2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaaa kavusuyosun yarın demek Rabbim kolaylık versın ınsallah canım

Hayırlısıyla gelsin inşallah hemen hemen aynı günümüz sunan boy kilo kaç oldu beni de bugün perşembeye çağırdı doktor bakalım ne diyecekler

Kızlar merhaba, iki konuda yardımınıza ihtiyacım var 1. Bebek için antialerjik halı önerinizi beklerim 2. İstanbul Avrupa yakası için koltuk yıkama firması arıyorum bileniniz varsa üzerime telefon numarası atsın

Sitede bir problem vardı daha yeni girebildim. İki tane magnezyum almama rağmen kramplarım geri geldi. Sabah 5 6 kere kramp girdi artık hafta olarak ileri olduğum için de magnezyumu artırmak istemiyorum kasılmalrı engeller diye

Kızlar bende siteye giremedim sadece bende sandım ama hepimizin aynıymış. Şimdi doktordan geldim sancım çıktı bugün biraz az sancım var. Alttan muayene etti bebiş 2800 olmuş baş gelişli dönmüş çatı ağrısı vardı kasılma var diyince alttan baktı ama bir şey demedi açılma olsa yatış yapardı diye düşünüyorum. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı her an gelebilir acil bir şey olursa hemen gel bekleme dedi inşallah 2 hafta daha bekler bebişim

Sabahtan beri siteye giremedim delirdim, kendi kendime diyorum ki nolacak şimdi site çöktü bir daha giremezsek birbirimizden haber alamazsak naparız

Ayy yemin ederim içime dert oldu benim de nasıl alışmışız hepimiz birbirimize var ya bir daha açılmazsa haber almazsak ben çatlardım

İlk defa hiç konuşulmayan bir gün geçiriyorz
Sebebi site tabiki

Hemen arayı kapatalım

Ay cok heyecanli saglikla gelsin insallah canim

Aralik bebekleri ne kadar aceleci cikti ya. Bekler insallah canim 2 hafta. Donmus olmasi guzel kilosu da iyi masallah canim stres yapma

Güzel haberlerini bekliyoruz Sağlıcakla gelsin yavrucak Rabbim bir avazda kurtarsın

Canım bu sancı zaten. Ağrı mı eşlik etmiyor diyorsun?

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kardeşine.

Ay canım sağol aldım 2 şişe

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım

Canım bir avazda doğur inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ay kız sen bensin benimki de çok çalışıyor bana çocuk bakımında hiç yardımcı olamayacak aklıma geldikçe üzülüyorum
Evet malesef benim eşimin gecesi gündüzü de karışık bazen il dışına ülke dışına bile gidiyor aniden bir de
Ay ben de heyecanlandm şimdi Rabbim kolaylikla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
İnşallah bebiş biraz daha bekler bebiş iyi düşünelim henüz kesin bir şey dememiş açılma olsa dediğin gibi yatış yapardı bencede

Anaaaaammm hadi sağlıjla kucağına al inşallah

Kızlar sgkyı aradım, 32ci haftada izne ayrıldım. Bu süre içinde her hangi bir ödeme yapmıyorlarmış doğum olunca bildirdiğimizde ödeme yapıyorlarmış. Yani doğum yapana kadar hiç bir ücret alamıyormuşsun. Bu durum benim canımı sıktı çünkü eşim 1 aydır işsiz maalesef, beş parasız kaldık bir ton alışveriş yaptım üstelik gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…