- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.281
Hadi o kaburga ağrısı felan öncede vardı ama bütün vücudum ağrımıyordu ya bu nerden çıktı. Valla böyle sızlıyor nasılBen de aynıyım 3 gündür benimki de sağ kaburga ve sırtımın sağa doğru olan kısmı . Agirlasmaktan dolayı böyleyim diye düşünmüştüm sonlara doğru geldik diye ama
Tüm vücutta değil benimki ama özellikle sırtım gerçekten beni zorluyor. Hergun yeni bir şey çıkıyor valla eşim ağrı kesici falan mı içsen diyor halimi görünce ama her gün mü içeyim. Kontrolümun olduğu gün soracağım doktoraHadi o kaburga ağrısı felan öncede vardı ama bütün vücudum ağrımıyordu ya bu nerden çıktı. Valla böyle sızlıyor nasıl
Kulaktan ölçen mi o? Temas etmeden ölçebilirsin benimki temas etmeden ölçüyoruzBraun 6525 aldım ben ölçüyo olsa bile kocam hayatta izin vermez suyu sokmamahala gerek var mıydı buna diyo çünkü
AynııııZaten suya göre daha koyu oluyor sanırım ama nefret ediyorum resmen. Bir de artık hamile kilodu giyiyorum 10 tane aldım ama yetmiyor bazen
evet ve kupon peşinde koşmaktan sıkıldımHerkes aynı moda geliyor yavaş yavaşama hala alacaklarım var kusucammm
Üşütmüş olabilir misin acabaKızlar ya benim bütün vücudum çok ağrıyor özellikle sağ kaburgam ve sırtım niye olabilir. Hani böyle kovid döneminde vücut çok ağrır sızlardı ya aynı öyle bi ağrı ama başka hiç bişeyim yok
Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Kontrolün ne zamandı? Önden gidiyordu dimi senin bebişte
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar doğum hikayemden sizlere bahsedeyimmmm. Öncelikle kimse erken mi demeden herşeyini hazır etsin herşeyini. Daha bebeğimin oda takımı bile gelmedi. Bavulum hazıe değildi büyük bir sıkıntı içerisinde rabbim yardımcımız oldu herşey su gibi aktı. Doktorum dünyanın en en ene iyi en sakin en soğuk kanlı en kriz yöneten doktoruydu onun bana verdiği güvenle herşey bu kadar rahat geçti. İlk gün pek bişey anlamadım gelen gidenler anestezi ondan önceli gece hiç uyumadım onun sersemliği. Doğum yaptım ziyarete insanlar geliyor ama bebek yok… ertesi gün kendimi iyi hissediyordum doktor çıkmama müsaide etti toplam 2 gece sezeryandan sonra 1 gece kalmış oldum .hazırlanmaya başladıktan sonra kötü hisler daha da gelmeye başladı bebeksiz eve gidecektik ve ne kadar kalacağı belli değil. Rabbim beterinden korusun ama hiç bir anne kucağına alamadığı kokusnu bilmediği karnından alınıp küveze konulup günlerce bebeğinden ayrı bırakmasın…. Yapılan doğumları süslü odaları gece ağlayan bebekleri duydukça gönlümde ki acı tarifsiz bakın yazamıyorum… ama o sağlıklı ben sağlıklı sadece erken olduğu için orada kalmak zorunda olması içime su serpiyordu.. evdeyiz hergün süt götürüyoruz şırıngaya düşen bir damla süt için bile ne çabalar veriyoruz… rabbim 40 gün önce doğmasını kaderine yazmış doğması gereken gün 40 ı çıkacak kızımınn … sizlerde bende sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Valla canım benimki de makat gelişli; kafa sağ üstte, ayaklar sol altta. Bazen Allah ne verdiyse vuruyor bazen süzülüyor, genelde yanlarda hissediyorum. Karnıma bişey koysam/dokunsam fıtı fıtı gelip yokluyor. Eşim ilk başlarda kızın tekme/yumruklarından korkuyordu şimdi ise bilerek tıp tıp diye dokunuyor karnıma ki gelsin oynasınlarBenim ki de makat gelişti şuan yanlara vuruyor yan mi döndü acaba
Dün 2.5 aylık bebişi olan arkadaşım şunu dedi: gün içinde bebek ne zaman hareketliyse yine o saatlerde uyanacak. Benim için meali: Hello gece 3-6 nöbetleriAnne karnında hareketli olan bebekler doğuncada hareketli oluyor mu
Böyle bir istatistik varmı acaba
Canım D d_g_g bir tane paylaşmıştı, desenleri çok tatlı ondan sipariş verdim.Kızlar bebeğin kirlileri için kirli sepeti aldıysanız link atar mısınız?
