- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.181
Ama annenin vücudu bence bebeğe zarar vermez işi doğru değildir çünkü mesela benim dudağımda hep aynı yerde çıkan bir uçuk var. O virüs oraya yerleşmiş muhtemelen. Bebekle temas ederse bu mutlaka bebeğe de geçer. Ya da hsv falan oluyor genital uçukların ağızda çıkması durumu falan. Bebeğe biri onu geçirse ne kadar kötüBenim annemde hep böyle yaparmış. Duyduğumuzda şans eseri yaşıyoruz valla diye dalga geçmiştikkadının bi bildiği varmış
Nst sonuçları düzenli sancıydı ilaçlarla durdular öyle çıktım hastaneden 2 cm açılma var korkuyorum şimdide düzensiz oluyor sancılar. Benm korkum küveze girmesiAcaba bebişten sonra başka şeyler için de kullanılır mı?
Nst sonuçların nasıldı canım? Burda bir kaç arkadaşız sürekli sancılanan ama açılma vs ciddi seviyede yaşamadık. Umarım iyi sonuçlanır senin için de
Yapmam dediğimiz neleri yapıcaz acabaBi kere içerde yemek yerken sokakta bir kadının böyle yaptığını görmüştük. Eşim demişti ki sen sakın böyle bir şey yapma
Ahh canımsınSohrab arada sana nasılsın diye direk mesaj atmak yerine burayı hızlıca kolaçan edip hah tamam iyiymiş diyerek ayrılıyorum o ara tüm kızların gizli sapığı gibide oldum iyi mi hepsinin bi gebelik takvimine bakıp heyecan yapıyorum aklıma sürekli gecenin 2 si suyumun gelişi geliyor anaam az kaldı kızların da deyip bir tur da dua edip benim çılgın ile uğraşmaya devam ediyorum yine geldim baktım iyisin şükür Tabi hepiniz iyi olun kızlar sağlıkla kavuşun miniklere
Valla çevremden duyduğum kadarıyla anne karninda hareketli olan doğunca da hareketli oluyormuşAnne karnında hareketli olan bebekler doğuncada hareketli oluyor mu
Böyle bir istatistik varmı acaba
Deme kızValla çevremden duyduğum kadarıyla anne karninda hareketli olan doğunca da hareketli oluyormuş
VallaDeme kız
Kız bız bu hareket yuzunden ıkılı testte ölcüm alamadı doktor baska gun gel deyıp gonderdı, bı de bana ne yedın dıye sormustuVallahatta kuzenim doktoruna benim ki fazla hareket etmiyor demis doktor da ne güzel işte doğunca da aynı uslu olur demiş benimki de çok hareketli yandım
Kazen bildirimlerı gorebılmek ıcın sayfanın basına gıtmemız gerekıyor sürekli, bu durum düzeltilemez mi ya
Lütfen senin takipçilerinin hepsi bir markaAhh canımsınkeşke tüm sapıklar senın kadar tatlı olsa, fesat dolu heryer, gecen 3 yıl once tartıstıgım bırı gelmıs okuyordu hala neyımı merak edıyorsa
Leyloş nasılsen nasılsın
Diyelim Sayfanın en altındayız, bu kısmı gorembılmem ıcın kaydırarak en tepeye cıkmamız gerekıyor.. 2 gundur boyle, cok zor oluyorAnlayamadım?
Hahaa deil mı, neler yasadık be harimLütfen senin takipçilerinin hepsi bir markakarıştığın tüm olaylar da kendi içinde bir şaheser olduğu için unutulmaz olman normal Leyloş tam bir tembel 10 aylık olmasına 6 gün var şuan sadece yerde yuvarlanıyor emekleme yok hadi o olmasın ayak üstüne basma da yok ben koltuk altından tutsam bile bu çocuk içerde beni gece bile uyutmaz kıpırtı tekme havada uçardı dışarda eser yok Pimpirik yapma her çocuğun gelişimi farklı diyorum kendime ama sonra kendimi sürekli çocuğu takip ederken buluyorum, bu kadar gamsız sakin bir insanken nasıl içimden böyle bişey çıktı anlamadım ki
39. hafta sezeryan gunu olacak 38. hafta cagirdi bakti gidisata gore dedi belki de bilmiyorum kiSenin ki de geç çağırmış ya 36dan sonra her hafta olması gerekiyor
bu konuda takip ettigim bir doktorun olumlu aciklamalari oldu. faydalarindan bahsetti.Ben bu kendi ağzımdan da olsa bir şey verme işine karşıyım ya tabi yaşayınca farklı olur mu bilemem ama. Ablam mesela bebeğe ek gıdaya geçince önce kendi ağzına sokuyo sıcaklığına bakıyo sonra bebeğe veriyordu. Aşırı tiksindiğim bir durumdu hatta söylüyorum da o zaman da kızıyordu ben bu kadar yapabiliyorum sen yapmazsın diyeben üflemeye falan da karşıyım mesela bu yüzden iğrenç geliyo. Sofrada özellikle eşim bir şeye üflerse deliriyorum ama tabi çocukta uygulayabilecek miyim bakalım.
Kaynanam falan da çok hijyenik bi kadın değil en korktuğum şeylerden biri ben görmeden ağzına sürdüğü bir şeyi vermesi ya da kendi kaşık çatalıyla falan. Kalp krizi geçiririm gibianneme yapma deyince yapmaz en azından ama kaynana onu da anlamaz. Üf yine doldum bak durup dururken
Daha da neler yaşarızHahaa deil mı, neler yasadık be harim
Emeklemeye falan takılma arkadasımın kızı 13 aylık hıc emeklemeden yürüdü, sadece sürünüyordu yerde, her çocuk özeldir, tadını cıkar bosver
Yok yarin soylucem kontrolüm varda alttan kontrol etmiyolarkiYaa doktoruna söylemiş miydin? Ne diyor?
Ben Yoyko 8 in 1 aldım 70’e 110 diye hatırlıyorum anne yanı da olabilen park yatak.
Sağol kuzucum
Öyle valla bırak birini diyorum ama yok bırakmak da istemiyorsürünüyoruz ahshajsha. Bebek gelince temelli uyuyamıcak
Onu da yapar annesı, pesınden kosarken haksızlık etmısım dıye aglarsınDaha da neler yaşarızinan bende kendime öyle diyorum zaten emekleme değil benim takıldığım ayağının üstünde hiç durmaması destekli bile olsa ama zamanı var demekki, bebek konu olunca gerçekten benim mantık, soğukkanlı aklı başında olma hali valizini topladı kaçtı galiba
Neyse kızların alanını çok işgal etmeyeyim kaçayımseni özelden yine darlarım inşallah herkes sağlıklı bebekler ile sağlıklı ve sakin anneler olur benim gibi pimpirik manyağı olmaz
Canım denver gelişim testi var çok basit evde kendin bile yaparsın bi çıktı al, üstten çocuğun olduğu aydan Aşağı doğru bi çizgi çek cetvelle. Solda kalan becerileri yapabilmesi gerekiyorDaha da neler yaşarızinan bende kendime öyle diyorum zaten emekleme değil benim takıldığım ayağının üstünde hiç durmaması destekli bile olsa ama zamanı var demekki, bebek konu olunca gerçekten benim mantık, soğukkanlı aklı başında olma hali valizini topladı kaçtı galiba
Neyse kızların alanını çok işgal etmeyeyim kaçayımseni özelden yine darlarım inşallah herkes sağlıklı bebekler ile sağlıklı ve sakin anneler olur benim gibi pimpirik manyağı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?