- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.361
Ben 24e kadar 3 kilo mu ne aldım ama ondan sonra kaçtı ipin ucu. Bunu da doğumdan sonra bana 3 kilo kalacak diye yorumladımAslinda 24. Haftadan sonra alinin kilolar bebegeymis annede kalmiomus tabi hunharca yemezsen.
Benim geçti mide ağrılarım yanmalarım ya yesem yerim yaniHunharca yiyecek halimiz mi kaldı ya organlar sıkış tepis ne yesem midem yanıyor yemek yemeye korkar oldum ben
Yok canım ben doğudayım elazığdayım. Geceleri soğuk gündüzleri sıcakSen nerde oturuyodun? Demin gördüm de batıda şu an lodos var baş ağrısı halsizlik yorgunluk yapıyormuş. Bu sabah ağrılarla uyandıysanız sebebi bu olabilir diyordu
Lodos bebeğim lodosiyi saatte olsunlar bana geliyorlar gidiyorlar. her şeye ağlama perileri geldi. felaket kabızlığım var o da çok şişkinlik yapıyor huzursuzluk yapıyor. duphalac aldım gündüz akşam hafifçe çıktım ama tekrar aldım rahatlayamadım tam diye. midemden alev yükseliyor sanki. başım çatlıyor falan. kötü bir gün oluyor
kabızlıkta çok zor gerçekten inanılmaz zorluyor. rahmetli babaannemin bir lafı vardı afedersiniz bir osuruk yedi doktora bedelmiş derdi hakikaten doğruLodos bebeğim lodos
Çok tuhaf ama sancım hiç yok. Ama ara sıra alt bölgemde ağrı hissediyorum yarın düzelmezsem doktoruma gidip muayene olmayı düşünüyorum canım. En sonki muayenede ben kaburgam çok ağrıyor felan diyince bundan sonra daha da çoğalır demişti ama bu kadar da değildir bence.Sancin falan oluyor mu peki canım, acaba dogum yaklaştıkça artiyor olabilir mi bel sırt ağrısı. Artik haftan ilerledi normal biseydir belkide doktoruna bir mesaj atıp sor bence en azindan ilac onerir belki
ordada mı yaa kız havalarda soğumadı bi türlü kasımdayızYok canım ben doğudayım elazığdayım. Geceleri soğuk gündüzleri sıcak
Ya bende WC pozisyonunda oturuşa geçtim 10dakikadır bacaklarım ağrıdıkabızlıkta çok zor gerçekten inanılmaz zorluyor. rahmetli babaannemin bir lafı vardı afedersiniz bir osuruk yedi doktora bedelmiş derdi hakikaten doğru
Böyle devam lütfen kv dem varken pek giremiyorumKızlar bize bi sakinlik vurdu az konuşuyoruz artıkbugün bi ara girmedim 10 sayfa dolmuştur şimdi dedim 3 sayfa okumamışım sadece
Hamılelık boyunca serumlar takvıyelerle kılo almış bırı olarak 30 haftadan berı kendılıgımden kılo alıyorum34den sonra kendim kilo almayacağım olarak yorumluyorum bunu
Kordon su fazla olursa bebek rahat ve hızlı hareket ettiği için dolanirmisCiğerlerinin gelişmesi çok iyibebeklerin 34. Haftadan sonra kademe kademe suları azaliyormus büyüdükçe kese içinde bebeğe yer açmak için ama bu su bazen çok hızlı azaliyormus bazen de çok yavaş bunu takip etmeden anlayamayız demişti suyun normalden hızlı azalması bitmesi enfeksiyon riskini fazla olması da erken doğumu getiriyormus bir de bu Kordon olayı var küçükken kendi kendilerine boyunlarına taksalar da çıkarabiliuorlarmis ama ileri ki haftalarda öyle bir şey olursa kordonun 2. Kez dolaşma riski doğuyormus sancı kasılma da aynı şekilde bebeğe strese sokup dışkısını falan yapmasına sebebiyet veriyormuş yani bir nevi 32 sonrası riskli bir döneme dönüşüyor benim vitamin vb hiçbir şeyimi kesmedi ama bu çatı muayenesi sonrası eğer kemiğim uygunsa magnezyumu kesecek sanırım sen daha iyi bilirsin ama senin yerinde olsam en azından 2 haftalık 2 haftalık giderim
kolaylıklar diliyorumYa bende WC pozisyonunda oturuşa geçtim 10dakikadır bacaklarım ağrıdışu 1ayı atlatsak hayırlısıyla yaa
Eşim diyo ki bende kendime bi erkek forum bulcamdedim siz ne konuşcanız be diyoki orası seni ilgilendirmez ben sana soruyom mu ne konuşuyonuz
Hiç mantıklı değilBulursa söylesin bende benimkini yollayayim
Bende kaç gün oldu agrısı sancısı yarına kadar devam ederse lavmana gideceğim ilaçta fayda etmiyor artıkkolaylıklar diliyorumyemin ederim çatlayacak gibiyim yarın sabaha rahatlamış olmazsam lavmana gideceğim
Yani kac kilo aldin bilmiorum ki ben 24den sonra 4,7 kilo almisim smdi baktim. Sen ne kdr aldin 10aldiysan tabiki kalirBen 24e kadar 3 kilo mu ne aldım ama ondan sonra kaçtı ipin ucu. Bunu da doğumdan sonra bana 3 kilo kalacak diye yorumladım
Eskiden delik gibi görünürdüye çok güldümKızlar selaaammm 34+2 den bizim ki geceleri artık daha rahat uyutuyor (maşallah) ama ara ara alttan tam bikini bölgesi ağrı hissediyorum saniyelik normaldir sanırım bu? Birde şuan göbek deliğimin (eskiden delik gibi görünürdü şimdi değil tabi) orası fena kaşınıyor. Çatlayacak mı yoksa başka bişiii mi sizde de var mı?
Canım aynı şey bende de vardı geçen de dedim ha benim de bel ama geçenlerde bütün vücut ağrıyordu ya çok kötüydü umarım geçer biran önce seninde çok zor gerçekten bütün vücudum dövülmüş gibiydi sanki sizliyordu bence havalardan da olabilir hastalık var genelde eklemlerde falanKızlar ya benim bütün vücudum çok ağrıyor özellikle sağ kaburgam ve sırtım niye olabilir. Hani böyle kovid döneminde vücut çok ağrır sızlardı ya aynı öyle bi ağrı ama başka hiç bişeyim yok
Kız ne azı sen sürekli okuyorsan sana öyle geliyordur günlük 30 sayfa var yaniKızlar bize bi sakinlik vurdu az konuşuyoruz artıkbugün bi ara girmedim 10 sayfa dolmuştur şimdi dedim 3 sayfa okumamışım sadece
Bebeğim rahatsızsan mutlaka git hiç önemli değil inankolaylıklar diliyorumyemin ederim çatlayacak gibiyim yarın sabaha rahatlamış olmazsam lavmana gideceğim
ay ona nasıl inanmışHiç mantıklı değiliş yerinden bile yalan yanlış bilgilerle geliyor korka korka bana anlatıyor garibim birde bunların grubu olsa nolur bilemiyorum
iş yerinden biri demiş ki bebek kendi eşini yiyebilir falan
Gelmiş bunu korkarak bana anlatıyor yer mi diyebir de bunu söyleyen erkek yani ayy neler konuşuyorlar komedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?