- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.321
Tüp bebekte hepatit b testine bakıyolar benim negatif eşimin pozitif çıkmıştı. Kötü bişi diye aklım çıktı yerinden ne olduğunu tam bilmediğim için meğer benim negatif çıkması iyi bişi değilmişYa korktum şimdi
Ya gebelik esnasında geçirdiysem 8.hafta yaklaşıyor.
Geçmez şimdi bu hamilelik.
Maske filanda takmıyorum.
250 lerde çıkmış hep değerim.
Çok mu gevşek davranıyorum ne.
Midemin bulanmasına çok heves etmiştimAy insallah öyle devam eder brn yediğimden bisey anlamıyorum çünkü
Gönder ya çok sevinirim ❤.İcin rahat edicekse kendiminkini gosteriym. Hepsi pozitif istisnasiz igg lerinne. Bulduysam gecirmisim:) ama bu guzel bisey hamilelikte hicbirini gecirme riskim yok oyle dusun
İçime su serptin sağol. ❤okdr cabuk igm negatife donmuyo die biliyorm. Sole dusun bnm doktorum oo super dedi. En yakin arkdsmin iki cocugu var ve cocuk acil docent doktoru cok sanslisin dedi. Hamileyken gecirsek buyuk sıkıntı. Ama gecmiste olmus bitmis ole dusun
Kopegim var. Bi de cok kedi bakiyorum. Yazlikta kedilerimiz var. Cocuklugumdan beri kedi kopek ne bulursam sevdigim icin bi noktada bulas olmus ama kimbilir ne zmnGönder ya çok sevinirim ❤.
Gece gece çok korktum.
Evcil hayvanın mı var?
Toxoplazma nasıl geçirdin?
Ben sadece önceki yaz 1 hafta kedi besledim o kadar.
Demiştim bende cok arayacaksın 12.haftaya geliyimde rahatliyim sozleriniMidemin bulanmasına çok heves etmiştimşuan aklıma geldikçe çok akıllı olduğumu düşünüyorum. Neyse sağlıklı olsunda yapacak bişi yok
Evet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?Kopegim var. Bi de cok kedi bakiyorum. Yazlikta kedilerimiz var. Cocuklugumdan beri kedi kopek ne bulursam sevdigim icin bi noktada bulas olmus ama kimbilir ne zmn
Eki Görüntüle 3244292 Eki Görüntüle 3244293
Ya ben orda yaptirdim ama mesela tsh asiri yuksek cikti sonra tun testleri tekrar kendi hastanemde yaptirdim@d-g-g ben sağlık ocağına bildirim yapmadım. Bu haftalarda önemli testler var mı?
Yarın gidip kayıt oluştursam mı diye düşünüyorum.
Onu hic bilmiyorum bak. Ne zaman gidixeksin doktora? Sormak lazimEvet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?
Seninkiler 128,73
Değerlerin yüksek olması ne demek aceba?
Sabah mesaj atarım sonuçları.Onu hic bilmiyorum bak. Ne zaman gidixeksin doktora? Sormak lazim
Tmm sonra haber ver ne dedi doktor dieSabah mesaj atarım sonuçları.
Ben devlette tsh.Ya ben orda yaptirdim ama mesela tsh asiri yuksek cikti sonra tun testleri tekrar kendi hastanemde yaptirdim
İdrar tam kan sayimi demir glukoz teh fln bakmislar smdi baktm neler var die
Ama bildirmek zorunluymus bi de sey okudum burda yazdilar bazilarininda aile hekimi hemsiresi aramis hamileymissin diye.
Kaç hafta arayla gidiyorsun sen?Onu hic bilmiyorum bak. Ne zaman gidixeksin doktora? Sormak lazim
Sol kasığıma çok yakın canım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİlk bebeğim kızdı şimdi erkek olmasını çok istiyorum inşallah gönlümüzden geçenler olur senin bebeğin sağında mı solunda mı
Ne kadar güzel anlattın canım benim.. çok haklısınBen sigara içmiyorum ama sigara çok sağlıksız evet ama insanlar zaten bebeğine bir şey olmasın diye uğraşıyor ediyor bırakabilse zaten bırakır bunu doktorun söylemesine bile gerek kalmaz. Şahsi fikrim bu kadar psikolojik baskı yapmalarına gerek yok benim doktorum hep şöyle diyor sigara kola hamburgerden daha çok zarar verecek bir şey var stres ve mükemmellik kaygısı. Canım patates kızartması istemişti ben de yedim eşim doktora gittiğimizde patates kızartması yedi dedi doktorum dedi ki bir bebek anne rahmine düştüğü an anne içgüdüsel olarak bebeği korumaya alır adımları ile yedikleri anneyi kendi haline bıraksalar stres yaptırmasalar o içgüdüsel olarak yiyeceği şeyleri ayarlar zaten dedi bu arada her şeyde feragat etmek kolaysa onun yemesini istemediğin şeyleri sen de yeme dediBana da hamilelerin kokulara hassalasmasi ve kusmasi da dedi vücudun geliştirdiği bir savunma mekanizmasıdır farklı ve zararlı bir şey olarak algıladığı her şeyde hamile vücudu tepki verir dedi bebeği korumak adına
2 haftada 1 gidiyorum ben. Bi kanama olunca 10 gunde 2 kere ultrasona girmis oldum.Kaç hafta arayla gidiyorsun sen?
İki muayene arası kaç hafta sürüyor?
Usg ye yakın aralıkla girmek sıkıntı olur mu aceba?
Geçen çarşamba devlete gittim.
Kendi doktoruma haftaya gideyim diyorum ama yine de belli olmaz belki bu hafta giderim.
Ya napiiim 7sene de kaç kere düşük yaptım hiç midem bulanmadı kese bile göremeden gitti bulanınca bi sıkılıyorum ama bulantı gidince de başlıyom panik yapmayaDemiştim bende cok arayacaksın 12.haftaya geliyimde rahatliyim sozlerinineyse adım adım yaklaşıyoruz şunun şurasında ne kaldı
Rahat ol. Bu sefer pozitif düşün hep. Farklı olacak. Kucağında olacak inşallah.Ya napiiim 7sene de kaç kere düşük yaptım hiç midem bulanmadı kese bile göremeden gitti bulanınca bi sıkılıyorum ama bulantı gidince de başlıyom panik yapmayaiyice kafa gitti de çaktırmıyorum
Mecburiyete bağlı olarak değişiyor belki.2 haftada 1 gidiyorum ben. Bi kanama olunca 10 gunde 2 kere ultrasona girmis oldum.
Kalp artisini surekli duymak istemiolar galiba ama usg de zararli mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?