2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Al birini vur ötekine benim ki de aynı yaramazligindan kolunu eski çamaşır makineleri var ya elle sıkmalı oraya kaptırmış

Al birini vur ötekine benim ki de aynı yaramazligindan kolunu eski çamaşır makineleri var ya elle sıkmalı oraya kaptırmış
Ayyy seninki de az değilmiş bir şey olmuş mu peki kayınvalidem diyor ki ne misafirliğe gidebilirdim ne de eve birini cagirabilirdm sürekli takip etmem gerekiyordu arkamı dönsem kayboluyordu yaramazlık yapmak için o kadar hareketliymis ki karnindayken bile 7 aylık doğmuş eşim kayınvalidem ben anlamıştım erken doğacağını tekmeleri hiç durmazdi diyor

Kolunun derisi soyulmuş ama geri tutmuş avuç içi kadar yer belli izi de kalmış. Bizim ki de öyleymiş inşallah bebişler biraz lafa söze gelir

kız benimki de öyle resmen 5 dk durmuyor ama ben de eşim de çok sakin çocuklarmışız. ben uykucunun tekiymişim eşimi cimcikleseler ağlamazmış. kvdem bir şeyi mi var niye bu kadar susuyor diye dürtükler topuğuna vururmuş gene ağlamazmış

Valla biz karı koca kapı pencere tırmanan kök söktüren cinstenmişiZ. Benım de bebısın uslu olacağından umudum hıc yok suanda bile 7/24 oynayım vurayım kırayım derdınde ıcerdeyken bıle. Hoş alıden velı velıden alınsozune sığınıp bır unut dıyorum dayısına çeker bızı es geçer

inşallah ben kızımın sakin mizaçlı olacağını hissediyorum. kesin çok nazlı bir tip olacak

Hadi bakalım son umudum sensin içime bir umut serpildi sayende ben hareketli olmasın demiyorum ama damdan da atlamasın yani

Halası nasıl ona bak sen kızlar halaya çekiyor
onlar da çok sakinmiş ama dayıya çekerse nanay benim erkek kardeşim oğlak erkosu düz duvara tırmanırdı kızdığı insanın telefonunu alır gider bahçeye saklardı dövsen de sövsen de istediğini yapana kadar söylemezdi

Philips aventin kurutuculusunu görmüştüm de Türkiye’de yokmuş Mamajoo’nun böylelesi varmış kurcalarken gördüm bu da ilginç, getirtemezsem aventi bunu alırım gibi uzun vadeli bir şeymiş. Bir şey aldıktan sonra daha iyisini görünce gelen pişmanlık motorola kamera aldım en iyisi diye daha güzelini tam olarak 1 gün sonra gördüm üzdü

Merhaba. Ben tam 33te doğum yaptım. İkizdi. 32 de sancı gelmişti. Ciğer geliştirici yaptılar. 33te doğdular. Birinin ciğerlerinin desteğe ihtiyacı varken küçük olan kendi kendine nefes alıyordu. Sadece ağizdan beslenmekte güçlük cektiği için tuttar kuvozde. Seninki tek ya inşallah hiç gerek kalmaz kuvöze falan. Güzelce de ilgilenirsin bol bol beslersin.

Arkadaşlar genitale doğru bır ağrı gergınlık var karnımdan daha önce olmamıştı dünden beri böle dık yuruyemıyorum acıyor geriliyor. Sancıyor alt karnım özel bölgem baskı varmış gibi anlamlandıramadım. Normal sancılarım ağrılarımdan değişik baya fikri olan yaşamış olan var mı

Söyleyince hemen baktım işte normalde destek ile ayakta olabilmesi lazım çizelgeye göre ama bizimkinde niyet bile yok bakalım

Katilıyorum. Süt gelmeyecek galiba diye alternatif arayınca gelmez. Benim de erken sezaryendi. Bebekler kuvozdeydi. Deli gibi sağdım 2 saatte bir. 3 bebeklik sütüm oluyordu. İki bebeğe yetiyor bir de buzluğa atıyordum. O yüzden inanmak ve istemek çok önemli. Etrafa kulakları tikayıp emzireceksin. Bu seferkini direk emziririz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…