2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebeğim sen anne olduğun anda artık bir termometresin suyun ideal sıcaklığını artık anlayabilirsin. Bi de ateş ölçerine bak nesnelerin sıcaklığını ölçüyo olması lazım
Braun 6525 aldım ben ölçüyo olsa bile kocam hayatta izin vermez suyu sokmama hala gerek var mıydı buna diyo çünkü

Ciğerlerinin gelişmesi çok iyi bebeklerin 34. Haftadan sonra kademe kademe suları azaliyormus büyüdükçe kese içinde bebeğe yer açmak için ama bu su bazen çok hızlı azaliyormus bazen de çok yavaş bunu takip etmeden anlayamayız demişti suyun normalden hızlı azalması bitmesi enfeksiyon riskini fazla olması da erken doğumu getiriyormus bir de bu Kordon olayı var küçükken kendi kendilerine boyunlarına taksalar da çıkarabiliuorlarmis ama ileri ki haftalarda öyle bir şey olursa kordonun 2. Kez dolaşma riski doğuyormus sancı kasılma da aynı şekilde bebeğe strese sokup dışkısını falan yapmasına sebebiyet veriyormuş yani bir nevi 32 sonrası riskli bir döneme dönüşüyor benim vitamin vb hiçbir şeyimi kesmedi ama bu çatı muayenesi sonrası eğer kemiğim uygunsa magnezyumu kesecek sanırım sen daha iyi bilirsin ama senin yerinde olsam en azından 2 haftalık 2 haftalık giderim

Ben yıkayacak imkanı bulamazsam cok fazla da ağlarsa yaparım taş toprak değil bahsettiğim de

Ben buraya takılınca daha onu görmüyormuşum kuru iftira seninki bulursa da bize haber et

Allah yarabbiiii karışmadıkları bizi varmı acaba
Ne konuşacaklar sanki onlian okey oynayalım benim çocuk doğdu bugün maçı izleyemedim biri özet geçsin

Bende hep var ben herkeste var sanıyorum hiç durmuyo ama normal akıntı yani muhtemelen bebeğin suyu değildir yoksa çocuk susuz kaldıydı iç çamaşırı dayanmıyor artık gerçekten
Zaten suya göre daha koyu oluyor sanırım ama nefret ediyorum resmen. Bir de artık hamile kilodu giyiyorum 10 tane aldım ama yetmiyor bazen

Ayy sen ben olabilir misin bende cok tiksinirim ya bebege agzina aldığın kaşıkla yemek vermek ne demek benim annem hayatta böyle bisey yapmaz ama kaynanam kesin yapar. Yemek yaparken tahta kasigi yalayip tencereye daldiran cinsten çünkü o. Kucucuk bebege mikroplu agizdan bisey vermek bana hic normal gelmiyo ya bende kendi kasigimla bile vermem olur mu öyle şey yapma desekte biz gormeden yaparlar bakiciya versen bakici da yapar büyük sıkıntı valla o yuzden canimiz analarimiz baksin bebislere haha

Kızlar bebeğin kirlileri için kirli sepeti aldıysanız link atar mısınız?

bunu diyeceğim aklımın ucuna gelmezdi ama ben galiba alışveriş yapmaktan sıkıldım artık gerçekten bişi almak istemiyorum umarım bu kararımda bi süre istikrarlı giderim amin
Herkes aynı moda geliyor yavaş yavaş ama hala alacaklarım var kusucammm

Dediğin şeyi benim kaynanam yaparken gördüm kaç kere yemeğin tadına bakıp geri içine sokuyor eşime söylüyorum öyle alışmış napalım diyo ben bu kadının eline nasıl çocuk vereyim ki

Kız dur okudukça mide bulantım artıyor bugün niyeyse midem bulanıyor zaten

Ben de aynıyım 3 gündür benimki de sağ kaburga ve sırtımın sağa doğru olan kısmı . Agirlasmaktan dolayı böyleyim diye düşünmüştüm sonlara doğru geldik diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…