- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.441
Canım çok geçmiş olsun okurum ben kardeşin için, babam ameliyat olmadan önce de hep bu duayı okumuştum o kadar cok okumuştum ki okurken ezberlemistim şifa olsun inşallahSabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sizlerden ricam olacak bugün ağlamakla geçti günüm hala öyle kendime hakim olamıyorum.
Küçük kardeşime bugün acil yatış verdiler
Pnömotoraks tüpü takılacak hiç iyi değilim eğer imkanınız varsa adı Ahmet bu şekilde niyetleyip bu duayı okuyabilir misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapabileceğimi bilmiyorum en kötü günümde bile hamileler olarak siz geldiniz aklıma şimdiden teşekkür ediyorum
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."
Ayyy bende aldım hemen müthiş uygun olduBende bu hafta yıkama ütüleme hastane çantası olayına girişcem
Siteye giriş yapamayınca sabahtan alışverişe verdim üzüntümden kendimiSohrab @sudem34
2 Siveno 1500 ML
Sarı molfilerden aldım 3 ve 4 numara acayip uyguna geldiler.
N11 'de en son kacmaz50 kuponu vardı kızlar
Eki Görüntüle 3330554
Kızlar bu sertleşmeler geçen haftadan beri artmaya başladı
Sertleşme bir başlayınca ben ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum
Karnım oluyor 100 kilo beni çekiyor sanki
Ama hiç sancıya dair bişey yok
Ağrılarım çok fazla çatıda belde kemiklerde genelde
Sancı olmasada bu sancıya mı işaret acaba
Dün akşam döndük eşimleŞaka maka bende bi sürü iş hallettim yemek yapmak dışındaburası cidden bağımlılık yaptı bize galiba yaa sabahtan beri bi tuhaf oldu. Sen döndün mü yaa bi yere gittiydin
Ohh iyi her yeni hafta bi öncekinden daha zor maalesef inşallah hemencecik bitirirsin işleriniDün akşam döndük eşimle
Sakaryaya gitmiştik KV ve KP'nin yanına
Kendime kraliçeler gibi baktırıp köyden dönercesine elim kolum dolu dolaplarını boşaltım evin yolunu tuttum
Bu hafta kalan işlerimi yapıcam Hastane çnatası yıkama ütüleme annem yardıma gelecek.
Kesinlikle hem kendi indirimi hemde kaçmaz kod çok işe yaradıAyyy bende aldım hemen müthiş uygun oldu
Allah razı olsun canım ya istemsiz kafa çok takıyorum zaten grip oldum şimdi ağlamaktan kafam catlıyor karnım kasılıyor kendime hakim olamıyorum kafamı da dağıtamıyorum değişik bi ruh halindeyimCanım çok geçmiş olsun okurum ben kardeşin için, babam ameliyat olmadan önce de hep bu duayı okumuştum o kadar cok okumuştum ki okurken ezberlemistim şifa olsun inşallahsende üzme kendini rabbim dermansiz dert vermesin agrisiz sizisiz duzelsin kardeşin inşallah
anneler olmasa ne yapardık bilmemOhh iyi her yeni hafta bi öncekinden daha zor maalesef inşallah hemencecik bitirirsin işleriniyardımcın varsa zaten tadından yenmez
Hiç bişi kendi başımıza yaptık napcazanneler olmasa ne yapardık bilmem
Ya ben hiç 3 numara almadım niyeKesinlikle hem kendi indirimi hemde kaçmaz kod çok işe yaradı
Sohrab haber verdi sağolsun 3.numarada burada hesaplıya geliyor aklında olsun
Ben gibi kocanizin pesinde dolasirdiniz yapiversin diyeHiç bişi kendi başımıza yaptık napcaz
E onuda bulamıyorum ki sürekli evde sağolsun tabiki yardım etti o olmasa hiç olmazdı ben nanayBen gibi kocanizin pesinde dolasirdiniz yapiversin diye
Yeaaa kuşum çok iyi olcak bak inan zaten senin bebekte öndeydi yani. Daha önce de yaptın aslansın kaplansın yine yaparsınKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
Ayyyy sen doğurunca sıra bana geliyor gibi hissediyorum çınar neden biraz daha durmadı yaaaaa. Şuan senden çok panik olmuş olabilirimKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?