Bende kontrolde sorucam gerçekten bugün çok zorlanıyorum yaTüm vücutta değil benimki ama özellikle sırtım gerçekten beni zorluyor. Hergun yeni bir şey çıkıyor valla eşim ağrı kesici falan mı içsen diyor halimi görünce ama her gün mü içeyim. Kontrolümun olduğu gün soracağım doktora
bilmiyorum ki canım ya dün hiç uyuyamadım acaba uykusuzluktan mı vücudum sızlıyor yatamıyorum da aksi gibiÜşütmüş olabilir misin acabainşallah bir sorun yoktur
ben de iste ya devlet hastanesine ya da arastirmaya gitmeyi dusundum. bu saydiklarini bilerek saymiyor tarzi boyle. iste suan sadece kilo alimina degindi sınırda almis gibi konustu. daha fazla beklerdim dedi. benden hamileligi 4 gun sonra olan biriyle ayni gun muayeneye gitmisiz farkli hastaneler . o kiz 80 kilo civari olmustu 50 felandi. onun bebegi benimkinden 250 gr fazla idi kilosu. 80 kilo almaya deger mi bebek kilo alsin diye bilemiyorum ben son 3 aydir ayni kilodayimCiğerlerinin gelişmesi çok iyibebeklerin 34. Haftadan sonra kademe kademe suları azaliyormus büyüdükçe kese içinde bebeğe yer açmak için ama bu su bazen çok hızlı azaliyormus bazen de çok yavaş bunu takip etmeden anlayamayız demişti suyun normalden hızlı azalması bitmesi enfeksiyon riskini fazla olması da erken doğumu getiriyormus bir de bu Kordon olayı var küçükken kendi kendilerine boyunlarına taksalar da çıkarabiliuorlarmis ama ileri ki haftalarda öyle bir şey olursa kordonun 2. Kez dolaşma riski doğuyormus sancı kasılma da aynı şekilde bebeğe strese sokup dışkısını falan yapmasına sebebiyet veriyormuş yani bir nevi 32 sonrası riskli bir döneme dönüşüyor benim vitamin vb hiçbir şeyimi kesmedi ama bu çatı muayenesi sonrası eğer kemiğim uygunsa magnezyumu kesecek sanırım sen daha iyi bilirsin ama senin yerinde olsam en azından 2 haftalık 2 haftalık giderim
o bana torpu makinasinda oldu 3 tane aldim bole bole aa bu daha iyiymis die diePhilips aventin kurutuculusunu görmüştüm de Türkiye’de yokmuşMamajoo’nun böylelesi varmış kurcalarken gördüm bu da ilginç, getirtemezsem aventi bunu alırım gibi uzun vadeli bir şeymiş. Bir şey aldıktan sonra daha iyisini görünce gelen pişmanlık motorola kamera aldım en iyisi diye daha güzelini tam olarak 1 gün sonra gördüm üzdü
Eki Görüntüle 3330089
Benim kuvetin kendinden derece varmis. Ama su sicakligi 37mi ne olmasi lazimmis. Bence al bitaneKızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Yedek alsak yanimiza. Bi de tasinabikir sterilazator var cok etkili degil ama kotunun iyisi yaniBen yıkayacak imkanı bulamazsam cok fazla da ağlarsa yaparımtaş toprak değil bahsettiğim de
Bu erkeklerin de anasına asla laf ettirmemesi beni benden alıyorDediğin şeyi benim kaynanam yaparken gördüm kaç kere yemeğin tadına bakıp geri içine sokuyoreşime söylüyorum öyle alışmış napalım diyo ben bu kadının eline nasıl çocuk vereyim ki
Geldi mi canim kirli sepetin? Kumasi filan nasil, guzel miGözün aydın, Allah analı babalı büyütsünerken olsa da sağlıklıymış umarım yakın zamanda eve çıkar
Valla canım benimki de makat gelişli; kafa sağ üstte, ayaklar sol altta. Bazen Allah ne verdiyse vuruyor bazen süzülüyor, genelde yanlarda hissediyorum. Karnıma bişey koysam/dokunsam fıtı fıtı gelip yokluyor. Eşim ilk başlarda kızın tekme/yumruklarından korkuyordu şimdi ise bilerek tıp tıp diye dokunuyor karnıma ki gelsin oynasınlar
Dün 2.5 aylık bebişi olan arkadaşım şunu dedi: gün içinde bebek ne zaman hareketliyse yine o saatlerde uyanacak. Benim için meali: Hello gece 3-6 nöbetleri
Canım D d_g_g bir tane paylaşmıştı, desenleri çok tatlı ondan sipariş verdim.
