- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.501
Kız buna inanmayın daha hastane çantasını hazırlamadı hala
Bence gayett güzel masallahKızlar selam 32+4 haftaligim bebeğim 2 kilo normal mi sizce sizin bu haftada bebisler kaç kilo
Normal benim 32de 1850 34de 2250 di bebek haftasında gelişimiKızlar selam 32+4 haftaligim bebeğim 2 kilo normal mi sizce sizin bu haftada bebisler kaç kilo
Amin inşallah canımÇok saçma. Toplu alacaksın sanırım ama o zamana kadar zor bir süreç bekliyor anladığım kadarı ile. Bebek bereketıyle gelir umarım çabucak eşin ii bulur. Güzel haberleri beraber kutlarsınız
bir yandan psikolojik olarak istemedim, çünkü çok stres altındaydım çalışırken ve oturduğum yerden kalkamıyorum belim çok ağrıyordu. Yani çalışsaydım büyük ihtimalle sinirden doğururdum şimdiye kadarYa ben sen rahatsızsın diye çıkmak istiyorsun diye düşündüm açıkçası. Bu durumun sana sorun olacağını düşünseydim uyarırdım canım
Çektim kuzum şifa olsun inşallahKızlar bugün M maviiikelebekkk için 99kere “ya mübdi” çekelim
CanımKızlar bir sorum var, izine ayrıldık ama maaşımız tam yatması gerekiyor demi?
Cektim canim. insallah sifa olsun. Biraz daha beklesinKızlar bugün M maviiikelebekkk için 99kere “ya mübdi” çekelim
Yaaaa kavuşuyorsunuz oğluşunlaKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınızKızlar bugün M maviiikelebekkk için 99kere “ya mübdi” çekelim
M maviiikelebekkk çektim canım Allah yardımcın olsunKızlar bugün M maviiikelebekkk için 99kere “ya mübdi” çekelim
Kız bu ne bedava almışsın resmen ✌Bende bu hafta yıkama ütüleme hastane çantası olayına girişcem
Siteye giriş yapamayınca sabahtan alışverişe verdim üzüntümden kendimi @Sohrabsudem34
2 Siveno 1500 ML
Sarı molfilerden aldım 3 ve 4 numara acayip uyguna geldiler.
N11 'de en son kacmaz50 kuponu vardı kızlar
Eki Görüntüle 3330554
Amiiin hepinizin dualarını allah kabul etsin allah razı olsun öyle bi manevi destekmişsiniz ki valla hastanede kocamdan sonra ilk size anlatmak istedim heyecandan
Şimdi kızlar bebiş en son iki buçuk kiloydu bugün ultrasona girmedim çıkınca göreceğiz bakalım
Çınar sıkıntıda değil ama kalp atışları normal sancı yokken normal oynuyor
Sıkıntı bende , sezeryan dikişlerim olduğu için sancılar bana risk oluşturuyor dikişlerimin patlama ihtimali var doktorum artık riske atmak İstemiyor beni
İlaçta çok uzun kullandırtmıyor zaten işe yaramıyor Artık
Haliyle yine sezeryan olacağım epidural istedim bu sefer bayılmak istemiyorum ilk anını görmek istiyorum küveze illaki girecek 35. Haftayı geçiremedim malesef Şuan 34+3 üm
Yavaştan psikolojik olarakta hazır olmaya başladım o ilk telaşı atlattım sayılır şükürler olsun gönlüm biraz olsun rahat doktoruma da güvenim tam çünkü
Allah’ın izniyle sıkıntısız sorunsuz yarın ameliyattan da çıkayım oğlumda inşallah sadece tedbir amaçlı küveze alınacak olsun daha Ne isteyeyim ben
Korkum yok sadece biraz bilinmezlik duygusuna kapıldım o kadar
Yarın ola hayrola olacak
Bu arada anam herkese haberi vermiş dua ediyordum vermese diyesonra dedim aman ilk Doğumdan önce gelirlerse daha iyi gelen gelecek bi daha gelmezler ilaç etkisinde ağrı yokken kafam kaldırır en azından sonrası eziyet olur kendimi de o yönde biraz daha iyi hissediyorum
Allah’ım hepimize güzel Doğum nasip etsin inşallah
Sana nasıl haber uçursam bilemedim sabahtan beri.Kız bu ne bedava almışsın resmen ✌
Balım yaSana nasıl haber uçursam bilemedim sabahtan beri.
Evet öyleymiş, bilmiyordum maalesef..Canım
Diyelim ki Ekim ayında full çalıştın Kasımda ekim maaşını zamaında alırsın iş yerin öder
Kamu çalışanıysan iznin başlayıncade maaşın tam yatmaya devam ediyor
Benim gibi özel sektör çalışanları maaşlarının 3/2'sini alacak. ( İş yerinde aylık bildirim yapılırsa her ay düzenli - Toplu bildirim yapılırsa raporun biteceği ay topluca alıyorsun ödemeyi
Ben detaylı ultrason gittiğimde suyu vb her şey çok şükür normaldi ama detaylı ultrasondaki doktor dikkat edilsin kordon boynuna dolanmasın demiştiKordon su fazla olursa bebek rahat ve hızlı hareket ettiği için dolanirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?