2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Doğurunca gel demedi Allahtan
Devlette işler böyle yürüyor sanırım
Özeller sık çağırıyor
Zaten hiçbir bilgi alamadık boyunu bile söyletemedim
Nst bağlar sandım onuda yapmadı
Bence sen çağırmasa da git nolur nolmaz ben de üniversiteye gidiyorum . 32de gidicem 35 de gidicem sonra haftada bir geleceksin dediler. Devlete giden bi arkadaşım daha vardı farklı şehirde 36da gittiğinde suyun azalmış alalım dedi doktor. Kız istemedi normali beklemek için. 37 de gittiğinde çok azalmış su yatış yapalım önce normali dener olmazsa sezeryan yaparız dediler normal oldu mesela

Özeller sık çağırıyor
28 den sonra 3 hafta 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftalık takip 32 den sonra su+ sancı takibi çok önemli demişti doktor bana sen ona hiç bakma 2 haftada 1 randevu al git ne olacak sanki

Ay ne kadar güzel sağlıkla gelmiş bebeğiniz. Allah analı babalı büyütsün

Ben videoları izlemiştim kalp gibi atmaya devam ediyor kordon, bir noktadan sonra yavaşlıyor ve kesiyorlar ama tıp kadın doğum konularında çok farklı fikirlere ayrılabiliyor maalesef. Bu konu da öyle çok farklı fikirler var, ben doktoruma teklif edicem ama son kararı yine de ona bırakacağım kendisine güvenip devam edersem kafam rahat olacaktır

Canım sen de en kısa zamanda eminim ki kavuşacaksın bebeğinle moralini yüksek tut bebeğin seni bekliyor

Ay hadi inşallah ben de böyle düşünüyorum nedense acaba diyorum fazla mı özgüvenli davranıyorum. Hayat yüzüme şak diye vurmasın sonra sürekli ben hallederim modundayım ama hayırlısı. Senin bebişin de az daha dursun lütfen

Bu yagin icerigi temiz diye biliyorum canim. Ben mustela aldim ama bebe yağı ile bebek masaj yagi farkli seyler mi oluyor onu anlayamadım ne farklari var. İkiside banyodan sonra sürülmüyor mu baska bir islevi daha mi var
Badem yağı ve normal ıslak bezle genelde yeni doğmuşların popolarini temizliyorlar, ıslak mendillerden daha iyi pişik yapmadığı için… ben de öyle yapacağım

Devlette sezaryene alabiliyorlar mı o şekilde
Kiminle konuşsam zorla normal doğurtmuşlar ters gelen bebeği bile

Ne kadara aldın canım? Şimdiki fiyatlarla bir kıyaslayayım
22 ekimde aldim canim babymallden 8.500 tlye be safe izi turn x3 yanlış hatırlamıyorsam modelin adı isofixli, ama yenidogana uygun degil onun içinde dolaptan maxi cosi cabriofix aldım ilk 6 7 ay kullanabilmek icin her ikisinin de adac sertifikasi var

Özeller sık çağırıyor

Yaa boyunu söylese ne olur yani, çok saçma bence de sen dinleme daha erken git

Badem yağı ve normal ıslak bezle genelde yeni doğmuşların popolarini temizliyorlar, ıslak mendillerden daha iyi pişik yapmadığı için… ben de öyle yapacağım
Aa tamam buda aklımda olsun canım. Islak mendil bende kullanmayi düşünmüyorum inşallah becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…