- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.141
Yanlara vuruyorsa canım eller ayaklardır oKız benim ki sürekli yanlara vuruyor aynı anda o zaman yan mi duruyor aşağı vurmuyor ama yukarı ve yana vuruyor. Yana vururken aynı anda iki tarafa vuruyor
Benim bebiş tersti döndü mü acaba çok merak ediyorum yarın görücem artıkYanlara vuruyorsa canım eller ayaklardır oçok değişik bunlar ya. Hareketlerini yanda hissettiğimde doktor dedi ki başı aşağıda ayakları tam göbek deliğimin üst taraflarında yanlarda elleri de diğer taraftaydı ben de öyle çözdüm pozisyonunu artık, anlıyorum ne tarafta olduğunu
Anlamak çok zor ya benim makat dururken hıçkırığını kaşığımda hissediyordumAşağıda makatta vajinada atma hissin varsa arada makat gelişlidir, benimki yine makata döndü mesela sabahtan beri makatımda atıyor
Bende ayagindan yakalamaya calisiyorum hemen geri çekiyorAhshajsha o kadar haklısın kitemizlik hastaları gibi
Evet kuzum haklısın, gerçekten bulmak çok zorüzgünüm senin yaşadığın adına da
Benim kafa gelişli ayakları yukarda bazen tutmaya çalışıyorum topuğu falan hissediyorum, inanılmaz ısırma isteği geliyor çıldırıyorum
Bebeğin sürekli kullandığı eşyaları sürekli sterileze etmek alerjik olmasına yol açabiliyormus
Doktoruna söyledikten sonra bize de söyle bakalım onun görüşü nasıl
Kızlar merhaba bende aralık annesiyim ama 32+4 üm şuan geçen hafta sancılar ve nişan gelmesinden dolayı hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz ama sancılarım bazen düzenli bazen düzensiz geliyor hala. Bu haftalarda doğup küveze girmeyen bebeğiniz yakınınz oldu mu hiç bilginiz var mı korkuyorum. Bu 4 gebeliğin ama diğerlerinde açılma yoktu bu farklı tereddüt ediyorum
Bende ayagindan yakalamaya calisiyorum hemen geri çekiyoryada gerilip yapıştırıyor bitane anne misin nesin cek ulan elini diyo heralde
Baş gelişli gibi anlattığına göre bakalım ben de merak ettimBenim bebiş tersti döndü mü acaba çok merak ediyorum yarın görücem artık
Tutabiliyosan tut bisey olmaz bence ben yakalayamiyorum kaciyor hemenÖncelikle geçmiş olsunhala hastanede misiniz? Bebekten bebeğe çok değişiyor 39da doğup küvöze giren de oluyor ama bildiğim kadarıyla önlem amaçlı da olsa 36dan önce doğanların küvöze girdikleri. Daha bilgili arkadaşlar yazacaktır
Çok tatlış değil mi ama?benim ki de hemen çekiyor az tutsam nolurr?
Neden giymesin ki giyebilir bence, sadece bizim 6-9 aylar arasi yaza gelecek kalın olabilir o ay araligi icinKızlar 6-9 aylıkken havlu çorap giyebilir mi Bebiş?
Fiyat çok uygun ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin
6-9 ay bizimkilerin yaza gelmiycek mi?Kızlar 6-9 aylıkken havlu çorap giyebilir mi Bebiş?
Fiyat çok uygun ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin
Evet yaza geliyor ya ben de onu anlamıyorum kaydırmaz niye yapıyorsun o zaman bebiş 5-6 aydan önce emeklemez zaten6-9 ay bizimkilerin yaza gelmiycek mi?
O zaman almiyim demiNeden giymesin ki giyebilir bence, sadece bizim 6-9 aylar arasi yaza gelecek kalın olabilir o ay araligi icin
Hangi şehirdeydin? Biz yazı mersin’de geçirmiştik. Hiç çorap giydirmedik. Hatta yazı çıtçıtlı body ile geçirmiştik. Soğuk bi yerdeysen, akşamları 20 derece oluyorsa, yaylada falan giyebilir bence.Evet yaza geliyor ya ben de onu anlamıyorum kaydırmaz niye yapıyorsun o zaman bebiş 5-6 aydan önce emeklemez zaten
Burda bır tanıdığım emzırmeyı her an her yerde yapamadığından ara ara bıberon veriyor. Hazırdan sağıp bıberon bulunduruyor. Ben bıberon taraftarındegılımm emerse tabi ama böle bırsey düşünürsen veya emzık almak lazım bence. İlerde de alınacaksa şimdiden almak mantıklı git gide fiyat artıyorKızlar sterilizatör alan oldu mu? İlk hedef emzirmek, çalışmıyorum da evdeyim öyle çok biberon kullanılmaz diye düşünüyorum.
1- ilerleyen süreçte mi alsam?
2- zaten emziktir, süt sağmadır yine de sterilize edilecek şimdiden alsam mı?
Yok canim bence alma alacaksan 3-6 ay alO zaman almiyim demi
Bende ortalarda o yumru hep. Gotudur dıye seviyorumKızlar bide iki gündür karnımda elime avuç içimi doldurmayan bir yumru geliyortam göğsümün altında bu kafasıdır dimi ayağı bu kadar hissedemem heralde. Çok duygulanıyorum dokundukça ben hareketlerini böyle daha yeni yeni güçlü hissediyorum içimde bebek olduğunun idrakine yeni varıyorum
Ben de ilk kullanimda kaybattim.Kuzum her şeyini değil tabii ama sterilize etmesem kaynatıcam zaten emzik ve biberonu şart
Tamamdır haber veririm inş aynı fikirdedir benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?