2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım yerinde olsam bi araştırmaya ya da üniversiteye giderdim . Bakmış olurlar hem , aklın kalmaz.

Yani evet bencede en kotu o. Ama bi alet buldum almadim ama bakalim burda nefikir cikicak alsak mi

Munchkin Mini Emzik Sterilizatör + Beyaz, 1 Adet https://www.hepsiburada.com/munchkin-mini-emzik-sterilizatr--beyaz-1-adet-p-HBCV000013LZVP?magaza=butcemegore&url_src=ios-product-detail
http://Munchkin Mini Emzik Steriliz...magaza=butcemegore&url_src=ios-product-detail
Gümüş kapakları da böyle temizlicez, nasıl olacak bilemedim onu
Yok gumus kapagi sadece biberon temizleyici ile yikadim kurusun die koydum. Talimatinda ole yikayin diodu. Kalkanlari sterilizatore koyun yaziodu

Boon alicaktim ama cok kucuk geldi bide bu katlanio o katlanmiyor. Boon amerikan ve 8-14 dolara satilio. Burda o paralar. Oyuzden mantikli olani almaya karar verdim

Boon alicaktim ama cok kucuk geldi bide bu katlanio o katlanmiyor. Boon amerikan ve 8-14 dolara satilio. Burda o paralar. Oyuzden mantikli olani almaya karar verdim

Büyükleri de var da, aklımda katlanır seyahat boyu vardı fırçası da var ama küçük kalabilir harbiden

Merhabalar Aralık anneleri
Bende bir aralık annesiyim, ama 2.gebelık oldugu için sezeryan dogum olcagı için kasımda dogacagını düşündüm, kasım annelerinde yazıyordum.. Sizlere de selam vermek istedim

Umarım gebelıklerınız güzel gidiyordur, son düzlüğe girdik çok şükür umarım herkes saglıklı sıhhatli bebişini kucagına alır

Ben ilk gebelıgımde erken dogum yaptım gebelık kolestazı sebebıyle oğlum 33+1 de doğdu, 25 gün kuvozde kaldı.. Çok şükür şu an 4 yasında şimdi 2.ye hamıleyım ve gecenlerde yıne karacıger enzimlerim arttı ve hastanede yattım, çok şükür şu an degerler düşüyor ilaç sayesinde belki bu sefer 38i görürüm diye dua ediyorum

Umarım kimse riskli gebelık yasamıyordur, herkes saglıklı sıhhatli kucagına vaktınde alır bebişini hepimize kolay doğumlar diliyorum

Ay sorma benim eşimde öyleymiş annesi dayanamayıp boğazını sıkmış birgun
Eşim de bana çekerse yandın diyor aynı gemideyiz haberi yok

Ben kullanmadım soylemesıne rağmen sonra pes etttim. Dayanılır gibi değil git gide çekilmez oluyorOnerdıgı bır ağrı kesıcı varsa kullan. Benımkı paracetamol diye bir ağrı kesiciye izin veriyor.
Sadece parol iceblirsin demişti kontrolümun olduğu gün soracağım tekrardan

Ay sorma benim eşimde öyleymiş annesi dayanamayıp boğazını sıkmış birgun
Eşim de bana çekerse yandın diyor aynı gemideyiz haberi yok
Yaa neden boyleler ki benimki de aynısını diyor bunlar bizimle aynı evde yasamayacaklarini sanıyorlar heralde gerçi benimki var ile yok arası bir şey işinden dolayı ondan diyor sanırım

Yemin ederim bu kadar vücut ağrısına doğurucam mı acaba diyorum. Ben böyle bişey yaşamamıştım
Sen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyordu

Büyükleri de var da, aklımda katlanır seyahat boyu vardı fırçası da var ama küçük kalabilir harbiden
Seyehat boyu cok kucuk. Ayni seylere takilmisiz. Bende boon olsun fln dedim sonra amaaaan dedim valla da guzel ben sana diimbegendim yani

İnşallah toparlarlar hemen senin bebişlerde
İnşallah gerek kalmaz sağlıkla hemen çıkarız hastaneden biraz daha beklersek iyi olur ama bizim oğlanda biraz ssabırsız sanırım
Ben belirtmeyi unutmuşum. Bahsettiğim önceki hamileligimdi. Şimdi 8 yaşındalar. Kardeşlerini bekliyoruz şimdi. 29 haftalık. İnşallah acele etmez abileri gibi. Sizinki de sağlıkla zamanında gelir inşallah

Sen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyordu
Ay Zecmeeel Allah razı olsun. Dünden beri kendimi yedim bitirdim ya ben. Benim normalde baş ağrım olmaz. Gebelikte de bir kere parol içtim bir de enfeksiyon zamanı hastanede parol bağlamışlardı. Dünden beri hep baş ağrısıyla uyanıyorum dr 32. haftamda bu saatten sonra başın ağrırsa direkt tansiyonunu ölçüyorsun dedi diye tansiyon takibi de yapıyorum iki gündür. Hipotansiyonum olduğu için hep 10.6 9.5 8.5 görüyorum. Dr yüksek olursa haber ver demişti. Bu ağrının sebebi ne diye eşimle düşünmekten deliye dönmüştük biz lodosmuymuş

Dunden beri perisan oldum ben de. 3 defa migrenim tuttu aylardir olmamisti. Ben de dun coraspini biraktim diye oldu sanmistim. Sebebi bu muymus

İtinayla bütün seçim tutulma savaş lodos bilmem ne bizim hamileliğimize denk geldi kızlar

Eklentiler

• IMG_4386.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 27
Dunden beri perisan oldum ben de. 3 defa migrenim tuttu aylardir olmamisti. Ben de dun coraspini biraktim diye oldu sanmistim. Sebebi bu muymus
Canım jel buzlar var ya alnına şakaklarına onlardan koymayı denesene. Genişleyen damarı küçültüyor uyuşturuyor iyi geliyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…