2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Artık korkma yaa Allahım izniyle daha bizi olmaz
Bende kontrolde sorucam gerçekten bugün çok zorlanıyorum ya

bilmiyorum ki canım ya dün hiç uyuyamadım acaba uykusuzluktan mı vücudum sızlıyor yatamıyorum da aksi gibi
ay evet bak o da olabilir erken uyumaya çalış bugün belki daha iyi olursun

Kızlar fiyatı uygun mu alayım mı? 100 e 40 kuponuyla daha uygun olacaktı ama bugün 40 gelmedi bir de indirime girdi
Bence uygun canim ben aldigimda 114 mus fiyati yanina bide biberon temizleme fircasi almistim ikisi birlikte kuponla 109 liraya gelmis gecen hafta

Bu erkeklerin de anasına asla laf ettirmemesi beni benden alıyor bende ıyy kaşığı yaladı koydu ben bu yemeği yemem demiştim bisey olmaz sende yumurta kır ye dedi bana ahahahhaha
Ben olsam utanırım ne bileyim hayır doğumdan sonra gelsin bebeğe ben bakarım yemek yapsın desem o da sıkıntı işte en iyisi uzak olsun oğullarının da ayarı bozuluyo yaklaşınca

İyidir iyidir canim sen kalbini ferah tut hersey yolunda gidecek. Benim eşimde surekli diyoki acaba suan kac kilo acaba suan boyu kac. Sürekli beni arayip yemek ye diyor benimde hic istahim yok üç haftadir 100 gram bile almamışım. Bebek almıştır umarım daha gitmedigim icin bilmiyorum

Ben olsam utanırım ne bileyim hayır doğumdan sonra gelsin bebeğe ben bakarım yemek yapsın desem o da sıkıntı işte en iyisi uzak olsun oğullarının da ayarı bozuluyo yaklaşınca
Aynen kesinlikle bugun esim diyoki bir ay senin annen bakar bir ay benimki bakar. Dedim sen şaka mısın biz bu hikayeyi zaten yaşamadık mi anan ben bakamam demedi mi dalga mi geciyosun benimle dedim sinirlendirdi beni suratına kapatacaktim nerdeyse. Sanki hicbisey yasanmamis hicbisey olmamis gibi hala anam bakar diyor Allahım büyük konuşmak istemiyorum nolur beni o kadına muhtaç etme vallahi psikolojim kaldirmaz benim onunla yaşamayı kafayi yedirtiyor bana geldigi zaman

insallah canim . eşler bazen darliyor istemeden napalim

Bizim kilo almamizdan bağımsız gibi kilo alıyor bebekler benim arkadaşım 53 kilo ile hamile kaldı 87 ile doğuma gitti bebek 3.5 kilo doğdu ödem vb gidince 79 falana ancak düştü bir arkadaşımda 7 ya da 8 kilo aldı toplam bebeği 3.200 doğdu normal gelip son haftalarda kilo da gerileme olursa plesantaya bakıyorlar yaşlanma var mı kireçlenme var mı tarzı bir de minyon bebeklerde oluyor ama bebeğin minyon veya iri olacağı 21. Haftalardan beri belli oluyor senin son kontrolde mi sadece öyle çıktı

Hunileri takar gezeriz artık

Ben kullanmadım soylemesıne rağmen sonra pes etttim. Dayanılır gibi değil git gide çekilmez oluyorOnerdıgı bır ağrı kesıcı varsa kullan. Benımkı paracetamol diye bir ağrı kesiciye izin veriyor.

aynen son kontrolde oyle dedi. 3 hafta once iri demisti. plesanta ile ilgili vs bir sey demedi bakti surasi kordon vs anlatiyor iste. sonra fotograf verecdkti ama bebek yuzustu yatti neyse ntsye girdim tekrar odaya geldik bebek yine oyle yuzunu gostermedi hareket gormem lazim dedi. cikolata yiyeyim dedim seker yuklemeyelim gerek yok dedi. birkac hareketten sonra bitti muayene. ben cok ayaktayim yediklerimi yaktim demek ki diyorum ama plesante ile ilgili bir olumsuzluk gorse derdi diye dusundum

Oo süper ben de bu kurutmayla boon arasında kaldım sterilizatörü kurutmalı alırsam ikisini de almıcam öf resmen buga düştüm
Alman testsieger testlerinde Mamajoo güzel puan almış bakalım karar verip alabilirsem haber veririm
Artık korkma yaa Allahım izniyle daha bizi olmaz

ay evet bak o da olabilir erken uyumaya çalış bugün belki daha iyi olursun

Amin inşallah gittikçe rahatlıyoruz hepimiz çok şükür her geçen güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…