- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.261
Braun 6525 aldım ben ölçüyo olsa bile kocam hayatta izin vermez suyu sokmamaBebeğim sen anne olduğun anda artık bir termometresinsuyun ideal sıcaklığını artık anlayabilirsin. Bi de ateş ölçerine bak nesnelerin sıcaklığını ölçüyo olması lazım
Ciğerlerinin gelişmesi çok iyiben ozele gidiyorum ama ara ara devlete de gittim. Bu gidisimde kilo alimini sınırda buldu o yuzden ocean mummy kullanmaya devsm et dedi. onun disinsa son kontrol 38. haftada sonra nasip ise dogumda gorusecegiz dedi. aetik bebegin durumuna gore mi dedi bilmiyorum burda anlattiklariniz gibi degisik bilgiler vermez bu gittigimizde bak burda solunum yapiyor solunumu iyi benim icin gerekli olanlardan en onemlilerinden dedi.
Ben yıkayacak imkanı bulamazsam cok fazla da ağlarsa yaparımBen hatta suan gogus kalkani kasik biberon fln onlari koydum. Ama sole bisi gordum bunun kurutuculusu da varmis ama turkiyede yokmus asiri ayar oldum nasil atladim ben bunu die. Munchin kurutucu aldim onu da deniycem iste birazdan. Aventin 3lusu cikmis bi ona bak. Ama link bukursan bana da at bun uanneme gotururum onu alirim caktirmadan
Aynen suan onlari yikiorum bende esimle de kavga ediyorum ne gerek varmis oldurucek beni sikicam girtlagini cok az kaldi
Dediki oncelikle buna mi sardin smdi dededim no beni bilgilendir. Hicbir doktor zart die kesmio zaten. Hemoglobin yukselio vs vs denio ama bunlar kanitlanmis seyler degil. 9ay ordan beslendi alacagini aldi zaten. 1-2 dakikada hicbirseyi degistiremezsin mucizevi olarak. Ztn anne bebek dostu, kasap olmayan hicbir doktor zart die kesmio. Buna sarma devam et herseyi kontrol etmeye de calisma dedi. Bi de azar isitiim pazar pazar
Yani yere dusen biseyi ben kendi agzima sokmuyorum oncelikle. Coplukmu benim agzim bu 1. Benim bagisikligimla bebeginki bir mi nie ole bi igrenclik yapayim bu 2 bole bag olur mu farkli olmak icin zirvaliyo bana gore doktorlar artik bu da 3
Uf imzami atarim yani yazdiklarina. İcimdekileri yazmissin bacim
Ben de bunu yazacaktım
Ben e bebekten 30 Tlye almıştım suya atıyorsun ölçüyorKızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Ne konuşacaklar sanki onlian okey oynayalımBen buraya takılınca daha onu görmüyormuşum kuru iftiraseninki bulursa da bize haber et
Allah yarabbiiii karışmadıkları bizi varmı acaba
Zaten suya göre daha koyu oluyor sanırım ama nefret ediyorum resmen. Bir de artık hamile kilodu giyiyorum 10 tane aldım ama yetmiyor bazenBende hep var ben herkeste var sanıyorum hiç durmuyo ama normal akıntı yani muhtemelen bebeğin suyu değildir yoksa çocuk susuz kaldıydıiç çamaşırı dayanmıyor artık gerçekten
Yok Yok henüz değil
Ayy sen ben olabilir misinBen bu kendi ağzımdan da olsa bir şey verme işine karşıyım ya tabi yaşayınca farklı olur mu bilemem ama. Ablam mesela bebeğe ek gıdaya geçince önce kendi ağzına sokuyo sıcaklığına bakıyo sonra bebeğe veriyordu. Aşırı tiksindiğim bir durumdu hatta söylüyorum da o zaman da kızıyordu ben bu kadar yapabiliyorum sen yapmazsın diyeben üflemeye falan da karşıyım mesela bu yüzden iğrenç geliyo. Sofrada özellikle eşim bir şeye üflerse deliriyorum ama tabi çocukta uygulayabilecek miyim bakalım.
Kaynanam falan da çok hijyenik bi kadın değil en korktuğum şeylerden biri ben görmeden ağzına sürdüğü bir şeyi vermesi ya da kendi kaşık çatalıyla falan. Kalp krizi geçiririm gibianneme yapma deyince yapmaz en azından ama kaynana onu da anlamaz. Üf yine doldum bak durup dururken
Herkes aynı moda geliyor yavaş yavaşbunu diyeceğim aklımın ucuna gelmezdi ama ben galiba alışveriş yapmaktan sıkıldımartık gerçekten bişi almak istemiyorum umarım bu kararımda bi süre istikrarlı giderim amin
Dediğin şeyi benim kaynanam yaparken gördüm kaç kere yemeğin tadına bakıp geri içine sokuyorAyy sen ben olabilir misinbende cok tiksinirim ya bebege agzina aldığın kaşıkla yemek vermek ne demek benim annem hayatta böyle bisey yapmaz ama kaynanam kesin yapar. Yemek yaparken tahta kasigi yalayip tencereye daldiran cinsten çünkü o. Kucucuk bebege mikroplu agizdan bisey vermek bana hic normal gelmiyo ya bende kendi kasigimla bile vermem olur mu öyle şey yapma desekte biz gormeden yaparlar bakiciya versen bakici da yapar büyük sıkıntı valla o yuzden canimiz analarimiz baksin bebislere haha
Kız dur okudukça mide bulantım artıyor bugün niyeyse midem bulanıyor zatenBen bu kendi ağzımdan da olsa bir şey verme işine karşıyım ya tabi yaşayınca farklı olur mu bilemem ama. Ablam mesela bebeğe ek gıdaya geçince önce kendi ağzına sokuyo sıcaklığına bakıyo sonra bebeğe veriyordu. Aşırı tiksindiğim bir durumdu hatta söylüyorum da o zaman da kızıyordu ben bu kadar yapabiliyorum sen yapmazsın diyeben üflemeye falan da karşıyım mesela bu yüzden iğrenç geliyo. Sofrada özellikle eşim bir şeye üflerse deliriyorum ama tabi çocukta uygulayabilecek miyim bakalım.
Kaynanam falan da çok hijyenik bi kadın değil en korktuğum şeylerden biri ben görmeden ağzına sürdüğü bir şeyi vermesi ya da kendi kaşık çatalıyla falan. Kalp krizi geçiririm gibianneme yapma deyince yapmaz en azından ama kaynana onu da anlamaz. Üf yine doldum bak durup dururken
Evet canım banyo suyu içinSu sıcaklığı ölçülüyor dimi bunla
Teşekkür ederim bebiş iyiyim sağolBen de bunu yazacaktım
Ben de aynıyım 3 gündür benimki de sağ kaburga ve sırtımın sağa doğru olan kısmı . Agirlasmaktan dolayı böyleyim diye düşünmüştüm sonlara doğru geldik diye amaKızlar ya benim bütün vücudum çok ağrıyor özellikle sağ kaburgam ve sırtım niye olabilir. Hani böyle kovid döneminde vücut çok ağrır sızlardı ya aynı öyle bi ağrı ama başka hiç bişeyim yok
Ben daha almadım bunu almayı düşünüyorumKızlar bebeğin kirlileri için kirli sepeti aldıysanız link atar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?