- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.121
Linkledigim makalede dünya geneli doktor yorumları var kendi doktorum hariç Instagram'da beğendiğim 4 5 perinatolog var onlarında soru cevap günleri için mail atmayı düşünüyorum. İlk bebeğinde de beklettiler miBurada ebe ve doktorlarin cogu kanin tamaminin akitilmasi konusunda hem fikir acikcasi, cogu hastane dikkat ediyormus buna. Direkt klips vurmuyorlar kordona yani
Weleda en iyisi evetArkadaşım Almanya’da weleda kullanıyordu ve temiz içerik
Gidin merakta kalmaktansa gidip öğrenmek daha iyi. En azından içiniz rahat olurBir ay sonra gel dedi
Sata göre 38 oluyor bir ay
Ben iki hafta sonra yine giderim büyük ihtimal merak ederim büyüdümü
Ilk gelen kolostrum damla damla oluyor zaten. Asil sut gelmesi iki uc gun icinde gerceklesmis oluyor. Ne guzel sapir supur emmesi. Allah bize de nasib etsinBen şuan kanada dayım doğumumu burada yaptım mama vermelerini istemedim ama seçimi bize bıraktılar ve eşimle biz burada yalnız olduğumuz için tamam dedik ki güzel bir marka temiz bir içerik olmasına rağmen eşim odadan çıktıkça ağladım Hala üzülüyorum keşke gelseydi yetseydi ama şuan ki halimize bin kere şükür benimle aynı gün doğum yapan(40haftalık bebekti) 3 çocuk annesi bir kadın mamayı önerdiklerinde istemedi ve emzireceğini söyledi. Halbuki bunu doktor burada önerirkende doğumdan itibaren önce emzirmene izin veriyor ama 2 saatlik aralıklarla şeker testi yapıyor çocuğa topuktan açlık tokluk bakıyor. Sonra öneriyor kadın buna rağmen istemedi ve tüm gece abartısız bebeği çığlık çığlığaydı nasıl ağladı kadın tuvalete gidiyor o sırada bile bebek beş dk duramıyor yazık sabaha doğru mama istediğini söyledi bu sefer hemşireler biraz ağırdan aldı ve soğuk davrandı falan sütü olan keyfi mama zaten vermez ama olmazsa da üzülmeyin benim yanımda ne mama ne biberon vardı hazırlıksız erken gelince minnoşama hastahaneden verilenlerle bile hallettik evdeyiz şapır şupur emiyoruz
Bebeğin sürekli kullandığı eşyaları sürekli sterileze etmek alerjik olmasına yol açabiliyormusKızlar sterilizatör alan oldu mu? İlk hedef emzirmek, çalışmıyorum da evdeyim öyle çok biberon kullanılmaz diye düşünüyorum.
1- ilerleyen süreçte mi alsam?
2- zaten emziktir, süt sağmadır yine de sterilize edilecek şimdiden alsam mı?
