- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.541
Bence bu atak haftasi gibi bir şey oluyor aramızda 1 hafta var ben de 1 hafta önce söylediğin şeyleri yaşadım doğuruyorum dedim yatağa girip sonra geçti sen yine kendini iyice dinleSabah sancım vardı ama şuan çok az var regl olunca ilk baştaki sancılar gibi düzensiz bir duruyor bir gidiyor kasılma sürekli var zaten
Benim ki de öyle sürekli hata veriyorNoluyor anlamıyorum site mi bozuldu. Yine hata verdi
Gizli sekme nasıl oluyorKızlar günaydın.
siteye girişte problem var belli
Ben gizli sekmeden girebiliyorum. Umarım sorun çabuk çözülür
Bilmiyorum ki canım doktor her an gelebilir diyince bir korktum açıkçasıBence bu atak haftasi gibi bir şey oluyor aramızda 1 hafta var ben de 1 hafta önce söylediğin şeyleri yaşadım doğuruyorum dedim yatağa girip sonra geçti sen yine kendini iyice dinle
Aynen onun gibi. İşten yeni çıktım yorgunluktan inşallah diye düşünmek istiyorum. geçmezse giderim artıkRegl sancısı gibi mi aynen takip et devam ederse doktora gitmek gerek
Olabilir dinlen takip etAynen onun gibi. İşten yeni çıktım yorgunluktan inşallah diye düşünmek istiyorum. geçmezse giderim artık
Dogurmadim kız
Esin için işsizlik maaşına basvursaniz belki rahatlatir bir nebzeEvet öyleymiş, bilmiyordum maalesef..
kilosu az mi ciktiBenim bebenin kilosu 100-200gr daha az olması gerektiğinden doktor öyle söyledi bir hafta önce. Kefir vs hepsini tüketiyorum halbuki.. biri nesquik demişti onu denicem bakalım. Yarın nstye gircem tekrar bakalım
Korkma hiçBilmiyorum ki canım doktor her an gelebilir diyince bir korktum açıkçası
Çok geçmiş olsunSabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sizlerden ricam olacak bugün ağlamakla geçti günüm hala öyle kendime hakim olamıyorum.
Küçük kardeşime bugün acil yatış verdiler
Pnömotoraks tüpü takılacak hiç iyi değilim eğer imkanınız varsa adı Ahmet bu şekilde niyetleyip bu duayı okuyabilir misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapabileceğimi bilmiyorum en kötü günümde bile hamileler olarak siz geldiniz aklıma şimdiden teşekkür ediyorum
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."
Hak etmiyor diye hatırlıyorumEsin için işsizlik maaşına basvursaniz belki rahatlatir bir nebze
evet yaklaşık 200grkilosu az mi cikti
Ben de bugün çok merak ettim biri doğurdu mu diyeÇok şükür Yarabbi
Kızlar selam 32+4 haftaligim bebeğim 2 kilo normal mi sizce sizin bu haftada bebisler kaç kilo
Sabah kramplarla uyanınca direk gruba yazasım geldi anaa girmiyor ben napcam dedi.Ben de bugün çok merak ettim biri doğurdu mu diye
Bitmiş ben siteye giremediğimden yeni gördümBende bu hafta yıkama ütüleme hastane çantası olayına girişcem
Siteye giriş yapamayınca sabahtan alışverişe verdim üzüntümden kendimi @Sohrab @sudem34
2 Siveno 1500 ML
Sarı molfilerden aldım 3 ve 4 numara acayip uyguna geldiler.
N11 'de en son kacmaz50 kuponu vardı kızlar
Eki Görüntüle 3330554
ay canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
canım ben hep iki doz kullanıyorum farketmiyor sabah yine krampla uyandım. Yapacak bir şey bu böyle devam edecek sanırımSitede bir problem vardı daha yeni girebildim. İki tane magnezyum almama rağmen kramplarım geri geldi. Sabah 5 6 kere kramp girdi artık hafta olarak ileri olduğum için de magnezyumu artırmak istemiyorum kasılmalrı engeller diye
canjm benim kötü bir şey olsa söylerdi Cuma’ya kadar beklemezdi. İçini rahat tut, haftası da az değil, gerçekten geleceği zamanı bebekler seçiyor, sen stres olma yeterKızlar bende siteye giremedim sadece bende sandım ama hepimizin aynıymış. Şimdi doktordan geldim sancım çıktı bugün biraz az sancım var. Alttan muayene etti bebiş 2800 olmuş baş gelişli dönmüş çatı ağrısı vardı kasılma var diyince alttan baktı ama bir şey demedi açılma olsa yatış yapardı diye düşünüyorum. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı her an gelebilir acil bir şey olursa hemen gel bekleme dedi inşallah 2 hafta daha bekler bebişim
canım 30 da kaçtı hatırlıyor Muş’unNormal evet benim 32de 2069 du doktor haftası ile uyumlu dedi
Kızlar bir şey sorcam sancı olduğunda bebek hareketi nasıl oluyor arasında bir orantı var mı ona göre acile gideceğim sancı mı emin olamiyorum hiç yaşamadığm için
Bir kocadan alınabilecek Max verim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?