2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah çınar ( çınarlar cok yaramaz oluyor bu arada Allah yardımcın olsun)
İnşallah sağ salim kucagina alırsın darısı bizim başımıza

Benim bebenin kilosu 100-200gr daha az olması gerektiğinden doktor öyle söyledi bir hafta önce. Kefir vs hepsini tüketiyorum halbuki.. biri nesquik demişti onu denicem bakalım. Yarın nstye gircem tekrar bakalım

L Lunoxays kardeşine Allah şifa versin. Geçmiş olsun.
Canım bu sancı zaten. Ağrı mı eşlik etmiyor diyorsun?

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kardeşine.

Ay canım sağol aldım 2 şişe
Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım
Çok teşekkür ediyorum kızlar Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın. Neyin heyecanıyla geçiriyorduk günlerimizi neyle karşılaştık Allahım sevdiklerimizi korusun

Kızlar bir şey sorcam sancı olduğunda bebek hareketi nasıl oluyor arasında bir orantı var mı ona göre acile gideceğim sancı mı emin olamiyorum hiç yaşamadığm için
Canım nstye göre sancı var mesela sancı olduğu an bebek hareket etmiyor senin ki nasıl

Ayy çok heyecanlı bize mutlaka yaz inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı gelir ikinizde çok iyi olursunuz

yıgenıme erkek dedıler 7 ay boyunca sonrada sürpriz yaptı kız çıktı ama kız denılıp erkek olanı duymadım. Umut fakirin ekmeği gibi kv avutsun kendini

Canım nstye göre sancı var mesela sancı olduğu an bebek hareket etmiyor senin ki nasıl
Benimki çok hareketli şuan karnimdan çıkacak sanki her yerime vuruyor her şeyi ile. Kasıklarıma doğru ağrı gibi bir şeyim var kitlendim sanki. sancı mı ağrı mi anlayamadım hareketsiz oluyorsa ağrı bu demek ki

Benim bebenin kilosu 100-200gr daha az olması gerektiğinden doktor öyle söyledi bir hafta önce. Kefir vs hepsini tüketiyorum halbuki.. biri nesquik demişti onu denicem bakalım. Yarın nstye gircem tekrar bakalım
D vitaminli nesquik var bana onu önerdiler. Protein vs yüksekmıs.

Tam olarak bilmiyorum ama sancı hareketli olunca da olur ki durunca devam ediyorsa kesin sancıdir

Bebeğim takma üzülme sen kendi sürecine akışına bak. İnsanlar inan hep dengesiz sorsan iyi biri diyordur kesin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…