- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.421
O konuda bizde tam tersi ben zayıf kalmaya çabalayan dikkat eden bir eşim. Eşimde kilo almam için 4 döner. Hamılelıkte kilo almaya başlayınca en çok o mutlu oldu. Çevresinde kimse doğum sonrası kılo verememıs suan 10 kılo aldım toplamda bir ümit veremem diye bakıyor olayaAbovvv haftada 250gr olmasi lazim. Ama yasin gencse hemen verirsin dogurunca. Bn metabolizmama guvenmiorum eskisi gibi degil alirrsam zor veririm die korkuyorum. Kocamda nefret eder kilodan sagolsun. Tup bizim bir de yumurta toplama ignelerinde 5kg kdr almistim ondan dikkat ediyorum
Güvenli site sertifikasının gece 03:00'de süresi dolmuş.Benim de düşündüğüm doğum olursa haberimiz olmayacak inst vs ekli değiliz acaba sadece bende mi oldu dedim bir deben vpn bile denedim olmadı nedense
Geçmiş olsun bebeğim ederiz inşallahSabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sizlerden ricam olacak bugün ağlamakla geçti günüm hala öyle kendime hakim olamıyorum.
Küçük kardeşime bugün acil yatış verdiler
Pnömotoraks tüpü takılacak hiç iyi değilim eğer imkanınız varsa adı Ahmet bu şekilde niyetleyip bu duayı okuyabilir misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapabileceğimi bilmiyorum en kötü günümde bile hamileler olarak siz geldiniz aklıma şimdiden teşekkür ediyorum
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."
Canım cok gecmıs olsun, rabbim acil şifa versin kardesine, ya şafi de cekerım benSabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sizlerden ricam olacak bugün ağlamakla geçti günüm hala öyle kendime hakim olamıyorum.
Küçük kardeşime bugün acil yatış verdiler
Pnömotoraks tüpü takılacak hiç iyi değilim eğer imkanınız varsa adı Ahmet bu şekilde niyetleyip bu duayı okuyabilir misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapabileceğimi bilmiyorum en kötü günümde bile hamileler olarak siz geldiniz aklıma şimdiden teşekkür ediyorum
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."
Kız buna inanmayın daha hastane çantasını hazırlamadı halasiteye giremediğim sırada bayağı iş yaptım kız bana bağımlılık yapmış ya burası
Çok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun bebeğim ederiz inşallah
Valla siteye yeni girmeye başladık doğuran varsa da haber edemez muhtemelen inşallah herkes iyidirKızlar merhaba. 2 gündür gruba doğru düzgün bakamadım mesajlarıda okuyamadım vallakayınvalidem ve görümcemle kendi evime geçtik evi kırkladılar sağolsun 4-5 aydır kapısı açılmamıştı evin her yer toz kokuyordu resmen. Durumlar nasıl kimse doğurmadı değil mi?
Çok teşekkür ediyorum canım benim Allahım tüm hastalara şifa versin içinde de kardeşimeCanım cok gecmıs olsun, rabbim acil şifa versin kardesine, ya şafi de cekerım ben
Çok sağol canım inşallah beterinden korusun rabbim dualarınızı eksik etmeyin
Bende bu hafta yıkama ütüleme hastane çantası olayına girişcemKız buna inanmayın daha hastane çantasını hazırlamadı hala
Şaka maka bende bi sürü iş hallettim yemek yapmak dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?