- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.381
Yok yaa ben sürekli okuduğum halde yetişemiyordum iki gündür bildirimler yüzünden ben bile az giriyom hepsinide okuyorumCanım aynı şey bende de vardı geçen de dedim ha benim de bel ama geçenlerde bütün vücut ağrıyordu ya çok kötüydü umarım geçer biran önce seninde çok zor gerçekten bütün vücudum dövülmüş gibiydi sanki sizliyordu bence havalardan da olabilir hastalık var genelde eklemlerde falan
Kız ne azı sen sürekli okuyorsan sana öyle geliyordur günlük 30 sayfa var yaniben yetişemiyorum günlük otuz dediğim de az konuşulan günler ha iki üç günde yüz sayfa aylaniyor takipteyim artık okuyamıyorum vala bazen kizlar kusra bakmayın öyle üsten bakıyorum agrisi sizisi olan var mı doğum anı gelişme var mı onun dışında atlaa atla atlaaaaa
Bebisler ikiz ya sıkıştırıyor bence canim bizde agri ne kadarsa sende iki katı işte mantıkenÇok tuhaf ama sancım hiç yok. Ama ara sıra alt bölgemde ağrı hissediyorum yarın düzelmezsem doktoruma gidip muayene olmayı düşünüyorum canım. En sonki muayenede ben kaburgam çok ağrıyor felan diyince bundan sonra daha da çoğalır demişti ama bu kadar da değildir bence.
Geri sayım yapmamışım ne zamandır doğumlar olunca heyecandan kaldıSON 39 KIRKLARELİ
Hemen yağladım şimdi daha iyi. Aynen nerde eski göbek delikleriEskiden delik gibi görünürdüye çok güldümbenim ki de prtaldi canım dışarıya bende de o ağrılar var hata comelirken falan bebeği bacağımın arasında hisediyorum gibi k kaşinto bende var ama ozlikle göbek deliğinin üstünde neden bilmiyorum bence deri gerildiği için kaşıntı yapar
Kim doğurdu???Geri sayım yapmamışım ne zamandır doğumlar olunca heyecandan kaldı
listede var doğuranlar işte geçen kızlar doğurduydu ya onları diyorumKim doğurdu???
Ay kız sen bensin benimki de çok çalışıyor bana çocuk bakımında hiç yardımcı olamayacak aklıma geldikçe üzülüyorumYaa neden boyleler kibenimki de aynısını diyor bunlar bizimle aynı evde yasamayacaklarini sanıyorlar heralde gerçi benimki var ile yok arası bir şey işinden dolayı ondan diyor sanırım
Ayy dedim erken mi geliyoruz yoksa. Benim hala işim çok. 2 hafta içinde inşallah ışık hızıyla yapacağım her şeyi. Hadi bakalım.listede var doğuranlar işte geçen kızlar doğurduydu ya onları diyorum
Karadeniz de olmak vardı gerçekten şimdi yaaa hele kuzey ışıkları da çıktıysa Karadeniz’e taşınmak için bir Bahane daha.Kızlar şimdide ülkede kuzey ışıkları görünmüşOrdu ve Van’da
Hangi hastahane canım özelden yazabilir misin? Rabbim insaflı ve eli iyisine düşürsün.Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum 35. Haftada rutin kontrole gitmiş doktor demis 1 2 cm acilman var acil sezeryana almamız lazım ne suyu gelmis ne birsey kızı korkutup sezeryana almışlar kac gün bebeği de kuvozde kalmış cok üzüldüm ya resmen kandırmışlar kızı diyemedim de bos yere sezeryan olduğunu ne kadar pis özeller var görüyor musunuz ya çok dikkatli olmamız lazim
Bir de yüzünde ki o masum ifadeyi görseydin gülme krizlerine girerdinBebeğim rahatsızsan mutlaka git hiç önemli değil inan
ay ona nasıl inanmışbebeğin dişi mi varmış içerde
Valla bilmiyorum canım unuttum sormayı istanbul da ama sen istanbulda miydinHangi hastahane canım özelden yazabilir misin? Rabbim insaflı ve eli iyisine düşürsün.
Nstde hareket görmeyince tekrar nst istedi mi yoruldugumuzda bebekler de yoruluyor hareket etmiyor 34 38 arası dönemde bebek inanılmaz kilo alıyor yediğimiz her şey neredeyse bebeğe kilo olacak 38 den sonra zaten bebek gelişim vb bitiriyor inşallah bu hafta güzel kilo alır
doktora gidene kadar arabada hareket etti. gidince birakti. nts 10dk idi bu sefer 20 dk surdu sonlara dogru hareketlendi ardindan doktora girdik tekrar iste yuzustu idi dönmedi bize.Nstde hareket görmeyince tekrar nst istedi mi yoruldugumuzda bebekler de yoruluyor hareket etmiyor 34 38 arası dönemde bebek inanılmaz kilo alıyor yediğimiz her şey neredeyse bebeğe kilo olacak 38 den sonra zaten bebek gelişim vb bitiriyor inşallah bu hafta güzel kilo alır
ay dur dur 2557Kiloyu doğru yazdığına emin misin?
kiloyu yanlis yazdim 2557 . 3 hafta once 2147 idiBoyu için atak haftasında olabilir şimdi bu ayda kilo alır hızlıkilosu sanki 2100 lu bir şey olmalı gibi geldi ama ulturasyon cihazı vb de etkiliyor
Anakucagi ben inatla cybex tavsiye ederim. Tam yatisi var 360 derece dobusu var 1.8 adac ı vsrKızlar şu oto koltuklarında hazır güzel indirim varken alayım diyorum gece gece araştırmaktan gözüm ağrıdı hala bir şey anlamadım. Önereceğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?