- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.221
Al birini vur ötekine benim ki de aynıBenimki karnımı delmeye çalışıyor tekmeleriyle hele ki toksa. Yandım o zamanbenim eşim küçükken aşırı hareketli ve yaramazmis aşırı derken abartmıyorum damdan atlamalar, perdeyi yakmalar, kardesinin saçını kesmeler falan bir sürü macerasi var ona çekmez bana çeker diye ümit etmiştim ama ben kendimi hazırlayaym en iyisi
Ayyy seninki de az değilmiş bir şey olmuş mu pekiAl birini vur ötekine benim ki de aynıyaramazligindan kolunu eski çamaşır makineleri var ya elle sıkmalı oraya kaptırmış
Kolunun derisi soyulmuş ama geri tutmuş avuç içi kadar yer belli izi de kalmış. Bizim ki de öyleymiş inşallah bebişler biraz lafa söze gelirAyyy seninki de az değilmiş bir şey olmuş mu pekikayınvalidem diyor ki ne misafirliğe gidebilirdim ne de eve birini cagirabilirdm sürekli takip etmem gerekiyordu arkamı dönsem kayboluyordu yaramazlık yapmak için o kadar hareketliymis ki karnindayken bile 7 aylık doğmuş eşim kayınvalidem ben anlamıştım erken doğacağını tekmeleri hiç durmazdi diyor
Susup otururlar hep beraberEşim diyo ki bende kendime bi erkek forum bulcamdedim siz ne konuşcanız be diyoki orası seni ilgilendirmez ben sana soruyom mu ne konuşuyonuz
kız benimki de öyle resmen 5 dk durmuyor ama ben de eşim de çok sakin çocuklarmışız. ben uykucunun tekiymişim eşimi cimcikleseler ağlamazmış. kvdem bir şeyi mi var niye bu kadar susuyor diye dürtükler topuğuna vururmuş gene ağlamazmışBenimki karnımı delmeye çalışıyor tekmeleriyle hele ki toksa. Yandım o zamanbenim eşim küçükken aşırı hareketli ve yaramazmis aşırı derken abartmıyorum damdan atlamalar, perdeyi yakmalar, kardesinin saçını kesmeler falan bir sürü macerasi var ona çekmez bana çeker diye ümit etmiştim ama ben kendimi hazırlayaym en iyisi
Valla biz karı koca kapı pencere tırmanan kök söktüren cinstenmişiZ. Benım de bebısın uslu olacağından umudum hıc yok suanda bile 7/24 oynayım vurayım kırayım derdınde ıcerdeyken bıle. Hoş alıden velı velıden alınsozune sığınıp bır unut dıyorumkız benimki de öyle resmen 5 dk durmuyor ama ben de eşim de çok sakin çocuklarmışız. ben uykucunun tekiymişim eşimi cimcikleseler ağlamazmış. kvdem bir şeyi mi var niye bu kadar susuyor diye dürtükler topuğuna vururmuş gene ağlamazmış
inşallahValla biz karı koca kapı pencere tırmanan kök söktüren cinstenmişiZ. Benım de bebısın uslu olacağından umudum hıc yok suanda bile 7/24 oynayım vurayım kırayım derdınde ıcerdeyken bıle. Hoş alıden velı velıden alınsozune sığınıp bır unut dıyorumdayısına çeker bızı es geçer
Yaa daha kötü bir şey olmamış Allah tan. Amin inşallahKolunun derisi soyulmuş ama geri tutmuş avuç içi kadar yer belli izi de kalmış. Bizim ki de öyleymiş inşallah bebişler biraz lafa söze gelir
Hadi bakalım son umudum sensin içime bir umut serpildi sayendekız benimki de öyle resmen 5 dk durmuyor ama ben de eşim de çok sakin çocuklarmışız. ben uykucunun tekiymişim eşimi cimcikleseler ağlamazmış. kvdem bir şeyi mi var niye bu kadar susuyor diye dürtükler topuğuna vururmuş gene ağlamazmış
sağlıklı olsunlar da kuzum çocuk bu en uslusu bile peşinde koşturacakHadi bakalım son umudum sensin içime bir umut serpildi sayendeben hareketli olmasın demiyorum ama damdan da atlamasın yani
Halası nasıl ona bak sen kızlar halaya çekiyorinşallahben kızımın sakin mizaçlı olacağını hissediyorum. kesin çok nazlı bir tip olacak
Öyle tabi ben kendimi buna hazırladım zatensağlıklı olsunlar da kuzum çocuk bu en uslusu bile peşinde koşturacak
onlar da çok sakinmişHalası nasıl ona bak sen kızlar halaya çekiyor
Ben hatta suan gogus kalkani kasik biberon fln onlari koydum. Ama sole bisi gordum bunun kurutuculusu da varmis ama turkiyede yokmus asiri ayar oldum nasil atladim ben bunu die. Munchin kurutucu aldim onu da deniycem iste birazdan. Aventin 3lusu cikmis bi ona bak. Ama link bukursan bana da at bun uanneme gotururum onu alirim caktirmadan
Merhaba. Ben tam 33te doğum yaptım. İkizdi. 32 de sancı gelmişti. Ciğer geliştirici yaptılar. 33te doğdular. Birinin ciğerlerinin desteğe ihtiyacı varken küçük olan kendi kendine nefes alıyordu. Sadece ağizdan beslenmekte güçlük cektiği için tuttar kuvozde. Seninki tek ya inşallah hiç gerek kalmaz kuvöze falan. Güzelce de ilgilenirsin bol bol beslersin.Kızlar merhaba bende aralık annesiyim ama 32+4 üm şuan geçen hafta sancılar ve nişan gelmesinden dolayı hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz ama sancılarım bazen düzenli bazen düzensiz geliyor hala. Bu haftalarda doğup küveze girmeyen bebeğiniz yakınınz oldu mu hiç bilginiz var mı korkuyorum. Bu 4 gebeliğin ama diğerlerinde açılma yoktu bu farklı tereddüt ediyorum
Ah işte sabırsızlıkOnu da yapar annesı, pesınden kosarken haksızlık etmısım dıye aglarsın
Söyleyince hemen baktımCanım denver gelişim testi var çok basit evde kendin bile yaparsın bi çıktı al, üstten çocuğun olduğu aydan Aşağı doğru bi çizgi çek cetvelle. Solda kalan becerileri yapabilmesi gerekiyorönceki çalıştığım yerde yapıyorduk bunu, ablamın bebeğini de hep böyle takip ettim ben. Çocuk doktorları da uyguluyor
Katilıyorum. Süt gelmeyecek galiba diye alternatif arayınca gelmez. Benim de erken sezaryendi. Bebekler kuvozdeydi. Deli gibi sağdım 2 saatte bir. 3 bebeklik sütüm oluyordu. İki bebeğe yetiyor bir de buzluğa atıyordum. O yüzden inanmak ve istemek çok önemli. Etrafa kulakları tikayıp emzireceksin. Bu seferkini direk emziririz inşallahBelki bilmemek daha iyidir. Burda herkes sezaryenden sonra süt gelmez diye düşünüyor ama ben hiç böyle bir şey duymamıştım, sütüm de hemen ve senin dediğin gibi bol gelmişti. Sütün uykuyla da bir ilgisi yok bence çünkü zombi gibi geziyordum ama süt vardı yine.
Bebek arabasına kadar konuşabilirlerEşim diyo ki bende kendime bi erkek forum bulcamdedim siz ne konuşcanız be diyoki orası seni ilgilendirmez ben sana soruyom mu ne konuşuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?