- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.561
Joie aldım ben Joie i-Snug 2 Shale Model orda varmı bılmıyorum . Hafif diye bunu seçtim açıkçası. Mağazada 3 4 kıloluk çocuk gıbı ağırlıklarla denedık çok ağır geldi taşınamadımJoie ve be safe öneriyorlar canım influerler genellikle bu iki modeli incele
Bilgisayarda internet sayfan açıkkenGizli sekme nasıl oluyor
Ya canım ben bez sadece yenidoğan aldım 2 paket 120 tane mi ne. başka da hiç almadım artık alayım diyorum ama ne alcam onu da bilmiyorum. Aldığın bezi sitesi söylesen ben de alsam hiç araştırmak zorunda da kalmasam olmaz mııııııBalım ya
Valla anca girebildim.
Siteye girişte sıkıntı mı vardı?
8 sayfa birikmiş sadece.
Ayy o değil de biz boşuna mı alışveriş yapmışız kaç aydır.
Kasım indirimi ben bu kadar ucuza geleceğini düşünmüyordum.
193 e 4 numara bez aldım valla şimdi.
Fazla gelmez inşallah✌
Kim önerdi ? Doktor muD vitaminli nesquik var bana onu önerdiler. Protein vs yüksekmıs.
30 da gitmedim 28de gitmiştim 1750 gibi bir şeydi sanirimBitmiş ben siteye giremediğimden yeni gördüm
ay canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin
canım ben hep iki doz kullanıyorum farketmiyor sabah yine krampla uyandım. Yapacak bir şey bu böyle devam edecek sanırım
canjm benim kötü bir şey olsa söylerdi Cuma’ya kadar beklemezdi. İçini rahat tut, haftası da az değil, gerçekten geleceği zamanı bebekler seçiyor, sen stres olma yetersağlıkla gelsin bebişin
canım 30 da kaçtı hatırlıyor Muş’un
Tamam o zaman benimki bayağı hareketli çıldırmış gibi hatta. Teşekkür ederimCanım sancı gelince bebek duruyor hareket etmiyor
Hahajash di mi? Bunu da yapmayacaksa yani
tam adları ne bılmıyorum karşılığı ebe/ kadın doğumcu gibi birşey olması lazım. Protein diyeti yapıyorum suan bebek ıcın gerıden geliyor. Süt içemiyorum ben sade şekilde şekerin yoksa nesquik ile içebilirsin nesquik protein olarakta yüksek dedi. D vitamini takviyelileri var sana daha iyi olur dedi bizde onu aldık 10 günü aşkın kullanıyorum.Ya canım ben bez sadece yenidoğan aldım 2 paket 120 tane mi ne. başka da hiç almadım artık alayım diyorum ama ne alcam onu da bilmiyorum. Aldığın bezi sitesi söylesen ben de alsam hiç araştırmak zorunda da kalmasam olmaz mıııııı
Kim önerdi ? Doktor mu
Evet canım İstanbul’dayım. Neyse inşallah hiç birimize denk gelmezValla bilmiyorum canım unuttum sormayı istanbul da ama sen istanbulda miydin
Bende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorumKızlar bugün bir arkadaşımla konuştum 35. Haftada rutin kontrole gitmiş doktor demis 1 2 cm acilman var acil sezeryana almamız lazım ne suyu gelmis ne birsey kızı korkutup sezeryana almışlar kac gün bebeği de kuvozde kalmış cok üzüldüm ya resmen kandırmışlar kızı diyemedim de bos yere sezeryan olduğunu ne kadar pis özeller var görüyor musunuz ya çok dikkatli olmamız lazim
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.Anakucagi ben inatla cybex tavsiye ederim. Tam yatisi var 360 derece dobusu var 1.8 adac ı vsr
Oto koltugu da sirona s2 ı size aldim ben. O da 360 derece donuyo
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadımsiteye giremediğim sırada bayağı iş yaptım kız bana bağımlılık yapmış ya burası
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.Kızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
