- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.481
Özelde mi böyle bu devlette miKızlar sgkyı aradım, 32ci haftada izne ayrıldım. Bu süre içinde her hangi bir ödeme yapmıyorlarmış doğum olunca bildirdiğimizde ödeme yapıyorlarmış. Yani doğum yapana kadar hiç bir ücret alamıyormuşsun. Bu durum benim canımı sıktı çünkü eşim 1 aydır işsiz maalesef, beş parasız kaldık bir ton alışveriş yaptım üstelik gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Özel sektör benim iş yeri..Özelde mi böyle bu devlette mi
Kızlar bende siteye giremedim sadece bende sandım ama hepimizin aynıymış. Şimdi doktordan geldim sancım çıktı bugün biraz az sancım var. Alttan muayene etti bebiş 2800 olmuş baş gelişli dönmüş çatı ağrısı vardı kasılma var diyince alttan baktı ama bir şey demedi açılma olsa yatış yapardı diye düşünüyorum. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı her an gelebilir acil bir şey olursa hemen gel bekleme dedi inşallah 2 hafta daha bekler bebişim
Rapor mu izin mi standart izin ise firman rapor ise sgk ödeme yapar. Doğum izni için süreci bilmiyorum.Kızlar sgkyı aradım, 32ci haftada izne ayrıldım. Bu süre içinde her hangi bir ödeme yapmıyorlarmış doğum olunca bildirdiğimizde ödeme yapıyorlarmış. Yani doğum yapana kadar hiç bir ücret alamıyormuşsun. Bu durum benim canımı sıktı çünkü eşim 1 aydır işsiz maalesef, beş parasız kaldık bir ton alışveriş yaptım üstelik gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Analık izni için, doğum olmadığı sürece ödemiyoruz dedi. Doğum olduğu zaman alırsın dedi mesela bu ayın maaşını doğum yaptıktan sonra alabilecek misimRapor mu izin mi standart izin ise firman rapor ise sgk ödeme yapar. Doğum izni için süreci bilmiyorum.
İzne çıktığın tarihe kadar iş yerin sorumlu gerisinden sorumlu değil diye biliyorumKızlar bir sorum var, izine ayrıldık ama maaşımız tam yatması gerekiyor demi?
Canım yaaEşim yazılım mühendisi sabah diyorum ki şu siteyi çözproblemi neyse çöz bak giremiyom delircem
Aynen çalıştığım günleri ödemişler sadece geri kalanı sgk verecekmiş ama doğum olmadığı sürece vermiyorlarBende yemş
İzne çıktığın tarihe kadar iş yerin sorumlu gerisinden sorumlu değil diye biliyorum
Devlette maaş şeklinde alıyorsunuz diye biliyorum canımÖzelde mi böyle bu devlette mi
Malesef canım durum tam olarak öyleAynen çalıştığım günleri ödemişler sadece geri kalanı sgk verecekmiş ama doğum olmadığı sürece vermiyorlar
Sancım falan var mı doktora sorsan mı yaa nolur nolmaz ne bilimSitede bir problem vardı daha yeni girebildim. İki tane magnezyum almama rağmen kramplarım geri geldi. Sabah 5 6 kere kramp girdi artık hafta olarak ileri olduğum için de magnezyumu artırmak istemiyorum kasılmalrı engeller diye
Sabah sancım vardı ama şuan çok az var regl olunca ilk baştaki sancılar gibi düzensiz bir duruyor bir gidiyor kasılma sürekli var zatenM maviiikelebekkk kuşum iyimisin şimdi sancın kasılman varmı?
Canım yaaemin ol hepimiz bi posta delirdik niye giremiyoruz diye
Bilseydim izne ayrılmazdım, hiç iş yeri bilgi vermedi bu konu da çok kötü olduMalesef canım durum tam olarak öyle
Yeaaa kuşum çok iyi olcak bak inan zaten senin bebekte öndeydi yani. Daha önce de yaptın aslansın kaplansın yine yaparsınsonunda kavuşuyorsun inşallah
Ayyyy sen doğurunca sıra bana geliyor gibi hissediyorum çınar neden biraz daha durmadı yaaaaa. Şuan senden çok panik olmuş olabilirimay çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şuan 34+ kaçtasın çınar kaç kiloydu?
Yaaa kavusuyosun yarın demekRabbim kolaylık versın ınsallah canım
Hayırlısıyla gelsin inşallahhemen hemen aynı günümüz sunan boy kilo kaç oldu beni de bugün perşembeye çağırdı doktor bakalım ne diyecekler
Ay cok heyecanlisaglikla gelsin insallah canim
Güzel haberlerini bekliyoruzSağlıcakla gelsin yavrucak Rabbim bir avazda kurtarsın
Canım bir avazda doğur inşallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin
Ay ben de heyecanlandm şimdi Rabbim kolaylikla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
Anaaaaammmhadi sağlıjla kucağına al inşallah
Çok saçma. Toplu alacaksın sanırım ama o zamana kadar zor bir süreç bekliyor anladığım kadarı ile. Bebek bereketıyle gelir umarım çabucak eşin ii bulur. Güzel haberleri beraber kutlarsınızAnalık izni için, doğum olmadığı sürece ödemiyoruz dedi. Doğum olduğu zaman alırsın dedi mesela bu ayın maaşını doğum yaptıktan sonra alabilecek misim
Ya ben sen rahatsızsın diye çıkmak istiyorsun diye düşündüm açıkçası. Bu durumun sana sorun olacağını düşünseydim uyarırdım canımBilseydim izne ayrılmazdım, hiç iş yeri bilgi vermedi bu konu da çok kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?