2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de haftada 1 kilo şeklinde ilerliyorum 24den beri

10 değil ama daha 31 deyim haftada bi kilo alıyom şimdi 24den sonra
Abovvv haftada 250gr olmasi lazim. Ama yasin gencse hemen verirsin dogurunca. Bn metabolizmama guvenmiorum eskisi gibi degil alirrsam zor veririm die korkuyorum. Kocamda nefret eder kilodan sagolsun. Tup bizim bir de yumurta toplama ignelerinde 5kg kdr almistim ondan dikkat ediyorum

Kızlar günaydın.
siteye girişte problem var belli
Ben gizli sekmeden girebiliyorum. Umarım sorun çabuk çözülür
Bende aynı şeyi soyliycektim canım sabahtan beri giremiyorum güvenlik falan dedi acaba hesabıma ait mi bı sorun var dedim şu an düzeldi hiç girmedim bide girmek için benden sürekli reklam izni istemeye başladı siz de de oluyor mu

Ben telefondan ve web'den giriş yapamadım
ÇErezleri temizledim ama hata vermeye devam etti.
Şuanda site güvenli değil modda açılıyor bende

Ben telefondan ve web'den giriş yapamadım
ÇErezleri temizledim ama hata vermeye devam etti.
Şuanda site güvenli değil modda açılıyor bende
Bende de aynı o şekilde yaptım canım hiç girmedim şu an giriyor ama bende anlamadım umarım tehlikeli bı durum yoktur

Bende de aynı o şekilde yaptım canım hiç girmedim şu an giriyor ama bende anlamadım umarım tehlikeli bı durum yoktur
Sitenin güvenlik sertifikasının SSL'nin süresi bitmiş olabilir benim tahminim
GEce 3 gibi süresi dolmuş görünüyor
Kazen durumla ilgilenecektir.

Sabahtan beri siteye giremedim delirdim, kendi kendime diyorum ki nolacak şimdi site çöktü bir daha giremezsek birbirimizden haber alamazsak naparız
Sabahtan beri haberleşemiyoruz.
Çatladımmm
Ben gizli sekme v.s derken yollar buldum ama kimse giremiyorken anlamı pek olmuyor

Sabahtan beri siteye giremedim delirdim, kendi kendime diyorum ki nolacak şimdi site çöktü bir daha giremezsek birbirimizden haber alamazsak naparız
Dogumlara da az kalmisti. Borbirimizden haberimiz olmayacak dedim ben de

Sabahtan beri haberleşemiyoruz.
Çatladımmm
Ben gizli sekme v.s derken yollar buldum ama kimse giremiyorken anlamı pek olmuyor
Dogumlara da az kalmisti. Borbirimizden haberimiz olmayacak dedim ben de
Benim de düşündüğüm doğum olursa haberimiz olmayacak inst vs ekli değiliz acaba sadece bende mi oldu dedim bir de ben vpn bile denedim olmadı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…