerceklesmis oluyor. Ne guzel sapir supur emmesi. Allah bize de nasib etsin

Bebeğin sürekli kullandığı eşyaları sürekli sterileze etmek alerjik olmasına yol açabiliyormus

Doktoruna söyledikten sonra bize de söyle bakalım onun görüşü nasıl

Ilk bebegimde beklettiler evet, esime de kordonu kestirdiler sonra. Kucaginda bekliyor o surecte zaten, sakince huzurluca gecmisti bonding suresi boylece

Bana da geliyor o darlanma valla alışveriş yaparken sıkılır mı insan o moddayım yeter artık diyorum bitmiyor, kafam rahat olsun istiyorum bir de yıkama ütüleme sterilize başkayjnca nolacak bakalım
Ben 3 haftadır uğraşıyorum bitiremedim darlanıyprum bırakıyorum sürekli

Kadın tabiki evet birçok kadın doktor böyle yapıyor

Benimde elime minik çok hareketli yumru geliyor snaırım ayağı diyorum
Sağdan sola
Üstten aşağı
Dolandırıyor
Donat gibi oldu
Erkek doktorlarda bu durum daha nadir oluyor senin ki pek önemsememis. Devlette belli bir doktora gidip değiştirmek isteyince doktorlar kabul etmiyor o yüzden en baştan iyi olan doktora gidilmeli

Kadın tabiki evet birçok kadın doktor böyle yapıyor

Benimde elime minik çok hareketli yumru geliyor snaırım ayağı diyorum
Sağdan sola
Üstten aşağı
Dolandırıyor
Donat gibi oldu
Yok benimki o kadar hareketli değil 31. Haftadayım daha yeni yeni hissediyorum bunları bile

Ben müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum en fazla kazanabilecek tutar oymuş
Hiç avantajlı değilmiş Link gelir daha mantıklı ama eşim premium değil ben premiumum, ondan atıp kendimden alıyorum ki ben %3 o %7 kazansın iki kazanç olsun diye. %3 te hikayeymiş onu anladık, 20 liracık yani

Aşağıda makatta vajinada atma hissin varsa arada makat gelişlidir, benimki yine makata döndü mesela sabahtan beri makatımda atıyor
Kız benim ki sürekli yanlara vuruyor aynı anda o zaman yan mi duruyor aşağı vurmuyor ama yukarı ve yana vuruyor. Yana vururken aynı anda iki tarafa vuruyor

Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedir ben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk

Ahshajsha o kadar haklısın ki temizlik hastaları gibi

Evet kuzum haklısın, gerçekten bulmak çok zor üzgünüm senin yaşadığın adına da

Benim kafa gelişli ayakları yukarda bazen tutmaya çalışıyorum topuğu falan hissediyorum, inanılmaz ısırma isteği geliyor çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…