- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.341
Çok şükür Elhamdülillah hiç ilerlemediği kadar ilerledi. Hala inanamıyoruz bazen nasıl oldu diye ama elimizde değil yaa birden bi geliyo korku. Başkası olsa çok güzel akıl veririm kızarım niye takıyon oldu ya işte diye kendim olunca hiç bi halt yapamıyomRahat ol. Bu sefer pozitif düşün hep. Farklı olacak. Kucağında olacak inşallah.Sağlıkla.
Hepimiz öyleyiz. Başkasına akıl vermek çok kolay.Çok şükür Elhamdülillah hiç ilerlemediği kadar ilerledi. Hala inanamıyoruz bazen nasıl oldu diye ama elimizde değil yaa birden bi geliyo korku. Başkası olsa çok güzel akıl veririm kızarım niye takıyon oldu ya işte diye kendim olunca hiç bi halt yapamıyom
Ama son ay farkli oluyor diye okudum ben. Bir de ksiiden kisiye degisiyordur mutlaka. Ara acildikca insanin icine huzursuzluk geliyor. Gorunce rahatliyoruz sonucta.Mecburiyete bağlı olarak değişiyor belki.
Son ay kontrol amaçlı doktor iki günde bir çağırıyordu beni. Coraspin başlamıştı. Tansiyon ölçüyordum. Şekerime bakıyordum. Diyet yapıyordum.
Aslında hamilelik en rahat zamanlar.(kusması , kanaması ,riski olanlar hariç)Ama son ay farkli oluyor diye okudum ben. Bir de ksiiden kisiye degisiyordur mutlaka. Ara acildikca insanin icine huzursuzluk geliyor. Gorunce rahatliyoruz sonucta.
Alakasız ama, istinye hastanesi Gaziosmanpaşa mı?Kopegim var. Bi de cok kedi bakiyorum. Yazlikta kedilerimiz var. Cocuklugumdan beri kedi kopek ne bulursam sevdigim icin bi noktada bulas olmus ama kimbilir ne zmn
Eki Görüntüle 3244292 Eki Görüntüle 3244293
Ne kadar güzel anlattın canım benim.. çok haklısınBöyle güzel insanların halâ var oluşu çok güzel
Bebeği değil canım yenilen maddeyi benim doktorumda öyle dedi vücut bebeğe zarar verecek sandığı her şeyi atmaya çalışıyorYapmayin allah askina :) ole bisey yok :) tam tersine hala aciklanamayan sekilde annenin bagisikligi bebegi kabul ediyor ve bunu aciklayamiyor tip.. hatta tup bebekte baskilansin diye bagisiklik kortizon kullandik transferden once
Tam olarak bilinmemekle birlikte dusunulen bthcg nin artisi olarak dusunuluyor. Vucut atmaya calisirsa mide bulandirmaz kanama yapiyor dusuk icin
Kız öyle okudum bir yerde bende ama bebekleri kötülemek için yazmamıştımYapmayin allah askina :) ole bisey yok :) tam tersine hala aciklanamayan sekilde annenin bagisikligi bebegi kabul ediyor ve bunu aciklayamiyor tip.. hatta tup bebekte baskilansin diye bagisiklik kortizon kullandik transferden once
Tam olarak bilinmemekle birlikte dusunulen bthcg nin artisi olarak dusunuluyor. Vucut atmaya calisirsa mide bulandirmaz kanama yapiyor dusuk icin
Doktorum bu konuda şöyle demişti bu olay tüp bebekte yaşanıyomuş daha cok cunku bizim tüplerde bebek oluşmuyo döllenmesi vucut dısında gelişmesi vucut dısında oluyor, rahıme tık diye bi embrıyo gelıyo ve vucut dısarıdan gelen herşeyı dısarı atmaya calışan bir mekanizma o yuzden tüp bebekte riskli bagısıklık normal hamilelikte vucut herşeyı kendı yapıyo, hatta tüplerde döllenme olmadıgı için progestanıda vucut 3. 4. Aya kadar salgılamıyormuş bizde salgılanıcak kısım calışmıyomuş bu da kanama alanı oluşturuyomuş ilk 3 ay bebek saglıklı ise kanamalar bu yuzden oluyomuşYapmayin allah askina :) ole bisey yok :) tam tersine hala aciklanamayan sekilde annenin bagisikligi bebegi kabul ediyor ve bunu aciklayamiyor tip.. hatta tup bebekte baskilansin diye bagisiklik kortizon kullandik transferden once
