2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sabah sancım vardı ama şuan çok az var regl olunca ilk baştaki sancılar gibi düzensiz bir duruyor bir gidiyor kasılma sürekli var zaten
Bence bu atak haftasi gibi bir şey oluyor aramızda 1 hafta var ben de 1 hafta önce söylediğin şeyleri yaşadım doğuruyorum dedim yatağa girip sonra geçti sen yine kendini iyice dinle

Bence bu atak haftasi gibi bir şey oluyor aramızda 1 hafta var ben de 1 hafta önce söylediğin şeyleri yaşadım doğuruyorum dedim yatağa girip sonra geçti sen yine kendini iyice dinle
Bilmiyorum ki canım doktor her an gelebilir diyince bir korktum açıkçası

Çok geçmiş olsun

Ben de bugün çok merak ettim biri doğurdu mu diye
Sabah kramplarla uyanınca direk gruba yazasım geldi anaa girmiyor ben napcam dedi. bağımlılık yapıyorsunuz kızlar bazen konuları kaçırıyorum okuyorum ama yazacak vaktim olmuyor ama sonradan okumak bile güzel.

Bitmiş ben siteye giremediğimden yeni gördüm
ay canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin
canım ben hep iki doz kullanıyorum farketmiyor sabah yine krampla uyandım. Yapacak bir şey bu böyle devam edecek sanırım
canjm benim kötü bir şey olsa söylerdi Cuma’ya kadar beklemezdi. İçini rahat tut, haftası da az değil, gerçekten geleceği zamanı bebekler seçiyor, sen stres olma yeter sağlıkla gelsin bebişin
Normal evet benim 32de 2069 du doktor haftası ile uyumlu dedi
canım 30 da kaçtı hatırlıyor Muş’un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…