2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Özelde mi böyle bu devlette mi

Bekler kuzum bekler stres yapma, stres en kötüsü gerçekten de burda çoğumuz yaşadık bu ihtimali ama bebişlerimiz bekliyor senin ki de bekleyecek inşallah. Bol bol yat, biraz sağa yat biraz da sola yat oh mis

Rapor mu izin mi standart izin ise firman rapor ise sgk ödeme yapar. Doğum izni için süreci bilmiyorum.

Rapor mu izin mi standart izin ise firman rapor ise sgk ödeme yapar. Doğum izni için süreci bilmiyorum.
Analık izni için, doğum olmadığı sürece ödemiyoruz dedi. Doğum olduğu zaman alırsın dedi mesela bu ayın maaşını doğum yaptıktan sonra alabilecek misim

Sancım falan var mı doktora sorsan mı yaa nolur nolmaz ne bilim

M maviiikelebekkk kuşum iyimisin şimdi sancın kasılman varmı?

Canım yaa emin ol hepimiz bi posta delirdik niye giremiyoruz diye
Sabah sancım vardı ama şuan çok az var regl olunca ilk baştaki sancılar gibi düzensiz bir duruyor bir gidiyor kasılma sürekli var zaten

Kızlar bu arada çatı muayenesi olacaklar aşırı ağrı olmuyor benim çatı ağrısı vardı çok az ağrı oldu ilk başta alttan muayene olduysaniz hafif şekilde ağrı oluyor onda da onun gibi kendinizi sıkmayın sadece

Yeaaa kuşum çok iyi olcak bak inan zaten senin bebekte öndeydi yani. Daha önce de yaptın aslansın kaplansın yine yaparsın sonunda kavuşuyorsun inşallah

Yaaa kavusuyosun yarın demek Rabbim kolaylık versın ınsallah canım

Hayırlısıyla gelsin inşallah hemen hemen aynı günümüz sunan boy kilo kaç oldu beni de bugün perşembeye çağırdı doktor bakalım ne diyecekler

S Seray94 inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ay cok heyecanli saglikla gelsin insallah canim

Güzel haberlerini bekliyoruz Sağlıcakla gelsin yavrucak Rabbim bir avazda kurtarsın

Canım bir avazda doğur inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ay ben de heyecanlandm şimdi Rabbim kolaylikla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah

Anaaaaammm hadi sağlıjla kucağına al inşallah

Amiiin hepinizin dualarını allah kabul etsin allah razı olsun öyle bi manevi destekmişsiniz ki valla hastanede kocamdan sonra ilk size anlatmak istedim heyecandan
Şimdi kızlar bebiş en son iki buçuk kiloydu bugün ultrasona girmedim çıkınca göreceğiz bakalım
Çınar sıkıntıda değil ama kalp atışları normal sancı yokken normal oynuyor
Sıkıntı bende , sezeryan dikişlerim olduğu için sancılar bana risk oluşturuyor dikişlerimin patlama ihtimali var doktorum artık riske atmak İstemiyor beni
İlaçta çok uzun kullandırtmıyor zaten işe yaramıyor Artık
Haliyle yine sezeryan olacağım epidural istedim bu sefer bayılmak istemiyorum ilk anını görmek istiyorum küveze illaki girecek 35. Haftayı geçiremedim malesef Şuan 34+3 üm
Yavaştan psikolojik olarakta hazır olmaya başladım o ilk telaşı atlattım sayılır şükürler olsun gönlüm biraz olsun rahat doktoruma da güvenim tam çünkü
Allah’ın izniyle sıkıntısız sorunsuz yarın ameliyattan da çıkayım oğlumda inşallah sadece tedbir amaçlı küveze alınacak olsun daha Ne isteyeyim ben
Korkum yok sadece biraz bilinmezlik duygusuna kapıldım o kadar
Yarın ola hayrola olacak
Bu arada anam herkese haberi vermiş dua ediyordum vermese diye sonra dedim aman ilk Doğumdan önce gelirlerse daha iyi gelen gelecek bi daha gelmezler ilaç etkisinde ağrı yokken kafam kaldırır en azından sonrası eziyet olur kendimi de o yönde biraz daha iyi hissediyorum
Allah’ım hepimize güzel Doğum nasip etsin inşallah

Analık izni için, doğum olmadığı sürece ödemiyoruz dedi. Doğum olduğu zaman alırsın dedi mesela bu ayın maaşını doğum yaptıktan sonra alabilecek misim
Çok saçma. Toplu alacaksın sanırım ama o zamana kadar zor bir süreç bekliyor anladığım kadarı ile. Bebek bereketıyle gelir umarım çabucak eşin ii bulur. Güzel haberleri beraber kutlarsınız

35+0 dan merhaba kızlar bizim oğlan 2600 olmuş. Gene yüzünü kapattı foto alamadık.
Nst sonucuma göre sancı yok.
Doktorum sık sık nst görmek istiyor bu süreçten sonra.
4 gün aralıklarla nst 'ye girecem. Sonucumu doktora göstereceğim. Muayene olmayacaksın dedi. Sadece nst' ye bakacam dedi.
Hersey yolunda giderse bir sonra ki muayene randevun 2.5 hafta sonra olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…