2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kız benim ki sürekli yanlara vuruyor aynı anda o zaman yan mi duruyor aşağı vurmuyor ama yukarı ve yana vuruyor. Yana vururken aynı anda iki tarafa vuruyor
Yanlara vuruyorsa canım eller ayaklardır o çok değişik bunlar ya. Hareketlerini yanda hissettiğimde doktor dedi ki başı aşağıda ayakları tam göbek deliğimin üst taraflarında yanlarda elleri de diğer taraftaydı ben de öyle çözdüm pozisyonunu artık, anlıyorum ne tarafta olduğunu

Benim bebiş tersti döndü mü acaba çok merak ediyorum yarın görücem artık

Kızlar merhaba bende aralık annesiyim ama 32+4 üm şuan geçen hafta sancılar ve nişan gelmesinden dolayı hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz ama sancılarım bazen düzenli bazen düzensiz geliyor hala. Bu haftalarda doğup küveze girmeyen bebeğiniz yakınınz oldu mu hiç bilginiz var mı korkuyorum. Bu 4 gebeliğin ama diğerlerinde açılma yoktu bu farklı tereddüt ediyorum

Aşağıda makatta vajinada atma hissin varsa arada makat gelişlidir, benimki yine makata döndü mesela sabahtan beri makatımda atıyor
Anlamak çok zor ya benim makat dururken hıçkırığını kaşığımda hissediyordum çok saçma

Bende ayagindan yakalamaya calisiyorum hemen geri çekiyor yada gerilip yapıştırıyor bitane anne misin nesin cek ulan elini diyo heralde

Bebeğin sürekli kullandığı eşyaları sürekli sterileze etmek alerjik olmasına yol açabiliyormus

Kuzum her şeyini değil tabii ama sterilize etmesem kaynatıcam zaten emzik ve biberonu şart

Doktoruna söyledikten sonra bize de söyle bakalım onun görüşü nasıl

Tamamdır haber veririm inş aynı fikirdedir benimle

Öncelikle geçmiş olsun hala hastanede misiniz? Bebekten bebeğe çok değişiyor 39da doğup küvöze giren de oluyor ama bildiğim kadarıyla önlem amaçlı da olsa 36dan önce doğanların küvöze girdikleri. Daha bilgili arkadaşlar yazacaktır

Bende ayagindan yakalamaya calisiyorum hemen geri çekiyor yada gerilip yapıştırıyor bitane anne misin nesin cek ulan elini diyo heralde

Çok tatlış değil mi ama? benim ki de hemen çekiyor az tutsam nolurr?

Tutabiliyosan tut bisey olmaz bence ben yakalayamiyorum kaciyor hemen

Kızlar 6-9 aylıkken havlu çorap giyebilir mi Bebiş?
Fiyat çok uygun ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin
Neden giymesin ki giyebilir bence, sadece bizim 6-9 aylar arasi yaza gelecek kalın olabilir o ay araligi icin

Evet yaza geliyor ya ben de onu anlamıyorum kaydırmaz niye yapıyorsun o zaman bebiş 5-6 aydan önce emeklemez zaten
Hangi şehirdeydin? Biz yazı mersin’de geçirmiştik. Hiç çorap giydirmedik. Hatta yazı çıtçıtlı body ile geçirmiştik. Soğuk bi yerdeysen, akşamları 20 derece oluyorsa, yaylada falan giyebilir bence.

Burda bır tanıdığım emzırmeyı her an her yerde yapamadığından ara ara bıberon veriyor. Hazırdan sağıp bıberon bulunduruyor. Ben bıberon taraftarındegılımm emerse tabi ama böle bırsey düşünürsen veya emzık almak lazım bence. İlerde de alınacaksa şimdiden almak mantıklı git gide fiyat artıyor

Bende ortalarda o yumru hep. Gotudur dıye seviyorum gotunu göbeğe dayıyor ole uyuyor herhalde olsun popişini yesin annesi

Kuzum her şeyini değil tabii ama sterilize etmesem kaynatıcam zaten emzik ve biberonu şart

Tamamdır haber veririm inş aynı fikirdedir benimle
Ben de ilk kullanimda kaybattim. Sana çok tatlı bir şey söyleyeyim mi insatgramda doktor öge var çok başarılı bir çocuk doktoru bir videosunda görmüştüm diyor ki çocuğun emziği yere düştü temizleyebilme ihtimaliniz yok ama çokta lazım o zaman anne kendi ağzına sokup verebilir bebekle annenin arasında farklı bir bağ oluyormuş annenin vücudu bebise zarar verecek şeyler üretmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…