- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.241
İnşallah toparlarlar hemen senin bebişlerdeMerhaba. Ben tam 33te doğum yaptım. İkizdi. 32 de sancı gelmişti. Ciğer geliştirici yaptılar. 33te doğdular. Birinin ciğerlerinin desteğe ihtiyacı varken küçük olan kendi kendine nefes alıyordu. Sadece ağizdan beslenmekte güçlük cektiği için tuttar kuvozde. Seninki tek ya inşallah hiç gerek kalmaz kuvöze falan. Güzelce de ilgilenirsin bol bol beslersin.
Yaa kahkaha attım çok iyi sonsuzluğa doğru gidecek sandımŞu videoyu elden ele kaynanama ulaştırsak
Altı ay sonra yaza gelmiyormu bence sıcak olurKızlar 6-9 aylıkken havlu çorap giyebilir mi Bebiş?
Fiyat çok uygun ama çok kararsız kaldım bana bir akıl verin
Aldım gitti aman dedim zararım 60 lira olsunAltı ay sonra yaza gelmiyormu bence sıcak olur
Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Ben buraya takılınca daha onu görmüyormuşum kuru iftiraBulursa söylesin bende benimkini yollayayim
Allah yarabbiiii karışmadıkları bizi varmı acabaBen hatta suan gogus kalkani kasik biberon fln onlari koydum. Ama sole bisi gordum bunun kurutuculusu da varmis ama turkiyede yokmus asiri ayar oldum nasil atladim ben bunu die. Munchin kurutucu aldim onu da deniycem iste birazdan. Aventin 3lusu cikmis bi ona bak. Ama link bukursan bana da at bun uanneme gotururum onu alirim caktirmadan
Aynen suan onlari yikiorum bende esimle de kavga ediyorum ne gerek varmis oldurucek beni sikicam girtlagini cok az kaldi
Dediki oncelikle buna mi sardin smdi dededim no beni bilgilendir. Hicbir doktor zart die kesmio zaten. Hemoglobin yukselio vs vs denio ama bunlar kanitlanmis seyler degil. 9ay ordan beslendi alacagini aldi zaten. 1-2 dakikada hicbirseyi degistiremezsin mucizevi olarak. Ztn anne bebek dostu, kasap olmayan hicbir doktor zart die kesmio. Buna sarma devam et herseyi kontrol etmeye de calisma dedi. Bi de azar isitiim pazar pazar
Yani yere dusen biseyi ben kendi agzima sokmuyorum oncelikle. Coplukmu benim agzim bu 1. Benim bagisikligimla bebeginki bir mi nie ole bi igrenclik yapayim bu 2 bole bag olur mu farkli olmak icin zirvaliyo bana gore doktorlar artik bu da 3
Uf imzami atarim yani yazdiklarina. İcimdekileri yazmissin bacim
Su sıcaklığı ölçülüyor dimi bunlaBebedor Banyo Bebek Termometresi Pembe Fiyatları ve Özellikleri
Bebedor Banyo Bebek Termometresi Pembe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu aldım canım
Yok bee biraz maç sonra baştan develet kurup devlet yıkıyorlar falanSusup otururlar hep beraber
Akıntıyı bana sor valla hiç ama hiç kesilmedi artık baş edemiyorum çamaşır değiştirmekle de . Pamuklu bez aldık. Onu kestik, saat başı değiştiriyorum. Okulda falan olunca sürekli çamaşır değiştirmek mümkün değilKızlar çok akıntım oluyor ya çok şaşırıyorum hele sabah vakitleri daha çok oluyor
Evlendikten sonra arkadaşlarım ve eşleriyle buluştuk zor ayrıldılar konu bitmiyoBebek arabasına kadar konuşabilirler. Sonra normal arabalardan devam.
Kontrolün ne zamandı? Önden gidiyordu dimi senin bebişteYeni güncellemeler:
- Boyu uzamış bu sıpanın kaburgalarımla alıp veremediği ne bilmiyorum ama sürekli oraya tekme atıyor
- Uyurken şapır şupur terliyorum
- Nişan mı değil mi emin olamadığım akıntının her gün azar azar gelmeye devam etmesi
Bugün 34+0 çok şükür
Bebeğim sen anne olduğun anda artık bir termometresinKızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Bende hep var ben herkeste var sanıyorum hiç durmuyo ama normal akıntı yani muhtemelen bebeğin suyu değildir yoksa çocuk susuz kaldıydıKızlar çok akıntım oluyor ya çok şaşırıyorum hele sabah vakitleri daha çok oluyor
Doğuran yok çok şükür iki gündürKızlar napıyorsunuz iyisinizdir umarım, ben iki gündür giremedim okuyamadım da inşallah hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?