Geçmiş olsun balım.Kızlar bende siteye giremedim sadece bende sandım ama hepimizin aynıymış. Şimdi doktordan geldim sancım çıktı bugün biraz az sancım var. Alttan muayene etti bebiş 2800 olmuş baş gelişli dönmüş çatı ağrısı vardı kasılma var diyince alttan baktı ama bir şey demedi açılma olsa yatış yapardı diye düşünüyorum. Cuma günü tekrar kontrole çağırdı her an gelebilir acil bir şey olursa hemen gel bekleme dedi inşallah 2 hafta daha bekler bebişim
AminAmiiin hepinizin dualarını allah kabul etsin allah razı olsun öyle bi manevi destekmişsiniz ki valla hastanede kocamdan sonra ilk size anlatmak istedim heyecandan
Şimdi kızlar bebiş en son iki buçuk kiloydu bugün ultrasona girmedim çıkınca göreceğiz bakalım
Çınar sıkıntıda değil ama kalp atışları normal sancı yokken normal oynuyor
Sıkıntı bende , sezeryan dikişlerim olduğu için sancılar bana risk oluşturuyor dikişlerimin patlama ihtimali var doktorum artık riske atmak İstemiyor beni
İlaçta çok uzun kullandırtmıyor zaten işe yaramıyor Artık
Haliyle yine sezeryan olacağım epidural istedim bu sefer bayılmak istemiyorum ilk anını görmek istiyorum küveze illaki girecek 35. Haftayı geçiremedim malesef Şuan 34+3 üm
Yavaştan psikolojik olarakta hazır olmaya başladım o ilk telaşı atlattım sayılır şükürler olsun gönlüm biraz olsun rahat doktoruma da güvenim tam çünkü
Allah’ın izniyle sıkıntısız sorunsuz yarın ameliyattan da çıkayım oğlumda inşallah sadece tedbir amaçlı küveze alınacak olsun daha Ne isteyeyim ben
Korkum yok sadece biraz bilinmezlik duygusuna kapıldım o kadar
Yarın ola hayrola olacak
Bu arada anam herkese haberi vermiş dua ediyordum vermese diyesonra dedim aman ilk Doğumdan önce gelirlerse daha iyi gelen gelecek bi daha gelmezler ilaç etkisinde ağrı yokken kafam kaldırır en azından sonrası eziyet olur kendimi de o yönde biraz daha iyi hissediyorum
Allah’ım hepimize güzel Doğum nasip etsin inşallah
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.Dün kayınvalidemin saçmalıklarına maruz kaldım bebeğin erkek olacağına inanıyormuş tövbe estafurullahbebek doğacak 35+3üm erkek diyor bana çok değişiyormuş cinsiyet kız kız olup erkek doğan çok varmış dedim 1kere doktora gidip sonra doğuma gittilerse değişmiştir her ay doktora gidiyorum kadının dediğine bak erkek torunu da var ama oğlundan olan başka olacak herhalde tüplerini bağlatma diyor birde Allahım neyle sınandım bilmiyorum bebeğe verdiği bugüne kadar 400tl sanki o bakacak bir hayırları varmış gibi yorumlar akıl vermeler haftaya temizliğe gelecek kısmetse 9ay sonunda çok şey söylerdim de gene sustum güldüm sadece
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.Ya canım ben bez sadece yenidoğan aldım 2 paket 120 tane mi ne. başka da hiç almadım artık alayım diyorum ama ne alcam onu da bilmiyorum. Aldığın bezi sitesi söylesen ben de alsam hiç araştırmak zorunda da kalmasam olmaz mıııııı
Kim önerdi ? Doktor mu
Sağlıkla kavuşun inşallah ne güzel haber Allah kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve
Ben ağrım olunca kullanıyorum canım. Diş ağrısı falan çektim o zaman içtimKızlar bu lodos beni fena çarptı heralde hadi dün bilmiyordum da bugün dikkat de ettim üstelik. Baş ağrısından kurtulamadım. Doktorum ilaçları yavaş yavaş bıraktırırken parol içsem mi içmesem mi bilemedim. Sizler kullanıyor musunuz bu haftalarınızda? Bu zamana kadar dediğim gibi sadece bir kez içtim. Zararlı değil biliyorum ama danışayım istedim.
