- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.341
Migren tasi kullaniyorum surekli. Onu da deneyeyim canim. Tesekkur ederimCanım jel buzlar var ya alnına şakaklarına onlardan koymayı denesene. Genişleyen damarı küçültüyor uyuşturuyor iyi geliyor baya
Nstde hareket görmeyince tekrar nst istedi mi yoruldugumuzda bebekler de yoruluyor hareket etmiyor 34 38 arası dönemde bebek inanılmaz kilo alıyor yediğimiz her şey neredeyse bebeğe kilo olacak 38 den sonra zaten bebek gelişim vb bitiriyor inşallah bu hafta güzel kilo alıraynen son kontrolde oyle dedi. 3 hafta once iri demisti. plesanta ile ilgili vs bir sey demedi bakti surasi kordon vs anlatiyor iste. sonra fotograf verecdkti ama bebek yuzustu yatti neyse ntsye girdim tekrar odaya geldik bebek yine oyle yuzunu gostermedi hareket gormem lazim dedi. cikolata yiyeyim dedim seker yuklemeyelim gerek yok dedi. birkac hareketten sonra bitti muayene. ben cok ayaktayim yediklerimi yaktim demek ki diyorum ama plesante ile ilgili bir olumsuzluk gorse derdi diye dusundum
Bildirimler icin en uste gitmek zor geliyor bence herkese. Bi dd ben 2 gundur basimi kaldiramadim gercekten. Belki de herkeste vardir bir yorgunlukKızlar bize bi sakinlik vurdu az konuşuyoruz artıkbugün bi ara girmedim 10 sayfa dolmuştur şimdi dedim 3 sayfa okumamışım sadece
Boyu için atak haftasında olabilir şimdi bu ayda kilo alır hızlıiste boyu 47 cm kilo 1557 dedi. 35+0
Migren taşından daha iyi geliyordu bana. İlk buzluktan çıkarınca bi tülbente sarıp koyuyordum. Anca böyle uyuyabiliyordum. Bide jel buz dondurucudan değilde buzdolabının alt kısmından çıktıysa yüzüme de koyuyordum onu o zaman uyuyabşliyordum sadeceMigren tasi kullaniyorum surekli. Onu da deneyeyim canim. Tesekkur ederim
34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunuNstde hareket görmeyince tekrar nst istedi mi yoruldugumuzda bebekler de yoruluyor hareket etmiyor 34 38 arası dönemde bebek inanılmaz kilo alıyor yediğimiz her şey neredeyse bebeğe kilo olacak 38 den sonra zaten bebek gelişim vb bitiriyor inşallah bu hafta güzel kilo alır
Jel buz aldirayim esime yarin. Evde yok cunku. Su an agrimiyor gunduz uyudum rahatladi agri cok sukur. Ama sonrasinda asiri yorgun bitkin oluyorumMigren taşından daha iyi geliyordu bana. İlk buzluktan çıkarınca bi tülbente sarıp koyuyordum. Anca böyle uyuyabiliyordum. Bide jel buz dondurucudan değilde buzdolabının alt kısmından çıktıysa yüzüme de koyuyordum onu o zaman uyuyabşliyordum sadeceAllah yardımcın olsun gerçekten yaşanmadan anlaşılabilecek bi ızdırap değil. Geçer umarım bir an önce
Alıyoruz biz de34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunu
Aslinda 24. Haftadan sonra alinin kilolar bebegeymis annede kalmiomus tabi hunharca yemezsen.34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunu
Aynen bana da zor geliyo giresin gelmiyor pek karıştı burasıBildirimler icin en uste gitmek zor geliyor bence herkese. Bi dd ben 2 gundur basimi kaldiramadim gercekten. Belki de herkeste vardir bir yorgunluk
Son kotrolden beri bebek 400 gr almis, ben hic almadim. Demek ki bebege gidiyor dedigin gibiAslinda 24. Haftadan sonra alinin kilolar bebegeymis annede kalmiomus tabi hunharca yemezsen.
Şehir dışında düğünümüz vardı o yüzden bir türlü fırsat bulup giremedimDoğuran yok çok şükür iki gündürsen niye yoksun aynen?
benimde hatırladığım bebek doğduktan sonra neden hala sancım var demiştim plasenta var daha onu atmak için sancın oluyor demişti ama sonrasını hatırlamıyorum doktor mu çıkardı kendim mi attımKızlar normal ilerleyen bir doğumda plesentayı vücut kendisi atıyor. Doktor veya ebe destek olabiliyor ama bir iki dk içinde içinde gelmesini bekliyorlar. Benim ölü doğum olduğu için plesenta bozulmuştu, o durumda gelmiyor kürtajla alıyorlar. Yarım saat kadar beklemişlerdi gelmesin. Rahim ağzı açık olduğu için kürtajda acı hissetmedim.
Bu durumun çok nadir olduğunu söylemişti doktor. Endişelenmeyin yani, başınıza gelmez.
Birkaç sayfa önce konuşmuşsunuz, onun için yazdım.
Sancin falan oluyor mu peki canım, acaba dogum yaklaştıkça artiyor olabilir mi bel sırt ağrısı. Artik haftan ilerledi normal biseydir belkide doktoruna bir mesaj atıp sor bence en azindan ilac onerir belkiYemin ederim bu kadar vücut ağrısına doğurucam mı acaba diyorum. Ben böyle bişey yaşamamıştım
Hunharca yiyecek halimiz mi kaldı ya organlar sıkış tepis ne yesem midem yanıyor yemek yemeye korkar oldum benAslinda 24. Haftadan sonra alinin kilolar bebegeymis annede kalmiomus tabi hunharca yemezsen.
Aynen. Azicik bi sey yiyorum mideme sigmiyor sanki, sisiyorum, nefes alamiyorumHunharca yiyecek halimiz mi kaldı ya organlar sıkış tepis ne yesem midem yanıyor yemek yemeye korkar oldum ben
Bende aynen öyle hissediyorum ve nefes alis veris sesim değişti sanki gercekten zor nefes alıyorum demekki yalnız degiliz hepimiz böyleyizAynen. Azicik bi sey yiyorum mideme sigmiyor sanki, sisiyorum, nefes alamiyorum
Aynen benimde bebek 630 almis bn tam 700 almisim bebege gidio artik direkSon kotrolden beri bebek 400 gr almis, ben hic almadim. Demek ki bebege gidiyor dedigin gibi
Ya benim suan cevremde hamile yok benden baska ama doguran kiminle konussam ben 18kg aldim ben 22 aldim yiodum fln diolar. Ona dayanarak yazdimHunharca yiyecek halimiz mi kaldı ya organlar sıkış tepis ne yesem midem yanıyor yemek yemeye korkar oldum ben
Evet o hissi çok iyi anlıyorumJel buz aldirayim esime yarin. Evde yok cunku. Su an agrimiyor gunduz uyudum rahatladi agri cok sukur. Ama sonrasinda asiri yorgun bitkin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?