2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım çok geçmiş olsun okurum ben kardeşin için, babam ameliyat olmadan önce de hep bu duayı okumuştum o kadar cok okumuştum ki okurken ezberlemistim şifa olsun inşallah sende üzme kendini rabbim dermansiz dert vermesin agrisiz sizisiz duzelsin kardeşin inşallah

Kizlar n11 den yatas marka yatak almıştım iki ay önce. Ne kadar ugrastiysam gondrmediler urunu canli destege yazdim saticiya ulaştım hiçbir sekilde çözüm olmadi..bende sikayet var a yazdım ertesi gün hemen aradilar ilgilendiler. Yine iptal ettiler siparisi ama 200 tl kupon tanimlanacakmis alt limitsiz, ürünün artan fiyat farkı yerine o sekilde kabul ettim trendyoldan yeniden sipariş verdim insallah bu defa duzgun gelir. Elele madre park yatak içine almıştım yatagi, gelmek bilmedi bir türlü. Demekki gerçekten son ana birakmamak lazim bebiş doğmuş olsa acil ihtiyac olsa ortada kalacaktık resmen

Ayyy bende aldım hemen müthiş uygun oldu

Tam anlamıyla yaşadığın şey sancı aslında kasılma yani doktorunu aramadan önce sıklığını ve geldiği zaman ne kadar sürdüğünü takip et bir saat içinde 5 kere oluyorsa ara hemen doktorunu

Şaka maka bende bi sürü iş hallettim yemek yapmak dışında burası cidden bağımlılık yaptı bize galiba yaa sabahtan beri bi tuhaf oldu. Sen döndün mü yaa bi yere gittiydin
Dün akşam döndük eşimle
Sakaryaya gitmiştik KV ve KP'nin yanına
Kendime kraliçeler gibi baktırıp köyden dönercesine elim kolum dolu dolaplarını boşaltım evin yolunu tuttum
Bu hafta kalan işlerimi yapıcam Hastane çnatası yıkama ütüleme annem yardıma gelecek.

Ohh iyi her yeni hafta bi öncekinden daha zor maalesef inşallah hemencecik bitirirsin işlerini yardımcın varsa zaten tadından yenmez

Allah razı olsun canım ya istemsiz kafa çok takıyorum zaten grip oldum şimdi ağlamaktan kafam catlıyor karnım kasılıyor kendime hakim olamıyorum kafamı da dağıtamıyorum değişik bi ruh halindeyim

Kızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum

Yeaaa kuşum çok iyi olcak bak inan zaten senin bebekte öndeydi yani. Daha önce de yaptın aslansın kaplansın yine yaparsın sonunda kavuşuyorsun inşallah

Kızlar bir sorum var, izine ayrıldık ama maaşımız tam yatması gerekiyor demi?

Ayyyy sen doğurunca sıra bana geliyor gibi hissediyorum çınar neden biraz daha durmadı yaaaaa. Şuan senden çok panik olmuş olabilirim ay çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şuan 34+ kaçtasın çınar kaç kiloydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…