2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu sertleşmeler geçen haftadan beri artmaya başladı
Sertleşme bir başlayınca ben ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum
Karnım oluyor 100 kilo beni çekiyor sanki
Ama hiç sancıya dair bişey yok
Ağrılarım çok fazla çatıda belde kemiklerde genelde
Sancı olmasada bu sancıya mı işaret acaba

O konuda bizde tam tersi ben zayıf kalmaya çabalayan dikkat eden bir eşim. Eşimde kilo almam için 4 döner. Hamılelıkte kilo almaya başlayınca en çok o mutlu oldu. Çevresinde kimse doğum sonrası kılo verememıs suan 10 kılo aldım toplamda bir ümit veremem diye bakıyor olaya

Benim de düşündüğüm doğum olursa haberimiz olmayacak inst vs ekli değiliz acaba sadece bende mi oldu dedim bir de ben vpn bile denedim olmadı nedense
Güvenli site sertifikasının gece 03:00'de süresi dolmuş.
Ben sebebini daha aradım taradım buldum.
Kazen'inde etiketledim yeterki kızlarla kavuşalım diye

Sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sizlerden ricam olacak bugün ağlamakla geçti günüm hala öyle kendime hakim olamıyorum.
Küçük kardeşime bugün acil yatış verdiler
Pnömotoraks tüpü takılacak hiç iyi değilim eğer imkanınız varsa adı Ahmet bu şekilde niyetleyip bu duayı okuyabilir misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapabileceğimi bilmiyorum en kötü günümde bile hamileler olarak siz geldiniz aklıma şimdiden teşekkür ediyorum
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."

Geçmiş olsun bebeğim ederiz inşallah

Kızlar merhaba. 2 gündür gruba doğru düzgün bakamadım mesajlarıda okuyamadım valla kayınvalidem ve görümcemle kendi evime geçtik evi kırkladılar sağolsun 4-5 aydır kapısı açılmamıştı evin her yer toz kokuyordu resmen. Durumlar nasıl kimse doğurmadı değil mi?

Canım cok gecmıs olsun, rabbim acil şifa versin kardesine, ya şafi de cekerım ben

Valla siteye yeni girmeye başladık doğuran varsa da haber edemez muhtemelen inşallah herkes iyidir

Kız buna inanmayın daha hastane çantasını hazırlamadı hala
Bende bu hafta yıkama ütüleme hastane çantası olayına girişcem
Siteye giriş yapamayınca sabahtan alışverişe verdim üzüntümden kendimi Sohrab sudem34
2 Siveno 1500 ML
Sarı molfilerden aldım 3 ve 4 numara acayip uyguna geldiler.
N11 'de en son kacmaz50 kuponu vardı kızlar

Şaka maka bende bi sürü iş hallettim yemek yapmak dışında burası cidden bağımlılık yaptı bize galiba yaa sabahtan beri bi tuhaf oldu. Sen döndün mü yaa bi yere gittiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…