Hepatit b benımde negatif canım ama bana negatif diye kotu bişey demedi doktor hatta iyi super dediTüp bebekte hepatit b testine bakıyolar benim negatif eşimin pozitif çıkmıştı. Kötü bişi diye aklım çıktı yerinden ne olduğunu tam bilmediğim için meğer benim negatif çıkması iyi bişi değilmişaşım tutmamış ya da olmamışım anlamına geliyormuş tekrar aşı yaptılar bilmem ne. Pozitif çıkması bağışıklığının olması anlamına geliyormuş. İyi bişi
Çok geçmiş olsun bebeklerinin ve senin iyi olmanıza sevindim bir daha olmaz inşallah. Sımsıkı tutunup bırakmasınlar seniKızlar perşembe akşamı bacaklarımdan aşağı kan boşaldı resmen kesın düşük yapıyorum dedim hemen doktora koştuk ikizlerim cok şükür iyi kalpleride iyi idi corasprin kesildi, bebiş saglıklıysa kanamada olsa düşmez dediler ama her kanama düşük tehlikesidir diyede ekledi. Cuma akşamı hafif kanamam oldu yıne hemen doktora yetistik yıne ikizlerim iyiydi progestan vurdular sanırım ikiz diye progestan eksik geliyor ve tüp bebekte kendılığınden progestan salgılamıyomuş vucut malesef o yuzden cok sık karsılaşılıyomuş kanamalarakanamam kesildi cok şükür herşey yolunda 3 gundur mide bulantımda azaldı yemek yemeyınce midem boş kalınca kusuyorum herşey yolunda cok şükür
Tüp bebek esnasında olduğum için aşı yapmışlardı bana. Eğer hasta olursam ağır atlatmayım diye hamileyken oluyomu bu aşılar bilmiyorumHepatit b benımde negatif canım ama bana negatif diye kotu bişey demedi doktor hatta iyi super dedi
çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bir daha da yaşatmasın..Kızlar perşembe akşamı bacaklarımdan aşağı kan boşaldı resmen kesın düşük yapıyorum dedim hemen doktora koştuk ikizlerim cok şükür iyi kalpleride iyi idi corasprin kesildi, bebiş saglıklıysa kanamada olsa düşmez dediler ama her kanama düşük tehlikesidir diyede ekledi. Cuma akşamı hafif kanamam oldu yıne hemen doktora yetistik yıne ikizlerim iyiydi progestan vurdular sanırım ikiz diye progestan eksik geliyor ve tüp bebekte kendılığınden progestan salgılamıyomuş vucut malesef o yuzden cok sık karsılaşılıyomuş kanamalarakanamam kesildi cok şükür herşey yolunda 3 gundur mide bulantımda azaldı yemek yemeyınce midem boş kalınca kusuyorum herşey yolunda cok şükür
merhaba emin misiniz 5haftalık olduguna çok aşırı yüksek imkansız bir değer doktor ne dedıMerhaba bende 5-6 haftalık kadar hamile olduğumu öğrendim betahcg değerim 47048 burada okuduğum diğer değerlere göre çok fazla sizce neden böyledir?
Ooktor artık o değere çokta bakmıyoruz önemli olan ultrason dedi bende çok anlamadım açıkçasımerhaba emin misiniz 5haftalık olduguna çok aşırı yüksek imkansız bir değer doktor ne dedi
çok sevindim gözümüz aydın darısı bizlerin başına inşallahKızlar kontrolden geldim 9+3 üm 9+1 ultrason 6 haftalıkken kalp atışı çok yüksek değildi şimdi gayet güçlüartık 12.hafta kontrolü olacak ense kalınlığı nazal kemik falan burada hiç belirtim yok benim şükür benim gibi olanlar endişelenmesin şanslıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?