- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.301
Ben almadim canim. Alanlar memnunsa ben de alacagim
Yok benimki henüz gelmedi ama bu hafta gelir bakar söylerim, eli kulağındadırGeldi mi canim kirli sepetin? Kumasi filan nasil, guzel mi
Artık korkma yaa Allahım izniyle daha bizi olmazCanım ben aldım daha doğrusu hediye geldi olmazsa olmaz değil ama hediye gelmese de alırdımilk anne pimpirikliği bir iki kullanımdan sonra öğrenir kullanmam herhalde
Kuzum bu Salı randevubir tık önden gidiyor öyle çok değil
ay evet bak o da olabilir erken uyumaya çalış bugün belki daha iyi olursunBende kontrolde sorucam gerçekten bugün çok zorlanıyorum ya
bilmiyorum ki canım ya dün hiç uyuyamadım acaba uykusuzluktan mı vücudum sızlıyor yatamıyorum da aksi gibi
Benimki maç seyretmediği için susup oturuyor demek kiYok bee biraz maç sonra baştan develet kurup devlet yıkıyorlar falan
Ben de 90 civarına almıştım sanırım daha düşük görmedimKızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi
Bence uygun canim ben aldigimda 114 mus fiyati yanina bide biberon temizleme fircasi almistim ikisi birlikte kuponla 109 liraya gelmis gecen haftaKızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi
Ben olsam utanırım ne bileyimBu erkeklerin de anasına asla laf ettirmemesi beni benden alıyorbende ıyy kaşığı yaladı koydu ben bu yemeği yemem demiştim bisey olmaz sende yumurta kır ye dedi bana ahahahhaha
Çok iyi bence alKızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi
İyidir iyidir canim sen kalbini ferah tut hersey yolunda gidecek. Benim eşimde surekli diyoki acaba suan kac kilo acaba suan boyu kac. Sürekli beni arayip yemek ye diyor benimde hic istahim yok üç haftadir 100 gram bile almamışım. Bebek almıştır umarım daha gitmedigim icin bilmiyorumiste bu haftaya kadar iri bebek diyordu doktor. eşim de yanimda oluyor ya o takti kafaya yok beslenemedin vs diye. ha bire ye baskisi basladi. ama ben zaten hic oturmadim cok is vardi o da etkilemistir diye dusundum ay saglikli bir sekilde alalim insallah
Aynen kesinlikleBen olsam utanırım ne bileyimhayır doğumdan sonra gelsin bebeğe ben bakarım yemek yapsın desem o da sıkıntı işte en iyisi uzak olsun oğullarının da ayarı bozuluyo yaklaşınca
insallah canim . eşler bazen darliyor istemeden napalimİyidir iyidir canim sen kalbini ferah tut hersey yolunda gidecek. Benim eşimde surekli diyoki acaba suan kac kilo acaba suan boyu kac. Sürekli beni arayip yemek ye diyor benimde hic istahim yok üç haftadir 100 gram bile almamışım. Bebek almıştır umarım daha gitmedigim icin bilmiyorum
Bence iyi ben 100 e almıştım 20 gün falan önceKızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi
Bizim kilo almamizdan bağımsız gibi kilo alıyor bebekler benim arkadaşım 53 kilo ile hamile kaldı 87 ile doğuma gitti bebek 3.5 kilo doğdu ödem vb gidince 79 falana ancak düştü bir arkadaşımda 7 ya da 8 kilo aldı toplam bebeği 3.200 doğdu normal gelip son haftalarda kilo da gerileme olursa plesantaya bakıyorlar yaşlanma var mı kireçlenme var mı tarzı bir de minyon bebeklerde oluyor ama bebeğin minyon veya iri olacağı 21. Haftalardan beri belli oluyor senin son kontrolde mi sadece öyle çıktıben de iste ya devlet hastanesine ya da arastirmaya gitmeyi dusundum. bu saydiklarini bilerek saymiyor tarzi boyle. iste suan sadece kilo alimina degindi sınırda almis gibi konustu. daha fazla beklerdim dedi. benden hamileligi 4 gun sonra olan biriyle ayni gun muayeneye gitmisiz farkli hastaneler . o kiz 80 kilo civari olmustu 50 felandi. onun bebegi benimkinden 250 gr fazla idi kilosu. 80 kilo almaya deger mi bebek kilo alsin diye bilemiyorum ben son 3 aydir ayni kilodayim
Hunileri takar gezeriz artıkAynen kesinliklebugun esim diyoki bir ay senin annen bakar bir ay benimki bakar. Dedim sen şaka mısın biz bu hikayeyi zaten yaşamadık mi anan ben bakamam demedi mi dalga mi geciyosun benimle dedim sinirlendirdi beni suratına kapatacaktim nerdeyse. Sanki hicbisey yasanmamis hicbisey olmamis gibi hala anam bakar diyor Allahım büyük konuşmak istemiyorum nolur beni o kadına muhtaç etme vallahi psikolojim kaldirmaz benim onunla yaşamayı kafayi yedirtiyor bana geldigi zaman
Ben kullanmadım soylemesıne rağmen sonra pes etttim. Dayanılır gibi değil git gide çekilmez oluyorTüm vücutta değil benimki ama özellikle sırtım gerçekten beni zorluyor. Hergun yeni bir şey çıkıyor valla eşim ağrı kesici falan mı içsen diyor halimi görünce ama her gün mü içeyim. Kontrolümun olduğu gün soracağım doktora
En son bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu falan?insallah canim . eşler bazen darliyor istemeden napalim
aynen son kontrolde oyle dedi. 3 hafta once iri demisti. plesanta ile ilgili vs bir sey demedi bakti surasi kordon vs anlatiyor iste. sonra fotograf verecdkti ama bebek yuzustu yatti neyse ntsye girdim tekrar odaya geldik bebek yine oyle yuzunu gostermedi hareket gormem lazim dedi. cikolata yiyeyim dedim seker yuklemeyelim gerek yok dedi. birkac hareketten sonra bitti muayene. ben cok ayaktayim yediklerimi yaktim demek ki diyorum ama plesante ile ilgili bir olumsuzluk gorse derdi diye dusundumBizim kilo almamizdan bağımsız gibi kilo alıyor bebekler benim arkadaşım 53 kilo ile hamile kaldı 87 ile doğuma gitti bebek 3.5 kilo doğdu ödem vb gidince 79 falana ancak düştü bir arkadaşımda 7 ya da 8 kilo aldı toplam bebeği 3.200 doğdu normal gelip son haftalarda kilo da gerileme olursa plesantaya bakıyorlar yaşlanma var mı kireçlenme var mı tarzı bir de minyon bebeklerde oluyor ama bebeğin minyon veya iri olacağı 21. Haftalardan beri belli oluyor senin son kontrolde mi sadece öyle çıktı
iste boyu 47 cm kilo 1557 dedi. 35+0En son bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu falan?
o bana torpu makinasinda oldu 3 tane aldim bole bole aa bu daha iyiymis die die
Mamajoo ne kdr iyi bilemedim ben ya. Bi guvenemedim alicakmisin sen? Alalim mi diosun?
Bak bendeki son durum bu
Eki Görüntüle 3330186
Benim kuvetin kendinden derece varmis. Ama su sicakligi 37mi ne olmasi lazimmis. Bence al bitane
Yedek alsak yanimiza. Bi de tasinabikir sterilazator var cok etkili degil ama kotunun iyisi yani
Artık korkma yaa Allahım izniyle daha bizi olmaz
ay evet bak o da olabilir erken uyumaya çalış bugün belki daha iyi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?