Tugu Home Baby Tugu Home&baby Çocuk Odası Katlanabilir Kirli Çamaşır ve Oyuncak Sepeti TUGU435-2108
Bebegin kilo almasiyla annenin almasının bi ilgisi yok bence canım. Tamamen bunyeyle alakali ve genetik bence. 30 kilo alip 2.800 gram dogum yapan arkadaşım oldu benim. Ben cok kilo almadım hatta dikkat ediyorum ama bebegin kilosunda bir sıkıntı yok hatta biraz öndeymis doktorlar genetik diyor bilemiyorumben de iste ya devlet hastanesine ya da arastirmaya gitmeyi dusundum. bu saydiklarini bilerek saymiyor tarzi boyle. iste suan sadece kilo alimina degindi sınırda almis gibi konustu. daha fazla beklerdim dedi. benden hamileligi 4 gun sonra olan biriyle ayni gun muayeneye gitmisiz farkli hastaneler . o kiz 80 kilo civari olmustu 50 felandi. onun bebegi benimkinden 250 gr fazla idi kilosu. 80 kilo almaya deger mi bebek kilo alsin diye bilemiyorum ben son 3 aydir ayni kilodayim
Ooo tertemiz olmuş şimdi mikroplar düşünsün. Kuzum en kötü emzik, kaşık yere mi düştü, yedek yoksa cafe vs gibi bi yerdeysen bi bardak kaynar su ister içine atarsın. Eski usul sterilazatöro bana torpu makinasinda oldu 3 tane aldim bole bole aa bu daha iyiymis die die
Mamajoo ne kdr iyi bilemedim ben ya. Bi guvenemedim alicakmisin sen? Alalim mi diosun?
Bak bendeki son durum bu
Eki Görüntüle 3330186
Benim kuvetin kendinden derece varmis. Ama su sicakligi 37mi ne olmasi lazimmis. Bence al bitane
Yedek alsak yanimiza. Bi de tasinabikir sterilazator var cok etkili degil ama kotunun iyisi yani
Baktım yorum yok canım başka da görsel eklememiş geldiyse paylaşabilir misinGeldi mi canim kirli sepetin? Kumasi filan nasil, guzel mi
Gümüş kapakları da böyle temizlicez, nasıl olacak bilemedim onuo bana torpu makinasinda oldu 3 tane aldim bole bole aa bu daha iyiymis die die
Mamajoo ne kdr iyi bilemedim ben ya. Bi guvenemedim alicakmisin sen? Alalim mi diosun?
Bak bendeki son durum bu
Eki Görüntüle 3330186
Benim kuvetin kendinden derece varmis. Ama su sicakligi 37mi ne olmasi lazimmis. Bence al bitane
Yedek alsak yanimiza. Bi de tasinabikir sterilazator var cok etkili degil ama kotunun iyisi yani
Ben almadim canim. Alanlar memnunsa ben de alacagimBaktım yorum yok canım başka da görsel eklememiş geldiyse paylaşabilir misin
iste bu haftaya kadar iri bebek diyordu doktor. eşim de yanimda oluyor ya o takti kafaya yok beslenemedin vs diye. ha bire ye baskisi basladi. ama ben zaten hic oturmadim cok is vardi o da etkilemistir diye dusundum ay saglikli bir sekilde alalim insallahBebegin kilo almasiyla annenin almasının bi ilgisi yok bence canım. Tamamen bunyeyle alakali ve genetik bence. 30 kilo alip 2.800 gram dogum yapan arkadaşım oldu benim. Ben cok kilo almadım hatta dikkat ediyorum ama bebegin kilosunda bir sıkıntı yok hatta biraz öndeymis doktorlar genetik diyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?