2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Joie ve be safe öneriyorlar canım influerler genellikle bu iki modeli incele
Joie aldım ben Joie i-Snug 2 Shale Model orda varmı bılmıyorum . Hafif diye bunu seçtim açıkçası. Mağazada 3 4 kıloluk çocuk gıbı ağırlıklarla denedık çok ağır geldi taşınamadım Birde farklı araba modellere ve bebek arabalarına daha uyumluymuş dedi satıcı.

Eklentiler

• A08FA285-E247-498B-9CFF-A0CD7FDFA2CD.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar kızım yüzünü yine göstermedi. Gizliliği çok seviyoruz 1500 gr 39 cm olmuş bebişim. Her şey yolunda görünüyor şu anda Demir ilacını sıvı forma geçiş yaptık.Lavman gerekirse her gün bile yapabilirsin dedi, sıkıntı çekmenden daha iyi dedi. Ama şaka gibi lavmanı aldığım günden beri tuvalete çıkıyorum Duphalac bırakmıştım geri başlamaya korkuyorum ama doktorum başla dedi

Ya canım ben bez sadece yenidoğan aldım 2 paket 120 tane mi ne. başka da hiç almadım artık alayım diyorum ama ne alcam onu da bilmiyorum. Aldığın bezi sitesi söylesen ben de alsam hiç araştırmak zorunda da kalmasam olmaz mıııııı

D vitaminli nesquik var bana onu önerdiler. Protein vs yüksekmıs.
Kim önerdi ? Doktor mu

30 da gitmedim 28de gitmiştim 1750 gibi bir şeydi sanirim
Canım sancı gelince bebek duruyor hareket etmiyor

Hahajash di mi? Bunu da yapmayacaksa yani
Tamam o zaman benimki bayağı hareketli çıldırmış gibi hatta. Teşekkür ederim

tam adları ne bılmıyorum karşılığı ebe/ kadın doğumcu gibi birşey olması lazım. Protein diyeti yapıyorum suan bebek ıcın gerıden geliyor. Süt içemiyorum ben sade şekilde şekerin yoksa nesquik ile içebilirsin nesquik protein olarakta yüksek dedi. D vitamini takviyelileri var sana daha iyi olur dedi bizde onu aldık 10 günü aşkın kullanıyorum.

Bende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorum
Anakucagi ben inatla cybex tavsiye ederim. Tam yatisi var 360 derece dobusu var 1.8 adac ı vsr
Oto koltugu da sirona s2 ı size aldim ben. O da 360 derece donuyo
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.
Sen aldığın fiyat mı daha uygun kasım kamşanyası mı?
Bir kıyas yapar mısın?
siteye giremediğim sırada bayağı iş yaptım kız bana bağımlılık yapmış ya burası
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadım
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjin çınar da annesi gibi tatlı olacak

Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Geçmiş olsun balım. merak etme bebeğin bekleyecek. Sabit doktor olmadığı için hepsinin huyu suyu tarzını bilmiyorsun. Merak etme zamanını bekleyecek.
Amin hediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.

Şu ana kadar en ucuz K Kaskade nin paylaştığı
N11 e bebek satıcısı 4 numara 86 lı
150 ye 50 kuponla 193 e geliyor.

Kızlar bu lodos beni fena çarptı heralde hadi dün bilmiyordum da bugün dikkat de ettim üstelik. Baş ağrısından kurtulamadım. Doktorum ilaçları yavaş yavaş bıraktırırken parol içsem mi içmesem mi bilemedim. Sizler kullanıyor musunuz bu haftalarınızda? Bu zamana kadar dediğim gibi sadece bir kez içtim. Zararlı değil biliyorum ama danışayım istedim.

Sağlıkla kavuşun inşallah ne güzel haber Allah kucağına almayı nasip etsin

Ben ağrım olunca kullanıyorum canım. Diş ağrısı falan çektim o zaman içtim

He kalmamış o başka zamana inşallah artık bana da haber verin

Ebe olabilir o zaman Türkiye’de ebe ile doktor arasında çok fark var eğitim olarak

Gece bas agrisiyla uyandim yine. Parol ictim. Perisan etti beni ogleye dogru 1 tane daha ictim.

Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
S Seray94 canım inşallah doğumun kolay olur sağlıkla kucağına alırsın bizi de habersiz bırakma
Rabbim şu durumda seninde yardımcın olsun inşallah ilk fırsatta size yazacağım
Ah ah planlı gibi plansız olan bir Doğum aslında diyorum ya bu hafta biter diye bekliyorduk hepimiz bugün birden bire yarın alıyorum bebeği deyince mala bağladım
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah çınar ( çınarlar cok yaramaz oluyor bu arada Allah yardımcın olsun)
İnşallah sağ salim kucagina alırsın darısı bizim başımıza
İkinci ismi o yüzden Cem olacak
S Seray94
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yavrunuzu size bağışlasın
Amin hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
Ayy çok heyecanlı bize mutlaka yaz inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı gelir ikinizde çok iyi olursunuz
Amin canım benim sağol... ilk fırsatta burda olacağım
Bacımcımm bide o yönetimi bana sor ama gerçekten Allah’a şükür dört buçuk hafta dayandık oğlumla
Sancım var evde temizlik hala devam ediyor kadın beni deli etti
Son düzenlemeleri yapıyorum sancım yükselişte
Kahve molası verdim şimdi
Kesinin ve dikişin ne durumda olduğunu bilemeyiz dedi her doktor aynısını söyledi riske girdiğimden beri dikişler önemli diye
Şimdi o yüzden sancılar tehlikeli durumdalar hiç geçmiyor rahimde yumuşama bile yok aslında düşün
Dikişlerden sonrada bebek önemli her an strese girebilir sıkıştığı için
Amin hediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın
Peh kim getirecek onları
S Seray94 listede doğum tarihi ile yer aldın
Yuppiiii
S Seray94 canım şimdiden Allah yardımcın olsun en az ağrı acıyla atlatırsın inşallah
Amin allah razı olsun
İnşallah ilki gibi hemen ayaklanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…