- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.321
Canım yerinde olsam bi araştırmaya ya da üniversiteye giderdim . Bakmış olurlar hem , aklın kalmaz.aynen son kontrolde oyle dedi. 3 hafta once iri demisti. plesanta ile ilgili vs bir sey demedi bakti surasi kordon vs anlatiyor iste. sonra fotograf verecdkti ama bebek yuzustu yatti neyse ntsye girdim tekrar odaya geldik bebek yine oyle yuzunu gostermedi hareket gormem lazim dedi. cikolata yiyeyim dedim seker yuklemeyelim gerek yok dedi. birkac hareketten sonra bitti muayene. ben cok ayaktayim yediklerimi yaktim demek ki diyorum ama plesante ile ilgili bir olumsuzluk gorse derdi diye dusundum
Yani evet bencede en kotu o. Ama bi alet buldum almadim ama bakalim burda nefikir cikicak alsak miOoo tertemiz olmuş şimdi mikroplar düşünsün. Kuzum en kötü emzik, kaşık yere mi düştü, yedek yoksa cafe vs gibi bi yerdeysen bi bardak kaynar su ister içine atarsın. Eski usul sterilazatör(cafe-restoran harici yer için bi çözüm bulamadım az bi düşüneyim )
Yok gumus kapagi sadece biberon temizleyici ile yikadim kurusun die koydum. Talimatinda ole yikayin diodu. Kalkanlari sterilizatore koyun yazioduGümüş kapakları da böyle temizlicez, nasıl olacak bilemedim onu
Boon alicaktim ama cok kucuk geldi bide bu katlanio o katlanmiyor. Boon amerikan ve 8-14 dolara satilio. Burda o paralar. Oyuzden mantikli olani almaya karar verdimOo süperben de bu kurutmayla boon arasında kaldım sterilizatörü kurutmalı alırsam ikisini de almıcam öf resmen buga düştüm
Alman testsieger testlerinde Mamajoo güzel puan almış bakalım karar verip alabilirsem haber veririm
Amin inşallahgittikçe rahatlıyoruz hepimiz çok şükür her geçen güne
Boon alicaktim ama cok kucuk geldi bide bu katlanio o katlanmiyor. Boon amerikan ve 8-14 dolara satilio. Burda o paralar. Oyuzden mantikli olani almaya karar verdim
Kiloyu doğru yazdığına emin misin?iste boyu 47 cm kilo 1557 dedi. 35+0
Ay sorma benim eşimde öyleymiş annesi dayanamayıp boğazını sıkmış birgunBenimki karnımı delmeye çalışıyor tekmeleriyle hele ki toksa. Yandım o zamanbenim eşim küçükken aşırı hareketli ve yaramazmis aşırı derken abartmıyorum damdan atlamalar, perdeyi yakmalar, kardesinin saçını kesmeler falan bir sürü macerasi var ona çekmez bana çeker diye ümit etmiştim ama ben kendimi hazırlayaym en iyisi
Sadece parol iceblirsin demişti kontrolümun olduğu gün soracağım tekrardanBen kullanmadım soylemesıne rağmen sonra pes etttim. Dayanılır gibi değil git gide çekilmez oluyorOnerdıgı bır ağrı kesıcı varsa kullan. Benımkı paracetamol diye bir ağrı kesiciye izin veriyor.
Yemin ederim bu kadar vücut ağrısına doğurucam mı acaba diyorum. Ben böyle bişey yaşamamıştımArtık korkma yaa Allahım izniyle daha bizi olmaz
ay evet bak o da olabilir erken uyumaya çalış bugün belki daha iyi olursun
Yaa neden boyleler kiAy sorma benim eşimde öyleymiş annesi dayanamayıp boğazını sıkmış birgun
Eşim de bana çekerse yandın diyor aynı gemideyiz haberi yok
Sen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyorduYemin ederim bu kadar vücut ağrısına doğurucam mı acaba diyorum. Ben böyle bişey yaşamamıştım
Seyehat boyu cok kucuk. Ayni seylere takilmisiz. Bende boon olsun fln dedim sonra amaaaan dedim valla da guzel ben sana diimBüyükleri de var da, aklımda katlanır seyahat boyu vardı fırçası da var ama küçük kalabilir harbiden
Ayy ben yıyemem ıste o evden yemekDediğin şeyi benim kaynanam yaparken gördüm kaç kere yemeğin tadına bakıp geri içine sokuyoreşime söylüyorum öyle alışmış napalım diyo ben bu kadının eline nasıl çocuk vereyim ki
Ben belirtmeyi unutmuşum. Bahsettiğim önceki hamileligimdi. Şimdi 8 yaşındalar. Kardeşlerini bekliyoruz şimdi. 29 haftalık. İnşallah acele etmez abileri gibiİnşallah toparlarlar hemen senin bebişlerde
İnşallah gerek kalmaz sağlıkla hemen çıkarız hastaneden biraz daha beklersek iyi olur ama bizim oğlanda biraz ssabırsız sanırım
Erol evginden gel sen ne çektiğimi bir de bana sor şarkısını armağan ediyorumAyy ben yıyemem ıste o evden yemek
Sen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyordu
Dunden beri perisan oldum ben de. 3 defa migrenim tuttuSen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyordu
İtinayla bütün seçim tutulma savaş lodos bilmem ne bizim hamileliğimize denk geldi kızlarAy Zecmeeel Allah razı olsun. Dünden beri kendimi yedim bitirdim ya ben. Benim normalde baş ağrım olmaz. Gebelikte de bir kere parol içtim bir de enfeksiyon zamanı hastanede parol bağlamışlardı. Dünden beri hep baş ağrısıyla uyanıyorum dr 32. haftamda bu saatten sonra başın ağrırsa direkt tansiyonunu ölçüyorsun dedi diye tansiyon takibi de yapıyorum iki gündür. Hipotansiyonum olduğu için hep 10.6 9.5 8.5 görüyorum. Dr yüksek olursa haber ver demişti. Bu ağrının sebebi ne diye eşimle düşünmekten deliye dönmüştük biz lodosmuymuş
Canım jel buzlar var ya alnına şakaklarına onlardan koymayı denesene. Genişleyen damarı küçültüyor uyuşturuyor iyi geliyor bayaDunden beri perisan oldum ben de. 3 defa migrenim tuttuaylardir olmamisti. Ben de dun coraspini biraktim diye oldu sanmistim. Sebebi bu muymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?