2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de aynıyım 3 gündür benimki de sağ kaburga ve sırtımın sağa doğru olan kısmı . Agirlasmaktan dolayı böyleyim diye düşünmüştüm sonlara doğru geldik diye ama
Hadi o kaburga ağrısı felan öncede vardı ama bütün vücudum ağrımıyordu ya bu nerden çıktı. Valla böyle sızlıyor nasıl

Hadi o kaburga ağrısı felan öncede vardı ama bütün vücudum ağrımıyordu ya bu nerden çıktı. Valla böyle sızlıyor nasıl
Tüm vücutta değil benimki ama özellikle sırtım gerçekten beni zorluyor. Hergun yeni bir şey çıkıyor valla eşim ağrı kesici falan mı içsen diyor halimi görünce ama her gün mü içeyim. Kontrolümun olduğu gün soracağım doktora

Zaten suya göre daha koyu oluyor sanırım ama nefret ediyorum resmen. Bir de artık hamile kilodu giyiyorum 10 tane aldım ama yetmiyor bazen
Aynıııı gel sarılalım
Herkes aynı moda geliyor yavaş yavaş ama hala alacaklarım var kusucammm
evet ve kupon peşinde koşmaktan sıkıldım bitmiyo yaa bitti diyorum yok yani nasıl bi iş anlamadım

Üşütmüş olabilir misin acaba inşallah bir sorun yoktur

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey

Canım ben aldım daha doğrusu hediye geldi olmazsa olmaz değil ama hediye gelmese de alırdım ilk anne pimpirikliği bir iki kullanımdan sonra öğrenir kullanmam herhalde

Kontrolün ne zamandı? Önden gidiyordu dimi senin bebişte

Kuzum bu Salı randevu bir tık önden gidiyor öyle çok değil

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün erken olsa da sağlıklıymış umarım yakın zamanda eve çıkar
Benim ki de makat gelişti şuan yanlara vuruyor yan mi döndü acaba
Valla canım benimki de makat gelişli; kafa sağ üstte, ayaklar sol altta. Bazen Allah ne verdiyse vuruyor bazen süzülüyor, genelde yanlarda hissediyorum. Karnıma bişey koysam/dokunsam fıtı fıtı gelip yokluyor. Eşim ilk başlarda kızın tekme/yumruklarından korkuyordu şimdi ise bilerek tıp tıp diye dokunuyor karnıma ki gelsin oynasınlar
Anne karnında hareketli olan bebekler doğuncada hareketli oluyor mu
Böyle bir istatistik varmı acaba
Dün 2.5 aylık bebişi olan arkadaşım şunu dedi: gün içinde bebek ne zaman hareketliyse yine o saatlerde uyanacak. Benim için meali: Hello gece 3-6 nöbetleri
Kızlar bebeğin kirlileri için kirli sepeti aldıysanız link atar mısınız?
Canım D d_g_g bir tane paylaşmıştı, desenleri çok tatlı ondan sipariş verdim.

Tugu Home Baby Tugu Home&baby Çocuk Odası Katlanabilir Kirli Çamaşır ve Oyuncak Sepeti TUGU435-2108

Bende kontrolde sorucam gerçekten bugün çok zorlanıyorum ya
Üşütmüş olabilir misin acaba inşallah bir sorun yoktur
bilmiyorum ki canım ya dün hiç uyuyamadım acaba uykusuzluktan mı vücudum sızlıyor yatamıyorum da aksi gibi

ben de iste ya devlet hastanesine ya da arastirmaya gitmeyi dusundum. bu saydiklarini bilerek saymiyor tarzi boyle. iste suan sadece kilo alimina degindi sınırda almis gibi konustu. daha fazla beklerdim dedi. benden hamileligi 4 gun sonra olan biriyle ayni gun muayeneye gitmisiz farkli hastaneler . o kiz 80 kilo civari olmustu 50 felandi. onun bebegi benimkinden 250 gr fazla idi kilosu. 80 kilo almaya deger mi bebek kilo alsin diye bilemiyorum ben son 3 aydir ayni kilodayim

o bana torpu makinasinda oldu 3 tane aldim bole bole aa bu daha iyiymis die die
Mamajoo ne kdr iyi bilemedim ben ya. Bi guvenemedim alicakmisin sen? Alalim mi diosun?
Bak bendeki son durum bu

Kızlar banyo suyu sıcaklığı için bir şey aldınız mı ya gerekli mi böyle bir şey
Benim kuvetin kendinden derece varmis. Ama su sicakligi 37mi ne olmasi lazimmis. Bence al bitane
Ben yıkayacak imkanı bulamazsam cok fazla da ağlarsa yaparım taş toprak değil bahsettiğim de
Yedek alsak yanimiza. Bi de tasinabikir sterilazator var cok etkili degil ama kotunun iyisi yani

Dediğin şeyi benim kaynanam yaparken gördüm kaç kere yemeğin tadına bakıp geri içine sokuyor eşime söylüyorum öyle alışmış napalım diyo ben bu kadının eline nasıl çocuk vereyim ki
Bu erkeklerin de anasına asla laf ettirmemesi beni benden alıyor bende ıyy kaşığı yaladı koydu ben bu yemeği yemem demiştim bisey olmaz sende yumurta kır ye dedi bana ahahahhaha

Kızlar geçen gün arkadaşımla konuşuyordum; neler aldım neler eksik vs diye. Burdan da birçok kişinin aldığı babybjörn, pier cardin, chicconun ana kucağı var hani bebek kendi ayak hareketiyle sallanıyor. Benim de aldığımı söyleyince başına geleni anlattı. Öncelikle çok memnunmuş, sonra oğlu mama sandalyesinde, normal otururken falan öne arkaya sallanmaya başlamış. Allah korusun otizmden falan korkup doktora gitmişler. Çok şükür bir sıkıntı çıkmamış sadece ana kucağından kaynaklı bir sallanmaymış. Oğlu yürüdükçe, bir yerlere uzanmaya başladıkça vs geçmiş. Yani başımıza gelir gelmez bilelim, korkacak bir şey yok

Geldi mi canim kirli sepetin? Kumasi filan nasil, guzel mi

Bebegin kilo almasiyla annenin almasının bi ilgisi yok bence canım. Tamamen bunyeyle alakali ve genetik bence. 30 kilo alip 2.800 gram dogum yapan arkadaşım oldu benim. Ben cok kilo almadım hatta dikkat ediyorum ama bebegin kilosunda bir sıkıntı yok hatta biraz öndeymis doktorlar genetik diyor bilemiyorum

Kızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi

Eklentiler

• C7CB4F53-731A-4F66-BAA0-3CB20EB0A881.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 48
Ooo tertemiz olmuş şimdi mikroplar düşünsün. Kuzum en kötü emzik, kaşık yere mi düştü, yedek yoksa cafe vs gibi bi yerdeysen bi bardak kaynar su ister içine atarsın. Eski usul sterilazatör (cafe-restoran harici yer için bi çözüm bulamadım az bi düşüneyim)

Gümüş kapakları da böyle temizlicez, nasıl olacak bilemedim onu

iste bu haftaya kadar iri bebek diyordu doktor. eşim de yanimda oluyor ya o takti kafaya yok beslenemedin vs diye. ha bire ye baskisi basladi. ama ben zaten hic oturmadim cok is vardi o da etkilemistir diye dusundum ay saglikli bir sekilde alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…