2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yok yaa ben sürekli okuduğum halde yetişemiyordum iki gündür bildirimler yüzünden ben bile az giriyom hepsinide okuyorum

Bebisler ikiz ya sıkıştırıyor bence canim bizde agri ne kadarsa sende iki katı işte mantıken

Hemen yağladım şimdi daha iyi. Aynen nerde eski göbek delikleri

Yaa neden boyleler ki benimki de aynısını diyor bunlar bizimle aynı evde yasamayacaklarini sanıyorlar heralde gerçi benimki var ile yok arası bir şey işinden dolayı ondan diyor sanırım
Ay kız sen bensin benimki de çok çalışıyor bana çocuk bakımında hiç yardımcı olamayacak aklıma geldikçe üzülüyorum

Kızlar şimdide ülkede kuzey ışıkları görünmüş Ordu ve Van’da
Karadeniz de olmak vardı gerçekten şimdi yaaa hele kuzey ışıkları da çıktıysa Karadeniz’e taşınmak için bir Bahane daha.
Bugün ev bakmaya gittik 10-15 yıllık yazan bina 28 yıllık çıktı. Artık İstanbul’da yaşam zorlaştığı için ev halkının tümü çalışmak zorunda kalıyormuş, o yüzden kimse evde yemek yapmıyormuş da ondan mutfak avcumun içi kadar yapılıyormuş. biz neyiz yaaa ben hem çalışıyor hem 35 haftaya girmişim bugün deli gibi yemekle uğraştım.

Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum 35. Haftada rutin kontrole gitmiş doktor demis 1 2 cm acilman var acil sezeryana almamız lazım ne suyu gelmis ne birsey kızı korkutup sezeryana almışlar kac gün bebeği de kuvozde kalmış cok üzüldüm ya resmen kandırmışlar kızı diyemedim de bos yere sezeryan olduğunu ne kadar pis özeller var görüyor musunuz ya çok dikkatli olmamız lazim

Hangi hastahane canım özelden yazabilir misin? Rabbim insaflı ve eli iyisine düşürsün.

doktora gidene kadar arabada hareket etti. gidince birakti. nts 10dk idi bu sefer 20 dk surdu sonlara dogru hareketlendi ardindan doktora girdik tekrar iste yuzustu idi dönmedi bize.

Kızlar şu oto koltuklarında hazır güzel indirim varken alayım diyorum gece gece araştırmaktan gözüm ağrıdı hala bir şey anlamadım. Önereceğiniz var mı?

Kızlar şu oto koltuklarında hazır güzel indirim varken alayım diyorum gece gece araştırmaktan gözüm ağrıdı hala bir şey anlamadım. Önereceğiniz var mı?
Anakucagi ben inatla cybex tavsiye ederim. Tam yatisi var 360 derece dobusu var 1.8 adac ı vsr
Oto koltugu da sirona s2 ı size aldim ben. O da 360 derece donuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…