- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.521
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah çınar ( çınarlar cok yaramaz oluyor bu arada Allah yardımcın olsunKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
Normal evet benim 32de 2069 du doktor haftası ile uyumlu dediKızlar selam 32+4 haftaligim bebeğim 2 kilo normal mi sizce sizin bu haftada bebisler kaç kilo
Sasirdim ben dekiloyu yanlis yazdim 2557 . 3 hafta once 2147 idi
Canım bu sancı zaten. Ağrı mı eşlik etmiyor diyorsun?
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kardeşine.
Ay canım sağol aldım 2 şişe
Çok teşekkür ediyorum kızlar Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın. Neyin heyecanıyla geçiriyorduk günlerimizi neyle karşılaştık Allahım sevdiklerimizi korusunÇok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım
Canım nstye göre sancı var mesela sancı olduğu an bebek hareket etmiyor senin ki nasılKızlar bir şey sorcam sancı olduğunda bebek hareketi nasıl oluyor arasında bir orantı var mı ona göre acile gideceğim sancı mı emin olamiyorum hiç yaşamadığm için
Ayy çok heyecanlı bize mutlaka yaz inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı gelirKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
yıgenıme erkek dedıler 7 ay boyunca sonrada sürpriz yaptı kız çıktıDün kayınvalidemin saçmalıklarına maruz kaldım bebeğin erkek olacağına inanıyormuş tövbe estafurullahbebek doğacak 35+3üm erkek diyor bana çok değişiyormuş cinsiyet kız kız olup erkek doğan çok varmış dedim 1kere doktora gidip sonra doğuma gittilerse değişmiştir her ay doktora gidiyorum kadının dediğine bak erkek torunu da var ama oğlundan olan başka olacak herhalde tüplerini bağlatma diyor birde Allahım neyle sınandım bilmiyorum bebeğe verdiği bugüne kadar 400tl sanki o bakacak bir hayırları varmış gibi yorumlar akıl vermeler haftaya temizliğe gelecek kısmetse 9ay sonunda çok şey söylerdim de gene sustum güldüm sadece
Benimki çok hareketli şuan karnimdan çıkacak sanki her yerime vuruyor her şeyi ile. Kasıklarıma doğru ağrı gibi bir şeyim var kitlendim sanki. sancı mı ağrı mi anlayamadım hareketsiz oluyorsa ağrı bu demek kiCanım nstye göre sancı var mesela sancı olduğu an bebek hareket etmiyor senin ki nasıl
D vitaminli nesquik var bana onu önerdiler. Protein vs yüksekmıs.Benim bebenin kilosu 100-200gr daha az olması gerektiğinden doktor öyle söyledi bir hafta önce. Kefir vs hepsini tüketiyorum halbuki.. biri nesquik demişti onu denicem bakalım. Yarın nstye gircem tekrar bakalım
Tam olarak bilmiyorum ama sancı hareketli olunca da olur ki durunca devam ediyorsa kesin sancıdirBenimki çok hareketli şuan karnimdan çıkacak sanki her yerime vuruyor her şeyi ile. Kasıklarıma doğru ağrı gibi bir şeyim var kitlendim sanki. sancı mı ağrı mi anlayamadım hareketsiz oluyorsa ağrı bu demek ki
Bir kocadan alınabilecek Max verimEşim yazılım mühendisi sabah diyorum ki şu siteyi çözproblemi neyse çöz bak giremiyom delircem
Ben biraz takip edeyim o zaman teşekkür ederim canımTam olarak bilmiyorum ama sancı hareketli olunca da olur ki durunca devam ediyorsa kesin sancıdir
Regl sancısı gibi mi aynen takip et devam ederse doktora gitmek gerekBen biraz takip edeyim o zaman teşekkür ederim canım
Joie ve be safe öneriyorlar canım influerler genellikle bu iki modeli inceleKızlar şu oto koltuklarında hazır güzel indirim varken alayım diyorum gece gece araştırmaktan gözüm ağrıdı hala bir şey anlamadım. Önereceğiniz var mı?
Bebeğim takma üzülme sen kendi sürecine akışına bak. İnsanlar inan hep dengesizDün kayınvalidemin saçmalıklarına maruz kaldım bebeğin erkek olacağına inanıyormuş tövbe estafurullahbebek doğacak 35+3üm erkek diyor bana çok değişiyormuş cinsiyet kız kız olup erkek doğan çok varmış dedim 1kere doktora gidip sonra doğuma gittilerse değişmiştir her ay doktora gidiyorum kadının dediğine bak erkek torunu da var ama oğlundan olan başka olacak herhalde tüplerini bağlatma diyor birde Allahım neyle sınandım bilmiyorum bebeğe verdiği bugüne kadar 400tl sanki o bakacak bir hayırları varmış gibi yorumlar akıl vermeler haftaya temizliğe gelecek kısmetse 9ay sonunda çok şey söylerdim de gene sustum güldüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?