Doktoruna söyledikten sonra bize de söyle bakalım onun görüşü nasılAy ne kadar güzel sağlıkla gelmiş bebeğiniz. Allah analı babalı büyütsün
Ben videoları izlemiştim kalp gibi atmaya devam ediyor kordon, bir noktadan sonra yavaşlıyor ve kesiyorlar ama tıp kadın doğum konularında çok farklı fikirlere ayrılabiliyor maalesef. Bu konu da öyle çok farklı fikirler var, ben doktoruma teklif edicem ama son kararı yine de ona bırakacağımkendisine güvenip devam edersem kafam rahat olacaktır
Canım sen de en kısa zamanda eminim ki kavuşacaksın bebeğinlemoralini yüksek tut bebeğin seni bekliyor
Ilk bebegimde beklettiler evet, esime de kordonu kestirdiler sonra. Kucaginda bekliyor o surecte zaten, sakince huzurluca gecmisti bonding suresi boyleceLinkledigim makalede dünya geneli doktor yorumları var kendi doktorum hariç Instagram'da beğendiğim 4 5 perinatolog var onlarında soru cevap günleri için mail atmayı düşünüyorum. İlk bebeğinde de beklettiler mi
Ben 3 haftadır uğraşıyorum bitiremedimBana da geliyor o darlanma valla alışveriş yaparken sıkılır mı insan o moddayım yeter artık diyorumbitmiyor, kafam rahat olsun istiyorum bir de yıkama ütüleme sterilize başkayjnca nolacak bakalım
Erkek doktorlarda bu durum daha nadir oluyor senin ki pek önemsememis. Devlette belli bir doktora gidip değiştirmek isteyince doktorlar kabul etmiyor o yüzden en baştan iyi olan doktora gidilmeliKadın tabiki evet birçok kadın doktor böyle yapıyor
Benimde elime minik çok hareketli yumru geliyor snaırım ayağı diyorum
Sağdan sola
Üstten aşağı
Dolandırıyor
Donat gibi oldu
Yaslıyor böyle orda yumru gibi çıkıyo.Ayağı olabilir. Arada sürtüyo arada direk vuruyorsa ayak. Eğer daha geniş çaplı bişi geriyorsa poposu
Yok benimki o kadar hareketli değilKadın tabiki evet birçok kadın doktor böyle yapıyor
Benimde elime minik çok hareketli yumru geliyor snaırım ayağı diyorum
Sağdan sola
Üstten aşağı
Dolandırıyor
Donat gibi oldu
Makattı bi ara sonra yan oldu şimdi nedir bilemiyorumMakat gelişse kafasıdir canim, bas gelisse poposudur
Benim ki de makat gelişti şuan yanlara vuruyor yan mi döndü acabaMakattı bi ara sonra yan oldu şimdi nedir bilemiyorumcuma günü bakcaz
Evet bir ara düştü geri çıktı yakalayamadım dün baktığımda babymall de 13.5 a görünüyorduAynen canim onlar biraz daha pahali ama sanki bir kac gün önce 13 e kadar düştüğünü gordum 0-18 olanın
Hiç avantajlı değilmişBen müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum en fazla kazanabilecek tutar oymuş
Aşağıda makatta vajinada atma hissin varsa arada makat gelişlidir, benimki yine makata döndü mesela sabahtan beri makatımda atıyorMakattı bi ara sonra yan oldu şimdi nedir bilemiyorumcuma günü bakcaz
Eğer öyleyse ben yandımAnne karnında hareketli olan bebekler doğuncada hareketli oluyor mu
Böyle bir istatistik varmı acaba
Kız benim ki sürekli yanlara vuruyor aynı anda o zaman yan mi duruyor aşağı vurmuyor ama yukarı ve yana vuruyor. Yana vururken aynı anda iki tarafa vuruyorAşağıda makatta vajinada atma hissin varsa arada makat gelişlidir, benimki yine makata döndü mesela sabahtan beri makatımda atıyor
Ay ben şimdiden bu sterilize işinden bıktım ya sabahtan beri puset yatak kılıfı arabanın malzemelerini yıkıyoruz bu nedirben çok rahattım önceden hormonlardandır dimi geçecekkk
İlgilenmesi çok güzel bişi. Ben bahçecide remzi hocaya gidiyordum histerekopi yaptı bana tüp bebek içinde belli bi dinlenme sürem vardı. O ara hamile kalırsa haber et dedi ilaca başlamak için. Haber verdim sağolsun düşükten sonra döndüler banazaten az kalmış ilgili doktor candır
Kızlar bide iki gündür karnımda elime avuç içimi doldurmayan bir yumru geliyortam göğsümün altında bu kafasıdır dimi ayağı bu kadar hissedemem heralde. Çok duygulanıyorum dokundukça ben hareketlerini böyle daha yeni yeni güçlü hissediyorum içimde bebek olduğunun idrakine yeni varıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?