He kalmamış o başka zamana inşallah artık bana da haber verinBende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorum
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.
Sen aldığın fiyat mı daha uygun kasım kamşanyası mı?
Bir kıyas yapar mısın?
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadım
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjinçınar da annesi gibi tatlı olacak
Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Geçmiş olsun balım.merak etme bebeğin bekleyecek. Sabit doktor olmadığı için hepsinin huyu suyu tarzını bilmiyorsun. Merak etme zamanını bekleyecek.
Aminhediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın ✌
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.
Şu ana kadar en ucuz K Kaskade nin paylaştığı
N11 e bebek satıcısı 4 numara 86 lı
150 ye 50 kuponla 193 e geliyor.
Ebe olabilir o zaman Türkiye’de ebe ile doktor arasında çok fark var eğitim olaraktam adları ne bılmıyorum karşılığı ebe/ kadın doğumcu gibi birşey olması lazım. Protein diyeti yapıyorum suan bebek ıcın gerıden geliyor. Süt içemiyorum ben sade şekilde şekerin yoksa nesquik ile içebilirsin nesquik protein olarakta yüksek dedi. D vitamini takviyelileri var sana daha iyi olur dedi bizde onu aldık 10 günü aşkın kullanıyorum.
Gece bas agrisiyla uyandim yine. Parol ictim. Perisan etti beni ogleye dogru 1 tane daha ictim.Kızlar bu lodos beni fena çarptı heralde hadi dün bilmiyordum da bugün dikkat de ettim üstelik. Baş ağrısından kurtulamadım. Doktorum ilaçları yavaş yavaş bıraktırırken parol içsem mi içmesem mi bilemedim. Sizler kullanıyor musunuz bu haftalarınızda? Bu zamana kadar dediğim gibi sadece bir kez içtim. Zararlı değil biliyorum ama danışayım istedim.
Rabbim şu durumda seninde yardımcın olsun inşallah ilk fırsatta size yazacağım
Ah ah planlı gibi plansız olan bir Doğum aslında diyorum ya bu hafta biter diye bekliyorduk hepimiz bugün birden bire yarın alıyorum bebeği deyince mala bağladımCanım yarın senin için çok güzel geçsin.
Haftalardır Çınar gelmek istiyor sen inantla içinde tutmayı başardın.
En azından yarın planlı şekilde gelecek şimdiden bunu bilmek seni bir nebze rahatlatır.
Yarın inş. senden sezeryan anılarını dinleriz.
Aralık bebekleri cidden çok aceleli sağlıkla gelsin hepsi
İkinci ismi o yüzden Cem olacakAyyy sağlıkla gelsin inşallah çınar ( çınarlar cok yaramaz oluyor bu arada Allah yardımcın olsun)
İnşallah sağ salim kucagina alırsın darısı bizim başımıza❤
Amin hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
Amin canım benim sağol... ilk fırsatta burda olacağımAyy çok heyecanlı bize mutlaka yaz inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı gelirikinizde çok iyi olursunuz
Bacımcımm bide o yönetimi bana sor ama gerçekten Allah’a şükür dört buçuk hafta dayandık oğlumlaBalım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjinçınar da annesi gibi tatlı olacak
Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Peh kim getirecek onlarıAminhediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın ✌
Yuppiiii
Amin allah razı olsun
Amiiiin hepimize nasip olsun inşallah canımSağlıkla kavuşun inşallah ne güzel haber Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?