2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok saçma. Toplu alacaksın sanırım ama o zamana kadar zor bir süreç bekliyor anladığım kadarı ile. Bebek bereketıyle gelir umarım çabucak eşin ii bulur. Güzel haberleri beraber kutlarsınız
Amin inşallah canım
Ya ben sen rahatsızsın diye çıkmak istiyorsun diye düşündüm açıkçası. Bu durumun sana sorun olacağını düşünseydim uyarırdım canım
bir yandan psikolojik olarak istemedim, çünkü çok stres altındaydım çalışırken ve oturduğum yerden kalkamıyorum belim çok ağrıyordu. Yani çalışsaydım büyük ihtimalle sinirden doğururdum şimdiye kadar

Kızlar bir sorum var, izine ayrıldık ama maaşımız tam yatması gerekiyor demi?
Canım
Diyelim ki Ekim ayında full çalıştın Kasımda ekim maaşını zamaında alırsın iş yerin öder
Kamu çalışanıysan iznin başlayıncade maaşın tam yatmaya devam ediyor
Benim gibi özel sektör çalışanları maaşlarının 3/2'sini alacak. ( İş yerinde aylık bildirim yapılırsa her ay düzenli - Toplu bildirim yapılırsa raporun biteceği ay topluca alıyorsun ödemeyi

Yaaaa kavuşuyorsunuz oğluşunla sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah çok güzel, kolay geçecek inanıyorum

Kız bu ne bedava almışsın resmen ✌

Canım yarın senin için çok güzel geçsin.
Haftalardır Çınar gelmek istiyor sen inantla içinde tutmayı başardın.
En azından yarın planlı şekilde gelecek şimdiden bunu bilmek seni bir nebze rahatlatır.
Yarın inş. senden sezeryan anılarını dinleriz.
Aralık bebekleri cidden çok aceleli sağlıkla gelsin hepsi

Sana nasıl haber uçursam bilemedim sabahtan beri.
Balım ya
Valla anca girebildim.
Siteye girişte sıkıntı mı vardı?
8 sayfa birikmiş sadece.

Ayy o değil de biz boşuna mı alışveriş yapmışız kaç aydır.

Kasım indirimi ben bu kadar ucuza geleceğini düşünmüyordum.
193 e 4 numara bez aldım valla şimdi.
Fazla gelmez inşallah

Dün kayınvalidemin saçmalıklarına maruz kaldım bebeğin erkek olacağına inanıyormuş tövbe estafurullah bebek doğacak 35+3üm erkek diyor bana çok değişiyormuş cinsiyet kız kız olup erkek doğan çok varmış dedim 1kere doktora gidip sonra doğuma gittilerse değişmiştir her ay doktora gidiyorum kadının dediğine bak erkek torunu da var ama oğlundan olan başka olacak herhalde tüplerini bağlatma diyor birde Allahım neyle sınandım bilmiyorum bebeğe verdiği bugüne kadar 400tl sanki o bakacak bir hayırları varmış gibi yorumlar akıl vermeler haftaya temizliğe gelecek kısmetse 9ay sonunda çok şey söylerdim de gene sustum güldüm sadece

Evet öyleymiş, bilmiyordum maalesef..

Kordon su fazla olursa bebek rahat ve hızlı hareket ettiği için dolanirmis
Ben detaylı ultrason gittiğimde suyu vb her şey çok şükür normaldi ama detaylı ultrasondaki doktor dikkat edilsin kordon boynuna dolanmasın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…