- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.161
Ayy keşkeee dursun dursunAy hadi inşallahben de böyle düşünüyorum nedense acaba diyorum fazla mı özgüvenli davranıyorum. Hayat yüzüme şak diye vurmasın sonra sürekli ben hallederim modundayım ama hayırlısı. Senin bebişin de az daha dursun lütfen
Ben havlu çorap aldım böyle 0 6 ay minicikler yıkayınca cok çok az da çekti 6 9 ayda çok büyük olmaz diye düşünüyorumKızlar 6-9 aylıkken havlu çorap giyebilir mi Bebiş?
Fiyat çok uygun ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin
Kucağında beklemesi çok iyimisIlk bebegimde beklettiler evet, esime de kordonu kestirdiler sonra. Kucaginda bekliyor o surecte zaten, sakince huzurluca gecmisti bonding suresi boylece
Kuzum Antalya’da ben de giydirmem de eşimin köyü soğuk olabiliyor yayla gibi düşün orda çorap giydiririm ben bile üşüyorum,bu kurbanda soba yakmıştı kv dem düşün biz gittiğimizdeHangi şehirdeydin? Biz yazı mersin’de geçirmiştik. Hiç çorap giydirmedik. Hatta yazı çıtçıtlı body ile geçirmiştik. Soğuk bi yerdeysen, akşamları 20 derece oluyorsa, yaylada falan giyebilir bence.
Kaydırmaz taban mı canım? Normal taban bulamıyorım güzelBen havlu çorap aldım böyle 0 6 ay minicikler yıkayınca cok çok az da çekti 6 9 ayda çok büyük olmaz diye düşünüyorum
Bi kere içerde yemek yerken sokakta bir kadının böyle yaptığını görmüştük. Eşim demişti ki sen sakın böyle bir şey yapmaBen de ilk kullanimda kaybattim.Sana çok tatlı bir şey söyleyeyim mi insatgramda doktor öge var çok başarılı bir çocuk doktoru bir videosunda görmüştüm diyor ki çocuğun emziği yere düştü temizleyebilme ihtimaliniz yok ama çokta lazım o zaman anne kendi ağzına sokup verebilir bebekle annenin arasında farklı bir bağ oluyormuş annenin vücudu bebise zarar verecek şeyler üretmiyormus
Sağ tarafa yattım sol tarafımi deldi resmen bence yan duruyor şuanBaş gelişli gibi anlattığına göre bakalım ben de merak ettim
Al o zaman 3 tane bulunsun.Kuzum Antalya’da ben de giydirmem de eşimin köyü soğuk olabiliyor yayla gibi düşün orda çorap giydiririm ben bile üşüyorum,bu kurbanda soba yakmıştı kv dem düşün biz gittiğimizde
Normal taban linki atayımKaydırmaz taban mı canım? Normal taban bulamıyorım güzel
Bi kere içerde yemek yerken sokakta bir kadının böyle yaptığını görmüştük. Eşim demişti ki sen sakın böyle bir şey yapma
Bi kere içerde yemek yerken sokakta bir kadının böyle yaptığını görmüştük. Eşim demişti ki sen sakın böyle bir şey yapma
Kaydırmaz taban mı canım? Normal taban bulamıyorım güzel
Şuan evdeyim ama sancılarım devam ediyor.Öncelikle geçmiş olsunhala hastanede misiniz? Bebekten bebeğe çok değişiyor 39da doğup küvöze giren de oluyor ama bildiğim kadarıyla önlem amaçlı da olsa 36dan önce doğanların küvöze girdikleri. Daha bilgili arkadaşlar yazacaktır
Çok tatlış değil mi ama?benim ki de hemen çekiyor az tutsam nolurr?
Bendeki şans 6-12 ayı kalmış
Stok guncelleniyorBendeki şans 6-12 ayı kalmış
ben 35 de gittim 38 de cagirdi.28 den sonra 3 hafta 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftalık takip 32 den sonra su+ sancı takibi çok önemli demişti doktor bana sen ona hiç bakma 2 haftada 1 randevu al git ne olacak sanki
Burda bır tanıdığım emzırmeyı her an her yerde yapamadığından ara ara bıberon veriyor. Hazırdan sağıp bıberon bulunduruyor. Ben bıberon taraftarındegılımm emerse tabi ama böle bırsey düşünürsen veya emzık almak lazım bence. İlerde de alınacaksa şimdiden almak mantıklı git gide fiyat artıyor
Şuan evdeyim ama sancılarım devam ediyor.
Ben de ilk kullanimda kaybattim.Sana çok tatlı bir şey söyleyeyim mi insatgramda doktor öge var çok başarılı bir çocuk doktoru bir videosunda görmüştüm diyor ki çocuğun emziği yere düştü temizleyebilme ihtimaliniz yok ama çokta lazım o zaman anne kendi ağzına sokup verebilir bebekle annenin arasında farklı bir bağ oluyormuş annenin vücudu bebise zarar verecek şeyler üretmiyormus
Bende ayagindan yakalamaya calisiyorum hemen geri çekiyoryada gerilip yapıştırıyor bitane anne misin nesin cek ulan elini diyo heralde
Senin ki de geç çağırmış ya 36dan sonra her hafta olması gerekiyorben 35 de gittim 38 de cagirdi.
Benim annemde hep böyle yaparmış. Duyduğumuzda şans eseri yaşıyoruz valla diye dalga geçmiştikBen de ilk kullanimda kaybattim.Sana çok tatlı bir şey söyleyeyim mi insatgramda doktor öge var çok başarılı bir çocuk doktoru bir videosunda görmüştüm diyor ki çocuğun emziği yere düştü temizleyebilme ihtimaliniz yok ama çokta lazım o zaman anne kendi ağzına sokup verebilir bebekle annenin arasında farklı bir bağ oluyormuş annenin vücudu bebise zarar verecek şeyler üretmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?