2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım jel buzlar var ya alnına şakaklarına onlardan koymayı denesene. Genişleyen damarı küçültüyor uyuşturuyor iyi geliyor baya
Migren tasi kullaniyorum surekli. Onu da deneyeyim canim. Tesekkur ederim

Nstde hareket görmeyince tekrar nst istedi mi yoruldugumuzda bebekler de yoruluyor hareket etmiyor 34 38 arası dönemde bebek inanılmaz kilo alıyor yediğimiz her şey neredeyse bebeğe kilo olacak 38 den sonra zaten bebek gelişim vb bitiriyor inşallah bu hafta güzel kilo alır

Kızlar bize bi sakinlik vurdu az konuşuyoruz artık bugün bi ara girmedim 10 sayfa dolmuştur şimdi dedim 3 sayfa okumamışım sadece
Bildirimler icin en uste gitmek zor geliyor bence herkese. Bi dd ben 2 gundur basimi kaldiramadim gercekten. Belki de herkeste vardir bir yorgunluk

Migren tasi kullaniyorum surekli. Onu da deneyeyim canim. Tesekkur ederim
Migren taşından daha iyi geliyordu bana. İlk buzluktan çıkarınca bi tülbente sarıp koyuyordum. Anca böyle uyuyabiliyordum. Bide jel buz dondurucudan değilde buzdolabının alt kısmından çıktıysa yüzüme de koyuyordum onu o zaman uyuyabşliyordum sadece Allah yardımcın olsun gerçekten yaşanmadan anlaşılabilecek bi ızdırap değil. Geçer umarım bir an önce

34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunu

Jel buz aldirayim esime yarin. Evde yok cunku. Su an agrimiyor gunduz uyudum rahatladi agri cok sukur. Ama sonrasinda asiri yorgun bitkin oluyorum

34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunu
Alıyoruz biz de ama ciğer gelişimi tamamlanmış sindirim sistemi gelişiminin de sonuna geldiği için ve de hareket edemedikleri için giden besinler kilo oluyor

benimde hatırladığım bebek doğduktan sonra neden hala sancım var demiştim plasenta var daha onu atmak için sancın oluyor demişti ama sonrasını hatırlamıyorum doktor mu çıkardı kendim mi attım

Yemin ederim bu kadar vücut ağrısına doğurucam mı acaba diyorum. Ben böyle bişey yaşamamıştım
Sancin falan oluyor mu peki canım, acaba dogum yaklaştıkça artiyor olabilir mi bel sırt ağrısı. Artik haftan ilerledi normal biseydir belkide doktoruna bir mesaj atıp sor bence en azindan ilac onerir belki

Aynen. Azicik bi sey yiyorum mideme sigmiyor sanki, sisiyorum, nefes alamiyorum
Bende aynen öyle hissediyorum ve nefes alis veris sesim değişti sanki gercekten zor nefes alıyorum demekki yalnız degiliz hepimiz böyleyiz

Son kotrolden beri bebek 400 gr almis, ben hic almadim. Demek ki bebege gidiyor dedigin gibi
Aynen benimde bebek 630 almis bn tam 700 almisim bebege gidio artik direk
Hunharca yiyecek halimiz mi kaldı ya organlar sıkış tepis ne yesem midem yanıyor yemek yemeye korkar oldum ben
Ya benim suan cevremde hamile yok benden baska ama doguran kiminle konussam ben 18kg aldim ben 22 aldim yiodum fln diolar. Ona dayanarak yazdim

Jel buz aldirayim esime yarin. Evde yok cunku. Su an agrimiyor gunduz uyudum rahatladi agri cok sukur. Ama sonrasinda asiri yorgun bitkin oluyorum
Evet o hissi çok iyi anlıyorum aldır mutlaka buzdolabında altta dursun alnına yüzüne koyunca çabuk rahatlatıyor hele ilk tutarken koyunca migrene dönmüyo bazen ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…