- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.401
Ben de haftada 1 kilo şeklinde ilerliyorum 24den beriHamılelık boyunca serumlar takvıyelerle kılo almış bırı olarak 30 haftadan berı kendılıgımden kılo alıyorumhele son 10 günde 1.5 kılo almışım ıns 200 300 çocuğadır dur umıt ıcındeyım
10 değil ama daha 31 deyim haftada bi kilo alıyom şimdi 24den sonraYani kac kilo aldin bilmiorum ki ben 24den sonra 4,7 kilo almisim smdi baktim. Sen ne kdr aldin 10aldiysan tabiki kalir
Abovvv haftada 250gr olmasi lazim. Ama yasin gencse hemen verirsin dogurunca. Bn metabolizmama guvenmiorum eskisi gibi degil alirrsam zor veririm die korkuyorum. Kocamda nefret eder kilodan sagolsun. Tup bizim bir de yumurta toplama ignelerinde 5kg kdr almistim ondan dikkat ediyorum10 değil ama daha 31 deyim haftada bi kilo alıyom şimdi 24den sonra
Bende aynı şeyi soyliycektim canım sabahtan beri giremiyorum güvenlik falan dedi acaba hesabıma ait mi bı sorun var dedim şu an düzeldi hiç girmedim bide girmek için benden sürekli reklam izni istemeye başladı siz de de oluyor muKızlar günaydın.
siteye girişte problem var belli
Ben gizli sekmeden girebiliyorum. Umarım sorun çabuk çözülür
Ben telefondan ve web'den giriş yapamadımBende aynı şeyi soyliycektim canım sabahtan beri giremiyorum güvenlik falan dedi acaba hesabıma ait mi bı sorun var dedim şu an düzeldi hiç girmedim bide girmek için benden sürekli reklam izni istemeye başladı siz de de oluyor mu
Bende de aynı o şekilde yaptım canım hiç girmedim şu an giriyor ama bende anlamadım umarım tehlikeli bı durum yokturBen telefondan ve web'den giriş yapamadım
ÇErezleri temizledim ama hata vermeye devam etti.
Şuanda site güvenli değil modda açılıyor bende
Sitenin güvenlik sertifikasının SSL'nin süresi bitmiş olabilir benim tahminimBende de aynı o şekilde yaptım canım hiç girmedim şu an giriyor ama bende anlamadım umarım tehlikeli bı durum yoktur
Ben de haftada 1 kilo şeklinde ilerliyorum 24den beri
Sabahtan beri haberleşemiyoruz.Sabahtan beri siteye giremedim delirdim, kendi kendime diyorum ki nolacak şimdi site çöktü bir daha giremezsek birbirimizden haber alamazsak naparız
Hahaha işler bitsin diye ara ara siteyi mi çökertselersiteye giremediğim sırada bayağı iş yaptım kız bana bağımlılık yapmış ya burası
Dogumlara da az kalmisti. Borbirimizden haberimiz olmayacak dedim ben deSabahtan beri siteye giremedim delirdim, kendi kendime diyorum ki nolacak şimdi site çöktü bir daha giremezsek birbirimizden haber alamazsak naparız
Benim uyeligim filan silindi sandim ben deBen de sadece ben giremiyorum sanıyorum. Daha önce de olmuştu böyle. Yine onlarca sayfa birikecek diye durup durup yokluyordum. Şükür
valla ancak öyle girmeden durabilirimHahaha işler bitsin diye ara ara siteyi mi çökertseler
Sabahtan beri haberleşemiyoruz.
Çatladımmm
Ben gizli sekme v.s derken yollar buldum ama kimse giremiyorken anlamı pek olmuyor
Benim de düşündüğüm doğum olursa haberimiz olmayacak inst vs ekli değiliz acaba sadece bende mi oldu dedim bir deDogumlara da az kalmisti. Borbirimizden haberimiz olmayacak dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?