2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yeni güncellemeler:
  • Boyu uzamış bu sıpanın kaburgalarımla alıp veremediği ne bilmiyorum ama sürekli oraya tekme atıyor
  • Uyurken şapır şupur terliyorum
  • Nişan mı değil mi emin olamadığım akıntının her gün azar azar gelmeye devam etmesi

Bugün 34+0 çok şükür

İnşallah toparlarlar hemen senin bebişlerde
İnşallah gerek kalmaz sağlıkla hemen çıkarız hastaneden biraz daha beklersek iyi olur ama bizim oğlanda biraz ssabırsız sanırım

Kızlar merhaba herkese okuyup yetişmek için günlerdir uğraşıyorum ama ipin ucu kaçmış iyice o yüzden atladım herkes iyidir umarım. Birde birminikaşk mıydı nikini tam hatırlayamadım haber var mı bebişinden inşallah o da iyidir. O ve şuan küvözde olan tüm bebişlerimiz bir önce sağlıkla evlerine giderler inşallah

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey

Bulursa söylesin bende benimkini yollayayim
Ben buraya takılınca daha onu görmüyormuşum kuru iftira seninki bulursa da bize haber et
Allah yarabbiiii karışmadıkları bizi varmı acaba

Kızlar çok akıntım oluyor ya çok şaşırıyorum hele sabah vakitleri daha çok oluyor
Akıntıyı bana sor valla hiç ama hiç kesilmedi artık baş edemiyorum çamaşır değiştirmekle de . Pamuklu bez aldık. Onu kestik, saat başı değiştiriyorum. Okulda falan olunca sürekli çamaşır değiştirmek mümkün değil

Kontrolün ne zamandı? Önden gidiyordu dimi senin bebişte

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Bebeğim sen anne olduğun anda artık bir termometresin suyun ideal sıcaklığını artık anlayabilirsin. Bi de ateş ölçerine bak nesnelerin sıcaklığını ölçüyo olması lazım

Kızlar çok akıntım oluyor ya çok şaşırıyorum hele sabah vakitleri daha çok oluyor
Bende hep var ben herkeste var sanıyorum hiç durmuyo ama normal akıntı yani muhtemelen bebeğin suyu değildir yoksa çocuk susuz kaldıydı iç çamaşırı dayanmıyor artık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…